Хранителен режим за мускулна маса

15.01.16
17:24

Здравейте, аз съм на 15, висок съм 188см и тежа 60 кг. Напоследък доста отслабнах и това е защото спрях да приемам необходимите ми за деня калории. От тази седмица започнах да ходя на фитнес и бих искал да ми помогнете. Можете ли да ми кажете какви храни да приемам сутрин, обед и вечет?  :)

Като за начало увеличи въглехидратите и белтъчините. Може да си вземеш и някоя хранителна добавка (креатин, примерно).

15.01.16
19:32

А въглехидратите от картофи и офиз ли да приемам или от тестени изделия ( хляб)  (въпросът ми е глупав, но ми трябва помощ защото съм начинаещ :)

Статии за хранене
Хранителни режими
Калориен баланс

Идеи за храни

Няма универсален режим. Всичко е индивидуално. Няма задължителни храни за закуска, обяд и вечеря. Това зависи от теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1