Ново начало

11.01.23
15:15

Здравейте на всички.
Аз съм М. и съм на 23 години. Висока съм 168см. Структрурата ми е тип пясъчен часовник, предразположена съм да качвам килограми в областта на бедрата и ръцете, но бързо свалям.
Историята започва по следния начин- по време на пандемията открих интереса си към тренировките и здравословния начин на живот като цяло. Тогава тренирах предимно в домашни условия с помощта на дъмбели и ластици.
2021ва започнах да посещавам групови тренировки. Кръгови интервални тренировки, табата, хиит. В рамките на година тялото ми се стегна, тонизира и бях в топ формата на живота си. :D Последните няколко кг си спомням, че изчистих с кето, което мисля, че беше и най-голямата ми грешка.Както и да е.
ТА..
Както се радвах на живота и на скромните си лични постижения в залата се случи нещо непредвидено с мой близък и кошмарът започна.
Явно ме е ударило на подсъзнателно ниво, защото зарязах тренировките и се започна едно безкрайно хранене, последвано от глад и още хранене. Изяждях огромни количества, точно от нещата, от които се ограничавах през цялото време. Както сами можете да се досетите -главно с храна без никаква хранителна стойност. Така за 4 месеца успях да кача незавидните 20кг.
Последваха моменти на депресия, глад и след това отново злоупотреба.
От към май месец 2022 до ноември успях да смъкна 5-6 килограма, но все още не съм доволна от това, което виждам в огледалото.
Та.. миналата седмица се върнах отново в залата, започвайки с кросфит тренировка. Няма да лъжа, не знаех на кой свят съм два дни след нея. :D
Въпросът ми към вас е относно хранителния режим, който съм решила да спазвам.
Ж, 23г., 168см., 75кг.

Закуска: 50г. протеинов хляб (онези немските)
100г. извара олимпус
Половин домат
2 твърдо сварени яйца

Обяд: половин домат
Половин краставица
Маслини, зехтин
100г. извара олимпус
100г. пил.филе

Следобед: YoPro на Danone (15г. протеин на кремче)

Вечеря:
Зелена салата
Половин краставица
Маслини, зехтин
2 твърдо сварени яйца
100г. пил.филе

Това са 1300 калории, 145г. протеин, 60г. мазнини и 40г. въглехидрат.
Към момента тренирам 3 пъти седмично.

Някой би ли ми дал насоки\препоръки за оптимални резултати?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.08.24
06:42

Ако търсиш съвети за отслабване, сайтът BAV.BG предлага полезна статия, която разглежда няколко ключови аспекта на здравословното отслабване. В статията се подчертава значението на балансирания хранителен режим, като се избягват драстични диети, които могат да доведат до загуба на мускулна маса и забавен метаболизъм. Препоръчва се повишаване на приема на протеини и редовни физически упражнения, за да се запази мускулната маса и да се ускори метаболизмът. Също така се обсъжда важността на добрата хидратация и умерената физическа активност за постигане на дългосрочни резултати​ https://www.bav.bg/blog/hranitelen-rezhim-za-otslabvane/

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1