ॐ Дзен на интервали ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.08.21
10:30

казано от Т. Тодорова на 10.08.21, 10:04:

казано от nervak на 07.08.21, 23:34:

Слагай на мидите и целина...ще се изненадаш от новата ароматна палитра.

Смущава ме идеята, но на теб ли да не се доверя за ядене и пиене? :D Ще се тества.

Изобщо не се смущавай. Много е добре. Може и бяло вино да добавиш.

Т. Тодорова

10.08.21
11:39

Бялото вино - ясно. Просто нв обичам целина. ?? Но пък някои неща, като се съчетаят подходящо, придобиват други качества, та няма да отричам идеята преди да съм пробвала. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.08.21 11:40.

10.08.21
12:13

Стеблото на целината е по-важното в случая.

10.08.21
13:12

казано от Т. Тодорова на 10.08.21, 11:39:

Просто нв обичам целина.

Тогава слагай селъри :D

Т. Тодорова

10.08.21
13:14

казано от James Hinks на 10.08.21, 13:12:

казано от Т. Тодорова на 10.08.21, 11:39:

Просто нв обичам целина.

Тогава слагай селъри :D

Т. Тодорова

11.08.21
14:10

10/08/2021

- кафе
- тахан с шоколад
- пиле, салата
- гювеч
- шоколад

11/08/2021

- кафе
- кисело мляко, 125г боровинки, протеин
- пърстърва, натъпкана с магданоз, лимони, пипер и СЕЛЪРИ, майна :D, скилидки чесън, необелени, в тавата наоколо, 1 малък домат, разрязан на две, няколко люти чушки, зехтин
- две сини сливи, една нектарина и няколко сурови фъстъка
- зелении, 1/2 зелена ябълка вътре, балсамов оцет, семена, 2 сварени яйца и сигурно кисели краставички, щото много ми се кльопат

Ставането беше в 6:00 днес, директно излязох по раЛта, че нашите имат нужда от асистенция. Движението - бая щъкане само, без тренировка ПАК, което е отврат, щото ме боли всичко. Точка не харесва това.

Т. Тодорова

13.08.21
09:40

Ставане в 06:30

Малко работа, малко домакинстване, тренировка, още малко от предишните и после до 20:00 на работа.

3 кръга с 16кг:

10 суинга
1 обръщане от земя (ляво/дясно)
15 суинга
2 обръщания от земя (ляво/дясно)
25 суинга
3 обръщания от земя (ляво/дясно)

- кафе
- купичка с плодове - нектарина, 3 сини сливи, шепа боровинки
- кафе
- оризовки, маслинова паста, кашкавал в ранния следобед
- 3 бири, работа до посреднощ и накрая де озовах в 1:00 с тиган в ръка, готвейки миди с целина ? ??

Т. Тодорова

13.08.21
20:16

Спах до сравнително късно (08:30), ядох баница, лешници, сладки, пих много вода, сега ще вечерям с пиле със зеленчуци и прясна паста и това е.

Движението - клекове и лицеви опори от колене при всяка възможност, но не направих тренировка, защото съм сма-за-на. Ям и лягам.

И стига сте се разправяли за тия ваксини вече, пийте хлорен диоксид - доказано работил срещу всякакви вирусни и бактериални гадини, говорещи звезди (ама само ако казват лоши някакви неща), инвазии на същества от митологията и като бонус, блокира кофти вайб, кърти, извозва и зида наново накъсана аура, цвят по желание на хлоропотребителя.

Вчера ми се хлъзна пръста по дисплея и зачеркнах от списъка с познатите си една бивша съфорумка, дето продава хлор на хората за 65лв, да си го добавят към водата, като в същото време си купуват филтри по 15лв да си пречистват чешмяната вода от... хлора. :D

Т. Тодорова

17.08.21
13:45

Хельоу.

Не ми остава много енергия за писане, ито пък желание, само прецъквам да чета, когато имам минутка.

Стрес, тормоз, умора, от вчера и мц за разкош. Усещам как ще се повторят по някое време състоянията, дето бяха преди 3 години. Свеки почва да я натиска деменция, според мен и само хубави неща ни чакат.

На основната работа ми иде да ида да се хвърля от някой мост. :D Страшни тъпанари евриуеър.

Размятам малката пудовка колкото да не сдохна, тренировки не бих го нарекла, друго движение почти нямам.

Ям основно течен шоколад, което е поредното ново 20 - Нутела. Дори не я харесвах/м.

Довечера леля Ленче на гости - вино, пица и малко лежерно дъра-бъра.

И новата мания :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.08.21 13:48.

Т. Тодорова

19.08.21
10:21

18/08/2021

7-8к крачки, 30 минути мобилност

- кафета с мляко, няколко
- 1/2 тестена някаква закуска
- вода, студен ментов чай, маточина с лимон - пак на студен чай
- два чери домата, две филии с кашкавал

Вечерта бях навън с на К. сестра му и бебинцитууу <3 <3 <3 и с две колежки от унито: доста розе, много вкусни калмари, айсберг, сафрид.

Понеже останахме до след 22:00, едни лелки от съседна маса се утрепаха ръсят помежду си коментари от рода на “Съсипаха го това бебенце!” (а то си спи с една доволна и пренебрежителна мутричка, и му пука на шушоните) - начиии, добре, че не се обърнаха директно към майка му, че не знам какво щях да изсъскам. :D

Имаме таралежи в двора, дано не се сдобия и с два гигантски игленика покрай тая работа. :D

Т. Тодорова

19.08.21
19:18

19.08.2021

- кафе с мляко и мед
- филия с кашкавал, сирене и домат
- таратор
- лешников тахан с мед
- за вечеря - миди и още нещо, дето К. ще ми го достави след малко, не знам какво, но някоя морска буба, прясна паста, черита, авокадо
- ако ми донесе и сладолед, и сладолед ще ям

Цял ден на компа. Отпадналост. Температура. Трудно за контролиране желание за сън.
———-

Фейсбук яко избухна, не знаех, че имам такива интереси. Ама ей на - нови хоризонти. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.08.21 15:20.

Т. Тодорова

20.08.21
23:54

Днес:

- кафе
- домашна баница
- филия с кашкавал и домати (съседката всеки ден ми оставя една кофичка със зеленчуци на оградата между двата двора ?)
- паниран хек и една бира

Разболях се нещо, мисля, че имам и подут лимфен възел в едната буза.

Цял ден на стол, направиха ми забележка от мениджмънта, че обемът ми бил недостатъчен и изобщо не си ползвах почивките, а сутринта се успах, щот температури, драми, свеки и не остана време за друго.
—————————
БАБХ, със съдействието на некви броячи на щъркели (Българско дружество за защита на птиците), турбо етолог от Тракийски университет и доктор по незнайно какво от “реномирания университет ПУ”, са евтаназирали тихомълком останалите в приюта 30 питбула, дето ги иззеха от нищожеството с боевете. И са ги унищожили като заразни животни.

30 супер кучета, повечето от които са имали реален шанс за нормален живот, благодарение на едни малко по-други експерти, които си вършат работата, без по цял ден да дуднат, че са такива.

Къде е ся Мира да ми обясни как е оправдано такова престъпление и как им влиза в компетенциите на великата агенция, дето трепе всичко квото мърда, щот’ може. ?

Ах, както и да е, вълнувам се, че утре ми се очертава ден с движение поне.??

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.08.21 15:21.

Т. Тодорова

23.08.21
11:15

Успах се пак, ма няма нищо.

Мотане до късно, кафета-мафета, реших да си захвана итнервалите и да ги карам стриктно два месеца, да видя в каква посока ще тръгнат нещата.
+ някоя друга тренировка за разнообразие, за да не ми писне, както обикновено става

Голям съм слон, а само за няколко седмици редуцирано движение съм като втасало тесто тук-таме. Което е странно, щото каквито и кила да съм била, нищо не ми се е размеквало.

През 10 секунди:
10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане @20кг
10х3 суинг @16кг
10х3 раменна преса @20кг

Гребането отделно, през минута:
4х5 л/д, на пейка @16кг

—————————————————————

- две кафета
- първото хранене след 15:00 - патешка супа и малко ориз със зеленчуци
- за вечеря - домати, авокадо, яйца, пилешко на фурна, 1/2 багета
—————————————————————-

Вечерна разходка с песчетата - около час.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.08.21 11:48.

Т. Тодорова

24.08.21
11:22

24/08/2024

Много късно ставане, ма много.

- 1/2 купешки бюрек
- кафе, вода, вит ц, цинк
- пилешка кълка на фурна със зехтин, лимон и мащерка, домати, авокадо, маслини
- диня, праскова
- малко от патешката супа с ориз и зеленчуци
- пчелни тук-таме през деня, вечерта една яка глътка от тинктурата

Тренировка

През 10 секунди:
10х2 тяга @50кг
10х2 обръщане @16кг пудовка (л+д=2+
10х2 плие @20кг пудовка

През 2 минути м/у двусетите:
Лег @25кг: 8, 10, 8, 8
Хоризонтално набиране криво-ляво: 5, 5, 4, 3

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.08.21 11:31.

Т. Тодорова

25.08.21
16:24

25/08/2020

Ставане - 6:30.

По задачи до 10:00, после... пазаруване, после се прибрахме, ухапа ме няква муха и отидохме до Зора, от където намазах малко джаджи... таблет, стилус, едни слушалки... Малко пуберска постъпка от моя страна, но им се радвам като дете на кошница с бонбони и еди нвид вече са си изкарали парите. ?

Чак към 14:00 - малко диня със сирене
- две ч.л. тахан от тиквени семки с 2 ч.л мед
- 50-60г скир с малини и ревен от Лилд, неочаквано вкусен
- телешки бургер, домати, авокадо, 1/2 багета с чесън

Без тренировка днес, почивен, че имам страховити мускулни трески. Само 20 минути разтяжки.

Сядам тепърва да работя, че много се разкиснах, а времето си тече.

Т. Тодорова

26.08.21
10:41

26/08/2021

До 2 часа цъках на таблета, голяма детска градина. Бих искала да си подменя и настолния компютър вече, но с тия пари бихме могли да си направим цялата ограда, а Англия вече не каквото беше. Немския ибей загледах като алтернатива, но онези си знаят цената.?
Мислих си и за часовник от серията, но само си представям как го смилам с пудовката, както правих с фитбита, когато забравях, че ми е на ръката и ми призлява предварително. ?

Естествено, станах преди малко. ?

- два дребни мъфина, купешки
- кафе с малко мляко и с мед
- сок от ябълка и цвекло
- скир с малини и ревен, пчелен прашец
- пилешко от бут и дробчета в големия тиган, с подправки и масло, задушени зеленчуци наоколо
- доста вода и чай, пчелни, тинктура

Тренировка:

12х1 зерчер @30кг
12х1 обръщане @30кг
12х2 суинг @20кг
12х1 раменна @30кг

Силово гребане, с минута почивка между сериите, 20кг:
4, 5, 3, 3

Ако не вали, ще се разходя с едно куче вечерта, иначе плътно на компа.

Т. Тодорова

27.08.21
09:07

27/08/2021

През 10 секунди:

12х1 тяга @60кг
12х2 изхвърляне @16кг (л+д=2)
12х2 суинг @20кг
12х1 лег @30кг
12х1 хоризонтално набиране с малко повече старание :)

За храна не знам точно, но основно зеленчуци и яйца.
Какао с мака и пчелни също по някое време.

Т. Тодорова

28.08.21
14:23

28/08/2021

Имах аларма за 6, снуузнах я 3-4 пъти и спах до 7:30.

Отвратителни сънища, такова отдавна не е било, всеки детайл с много тегаво чувство, дори и привидно най-обикновени неща като да си отвориш прозореца. ?

Нещо съм се изпържила пак. ?
———-

Напред-назад до 10:00, поразтъпках се, от 10:00 до 18:30 - на работа.

Без тренировка.

Манджаре:
- две кафета с мляко
- 2 с.л. скир с малини
- няколко безсолни маслини
- 2 бъркани яйца с масло и подправки, 4 люти кисели краставички, няколко маслини и препечена филия
- пиле с картофи и зеленчуци на фурна
- кисело мляко с хуск

Търся си читаво прясно мляко, за да почна да си квася вкъщи.
Бредаси и подобни са доста скъпи за нашите темпове и обеми на консумация, а покрай на маман студентстването във ВСИ разбирам, че от магазина няма какво толкова читаво да си купиш, щото технологията на производство предполага някви други неща. ?

В Прослав преди колко много животни гледаха хората - всичко можеше да си намери човек, сега само тия глупави кокошки...
——————————

Насвалих си снощи една купчина професионално-образователни книги и нямам търпение да загася служебния комп и да се льосна с таблета в леглото да чета до посреднощ. ?

И като сложих това човече ?, сетих се, че съвсем скоро трябва да се погрижа да си набавя очила за работа с компютър и май не само, щото положението е “виждам ва двойно”... Ма на тая кръгла глава какво ли ще отива... Преди бях много фокси с цайси, сега ще съм като Хари Потър с диабет. ??

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.08.21 14:44.

Т. Тодорова

29.08.21
12:28

29/08/2021

Пак едни сънища, събуждания... като зашлевена съм, страшно ми се спи, буквално едвам си мърдам крайниците. Станах в 10:00, оказа се, че кафето е свършило, домързя ме да ходя до магазина и направо почнах да чистя и да готвя.

Сега се ориентирам към кревата с лаптопа, че имам работа за вършене. Без трен.

- “петрохан” от Попов (такова от дете не бях яла), розов домат, краставица, една мини филийка, запечена с кашкавал на тигана
- ушаци на фурна, пакет зеленчуци в тигана
- плодове с кисело мляко и хуск вечерта, а сега ще набутам няколко бисквити

Т. Тодорова

30.08.21
14:30

Снощи - три бири.

30/08/2021

Пак сънища, легнах си и с мокра коса и се събудих с дискомфорт в синусите, който се изразява в тъпа болка и в отоци в горните клепачи. Мед. ?

Едно кафе и тичане по задачи навън, после вкъщи - чистене, готвене, трениране и сега засядам да поработя.

- кафе, две мини кроасанчета
- какао с мака, мед, пчелен прашец и една капачка ракия с прополис
- облизване на робота от останките фъстъчено масло, които не успях да набутам в буркана
- няколко хапки от пилешко бутче
- кисело мляко с хуск
- ушаци със зеленчуци или с малка купичка леща в гърне

*** витамин Ц, цинк, ДМАЕ, Магнебешест, пчелни

Тренировка:

3 рунда за време @16кг:

Overhead Press / Squat x 6/6
Kettlebell Swing x 16
Squat Pass Under / Deadlift - One Arm Row X 10
Kettlebell Swing X 16

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.08.21 14:31.

Т. Тодорова

31.08.21
10:45

31/08/2021

Можех да спя и още, ма не можах.
- малката Божинка

- топло какао с веган протеин, капачка ракия с прополис, мед, прашец
- две яйца, зеленчуци
- леща в гърне, розов домат
- чайчета, вит. ц, цинк, магнебешест, пчелни

Тренировка:
През 10 секунди

10х3 зерчер@20кг
10х3 обръщане @20кг
10х3 суинг @16кг
10х2 раменна @20кг
10х4 силово гребане @16кг (2л + 2д =4)

Вяло разтягане някакво
—————————————————————————
Туй кучи мръсну как минава в съседния двор - идея нямам никаква. Сутринта специално обиколих всичко, огледах за дупки и възможности - нямаше абсолютно нищо. След малко търся Лара - няма Лара. Отивам отзад и чувам “шумул-шумул”, прасето се кефи вече, че е в  жунглата, но не знае как да се върне в цивилизацията, та пада едно мануално прекарване през оградата, тракане с купи за храна, о, какой кашмар.....

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.08.21 10:46.

Т. Тодорова

01.09.21
11:15

01/09/2021

Ох, започва моят сезон. ????

Така, сънят няма да го коментирам, въпреки че и това си е цял коментар. ?

- кафе
- две супени лъжици скир, цинк, Ц, дмае
-  какао с мед, прашец, ракия с прополис, мака, малко веган протеин (вчера имаше вкус на Бейлис тоя бъркоч)
- задушени зеленчуци, сирене, оризовки
- леща в гърне, телешки бургер
- чайчета, вода с лимон, магнебешест, още вит ц

Без тренировка, с някакво обикаляне сутринта, но като цяло - ден на стол.
————————————

Негово Разкошество, Бари, вече се вози и по лодки, ако правилно съм разбрала - собствени. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.09.21 11:17.

Т. Тодорова

04.09.21
13:59

Забравих вече, в единия от дните имаше тренировката с тягата, в другете два - без, храната не помня в детайли, но се навъглехидратих. По едно време се усетих, че е точно мц тайм.

През отпуската ще трябва да пусна малко изследвания, ей така, информативно - ентусиазмът ми за такива неща е тотално в петите, да не говорим какви суми ми сервираха за някои по-специфични неща.

Днес:
- две дребни тарталети
- телешка наденица и малко картофена салата
- още две от дребните тарталети
- кюфтета от блек ангъс, задушени зеленчуци, млечна царевица
- доста вода с лимон, чайчета

Хоум офис - на двора. Ей т’ва е най-якото нещо.??
Нямам тъпрение да се окопитим малко и да мога да си напусна тъпата работа, и да работкам само под ореха. Скоро ще си озеленим площадката, ще оправим оградата и ще е топиди-топ. Иначе снощи бях към центъра, за да си изпратя Ленчето... еми и там си е гот, чак едно такова ми стана... :)

Като казах за работата, един колега вчера си подаде предизвестието и после праща скрийншот с комуникацията с меринджейката. Тя го пита защо напуска и той, супер откровен и подробен, обяснява, та обяснява, в детайли, нищо не беше пропуснал.. И тая: Еми.. всички сме минали през това, на всичко се свиква, ама щом така си решил...
Мега зле.
——————-

Песченцата ми иначе натиснаха едно малко коте в двора оня ден... Никога не се беше случвало, но откачиха заради преминаващо през улицата куче и котето просто се оказа мърдащо в двора в неподходящо време. Мисля, че щяха да го убият, ако нямаше кой да ги спре - не толкова от чиста агресия, колкото от липса на самоконтрол, щото подозирам, че ако умъртвяване беше целта, щеше да стане за секунди.
———————

45 минути интервали - кардио:20+ повторения с малки тежести, горе долу 90:90 секунди.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.09.21 14:09.

Т. Тодорова

05.09.21
11:28

- успах се
- температура и смазаност - втори дубъл
- вит. Ц, пчелни, чайчета, магнезий, цинк, б комплекс
- две пълносърнести филии, мало домашна майонеза, домати, кисели краставички
- калмари, зеленчуци
- вечеря от телешки кюфтета и зеленчуци

Без тренировка,  на работа до 20:00.

Йей...

Т. Тодорова

06.09.21
10:58

06/09/2021

Ставане в 6:30, с известен зор. Кафенце, кухня, тренировка, баня, маска на косата (сега стоя с шапка за баня и от мен се носи... ъм... екзотичен, да го наречем, аромат, обаче косата ми се првърна в прегоряла метла след изрусяването миналата година), едно прасешко във фурната и малко работа.
След малко засядам и до 20:00 съм пък на редовната раЛ’та. А денят е чудесен за миткосване с кучетата навън.

- кафе
- кафе с мляко
- топло какао с мака, протеин и пчелни
- свинско с чушки и лук, малко черен пипер и малко сол, бяло вино, салатка отстрани, може и малка чашка таратор
- сок от цвекло и ябълка
- вода с лимон, чай, Ц, цинк, магнезий с б6, омеги

Тренировка:

През 10 секунди:
10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане @20кг
10х3 суинг @16кг
10х3 раменна @20кг

Отделно силовото гребане: 4х5 @16кг, л/д
———

Ще гледам в почивките да правя нещо откъм движение, че е страшно.

Днес температури и дискомфорти няма. Хърей.

Т. Тодорова

07.09.21
11:21

07/09/2021

Без тренировка, от 09:00, поне до 22:00 почти плътно на компа.

- кафе
- вода с лимон, чай
- задушени зеленчуци, сирене
- салата от цвекло, моркови, магданоз и семенца, евентуално някакъв хляб

- цинк, ц, магнебешест, дмае

Т. Тодорова

08.09.21
13:11

08/09/2021

Бая разходка сутринта, малко след изгрева.

- домашна баница, количество, айрян с хуск
- кафе, вода, вода с лимон, чай\
- грозде
- прасешки език, зеленчучета
- вит ц, цинк, магнебешест, омеги, пчелни, дмае

Надявам се да намажа още една разходка довечера.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.09.21 13:48.

Т. Тодорова

09.09.21
16:17

09/09/2021

Наспах се, братя. Спала съм като заклана, не съм мръднала грам - както легнах, така се събудих.

- кафе с малко мляко
- 1 малко парченцИ домашна баница
- 2 равни с.л. фъстъчено масло с мед
- ½ голям домат, ½ краставица, малко сирене, ½ багетка с чесън
- прасешки език, зеленчуци на фурна, маслинки

- чай, чай с мед, вода, едно кафе с малко прясно мляко

Бая стрес ми е покрай всички задължения, а от 13-ти ми започва и обучението, което продължавам от миналата година. Ще ми трябват по 30 допълнителни часа на седмица, за да избутам дори посредствено, а това нито е оферта, нито е опция.
#lo6omie, но и някак имам нужда от точно такъв гърч.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.09.21 16:38.

Т. Тодорова

10.09.21
09:39

10/10/2021

2 рунда:
Squat Pass Under / Elbow Strike x 10 alt.
Clean to Curtsy x 8 / 8
Pendulum x 16
Kneeling KB Row x 8/8
Weighted Hip Raise x 20

- кафе с мляко
- една филия с кашкавал и масло - в тигана, после домат
- пъпеш, сини сливи, малко кисело мляко с хуск
- моркови и тиквички, и необелен чесън, с малко патешка мас, на фурна; малко сирене и няколко оризовки

Сън - като най-порестия пор, 9 часа. ? (като няма пор-еможи и лисицата е пор-еможи)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.09.21 10:10.

Т. Тодорова

11.09.21
14:10

Снощи бира пих.

11.09.2021

2x
20 суинга @16кг
20 редуващи отпади с подаване @12кг
20 суинга @16кг
10 мелници л/д @12кг
10 В-ъпс
10 странични сгъвания на земя (пръсти към глезени)

- кафе с мляко
- кафе с мляко, 3 бонбона линд
- стотина грама свинско с чушки, една филия
- много свирепи пълнени чушки у мама ???
- печено пилИ, зарзават

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.09.21 17:10.

Т. Тодорова

12.09.21
09:47

12/09/2021

Последните три дни си кова на 9 часа сън - ни повече, ни по-малко. Не се оплаквам. ?

3 рунда с пудовки на двора:

Overhead Press / Squat x 6/6
Kettlebell Swing x 16
Squat Pass Under / Deadlift - One Arm Row X 10
Kettlebell Swing X 16

Не знам, ако си изкараме цялото тренировъчно снаряжение на двора, колко време ще му отнеме да се скапе, но много ме блазни мисълта. Ще му купя една шатра от тия със затварящо-отварящите се страници, за да го пази от директна гняс и туй то.

- кафе с мляко
- кафе с мляко
- какао с пчелни, мака, мед и малко мляко
- пиле в гърне, с масло, бира, чушки, моркови и гъби

Вечерта вече не знам какво ще е, че ще ходя да гледам племенника ?, да може майка му и баща му да отидат на сватба. Но ще доопиша по-късно и ще ви пусна снимка на бебешки краченца. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.09.21 09:51.

12.09.21
15:56

https://emojio.ru/animals-nature.html

Т. Тодорова

13.09.21
04:41

Илия, готино, ма много сложно  за моите емотикон-експрешън амбиции. Ще  работим с квато фауна има наготово. ?

Довърших деня с прасе, за което всички във фамилията сме единодушни, че е царят на животните. :) После някакви бисквити.

Много готино с бебенцето - толкова е спокоен и мил, и разбран ?, на всеки пожелавам такова дете. Мрънка само, когато е гладен, като почти не се чува, щото се заглушава, като съвсем стандартно си налапва цялата ръка. :)))

Гушкахме се и гледахме Хари Потър - буквално заедно го гледахме, така зяпна в екрана, когато го пуснах - състезанието по куидич беше мега интересно. ?

Голямо предизвикателство за кръста - нямат читав повивалник и го сменях на дивана.. храненето и то се случи 3 от четири пъти на дивана, в баунсъра, умрях. Като остана 2-3 минути в сгъната/усукана поза, после разгъването е адско.

Когато гледах баба, се навеждах, кривях, вдигах я изцяло, а не беше нито лека, нито в квато и да е приемлива форма - изобщо не усещах тая страна на нещата. Ама тогава тренирах нонстоп и целенасочено. Сега свеки, дето все още не изисква усилия, или едно хранене/сменяне на бебе… ибах тая инвалидна история.

Не се оплаквам, де - каквото сам си нафлякаш на главата, това е. Поне засега е поправимо.

К. дойде да ме вземе и се прибрахме към 2:30 - пих две бири на двора, гледах Тази Неделя с Мангъра и събеседници, повърнах три пъти мислено и ся заспивам.

Нямам крачета, но има главичка и песченца. Котаракът не щя да позира по собствена инициатива, а от него не смея да изисквам каквото и да било… Дойде да ме изчакали, стъпи ми на гърдите, навря се нос в нос за наколко секунди - само внимателно си закрих очите, докато се разкара и после му жертвопринесох шепа гранули с поклон и молитва, и го затворих в спалнята. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.09.21 04:49.

13.09.21
09:20

казано от Т. Тодорова на 13.09.21, 04:41:

К. дойде да ме вземе и се прибрахме към 2:30 - пих две бири на двора, гледах Тази Неделя с Мангъра и събеседници, повърнах три пъти мислено и ся заспивам.

По тъпо от БНТ, е само радио Хоризонт...е и радио Христо Ботев също.

Т. Тодорова

13.09.21
10:19

казано от nervak на 13.09.21, 09:20:

казано от Т. Тодорова на 13.09.21, 04:41:

По тъпо от БНТ, е само радио Хоризонт...е и радио Христо Ботев също.

Не ги разбирам, щото не ги гледам. Това го пуснах в ютюб, щото мернах някъде, че било голям панаир. И беше. Ще ми е последното гледане на нещо от ТВ програмата за много време напред.
БТВ беше т’ва, ама е буквално все тая коя медия е, всичките са лом.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.09.21 10:21.

13.09.21
13:03

Всяка неделя е по БНТ.

Т. Тодорова

13.09.21
13:24

Тази Неделя, не Всяка Неделя. Четете ги тия постове, бе, г-н Нервак, тука, момичето, дето написа текста, ослепя, пък да не го прочетете...

?

Тази или Всяка, БНТ или БТВ - ‘се тая. ??‍♀️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.09.21 09:00.

13.09.21
14:01

Толкова и ние гледаме телевизия....не правим разлика между “всяка” и “тази”,,,,)))))

Т. Тодорова

15.09.21
10:34

13.09.2021 - 14.09.2021

Мощно омазване с въглехидрати и лежане, предцикълно-отпускарска драма.

Отпуската бая ми дотегна, вчера беше трети ден и по едно време ми идеше да се метна от някой прозорец.

Реших все пак да отложа Прославската авто-дефенестрация за по-сериозни моменти и зяпах деЦки, и четох Хари Потър.

15.09.2021

Ставане в 6:00, домакинстване, доста крачки навън по работа, още домакинстване, тренировка и учене, и после разходка, и после книжка. Такъв е планът.

Тренировка:

10х2 тяга @50кг
10х2 обръщане @16кг (л/д, пудовка)
10х3 суинг @16кг
10х3 лег @20кг
10х2 хоризонтално набиране

Ясно, че през 10 скеунди.

Разтяг

Храна:

- две кафета с мляко
- 1/3 милинка ??‍♀️
- прасешко ухо на фурна + задушени и пресни зеленчуци
- прясна паста с пилешко филе и домати
- може би някоя плодова междинка - ябълкя, синя слива

- ц, цинк, магнебешест, дмае, пчелни
- вода, чайчета, лимони

Т. Тодорова

16.09.21
15:51

Снощи може и да прекалихме малко. :)

16.09.2021

- кафе
- пица “Маргарита” - към 200г, зелена салата
- кафе, 100мл кола
- малко прясна паста с доматен сос с гъби + кашкавал отгоре
- яйрянче с хуск

Раздвижване:

5 кръга, по 5 повторения на всяка страна, без прекъсване между движенията, с по две минути между кръговете обаче:
суинг-обръщане-клек - ляво
суинг-обръщане-клек - дясно

Адски съм крива вече, рядко ми се случва да ИСКАМ да ми дойде. Ш’си пръсна мозъка. И в тоя къндишън получих имейл от общината по повод бунището в съседство, та... стана въргал. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.09.21 16:00.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1