15.05.22
22:53
Здравейте, взех си Alpha GPC нa Now с цел да повиша концентрацията и паметта си понеже ми предстои да изкарам няколко курса за кратко време. В момента ден 1-ви минава откакто си го взех и изпих само 1 доза по обяд от препоръчаните две резултата е обратния на очаквания вместо да съм по-концентриран и с по-добра памет съм доста разсеян, спи ми се и като цяло се чувствам така както се чувствам когато съм спал максимум 5ч на нощ, а предишната нощ съм спал над 7 часа. Някой, който го е ползвал имал ли е подобен проблем и като цяло може ли съвет по този казус?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНе го бях чувал това нещо, гугъл веднага “Alpha GPC”
Първия резултат:
What is Alpha-GPC good for?
Alpha-GPC is used for Alzheimer disease, stroke, dementia caused by reduced blood flow to the brain (vascular dementia), memory and thinking skills, and other conditions, but there is no good scientific evidence to support these uses.
Аз бих заложил на кафе/редбул/монстър + шоколад + някакви свежи плодове + креатин + мултивитамини + ядки (орехи конкретно).
Мнението беше редактирано от Ivan на 17.05.22 02:20.
Бе поредните младежки градски легенди...нещо ще те направи по концентриран...съсредоточен.
Да бе?
Бъди наспан,отпочинал и толкоз...а ако имаш много за учене ..а времето е малко,една запарка от хубав черен чай,ще те държи буден до сутринта.
17.05.22
08:28
Пробвай с амфети
17.05.22
11:03
казано от Ivan_ на 17.05.22, 08:28:
Пробвай с амфети
Между другото действат безотказно за това...
17.05.22
13:15
казано от James Hinks на 17.05.22, 11:03:
казано от Ivan_ на 17.05.22, 08:28:
Пробвай с амфети
Между другото действат безотказно за това...
Знам от задочен емпиричен опит. 2ри курс във ВИНС-а - съквартирантката ми ходеше с един дилър и учеше буквално денонощно за изпитите си по счетоводство + играеха табла. Сутрин се събуждах от звука на заровете. Така и не пробвах.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече