И ти без гащи ще си така!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
Според мен предаването има пропаганден характер:
1.Вкарват някви недорасляци и отрепки и казват това са българите ама това не е така,поне в моите среди.
2.Малките деца гледат и се учат на простотия и селяния.
3.При положение,че го следиш редовно почвап да копираш част от тяхните маниери,което е катастрофално.
И най - лошото е че пропаганда се води постоянно :evil: Дано не ви звуча като луд :oops: Но все пак аз сам българин и искам да живея в БЪЛГАРИЯ,а не ми дават шанс :evil:
[quote author=“VictuS”]Според мен предаването има пропаганден характер:
1.Вкарват някви недорасляци и отрепки и казват това са българите ама това не е така,поне в моите среди.
2.Малките деца гледат и се учат на простотия и селяния.
3.При положение,че го следиш редовно почвап да копираш част от тяхните маниери,което е катастрофално.
И най - лошото е че пропаганда се води постоянно :evil: Дано не ви звуча като луд :oops: Но все пак аз сам българин и искам да живея в БЪЛГАРИЯ,а не ми дават шанс :evil:
Мдаа прав си! Голяма селяния ще бъде този Биг Брадър, особено с овцете, кокошките и всички останали простотии! Ще ги гледам ремонт как правят, все едно не го гледам вкъщи :evil: :evil:
Според мен селянията се определя по МАНТАЛИТЕТ а не по местоживене.Кокошките и овците няма да променят мисленето
на един интелигентен човек,както и книгите и компютъра няма да
образоват един простак
Що ли го обсъждаме тоя сдухания няма ли други интересни теми дето да полафим, оставете го тоя той си е малко .... не е смешно но
Според мен селянията се определя по МАНТАЛИТЕТ а не по местоживене.Кокошките и овците няма да променят мисленето
на един интелигентен човек,както и книгите и компютъра няма да
образоват един простак
Като им видях филмчетата лошо ми стана точно заради МАНТАЛИТЕТА ИМ!!! На мен например ми хареса циганина, забравих му името, а той също е от село, ако мога така да го нарека! Така че и аз имах предвид това, онази с очилата е отврат и е от село, други не са, но пак са като нея! Като казах селяния имах предвид начина на мислене на някои от участниците, както и селянията с добитъка, защото все пак кокошки и овце се гледат на село, нали?
има хора които живеят на село и има хора които са диви селяни не ги бъркаите !