Какво искате да ви даде Воdybuilding-а

Прескочи до:

Хаххаха. Сложете отговор - Пии Фанта, бъди Бамбуча!  8)

20.08.05
16:37

Аз искам да съм животно за състезания, но гласувах за конкурентно тяло за състезания.
btw: наистина кой е гласувал че не знае за какво тренира.

Здравейте колеги. Аз гласувах за последното твърдение, но по погрешка. Исках да натисна това за Брад Пит ама по погрешка (моля не ме питайте как така съм объркал точката) съм посочил последното. Тъкмо ставах. :oops: Опитах се да гласувам отново ама за кокошка няма прошка!Хайде поздрави.

QK

20.08.05
17:19

Аз примерно като правя нещо гледам да извлеча максимума от него та колкото до бодибилдинга искам мах.

MJ

20.08.05
21:48

много тъпо!
какво означава тяло като модел?
не всички манекени с хилави парчета
аз съм виждал доста здрави по ФТВ
аз искам карсиво,пропорционално,чисто тяло
подкрепено с сностна сила на клек,мъртва тяга и лежанка
нечовешки голям смятам че е глупаво да искаш да станеш

PR

20.08.05
22:12

RE:
не всички манекени с хилави парчета

Дали ?

20.08.05
23:08

аз гласувах за третото :D искам просто хубаво тяло не ми требе да .... съм накав супер голям зоооб :twisted:

PR

20.08.05
23:10

Така е - при моделите се държи на хармония и пропорции а не на големина !

20.08.05
23:10

аз гласувах за пьрвото :wink: искам като стана на 23 24 да сам биг :wink:  :wink:  :wink:

Аз искам тяло на плувец (оформено от всякъде), но по мощно!

PR

25.08.05
20:58

delyan - така като гледам си го постигнал вече това ;)

PROMPT,
още много помпане ми трябва.

25.08.05
22:46

[quote author=“delyan”]PROMPT,
още много помпане ми трябва.

Е те плувците не са от най мускулестите де добре си си

01.10.05
01:32

като на брат пит брат му е моят отговор(приемем,че той е на нивото на брат пит).Не искам да ставам огромен,падам си по живота и не бих желал в дискотеката да ме бъркат с охраната,нито пък като ме видят хората и да опразнят тротоара.Плюс това то тва тяло,нали ядене иска.Аз ще трябва по 2 тенджери манджа да ям на ден.

01.10.05
16:02

Не е точно така с яденето

01.10.05
16:07

djgorgio-ASTOR прав си не е точно така с яденето.Количеството също е важно,но и най вече важно е какво и как ядеш. :wink:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1