Поръчки от bodybuiding.com

Прескочи до:
QK

31.10.05
11:38

ще има ли някой желаещ да му продам 1 кило креатин на оптимум,ще ми го пратят от САЩ да пише на ЛС.

BO

31.10.05
11:51

абе пич,ти защо като не знаеш пишеш глупости,ще ти дам един пример протейна на оптимум 10 либри тука струва 210 лева а във САЩ е 48 долара с доставка от 40 долара общо 88 долара което прави около 140 лева каде ли е разликата според теб плюс това получаваш гарантирано американско качество.Какво е това разрешително бе пич ти да не си внесал един кораб с добавки?И на теб ти се изпраща нещо,това означава ли че ако получиш писмо от САЩ трябва да имаш разрешително за внасяне на писма от чужбина?ебаси и тапите мнения!!!

BabaVanga Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 7:36 pm   Заглавие: 

————————————————————————————————————————
Абе ти не внасяш нищо.
Нали на тебе ти го доставят.

bonnano Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:59 am   Заглавие: 

е и? доставката смяташ ли? а и има нещо което с което се сблъсках на митницата - разрешително за да вкараш хранителна добавка в БГ. издава се от министерството на здравеопазването, иначе не позволяват да се внесе храна в БГ и ми е много чудно как има хора които разправят, че са получили вече доставки от чужбина.

за пореден път се убеждавам, че форумите не са най-подходящото място за вярно и обективно мнение. винаги щеима някой който за да излезе че е рабирач ще ти напълни главата с глупости

1. Всичко което сам на писал е вярно по-простата причина, че имах желание да внеса една нова за Българския пазар марка продукти. Всяка една подробност е длъжна да се изпълни, ако се прави всичко легално, а се съмнявам че някой от вас има възможността да направи нещо със заобикаляне на процедурите.
2. Възможно е някой ваш познат, да успее да ви прекара някакво малко количество (1-2 кг),когато се прибира от Щатите примерно, но не винаги става - казвам отличен опит.
3. Айде разбирачи опитайте се да пратите примерно вие нещо към чужбина (става въпрос за храна) да видите каква занимавка е за да ви позволят.
4. Не забравяйте вие ще внасяте нещо което е в раздела “храни” - нима смятате че всеки може да реши да си внася туко-така такива продукти.
5. Спирам коментарите си по темата и ви желая успех с покупката на суплементи от чужбина

QK

31.10.05
12:00

[quote author=“bonnano”]

абе пич,ти защо като не знаеш пишеш глупости,ще ти дам един пример протейна на оптимум 10 либри тука струва 210 лева а във САЩ е 48 долара с доставка от 40 долара общо 88 долара което прави около 140 лева каде ли е разликата според теб плюс това получаваш гарантирано американско качество.Какво е това разрешително бе пич ти да не си внесал един кораб с добавки?И на теб ти се изпраща нещо,това означава ли че ако получиш писмо от САЩ трябва да имаш разрешително за внасяне на писма от чужбина?ебаси и тапите мнения!!!

BabaVanga Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 7:36 pm   Заглавие: 

Абе ти не внасяш нищо.
Нали на тебе ти го доставят.

bonnano Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:59 am   Заглавие: 

е и? доставката смяташ ли? а и има нещо което с което се сблъсках на митницата - разрешително за да вкараш хранителна добавка в БГ. издава се от министерството на здравеопазването, иначе не позволяват да се внесе храна в БГ и ми е много чудно как има хора които разправят, че са получили вече доставки от чужбина.

за пореден път се убеждавам, че форумите не са най-подходящото място за вярно и обективно мнение. винаги щеима някой който за да излезе че е рабирач ще ти напълни главата с глупости

1. Всичко което сам на писал е вярно по-простата причина, че имах желание да внеса една нова за Българския пазар марка продукти. Всяка една подробност е длъжна да се изпълни, ако се прави всичко легално, а се съмнявам че някой от вас има възможността да направи нещо със заобикаляне на процедурите.
2. Възможно е някой ваш познат, да успее да ви прекара някакво малко количество (1-2 кг),когато се прибира от Щатите примерно, но не винаги става - казвам отличен опит.
3. Айде разбирачи опитайте се да пратите примерно вие нещо към чужбина (става въпрос за храна) да видите каква занимавка е за да ви позволят.
4. Не забравяйте вие ще внасяте нещо което е в раздела “храни” - нима смятате че всеки може да реши да си внася туко-така такива продукти.
5. Спирам коментарите си по темата и ви желая успех с покупката на суплементи от чужбина

чакай малко пич,виж сега ние тука не говорим за внос,много си се заблудил,говорим си за това да си поръчаме малко количество да речем до 10 кг.,а не за фрапиращи количества и т.н. и плюс това вноса и износа са свързани с една камара разправии и документи,които се правят с много пари,а за износ няма и смисъл да се обсъжда защото никой от тоя форум не иска да изпраща каквато и да е била храна.Лично мой познат се върна от САЩ с два сака със суплементи говора ти за около 16 кг. секви работи и съм ги видял с очите си.карам го да се върне сега през зимата та да ми купи разни работи ма трудно ще се навие да си дойде сега,но иначе каза че няма проблеми с това.но иначе съм съгласен с теб за другите неща.

31.10.05
22:53

Самия факт,че има вариант за такава доставка на самия сайт BodyBuilding.com показва,че това е възможно.

01.11.05
03:08

до БГ доставят само с плащане от Уестърн Юнион

FI

02.11.05
20:03

Сестра ми живее в Щатите и всеки месец наще и пращат примерно луканки, сирене, кашкавал за разнообразие и няма никав проблем. Bonanno използва явно стара информация. Миналата година като се прибирах от САЩ си донесах 5 кила Оптимум и 2 кила креатин, лап топ за $1200, GSM и бая дрехи, абе бях си напазарил за около $2000 и не сам платил стотинка мито, камо ли някви разрешителни

BO

03.11.05
11:10

Сестра ми живее в Щатите и всеки месец наще и пращат примерно луканки, сирене, кашкавал за разнообразие и няма никав проблем. Bonanno използва явно стара информация. Миналата година като се прибирах от САЩ си донесах 5 кила Оптимум и 2 кила креатин, лап топ за $1200, GSM и бая дрехи, абе бях си напазарил за около $2000 и не сам платил стотинка мито, камо ли някви разрешителни

преди два месеца един приятел  от Англия искаше даму пратя същите продукти, че не си е идвалот 2 години и му се ядяли. На гишето в пощата, където трябва да ги опаковам ми поискаха разрешително от ХЕИ за всеки един продукт поотделно, за да ми позволят да го изпратя!!!
Когато човек се прибира от Щатите,казах че е възможно да внесе малко количество. Просто при мен не се получи:). А както искат да си го поръчат от сайт и си мислят че след една седмица ще им званне куриер на вратата с една торба продукти - просто нямада стане.

Но опитайте - просто се опитвам да ви предпазя от загуба.
Това е последния ми пост по темата

10.11.05
04:39

Така видях темата та реших и аз да драсна редче...

аз съм човека на qk_bik с който се опитваме да измислим дали ще е по ефтино да се вземат тез неща от тук Америка... бе то излиза по ефтино но пък затова си има ХХ други неща който него правят толкоз ефтино и все пак някой някъде се е сетил че може да се навъдят текива като нас и е затегнал нещата... както и да е.. Аз съм във Америка и мога без проблем да поръчам стоката от http://www.bulknutrition.com/ като въпроса голямия става цената..на доставката до БГ... със всякъкъв вид куриер е МНОГО СКЪПО.. UPS,FedEX,DHL… най-ефтиния вариант за доставка е www.USPS.com (United States Postal Service) На сайта можете да видите цени на доставки и да изчислите отделно колко струва до БГ и разбирасе дали си струва... това е обикновенна поща  > пакет /колет/ доколкото знам при пращане от Физическо лице НЕ се плаща никакво мито...просто на колета пиша че е хранителна добавка или Книги За Баба Ванга и просто го пращам... Преди време поръчах нещо от фирма www.RedHat.com (RedHat Linux) като ми дойде във БГ имах проблеми със митото но само защото беше от ФИРМА и защото бяха написали че е нов продукт..и ми искаха доста пари...мито за ДДС несъм сигурен мисля че не...

Незная какви са цените за тез продукти в БГ , но като ви гледам отзивите то те са двойни та дори тройни... ами сметнете си сами дали ще ви излезе по ефтино...Според мен със сигурност ще ви излезе по ефтино и то ако не на половина то поне 3/4 от цената му във БГ което ПАК са си пари..!!! Просто е въпрос на малко повече занимавка, но си заслужава..може да вземете по добро нещо оттук за същтата цена за която в БГ ще вземете лош продукт и в по малко количество...!!!  :wink:

Всеки от вас е свободен да си помисли и да си изкаже мнението..НО не се карайте..няма смисъл...1 човек е задал въпрос към вас..Отговорете му със правилен точен отговор, А НЕ със “ти тъп ли си няма сми...” Всеки да каже защо нестава и да защити въпроса си със солидни доказателства че е правилен...а не говорете на изуст или да давате стара информация..невалидна и която няма да помогне на никого...

Много Поздрави от Мен..и все пак ако решите със qk_bik може да ви измислим нещо и всеки доволен (понеже със него започнах да говоря и да правя таз далавера...)..НО изпипаите всичко до детайли за да няма издънки...и сърдити накрая...айде... :lol:  :lol:  :lol:

BA

10.11.05
23:53

не ми се четат всички тия работи дето сте изписали, но поне тези които прочетох сте в голяма заблуда. Например това за шипинга. шипинга не се определя от продуктите които поръчваш, а от сайта от който поръчвате. И за една поръчка той е общ. Смисъл на една поръчка от 40$ шипинга е 10$, то на 80$ не означава че ще е двойно повече, ами ще си остане същия. Важното е всичко да е в една поръчка

10.11.05
23:58

[quote author=“basketball”]не ми се четат всички тия работи дето сте изписали, но поне тези които прочетох сте в голяма заблуда. Например това за шипинга. шипинга не се определя от продуктите които поръчваш, а от сайта от който поръчвате. И за една поръчка той е общ. Смисъл на една поръчка от 40$ шипинга е 10$, то на 80$ не означава че ще е двойно повече, ами ще си остане същия. Важното е всичко да е в една поръчка

абе..точно затова че нети се четат всички тези работи ТИ си в голяма заблуда...и незнам зашо го казваш това за шипинга след като никой друг не е казал обратното...хахаха..чети......  :?:  :idea:  :!:

11.11.05
09:46

Аз казах обратното.
Бях написал, че ако сме повече хора и поръчаме повече неща цената за доставка(шипинга ако съм разбрал правилно) ще се покачи поради.
И това наистина е така.
Слагам в “количката” едни аминокиселини на Оптимум.
Гледам цената за доставка - 5$ примерно(това трябва да се провери).
След това слагам един гейнър на Ultimate Nutrition - 4.75kg.
И цената за доставка става нещо от сорта на 20$.

BA

11.11.05
10:37

може би не ти смятат само шипинга, а цялата доставка която включва и нещо от сорта 4$/кг, или там колкото е от сайта. Незнам от кой сайт поръчвате, но вероятно правят такива изчисления за цялостната сума...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1