04.10.05
14:22
група A - Монако, Славия Прага, Хамбургер, ЦСКА, Викинг
група D - Алкмаар, Мидълзбро, Днипро, Грасхопърс, Литекс
група F- ЦСКА Москва, Марсилия, Хееренвен, Левски, Динамо Букорещ
Първата група е тежка, защото Славия вървят много напред, а за Монако и Хамбургер да не говорим, защото са си европейски страшилища и нахъсани отбори. Само срещу Викинг като, че ли можем да сме обедени в победата, но нищо не се знае и толкова неща се случиха тази година, че нищо не би ни очудило.
Втората група на Литекс ми се вижда най - добра от всички и си мисля, че фавурит е Мидълзбро.
Гръпата на Левски е много трудна, защото всички отбори са силни и отстраниха силни съперници, а и шампиона на турнира е там и ще е адски трудна група.
Нещо не съм много оптимист и за трите отбори, но ще ги подкрепим, поне това можем да направим. Еххх можеше и по - лесно, но пак е добре. И защо ни ги навират на нас тия немци, като не мога да ги търпя. И само информативно да кажа, че две победи и две загуби от 4 мача почти на 100 % гарантират класиране. Сега интересът ни е слабите отбори да ги играем в къщи, за да може публиката да помогне.
по-здрави
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЦСКА-Хамбургер 20.10.2005г.
Славия(Прага)-ЦСКА 03.11.2005г.
почиваме тук
ЦСКА-Викинг 30.11.2005г.
Монако-ЦСКА 15.12.2005г
Това са мачовете на ЦСКА.
Славия(Прага)-ЦСКА 03.11.2005г.————РОЖДЕНИЯТ МИ ДЕН! Ще стискам палци...Ще ги бием! :o
04.10.05
17:43
Emil_mlo аз лично съм доволен от отборите, които се паднаха на ЦСКА и мисля, че ще продължим :!: :D най-кофти групата е на левски, но ще стискаме палци ще ги подкрепяме и дано прължат всички и най-вече ЦСКА 8) :D
Абе силна е и нашата група, но на Левски и според мен е най - трудната.
На Левски програмата е да е домакин на Динамо и Марсилия.
Май ми се очертава на рожденият ден на snaffy да съм в Прага.
по-здрави
Силни са и на Левски и на ЦСКА но смятам че ЦСКА е набрал скорост има нужното самочувтсвие и може да донесе поредната изненада да не говорим че вече е 60-ти отбор в света в ранклистата на ФИФА Левски съответно е 188 а Литекс 190 и нещо си
Емо смятам знаеш че сме там в Г- сектора и яко гърдене и викане :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече