12.09.05
12:17
в метро гледах една лежанка SVEN 202лв е цената . Какво ще ме посаветвате да я взема ли. И колко пари ще ми трябва за лоста и тежестите (за начало смятам да са 2х20кг. )
имам и снимка на лежанката ама не разбрах как да я кача (никаде не видях прекачи )или нещо такова да еба..
***ако някой има щелание да каже ще му я пратя да я качи(снимката)[/url]
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.09.05
13:39
мислиш ли че има смисъл?ще дадеш 200 лева за лежанка ако си взимаш отделно лост с тежести поне още 100лева а за 300 лева ще ходиш 3 години на фитнес просто няма смисъл да не говоря че ти с една лежанка и една щанга трудно ще тренираш всички групи пък и ако искаш повече тежести за да правиш и клек и тяга ще трябва да се ръснеш здраво :)
пс аз имам у нас комплект лост и тежести но не ми вършат много работа
ако искаш може да си купиш железа и да си ги занесеш на някой заварчик и ще ти излезе по евтино около 50-60 лева лежанката,малко ще е по грозна но доста по евтина и здрава
PETKO K не мога да дам линк защото я сканирах от списанието на метро иначе като я гледам е ОК.
Тва пише за нея *усилена конструкция за силови тренировки
*реголиране наклона + обратен наклон на облегалката
*приспособление за тренировка на мусколите на краката (leg/curl/ extension)
*бицепс плот * приспособление за трениране на гръдните мусколи
*максимално натоварване: ГЪРДИ -100кг; КРАКА-60кг; ПЕПЕРУДА-25кг
(бихте ли ми казали кво е тва пеперуда) Бицепс 30-кг
http://nikisport.dir.bg/york.htm лежанката е кат таз 230 самочи пак казвам е СВЕН и има го и тва бицепс плотче :) като на 112
sourcemag да прав си че за тез пари може да се ходи 2 години на фитнес :?
Това са егати смешните лежанки.В даскалото имаше такава и като седна като сложа 50кг и цялата почва да се клати и лиушка наляво надясно щях да се убия.Мен Ако питаш земи си една обикновенна и това е.Не си заслужава парите апак и с тея пари ще тренираш сигурно 2 години в зала която не е смао с лежанка..и до 2 години ако не направиш дроб тая лежанка евала ти прая.... :roll:
[quote author=“aerox4e”]PETKO K не мога да дам линк защото я сканирах от списанието на метро иначе като я гледам е ОК.
Тва пише за нея *усилена конструкция за силови тренировки
*реголиране наклона + обратен наклон на облегалката
*приспособление за тренировка на мусколите на краката (leg/curl/ extension)
*бицепс плот * приспособление за трениране на гръдните мусколи
*максимално натоварване: ГЪРДИ -100кг; КРАКА-60кг; ПЕПЕРУДА-25кг
(бихте ли ми казали кво е тва пеперуда) Бицепс 30-кг
Eбаси и усилената лежанка това като и легна само ще се сгъне много малко ми се струват килата на усилената лежанка
12.09.05
17:28
Тая лежанка е пълен леш!!!Не си заслужава парите по-добре си завари една
12.09.05
17:46
и аз това му викам да си завари една ще е 100 пъти по здрава и ще му излезе по евтино за тежестите може в пластмасова тръба 180мм да сложиш една по малка тръбичка някъде 2-3 сантиметра колкото ти е лоста и празнината да я излееш с бетон и става перфектна тежест :wink:
12.09.05
17:50
Тва ако е лежанка аз съм вертолет.Тва е глупаво...за нищо не става.
12.09.05
18:41
винаги съм бил за зала най - големи резултати по яко и не се ръсиш НАВДНЪЖ толкова .
12.09.05
18:45
Така е човече!Решавай-или взимаш електрожена или карта за едномесечен абонамент за някоя зала ххаахаахаха:)
ЩЕ ти дам 320 лева да ми извадиш карта за 3 години;20 са за услугата
Къде е тази евтиния??Най евтината 3 месечна карта която знам е 50лв
4х50 е 200 лв на година,600 за 3 години.
прав си MisHkiN.по изгодно е да си вземеш лежанката която си си харесал отколко да даваш пари за фитнес постоянно :wink:
ас също тренирам в нас а не ходя в зали.много по изгодно ми е :wink:
vanwilder—ти в механото ли учиш(поне там знам да има фитнес ,и знаеш ли дали ги продават уредите—аз дочух нещо такова)
предложете ми кво да си взема за да тренирам в къщи ,но не давом повече от 500лв някаде.
все пак ацки мн ви благодаря за мненията.
aerox4e не сам там но знам че в механото има много хуваби уреди.Нз дали го продават нямам си идея.А до колкото картите били по 50лв...незнам за софия обаче ас си давам по 20лв на месец и залата е перфектна!
вземи си на YORK 290.струва 465лв.Ако си решил да е на тази фирма това е най доброто.Аз имам почти същото в нас но малко по разработен(по ново)и съм прекалено доволен. :wink:
12.09.05
22:43
УСПЕХ да е по скъпо да ходиш в зала (поне в Стара Загора)в Пит Була 12 лева е месечната карта ходиш колкото си искаш в Универсала е към 18. 36 месеца по 12 лева е добре извинявам се няма да ходиш 3 години ще ходиш малко повече от година и половина но ще си имаш всички уреди едно е да даваш по един лев друго е да се ръснеш 200лева за няква бъхлива лежанка която не струва и 50 ако си я направиш сам!!!!освен това аз например сам не мога да прая гърди трябва някой да ме пази :)
12.09.05
22:45
Sourcemag - съгласен съм !
Само тежки дъмбели в къщи биха ми били от полза :)
С тях мога да поддържам екстра ;)
12.09.05
22:54
ами то си е така той ще даде 200 лева за лежанка и още толкова за тежести един лост струва 64 лева в метро +1 крив още 60 два малки за дъмбели и сумати кила дискове които са доста скъпи 300лева са му малко даже да не говорим ако си взима качествена лежанка колко скъпо ще му излезе , но това си негова работа ако може да си го позволи пък защо да не си вземе :)
Аз всичко съм си направил само тежестите съм купувал.Ако си майстор мое да ти излезе доста ефтина всичко иначе да си купуваш всичко за домашен фитнес трябва Валентин Златев да ти е чичо
19.09.05
02:27
така е, аз сега си правя скрепец , лежанката ми е супер , купена е и е мноо яка ама ми е подарак несам я купувал.
Ако има някаде в града ти цех за изкупуване на желязо, върви да поогледаш, там има доста яки неща, даже един път бях с едно момче да връща едни работи там и видях цели дискове, не ми трябваха иначе веднага щях да ги купя,ама сега ми трябват за скрепеца тежести и май утре ще се поразходя до там :wink:
тая лежанка на снимката е лом , комшията я има , сложил си я в детската и си тренира ама много не е стабилна + това като легна на нея и ми е супер малка и там дъската на която се ляга е много тясна,трябва гърба да ти е супер тесен, че да ти е гот на нея. :roll:
btw, залата ми е точно на 3 метра от компа, чудя се сега дали да ида да направя някоя серия на успоредката :roll:
А понеже прочетох нещо за заварявае не лежанки някои да знае каде мога да си купя една такава
Moжеш да погледнеш тук:
http://www.flexcom-bg.com/index.html
Аз съм си пазарувал уреди от там.
Доволен съм.
Ако наистина имаш желание да тренираш, поне според мен, инвестицията си струва.
Аз не знам, какви са тия зали за по 12лв на месец, но в сравнителна близост до мен е 4-5кинта за едно посещение.
И дори и тогава, трябва да губя време в размотаване насам натам - път и др., съотвентно със всичкия дискомфорт и разконцентриране при тренировка от общите уреди и шматкащи се насам-натам хора.
Лошото на тренирането вкъщи е, че няма кой да те пази, например. Е, не че в залата, задължително ще има някой, който да ти е постоянно на главата.
Ако ще си взимаш лежанка, съветвам те, ако взимаш 40 кила тежести, да ги вземеш на по-малки дискове за да можеш да тренираш и за други групи, също така си вземи и дъмбелни лостове, пък по-нататъка ще се дообзаведеш.
Мнението беше редактирано от 6th на 01.08.07 07:36.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече