Републиканско по културизъм

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.09.05
09:31

Според мен Камберов беше за 1во до 90… а Димитров беше... недостижим :) състезателите от неговата категория изглеждаха като 80 кг пред него... бтв хареса ми пича дето спечели бодифитнес състезанието... имах възможност да го огледам от близо...супер тяло!

WO

19.09.05
09:39

това е валентин петков, много добре изглеждаше - симетрично и направо красиво (сега ще ми излезе име  :lol: )....

19.09.05
09:48

:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.

19.09.05
10:09

Е, познавайки Секул лично, мога да споделя и аз някои неща ;) Очаквам репортажът на екипа и снимчици

MI

19.09.05
10:13

дам , скороще е готов репортажа. ;)
по-здрави

19.09.05
11:29

И аз нащраках към 100-на снимки, може да ги кача някъде да ги разгледате.... малко са от височко, ама се вижда най-важното.... и две-три от “каките” около сцената хванах дори :D

19.09.05
12:02

[quote author=“Caca”]:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.

Определено Никола беше по симетричният състезател и на задно бедро и прасец биеше Секул. Сутринта на полуфиналите Никола излезе страшно чист и си мислех че ще победи. Но следобяд на финала излезе малко замазан, беше задържал малко вода и корема му беше подут, а Секул излезе още по сух. Съчетанието на Секул също беше по-добро. Все пак решението е субективно и съм много любопите в кои рундове и как Никола е по напред.

19.09.05
12:25

[quote author=”Чукундур”][quote author=“Caca”]:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.

Определено Никола беше по симетричният състезател и на задно бедро и прасец биеше Секул. Сутринта на полуфиналите Никола излезе страшно чист и си мислех че ще победи. Но следобяд на финала излезе малко замазан, беше задържал малко вода и корема му беше подут, а Секул излезе още по сух. Съчетанието на Секул също беше по-добро. Все пак решението е субективно и съм много любопите в кои рундове и как Никола е по напред.

Ако не се лъжа видях Никола в почивката да яде луканка и кекс.
Искам да кажа само че преебаха Димитар Йовичин деба тея педали.Нещастници !!!

19.09.05
13:04

:)Определено се лъжеш,Никола яде какво ли не,ама кекс и луканка не е:)!:)А за волното съчетание на Никола,мисля че няма смисъл да говорим,реакцията не публиката,след като го изигра беше красноречива:)!И всичко това при положение,че това не беше неговото съчетание.Той импровизираше на съвсем различна песен,защото дискът с песента му беше изгубен незнайно от кой и незнайно къде:)!

19.09.05
14:25

[quote author=”Чукундур”][quote author=“Caca”]:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.

Е тук наистина мога да поспоря.Такова съчетание и такъв позинг отдавна не бях виждал.Това че секул излезе по -сух е така ,но с позинга си Никола просто беше 1 класа над него.Това го казвам като лично мнение а не за да пораждам спорове

19.09.05
15:46

Много добро състезание си беше според мен :)Определено съм доволна от видяното!
Изненади не бих казала,че имаше!
Никола си беше перфектен :)Страхотно излъчаване има това момче!
Много съм разочарована от формата на Краси Илов,никога не беше изглеждал толкова зле !Гледах го тези два дни и неможех да повярвам ,как е деградирал!
Като цяло смятам,че всеки си получи заслужените награди !Много добре подготвени състезатели имаше и вярвам,че занапред все повече такива ще ни радват !

19.09.05
16:11

[quote author=“tigra”]Много добро състезание си беше според мен :)Определено съм доволна от видяното!

да бе миналата година беше много по-силно,единствената що годе читава категория беше до 70 без туристите фокси и оня палячо криси дето тренира три месеца зобна малко и си повярва,а от другите категорий само Митака дето беше с миналогодишното си съчетание ама той нямаше нужда да позира даже.

19.09.05
16:35

[quote author=“Chushko”]леле кви бомби имаше една от бодифитнеса

е тука съм напъълно съгласен с теб,не знам дали и видя гнусните бричове и мазния корем обаче :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

19.09.05
16:48

[quote author=”стилиян”][quote author=“Chushko”]леле кви бомби имаше една от бодифитнеса

е тука съм напъълно съгласен с теб,не знам дали и видя гнусните бричове и мазния корем обаче :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Ако беше се позагледал щеше да видиш че бомбите бяха силиконови

19.09.05
16:52

[quote author=”Миле”]

Да,силиконови бяха и то от най-големия размер:)))Мацката е готина,ама решила за 2 седмици да се” готви” за състезание...

19.09.05
17:08

[quote author=“tigra”][quote author=”Миле”]

Да,силиконови бяха и то от най-големия размер:)))Мацката е готина,ама решила за 2 седмици да се” готви” за състезание...

Не знам, само на мен ли ми се стори, че тая девойка цялата се тресеше на сцената...;)

19.09.05
19:30

момчета никой ли не го снима с камера това състезание.

20.09.05
12:59

[quote author=“grafa”]момчета никой ли не го снима с камера това състезание.

Мъжът ми ходи с един приятел (аз за съжаление трябваше да гледам наследника :( , защо все жените ???) и е направил доста дълъг филм с камерата, но ми каза че тези дни ще е готов да го гледам (не знам защо?).

Ако е станал добре ще ви кажа, но и идея си нямам как да ви го кача някъде от DVD :oops:

20.09.05
13:14

определено трябва да се направи необходимото всички да можем да си го дръпнем тоя филм.ако трябва нека момчетата тук се погрижат филма да стигне до тях и да се ка4и на фрее сървър.

RH

22.09.05
22:21

айде бе какво стана с тия снимки.... :wink:  :lol:

22.09.05
22:35

Абе нямаме хубав дигитален апарат и със лентов снима Йодата. Утре ще ги занесе да ги сканират и дано мога да ги кача още същият ден. Хванал е най-хубавите пози на всички, ще ги видите утре.
по-здрави

RH

23.09.05
04:38

ей тук съвсем случйно намерих снимки от таз година но повечето са супер гадни отдалеч и размазани но засега толкова май
http://snimka.bg/album.php?album_id=7721&photo=1

23.09.05
12:17

rhcp браво готини снимчици. :wink:

WO

23.09.05
13:37

:lol:  и аз се видях вътре  :lol: ....

PE

27.09.05
01:35

zdr,pi6ete vsi4ki za su4etanieto,to e samo za 6oooto,rezultatite sa izliazli mnogo predi da se stigne do nego.po princip mestata se opredeliat o6te sutrinta na polu finala.tova go znam ot li4en opit,sustezatel sum.taka 4eobiknoveno finala e samo za publikata!!!!
4ao!
koi stana v tejkata kategoria,daite niakoia negova snimka da go vidia,mnogo me interisuva,moje da probvam da go bia niakoi den!!1

27.09.05
11:25

Първи стана Митко ДИмитров. Днес ще сложим снимките, защото за вчера просто не стана. Пепе дай някакви нови снимки. Иначе от старата ти форма Митко е по-добър. Много дръпна това момче и сега има амбиции за световно, но покритие незнам дали има за тях.
по-здрави

PE

27.09.05
11:29

kaji kade da TI PRATia,as tazi godina se po4ivah i ne se sustezavah no imam ot minalata godina ot svetovnoto

27.09.05
11:42

tomovi@gyuvetch.bg И на кое място се класира на световното?

Емо като вземеш на пепе снимките виж дали неможеш да ги качиш някъде и ние да ги гледаме.Аз лично много бих искал да видя формата на пепе последно я бях гледал преди години и изгарям от любопитство.Между другото нека не се откланяме от темата която е за републиканското :wink:

27.09.05
16:48

А НЯКОЙ ИЗОБЩО БИ ЛИ МЕ ПРОСВЕТИЛ КОЙ Е ПЕПЕ ??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

27.09.05
21:22

http://www.bb-team.org/articles/000019.php

WO

27.09.05
23:03

http://snimka.bg/album.php?album_id=8195

ето ги мойте снимки...или поне някои от тях..понеже нямах време, дадох на един приятел да ги сложи и не знам кои е избрал....вижте ги ако искате.....

HA

28.09.05
23:54

някои мойе ли да ми даде пълното класиране в категориите!

DR

30.09.05
16:46

[quote author=“wow”]http://snimka.bg/album.php?album_id=8195
privet ! Iskam da te pitam,ne si li snimal jeni-kulturizum? Koi sa u4astvali? Milena tevilova preturpq tejka operaciq…..Tq edva li se e qvila,no vse pak bih iskal da znam klasiraneto.Predvaritelno ti blagodaria !  :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1