Колко далеч от вас е фитнесът ви и как стигате до там?

Прескочи до:

23.09.05
14:10

И трите зали, в които имам възможност да ходя се виждат от прозореца ми (или щяха да се виждат, ако нямаше разни дървета и сгради по пътя  :lol: ). А тази, в която ходя е на около 200 - 300 метра (не съм засичал).

23.09.05
17:38

На мен ми отнема около 30 мин. с грАдския транспорт... :(

_V

23.09.05
18:43

до едната е 5мин а до другата 10 :lol:

В България ми е на 2 минути пеша, но в США на 15 мин. с кола.

02.10.05
21:45

10 - 15 минутки, зависи в какво настроение съм :)

03.10.05
09:25

Около 10 мин с градски транспорт... пеша като се стопли се прибирам от залата да походя на спокойствие - около 20 мин

KP

03.10.05
12:20

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“kpo”]моя е на 5 мин пеша от вкъщи и на 10 с кола от работата. Ходя с кола.кро дай некви снимки на теб че ми е интересно ти си навътре в нещата с .... знаеш та би ли постнал някоя

Ми немам цифров фотоапарат. Актуални снимки немам!

03.10.05
16:47

[quote author=“kpo”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“kpo”]моя е на 5 мин пеша от вкъщи и на 10 с кола от работата. Ходя с кола.кро дай некви снимки на теб че ми е интересно ти си навътре в нещата с .... знаеш та би ли постнал някоя

offtopic
Айде де цъкни някви там да има или се снимай GSM можеш да намериш с камерка

KP

05.10.05
12:58

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“kpo”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“kpo”]моя е на 5 мин пеша от вкъщи и на 10 с кола от работата. Ходя с кола.кро дай некви снимки на теб че ми е интересно ти си навътре в нещата с .... знаеш та би ли постнал някоя

offtopic
Айде де цъкни някви там да има или се снимай GSM можеш да намериш с камерка

off - не мисля скоро време да си купувам телефон с камера.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1