Ориз - начин на приготвяне

Прескочи до:

16.03.10
09:17

Тази  рецепта става на 100%-правя си го сам и винаги става перфектен,името ме кефи много-http://xunap.wordpress.com/2008/10/28/ориз-по-хипарски/2/

11.06.10
18:17

Аз го правя така. Изплаквам ориза хубаво докато водата стане горе долу бистра, И пьлня тенджерата се едно ще варе спагети, демек достатьчно вода че на края ориза все още да плува вьв вода. след това слага сол масло и малко зехтин и после го ям с соев сос. Гогато ориза стане готов даже малко преди да стане готов защото като го свалите той продължава да се готви още малко, го прецеждам от водата в сито и го ям след това. По този начин не се разкашква ориза и си остава цял.

11.06.10
20:23

Толкова ми е противен този ориз вече , особено кафевия , че мисля да си зема един малтодекстрин

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1