Според мен Камберов беше за 1во до 90… а Димитров беше... недостижим :) състезателите от неговата категория изглеждаха като 80 кг пред него... бтв хареса ми пича дето спечели бодифитнес състезанието... имах възможност да го огледам от близо...супер тяло!
19.09.05
09:39
това е валентин петков, много добре изглеждаше - симетрично и направо красиво (сега ще ми излезе име :lol: )....
:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.
Е, познавайки Секул лично, мога да споделя и аз някои неща ;) Очаквам репортажът на екипа и снимчици
19.09.05
10:13
дам , скороще е готов репортажа. ;)
по-здрави
И аз нащраках към 100-на снимки, може да ги кача някъде да ги разгледате.... малко са от височко, ама се вижда най-важното.... и две-три от “каките” около сцената хванах дори :D
[quote author=“Caca”]:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.
Определено Никола беше по симетричният състезател и на задно бедро и прасец биеше Секул. Сутринта на полуфиналите Никола излезе страшно чист и си мислех че ще победи. Но следобяд на финала излезе малко замазан, беше задържал малко вода и корема му беше подут, а Секул излезе още по сух. Съчетанието на Секул също беше по-добро. Все пак решението е субективно и съм много любопите в кои рундове и как Никола е по напред.
19.09.05
12:25
[quote author=”Чукундур”][quote author=“Caca”]:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.
Определено Никола беше по симетричният състезател и на задно бедро и прасец биеше Секул. Сутринта на полуфиналите Никола излезе страшно чист и си мислех че ще победи. Но следобяд на финала излезе малко замазан, беше задържал малко вода и корема му беше подут, а Секул излезе още по сух. Съчетанието на Секул също беше по-добро. Все пак решението е субективно и съм много любопите в кои рундове и как Никола е по напред.
Ако не се лъжа видях Никола в почивката да яде луканка и кекс.
Искам да кажа само че преебаха Димитар Йовичин деба тея педали.Нещастници !!!
:)Определено се лъжеш,Никола яде какво ли не,ама кекс и луканка не е:)!:)А за волното съчетание на Никола,мисля че няма смисъл да говорим,реакцията не публиката,след като го изигра беше красноречива:)!И всичко това при положение,че това не беше неговото съчетание.Той импровизираше на съвсем различна песен,защото дискът с песента му беше изгубен незнайно от кой и незнайно къде:)!
[quote author=”Чукундур”][quote author=“Caca”]:)Аз много се зарадвах на изгряването на новата звезда в българския културизъм-Никола Николов,шампион в кат. до 90кг.Следете го внимателно,защото не се съмнявам в неговите бъдещите успехи.Колкото до това,дали е спечелил справедливо,ще кажа само,че той нямаше нито един свързан с него съдия на републиканското,а клуба за който участва е един от най-малките и с никакво влияние във федерацията,за разлика от опонентите му.Който говори,че Секул Камберов е заслужавал да стане първи,просто не разбира от културизъм,и не знае къде и как да гледа.
Е тук наистина мога да поспоря.Такова съчетание и такъв позинг отдавна не бях виждал.Това че секул излезе по -сух е така ,но с позинга си Никола просто беше 1 класа над него.Това го казвам като лично мнение а не за да пораждам спорове
Много добро състезание си беше според мен :)Определено съм доволна от видяното!
Изненади не бих казала,че имаше!
Никола си беше перфектен :)Страхотно излъчаване има това момче!
Много съм разочарована от формата на Краси Илов,никога не беше изглеждал толкова зле !Гледах го тези два дни и неможех да повярвам ,как е деградирал!
Като цяло смятам,че всеки си получи заслужените награди !Много добре подготвени състезатели имаше и вярвам,че занапред все повече такива ще ни радват !
да бе миналата година беше много по-силно,единствената що годе читава категория беше до 70 без туристите фокси и оня палячо криси дето тренира три месеца зобна малко и си повярва,а от другите категорий само Митака дето беше с миналогодишното си съчетание ама той нямаше нужда да позира даже.
е тука съм напъълно съгласен с теб,не знам дали и видя гнусните бричове и мазния корем обаче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
е тука съм напъълно съгласен с теб,не знам дали и видя гнусните бричове и мазния корем обаче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако беше се позагледал щеше да видиш че бомбите бяха силиконови
[quote author=”Миле”]
Да,силиконови бяха и то от най-големия размер:)))Мацката е готина,ама решила за 2 седмици да се” готви” за състезание...
[quote author=“tigra”][quote author=”Миле”]
Да,силиконови бяха и то от най-големия размер:)))Мацката е готина,ама решила за 2 седмици да се” готви” за състезание...
Не знам, само на мен ли ми се стори, че тая девойка цялата се тресеше на сцената...;)
Мъжът ми ходи с един приятел (аз за съжаление трябваше да гледам наследника :( , защо все жените ???) и е направил доста дълъг филм с камерата, но ми каза че тези дни ще е готов да го гледам (не знам защо?).
Ако е станал добре ще ви кажа, но и идея си нямам как да ви го кача някъде от DVD :oops:
определено трябва да се направи необходимото всички да можем да си го дръпнем тоя филм.ако трябва нека момчетата тук се погрижат филма да стигне до тях и да се ка4и на фрее сървър.
22.09.05
22:21
айде бе какво стана с тия снимки.... :wink: :lol:
Абе нямаме хубав дигитален апарат и със лентов снима Йодата. Утре ще ги занесе да ги сканират и дано мога да ги кача още същият ден. Хванал е най-хубавите пози на всички, ще ги видите утре.
по-здрави
23.09.05
04:38
ей тук съвсем случйно намерих снимки от таз година но повечето са супер гадни отдалеч и размазани но засега толкова май
http://snimka.bg/album.php?album_id=7721&photo=1
23.09.05
13:37
:lol: и аз се видях вътре :lol: ....
27.09.05
01:35
zdr,pi6ete vsi4ki za su4etanieto,to e samo za 6oooto,rezultatite sa izliazli mnogo predi da se stigne do nego.po princip mestata se opredeliat o6te sutrinta na polu finala.tova go znam ot li4en opit,sustezatel sum.taka 4eobiknoveno finala e samo za publikata!!!!
4ao!
koi stana v tejkata kategoria,daite niakoia negova snimka da go vidia,mnogo me interisuva,moje da probvam da go bia niakoi den!!1
Първи стана Митко ДИмитров. Днес ще сложим снимките, защото за вчера просто не стана. Пепе дай някакви нови снимки. Иначе от старата ти форма Митко е по-добър. Много дръпна това момче и сега има амбиции за световно, но покритие незнам дали има за тях.
по-здрави
27.09.05
11:29
kaji kade da TI PRATia,as tazi godina se po4ivah i ne se sustezavah no imam ot minalata godina ot svetovnoto
27.09.05
16:40
Емо като вземеш на пепе снимките виж дали неможеш да ги качиш някъде и ние да ги гледаме.Аз лично много бих искал да видя формата на пепе последно я бях гледал преди години и изгарям от любопитство.Между другото нека не се откланяме от темата която е за републиканското :wink:
27.09.05
23:03
http://snimka.bg/album.php?album_id=8195
ето ги мойте снимки...или поне някои от тях..понеже нямах време, дадох на един приятел да ги сложи и не знам кои е избрал....вижте ги ако искате.....
28.09.05
23:54
някои мойе ли да ми даде пълното класиране в категориите!
30.09.05
16:46
[quote author=“wow”]http://snimka.bg/album.php?album_id=8195
privet ! Iskam da te pitam,ne si li snimal jeni-kulturizum? Koi sa u4astvali? Milena tevilova preturpq tejka operaciq…..Tq edva li se e qvila,no vse pak bih iskal da znam klasiraneto.Predvaritelno ti blagodaria ! :)