Дневникът на КрисиЯ

Темата е заключена.

11.01.16
21:20

Чета от години и чак преди няколко дни се престраших и пуснах тема.  И като видях че няма нищо страшно...ето ме с дневник . Като е гарга да е рошава (giggle).

Малко инфо за мен- Жена, 167см, 54кг, тренираща 5-6 дена в седмицата, Варниенка :D. Старая се  да се храня правилно, като в момента се боря с последните останали мазнинки в областта на корема.Тренирам сериозно от около година и половина като за този период сменях начина на тренировки докато преди 5 месеца се захванах с фитнес и мисля там да се спра  Иначе съм правила различни тренировки вкъщи (като така свалих основните килограми които исках да сваля и в момента съм на килограмите на които се чувствам добре... само корема остана). След това тренирах крос фит около 4 месеца и много ми харесваше докато не си контузих глезена и така преминах във фитнес и мисля там да се спра :) В кросфита обаче успях да се науча на правилна техника, което беше най-важното за мен.

Броя калории и гледам да съм около 1400-1500 кал.

Добавки:
Протеин ( в момента gold standard na Optimum nutrition, но съм в период на опитване и не повтарям :D )
Herbal Burn (Pure nutrition)
BCAA (Cellucor)

В момента пия и Wow Tea с цел детокс и увеличаване приема на вода, който обикновенно е 2 литра или малко повече в тренировъчни дни. Сега с чая отива към 3.

Тренировка:

Ден за кардио, но реших да разнообразя. Правих следната тренировка от книгата на Kayla Itsines:

2х7min, Колкото се може повече повторения от следните упражнения:
20 клек + висок скок
15 бърпита
60 Ab bikes
20 клек + изтласкване на 5кг дъмбели над главата ( dumbbell squat and press)

2x7 min, Колкото се може повече повторения от следните упражнения:
20 лицеви опори
40 Mountain climbers (планински стъпки чувам му викат)
30 Jump lunges ( напади с отскок)
30 стъпки върху кутия (15 на крак) с 5кг дъмбели

Упражненията се изпълняват 7 мин без почивка. Почивката 1 мин. При мен не стана точно така (dull)

Храна за деня:

7:30 Wow Tea
8:00 3 белтъка запържени в малко кокосово масло + филийка хляб от лимец и 1 ч.л. кокосово масло отгоре
11:30 - мини еклер + 1 шоколадов бонбон (това не беше планирано, но пък замести едно хранене преди тренировката). Аман от рожденници в офиса (dull)
12:10 - 13:00 - тренировка
13:20 - протеинов шейк
13:30 - WOw tea
14:00 2 малки свински карета приготвени без мазнина + около 200г.сладки картофи (изтеглени в сурово състояние) + малко чери доматчета
17:00 160г. ананас
19:30 Wow tea
20:00 сьомга на фурна + салата домати краставици, малко маслини, босилек и 1 ч.л. зехтин и хималайска сол

Колкото и да съм зе омазала с еклера, това са си около 1400 калории, така че го пиша успешен (party)

12.01.16
18:57

Честит дневник и добре дошла! (sun)

12.01.16
21:54

казано от Sanya на 12.01.16, 18:57:

Честит дневник и добре дошла! (sun)

Мерси Sanya (wave)

Храната за днес:

7:30 Wow tea
8:00 закуска 40г. овесени ядки + 100мл мляко от спелта + 1/2 малък банан
11:30 - зверски глад... хапнах едно бананче... не помогна. за това хапнах edna лентичка шоколад Милка с мента. Той помогна (giggle).
12:20-13:10 - тренировка
13:30 протеин
14:30 1 пълнозърнеста тортила с дресинг(авокадо, малко кисело мляко, магданоз, чесън,ломон и подравки) 50г. пуешко филе Орехите, 25г. кашкавал и 2 белтъка в много малко кокосово масло. Добавих и 2-3 маслинки за цвят.
15:00 Wow tea
19:00 вечеря -  120 гр. печено пилешко филе (овкусено с малко горчица и подправки) + 200гр. чери домати + 1 ч.л. песто.

Преди да си легна ще изпия един протеин, че днес не хапнах достатъчно.

Тренировка

Още съм с мускулна треска на краката от петъчната тренировка, но е време да поклякам.. Все пак тренировката е малко по-лека от обикновенно

4х10 клек (40кг)
3х15 cable kickbacks (трябва да науча българските имена... )
3х15 leg curl (25кг) - лежащия уред не работеше за това трябваше на седналия да ги правя
3х10 Plie squat + 11kg дъмбел
3х10 hip thrusts - новото ми любимо

Лошата новина е че съм се контузила в областта на задника (ставата отстрани). Май не съм разгряла като хората и ето резултата... Казват да почина тази седмица, но мисля да правя горна част. Ще видим утре как ще е .

Мнението беше редактирано от krisiya на 20.01.16 10:44.

Честит дневник и добре дошла! Успех с целите. :)

Какво разбираш под “детокс” и как очакваш да се детоксикираш с този чай?

13.01.16
16:47

казано от Вероника Налбатска на 13.01.16, 16:09:

Честит дневник и добре дошла! Успех с целите. :)

Какво разбираш под “детокс” и как очакваш да се детоксикираш с този чай?

Мерси много Вероника.

В интерес на истината го взех от любопитсто.  Уж идеята му е да те кара да посещаваш WC-то повече. Не мисля, че помага, пък и нямам проблеми там :D. По-скоро го взех за да си увелича приема на вода през деня, а и май ми помогна с подуването на корема след коледните празници. Не знам, доволна съм, но няма да го купя пак :) В никакъв случай не очаквам да ям боклуци и да се детоксикирам с чай :P

13.01.16
17:00

Днес малко кофти ден. Събудих се с надута буза... Пак мъдреца ме мъчи. Преди 3 седмици ми извадиха единия и сега ме метна втория... Реших да не се лигавя и отидох да го извадя в обедната почивка... така или иначе щеше да се случи. Та деня ми по отношение на храна и тренировки е провален.

Храна за момента:

7:30 - Wow tea
8:00 -  3 белтъка в малко кокосово масло + 2 малки филийки пълнозърнест хляб с кокосово масло и 3 филенца пуешко
11:45 - реших да си изям обяда че не се знае кога ще ям твърда храна пак :D 1 пълнозърнеста тортила с 15г гауда, авокадо, 60гр пилешко, домати и краставици... Уникално нещо... Ще го обядвам попне още една седмица :D
14:00 - един зъб по-малко и една средна кутия Нирвана, както ми препоръча зъболекаря... Лекарските указания не трябва да се пренебрегват

От тогава нищо не съм яла, но възнамерявам едно протеинче да изпия преди вечеря и да си направя някаква пилешка супа, която за жалост ще трябва да ям студена...

16.01.16
20:13

Последните няколко дни беше лудница и чак сега намирам време да си запиша храната и тренировките (или по-скоро липсата на такива) за последните 3 дни.

Четвъртък:

8:00 3 белтъка в 1 ч.л + 56 грама пълнозърнест хляб с 1 ч.л. кокосово масло и 50 гр. пуешко филе орехите - хляба не беше особено добра идея за току що извадения ми зъб...
11:00 малка ябълка
13:00 wow tea
14:00 малко пилешка супа
16: 00 малък банан
18:00 пак малко пилешка супа
20:00 wow tea
20:30 Омлет от: малко бейби спанак, 3 белтъка и 1 цяло яйце, 15 грама кашкавал, 45 грама пилешко филе Тандем. всичко с малко кокосово масло. Около 150 грама чери домати и 1 ч.л. песто

Като цяло яденето беше пълна агония но съм доволна. Тренировка - Няма :(

Петък:

8:00 Smoothie от половин банан, шепа бейби спанак, 100мл прясно изцеден портокалов сок
11:00 пълнозърнеста тортила пълна с 2 белтъка в малко кокосово масло, 50 гр. пилешко филе Тандем, 20 гр. авокадо
13:30 wow tea
14:00 салата от: 40гр. сурова киноа + 4-5 чери доматчета, 5-6 зелени маслини, малко зелен лук  и 1 ч.л. зехтин
      омлет от 3 белтъка в кокосово масло, 30 грама пилешко филе Тандем и 15 грама кашкавал
16:00 малка ябълка
20:00 2 малки турски Адани + салата от 1ери доматчета

Пропуснах тренировката отново... :(

Събота:

10:30 2 белтъка в кокосово масло, около 90 грама пълнозърнест хляб с кокосово масло и 60 грама пилешко филе Тандем
11:00 wow tea
13:30 протеинов бар biotech - stracciatella - не ми хареса..
16:30 - среден банан
19:00 пилешка супа с малко лимон

Тренировка нямаше отново. Доста несериозна седмица от моя страна. Смятам утре да отида да направя малко кардио поне.. Ще видим как ще се чувствам физически.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1