Какво мисли семейството ви и приятелите ви относно фитнеса?

Прескочи до:

04.09.05
16:18

При мен баща ми тренира от около 25 години и той ме караше да тренирам в началото. Сега вече по собствено желание блъскам. И двамата ми родители са лекари и добавките са напълно легализирани :) Други близки роднини нямам, като изключим баби и дядовци, които да дават мнение.

05.09.05
23:42

мойте нямат нищо против.. дори стероиди не биха ме спрели да взимам само че ми казаха просто че не го одобряват, но си е моя работа. Обаче пари за добавки не дават деба  :)

05.09.05
23:45

[quote author=“wtf”]мойте нямат нищо против.. дори стероиди не биха ме спрели да взимам само че ми казаха просто че не го одобряват, но си е моя работа. Обаче пари за добавки не дават деба  :)

Ами мислят си че ще ги използваш за зоб  :D :D два пъти хубаво не може  :)

05.09.05
23:47

Ами баща ми се радва...като има работа с големи тежести казва:”айде нали си як и ходиш на фитнес бачкай вместо мене” :)

06.09.05
00:05

[quote author=“Lancelot”]При мен баща ми тренира от около 25 години и той ме караше да тренирам в началото. Сега вече по собствено желание блъскам. И двамата ми родители са лекари и добавките са напълно легализирани :) Други близки роднини нямам, като изключим баби и дядовци, които да дават мнение.

пич сложи снимки на баща си да го видиме как е.. 25 години си е сериозна цифра!

08.09.05
15:49

[quote author=“ezrolit”][quote author=“YODA”]МРАЗЯТ ГО и двамата! Непрекъснато ми се натяква че ще си “деформирам тялото” както каза Войд! Ще се натровя, било грозно, не билон нормално да имаш такова тяло и т.н. Много проблеми си имам вкъщи!

защо не им кажеш-А какво е нормално да съм някакъв разплут и да не излизам от дома или някаква 60 кг хърба.Все пак тялото си е твое  :)

абе то тялото може да си е мое, обаче не си ли забелязал че родителите винаги имат мнение по ВСИЧКИ въпроси (и те винаги са прави - дори когато са седнали  :) ) сега се каня да си взема протеинче и започвам подготовка за военни маневри у нас (за когато нашите разберат...)

08.09.05
16:03

баща ми и приятелите ми го приемат добре а майками не е много съгласна защото си мисли че ще си спра растежа или ще се контузя , но аз си тренирам упорито :wink:

08.09.05
20:55

При мен проблеми няма! :D
Майка ми дава пари за картата за залата.Единствено негодуваха затова,че съм дал 40 лева за аминокиселини и 45 за креатин.Викат ми,че много пари съм дал за тези глупости.
Даже майка ми запалих по залата и тя ходеше(да отслабва естествено). :D

08.09.05
23:30

Ходеше значи не е било достатъчно  :D

08.09.05
23:43

Като бях малък,баща ми ми купи едни гири по 6 кила и вее ме караше  да тренирам с тях,обаче мене ме мързеше.Впоследствие стана така,че когато баща ми  почина,започнах да тренирам сериозно.Странна работа е живота.

08.09.05
23:43

[quote author=“MisHkiN”]Като бях малък,баща ми ми купи едни гири по 6 кила и вее ме караше  да тренирам с тях,обаче мене ме мързеше.Впоследствие стана така,че когато баща ми  почина,започнах да тренирам сериозно.Странна работа е живота.

При мен протече същата работа само че с щанга 25 кила

09.09.05
13:30

И идея си нямаха за какво иде реч. Аз почнах на “дърти” години (27) да тренирам, естествено с цел да отслабна :lol:
Първо агитация на мъжо - успешна - щом представиш нормални аргументи. Още повече, че вкъщи се търкаляха някакви щанги и гири от младежките му години.
Брата на мъжо, който е на 18, сега се е запалил покрай мен и действа детето.
Виж, на тези дето си имат работа с мама и тате, не им завиждам :evil:

SO

09.09.05
15:45

Аз като цяло нямам много проблеми дори преди 1-2 месеца баща ми ми купи комплект голям лост+2малки лоста+32кг тежести (които не са ми достатъчни разбира се) но той го направи не толкова да стана як колкото да не ходя да си давам парите по залите иначе на мен ми е по приятно да тренирам в зала от колкото сам на тавана  :? а на майками не и харесва че тренирам само ако имам слаби оценки иначе не е много против.Обаче за хранителни добавки и дума не може да стане  :(  Не че мислят че е химия просто искат да направя тяло по прородосъобразен начин (което е същото според мен  :D ) , но аз пак си пия суплементи тайничко .

14.09.05
11:14

нащи нямат нищо напротив фитнеса, даже ми казват да почвам и ето сега след някоя друга седмица почвам (самоче малко ме притеснява ,там кат отида за първи път най-вероятно ще гледам  :shock:  и няма да знам от каде да почна) .

14.09.05
18:41

Ми баща ми на младини е бил спортист ии е твъро “за” .. майка ми само дава акъли , ама иначе е пас :>

JI

14.09.05
19:37

[quote author=“Chushko”]че някой изобщо питалиги???? само кинти трябва да дават  :twisted:

ми много ми е чудно как ще дават ако не са със теб какъв е тоя безплатен обяд независимо че са родители и че са против някой работи трябва да се съобразяваме с тях щото докато не сме независими ........

16.09.05
20:20

[quote author=“Chushko”]в противен случай вземам ножа и на скарата с варен ориз  :lol:
сериозно: в предния пост имах предвид че никой не може да ме убеди че фитнеса и добавките са нещо вредно и че да имаш мускули е грозно и пр. и даже и наще да са против пак ше си тренирам пък ако трябва и без да знаят (впрочем наще никога не са имали нещо против :D )
най-здрави

Напълно подкрепям моя приятел Димо.... нашите преди се чудеха защо ходя ама бавно бавно и баща ми вече се кефи че ходя... Даже бяха и в началото против добавките и тряяше да ги крие ама сега всичко е ок....

PR

16.09.05
20:39

Много им обръщате внимание - тренирайте си !
Ако няма пари - намерете начин да изкарате .

То е ясно ,че ако хората нямат пари ,ако им искаш по 300лв на месец само за добавки и храна ,a отделно плащат и сметки имат ,и много повече разходи -  ясно e, че няма да са хепи ,ако дават и екстра кинти за вашите добавки :)

16.09.05
23:24

Така е аз да имам кинти лелеее ще стана огромен знам какво да ям и как да тренирам само шибаните пари са ни проблем в тая България колко ли шампиона на международно равнище щяхме да имаме ако бяхме бяла държава, защото сме много способен народ но ....

SO

17.09.05
11:43

абе за храната нямам никакъв проблем защото нямаме финансови затруднения но за добавки не биха ми дали пари никога  :?

17.09.05
14:14

[quote author=“Sourcemag”]абе за храната нямам никакъв проблем защото нямаме финансови затруднения но за добавки не биха ми дали пари никога  :?

Ами то с храната можеш всичко да постигнеш за какво са ти добавки тогава можеш само някакъв суроватъчен за след тренировка иначе друго не ти и трябва щом храната не ти е проблем

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1