Пушите ли (цигари не трева)

Прескочи до:

05.09.05
23:31

аз не се вписвам в нито един от посочените отговори. :) пуша, но много рядко, понякога в компания или като съм адски ядосан за нещо/на някой

06.09.05
09:43

не пуша.като влеза някъде на задимено ми става гадно на очите, а престаам си да дърпам секи ден по 1 кутия :?

14.06.06
01:22

Не само НЕ ПУША,ами и не съм опитвал,а и нямам намерение.Дори ми е леко гнус да докосвам самата цигарена кутия. :wink: Без майтап!

ASTOR написа:

Като гледам процента на непушачите и се кефя че са много това е добрата новина в тази тема дето пуснах.

И аз не мога да повярвам,че е толкова висок процент. :D

14.06.06
11:34

Пуша малко(4-5 цигари на ден) тичам почти всеки ден сутрин следобед бодибилдинг тренировка и не ми пречат нито на кардиото нито на нищо и секс си правя всеки ден почти по много тей че....НЯМА ОТРОВИ ИМА ДОЗИ!!!

IN

14.06.06
17:38

Пуша сичко.... :lol: ...по малко :D

ST

14.06.06
17:59

[quote author=“noble”]Aз ги отказах преди доста време и сега не мога да ги понасям цигарите.
А по въпроса за младите забелязвам, че все по-малко момчета пушат обаче момичетата от 13-14 годишни почти всичките пушат.

Те тия маките ов*ци си мислят че като са седнали в кафето и са запалили цигара са интересни.....отврат,ненавиждам ги :roll:  Аз не пуша :!:
п.с. но пия :roll:

14.06.06
18:01

Пуша да порок ми е

14.06.06
18:39

Не пуша,не съм пушил и никога няма да пуша!

Не виждам какво хубаво има в тва да даваш много пари за нещо,което ти вреди нямаш никаква полза от него и при това не мога да понасям дрехите или къщата да миришат на цигари!Ужас,99% от приятелите ми пушат ,но аз това не го възприемам.За мен това е болест!

14.06.06
19:16

Пуша само когато съм в нетрезво състояние, не знам защо става така, но като отида някъде и съм на градус на вечер по 1 кутия ултра не ми мърда...

15.06.06
12:07

Не пуша. Нямам намерение да започвам.

15.06.06
12:14

Aха...
Към пакет..пакет и половина, а с дискотечка и т.н. до 2+ и то ЛМ 100, че да е повече.

ПП Не ви тре’а да пушите.

15.06.06
17:33

Какви цигари бре, аз съм спортист, при това асматик...представям си и да пушех. Че както имам и малко проблеми със сърцето, съвсем щях да се свърша. не съм запалвал никога и не бих го направил. Аз и пиенето спрях, като започнах да тренирам.

DR

16.06.06
13:47

не пуша ... не ме влече ...  :wink:

16.06.06
16:16

не понасям даже пушека ,камоли  да запаля цигара  :wink:

Пушенето е отрова !!!

16.06.06
18:14

Мога да се похваля с десет годишен стаж сред комините - мин. по 1 кутия синьо Виктори дневно. Отказах ги адски трудно с воля и мотивация на мах, имах ужасни кризи и т.н.  Сега, когато живея и мисля вече като НЕпушач, мога да кажа, че това е било едно от най-важните решения в живота ми.

16.06.06
18:50

не

LU

16.06.06
19:26

Жените пушат повече определено!
Мене лично като ми пуши някои в стаята ми иде да о удоша,едно дето миризмата ме задушава, 2ро дето се налага да се отваря прозорец и истивам от това!
Така че момчета пушете далеч от мене,че ке ви бием  :oops:

16.06.06
19:48

[quote author=“YODA”] Стероидите може да те разрушават по някакъв начин, но поне помагат от една гледна точка, докато тревата не помага с абсолютно нищо!

Помага и то за много неща, потърси малко информация, сам ще се увериш. Най - малкото много лекарства се правят от нея. Пък и доста други неща, но това е дискусия за друга тема. И за друг форум навярно.  :wink:
Сори за спама)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1