18.08.05
16:39
ахахаха ще ме съсипете бе хора.. аз не го казах с лоши чуства а с ирония.. лол.. ама тука само некви особняци са се събрали.. ;-))))))
Ми сега ще се повторя ама няма начин.. Първият ми пост беше за цветко, затова и се регистрирах.. После осъзнавайки на какъв форум съм попаднал (форум за фенове на бодибилдинга и силовите спортове), а и тъй като аз самия съм фен и винаги ми е било интерестно запознавайки се с някой “колега” как стоят при него нещата, кво е постигнал, за колко време и т.н. си постнах мойте резултати.. което е напълно естесвено нали точно това е тематиката.. без никви задни мисли като фукане, дуене и т.н... От отсрещната страна обаче кво се получава, аз съм бил влезнал тук за да се фукам и незнам си кво ахахахаха :-)))) ми... от марс ли съм паднал или има нещо гнило :-)) От чуство за хумор разбирам.. даже доста.. ама по интереснтното е че повечето хора ми се струват сериозни в изказванията си...
:lol: :lol: :lol: :lol: Aбе майтап да става. Иначе за срещата наистина всички са поканени и ако имате време елате.
по-здрави
18.08.05
16:43
Дам, Емо даде най - умният отговор в темата.
:twisted: Абе хора от форума, да питам като незнаещ :twisted:
Каква е ползата от този дето СЕГА Е НАШ ГОСПОД, от всичките му повествования :?:
Няма ли някои от четящите постовете на форума млади приятелчета и почитатели на bb, да решат да пробват това което са правили приятелите на НАШИЯ СЕГАШЕН ГОСПОД :?:
Малееееей да чукаме на дърво :(
18.08.05
18:15
Няма смисъл от лични нападки.
Заключ.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=81600#81600
Ето ви тема, пишете вътре.
Да не се занимаваме с глупости, елате на среща, да се видим, да си говорим наживо, а не да се перчим във форума и така.
За предпочитане вече да няма теми от сорта на :”Тульо, кво ядеш, че си така набъбнал” или “Мунчо, кво си зобил”.
Със здраве!