26.01.16
13:15
26.01.
Сън: 22.30-7.00
Уж добре, но пак ме “изненадва” алармата. ИСкам още поне 30 мин.
Храна:
- 3в1
- бананов кекс с яйца, брашно от елда и бадеми (party)
- салата цвекло, морков, орехи, лимон и зехтин, 1 бяло хлебче с маслини 100 гр.- не си струваше, но нали го купих
- 3в1
- свинско печено 150 гр. готово, боб по градинарски 200 гр. сготвено + варена царева 100 гр.
- бяло вино Домейн Бояр 200 мл. (d)
Поръчах си 2х2,5кг от Емага, да си допълня дъмбелите. Сега ще стискам палци ф30 да влезе в ф28 - или обратното (giggle)
И лост за набиране втори, да има (rock)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.01.16 19:32.
26.01.16
16:36
казано от Queen Cobra на 26.01.16, 13:15:
Сега ще стискам палци ф30 да влезе в ф28 - или обратното (giggle)
Ще влезе, но обратното няма да може, та стискането на палци ти е излишно :)
26.01.16
19:04
Бързичко и разнообразно. Още са ми напрегнати мускулите от събота. Престаравам се в залата, но съм доволна засега.
26.01 бутащи
1. български клек с лост 3х10х15кг всеки крак (nbad2) (nbadno) (nbbq)
2. лицеви опори 3х15
3. сумо клек с пудовка 3х15х25кг
4. флайс от лег 3х15х(2х10кг)
5. напади на място с лост 3х10х15кг всеки крак
6. флайс от полулег 3х10х(2х10кг)
7. глутеус мост с тежест с крака на високо 50 см 3х10х15кг
8. гръдна преса с ластик с 1 ръка 3х12 всяка ръка
Движение 4 км.
Не си взех днес дискчетата, така че не знам още дали ще влязат. :)
27.01.16
16:14
27.01
Сън: 22.30-6,45
Нервно така, че днес е великото дело, дето яко сме го осрали.
Храна:
- 3в1
- дом. бананов кекс с яйца, елда и бадеми
- принцеса 1 фпх+120 гр. италианска извара 15% (сметанова) и яйце, телешка супа ок. 300 мл с месце
- кафе с бучка захар , бонбон
- ябълка
- свинско печено 100 гр. готово, боб по градинарски 200 гр. сготвено + варена царевица 100 гр.
- чаша бяло вино 200 мл.
Дейба, как ме боли ГЪЗЪТ от вчера , не е истина и бедрата и гърдите малко.(mooning)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.01.16 09:20.
27.01.16
19:17
Леко и разтоварващо.
Най-сетне намерих идеалния начин за разгъване с дъмбел от лицев лег - сложих картонени кори на пищялите да не ме ръби дъмбела и си подложих възглавницата на канапето под бедрата = пълна амплитуда, перфектно усещане.
27.01 дърпащи
1. набиране надхват 3х7
2. изтегляне с пудовката за рамене 3х6х25кг
3. хоризонтално набиране на ТРХ 3х8
4. римска тяга с широк разкрач 3х12х25кг
5. обратно гребане на ТРХ от наклон назад 3х12
6. сгъване за задно бедро от лицев лег 3х15х 10-12-15кг
7. едностранно гребане с дъмбел с опора 3х15х15кг
8. флайс назад на ТРХ 3х12
Движение 2 км
27.01.16
20:11
КИНОПРЕГЛЕДЪТ НА КОБРА : :P :D :D
БАТМАН-ЧЕРНИЯТ РИЦАР - 2008 - Къде съм го изпуснала тоя филм? Оценка 9.5 в ИМДБ - да бе да. Малко разочарование. Обичам Крисчън Бейл. По го обичам и с плочки. Това спаси филма в моите очи. Хийт Леджър не ме впечатли с нищо, мир на праха му. Поносим екшън. Иначе сценария не е писан от гении :)
БЕЗОПАСНА КВАРТИРА Safe House с Дензъл Уошингтън и Райън Рейнолдс - много приятна изненада. Леко посредствен сюжет, но добре изиграно.
УТЕХА - SOLACE с Антъни Хопкинс- леко сълзлив трилър с малко фантастични елементи- предвиждане на бъдещето, приятен и леко напрегнат, размисъл върху смисъла на живота и смъртта. Хопкинс е перфектен, изражение, глас, изнесе целия филм.
УБИЙ БИЛ 1-2 = щях да се самоубия, 4,5 часа изтезание за сетивата ми. Честно, как може да се правят такива филми, че и да имат толкова почитатели?!
Поне разбрах коя е Беатрикс Кидо :) :) :)
ДЕТЕ 44 СHILD 44 с Том Харди, гледах го по случйност, изтеглих го за колежка. Тежки критики, но в мен остави добри впечатления - драма, напрежение, реализъм. Със сигурност можеше и още, особено след като са се нагърбили с такава тежка задача - да съчетаят криминално преследването на сериен убиец в голямата картина на политическата ситуация в следвоенна Русия -една нечовешка система на следене, предателства и безнадеждност.
ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА КУХНЯТА -BURNT Брадли Купър- достатъчно за да не откъсна поглед от сините му очи. А Брадли Купър да ви готви гурме - приказка :)
Много посредствен сценарии- няма никакво развитие на героите, няма драма, няма екшън, няма интрига, няма секс, няма завръзка, нищо си няма , но някак си е приятно за гледане, засяга леко житейските избори.
ГЕНЕЗИС - INCEPTION Некъв шедьовър бил. :) Порадвах се малко на налудничавите идеи. Не знам какво да кажа. Голям е. Тежък. То метафори, то фантазии, то чудо. Раздвоена съм. Доскуча ми към края.
Да не си решила да си сменяш професията на кино критик? Не виждам защо иначе ще си изгубиш толкова часове да гледаш толкова филми? :) Аз едва издържам първите 30 минути, и много малко филми са в състояние да ме накарат да ги изгледам до края.
Последния, който се опитах да гледам беше Завръщането (ако не се лъжа за заглавието) - това вече тотално ме отказа от киното. Безобразно нечленоразделна тъпня.Не мога да си представя как обра толкова овации?!
Мнението беше редактирано от Margi на 27.01.16 20:43.
Кобрети, няма да се разберем! Кил Бил не ми го пипай! :D За Тарантино хубаво или нищо!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.01.16 20:39.
казано от Queen Cobra на 27.01.16, 20:11:
Поне разбрах коя е Беатрикс Кидо :) :) :)
Е как да не знаеш коя Беатрикс Кидо - -това e никнейма на едно момиче от форума на ББ-теам , което е луд фен на метъла , и имаше в дневника си готини снимки по гащички , ама не знам защо ги махна . Сигурно за да ми е кофти . :D:D
Кобре, има доста какво да видиш от седмото изкуство, така, както си се захванала :) Има велики, велики режисьори, има велики актьори. Не всеки филм си заслужава времето, но са толкова много тези, които си заслужават, разбира се според личния вкус, предпочитания и възприятия.
Често заспивам и не мога да догледам един филм, обикновено това се случва с голяма част от масовите филми. Нормално. То в София и не е останало почти, като изключим филмотечното кино и Дом на киното, място, където можеш да гледаш хубав филм. Така, че предимно вкъщи, а преди - в Дом на киното. И когато наистина ще гледам филми вкъщи, много обичам да следвам филмография на режисьор. Мои любими режисьори на прима виста, без претенции за изчерпателност, нито за съответствие между реда в изброяването и реда в сърцето ми :D : Махаел Ханеке, Ингмар Бергман, Вим Вендерс, Ларс фон Триер, Акира Куросава и т.н. Има МНОГО какво да се гледа. Чудесно начинание, доста обогатяващо :) Скандинавско кино, европейско кино, азиатско кино, хубаво американско кино, имаш тооооолкова много да гледаш. Благородно ти завиждам за времето :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.01.16 23:51.
27.01.16
22:47
Щом изпълнението на Хийт Леджър в “Черният рицар” не те е впечатлило, може да се откажеш от гледането на филми :)
27.01.16
23:24
Оценката в ИМДБ отдавна не е мерило за качеството на даден филм.
И аз съм много несъгласен за Хийт Леджър, просто феноменален, особено в Рицаря. Кил Бил не е за всеки, но и двете части имат убийствена музика. Всъщност няма филм на Тарантино, който да няма върховна музика. Особено в Джанго без окови !
Не само Кил Бил, това (че не е за всеки), според мен, се отнася до всички филми на Тарантино. Тарантино е великолепен. А за музиката съм 1000% съгласна, няма лош саундтрак.
Колкото до Рицаря, Хийти беше чудесен, но филмът беше слаб за мен.
Аз за Генезис да кажа - два филма са останали в съзнанието ми като филми тип “нямам търпение да излезе” и след излизането си толкова, толкова много са ме разочаровали. Единият е “Генезис”, другият - “Черният лебед”. Не, че са лоши, просто моите очаквания бяха доста по-високи.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.01.16 23:41.
28.01.16
09:13
Ехе, много се радвам на радвижването тук.
Не няма да ставам критик, спокойно. Защо да не споделя впечатленията си- налие дневник. Не знам да има забрана да споделяме и други неща освен спорта. Събраха се интересни неща, а минаха поне 2 седмици от последния ми “кинопреглед” :)
Ами ... нали всеки гледа телевизия вечер или сутрин или вместо да прави нещо друго. Дали ще е спорт, ток шоу, риалити. Всички ,които познавам, заспиват на пуснат телевизор.
Аз гледам само филмите, без реклами и новини- идеално е. Гледам ги във времето, в което не мога да правя нищо друго, след 8 вечерта нито имам сила да тренирам, нито да работя, нито да правя нещо извън леглото (е, знам какво може да се прави, но засега няма как).
Кaто се стъмни , мозъкът ми изключва. :) Блондинка, :P
Чета, гледам... Нали целта е да ми е приятно?
ИМДБ като цяло е добър критерии. Обожавам ревюта да чета. Даже понякога чета повече време ревюта, отколкото трае филма.
Все пак всеки възприема индивидуално.
28.01.16
10:58
28.01
Сън: 23.00- 6.45 може би
Да, увлякох се снощи с книга. Пак имаше колизия между филм и книга и реших че ще упорствам и за двете.
Чудесно за опресняване на знанията и развлекателно написано :
https://www.helikon.bg/books/39/-Лудостта-на-владетелите_122743.html#book_info
Авторът ... бил мъж (tmi) Мислех, че Виван е женско име ... (nfun)
http://www.rivapublishers.com/authors.php?author_id=164
Храна:
- 3в1
- дом. бананов кекс с яйца, елда и бадеми
- 10 какови зърна с парче черен шоколад 20 гр.
- 1 фпх с пилешка кайма 80 гр, сурово + 1 фпх с извара със сметана 120 гр. и яйце
- 1 бонбон за смучене
- салата цвекло, морков, орехи, лимон и зехтин, варена царевица 100 гр., 3 немски наденички (от месо) 300 гр. , голям краищник пълнозърнест хляб, лъжица сладка горчица - бях умряла от глад
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.01.16 20:14.
И аз съм на мнение, че филмите на Тарантино не са за всеки. Лично на мен някои ми харесват, някои не. Саундрака на Кил Бил наистина е много добър, все пак зад него стой геният на Риза, който за съжалени не проявява това качество в опитите си за режисура и актьорска игра.
Според мен прекалено много тършиш смисъл и дълбоки теми в повечето филми, коити са просто за забавление . За дете 44 съм съгласен с теб - изключително убедителен реализъм лъхаше във филма, аз го харесах много.
Моето внимание обаче като, че ли се измести по посока тв сериали и напоследък рядко някакъв филм да ме заинтригува толкова, колкото нова серия на любим сериал.
казано от Иван Марков на 28.01.16, 11:48:
. изключително убедителен реализъм лъхаше във филма.
Да ти кажа ,малко общо с действителността-реализъм само за тези които не са били там за повече поне от месец през 80те...Може да са живели в комуналки,но никога такива.Педалите са си били на отделни за лечение места....и т.н...
Американците умират да показват как ,разбираш ли са мизерствали руснаците...ама никога няма да успеят.
Както и руснаците се извънредно смешни с представите им за капиталистическа Америка във филмите си.
Мнението беше редактирано от nervak на 28.01.16 15:08.
казано от nervak на 28.01.16, 15:06:
казано от Иван Марков на 28.01.16, 11:48:
. изключително убедителен реализъм лъхаше във филма.
Да ти кажа ,малко общо с действителността-реализъм само за тези които не са били там за повече поне от месец през 80те...Може да са живели в комуналки,но никога такива.Педалите са си били на отделни за лечение места....и т.н...
Американците умират да показват как ,разбираш ли са мизерствали руснаците...ама никога няма да успеят.
Както и руснаците се извънредно смешни с представите им за капиталистическа Америка във филмите си.
Имах предвид реализма, който показаха по отношение на начините на налагане на комунистическата идея - със сила, унижение, посегателство върху семейството, всяване на страх. При управлението на Сталин е било точно така. Сталин, за мен, си е най-безскрупулната и антихуманна диктатура, и не го мисля само на база на филма. Действително хамериканците изкривяват много неща, все пак се опитват да пробутат и наложат като правилна тяхната доктрина. Истинска или не, обстановката във филма е пресъздадена реалистична, а това все пак е вид изкуство, което рядко се отличава с достоверност :)
П.п. - пиша от телефон
П.п. 1 - мобилната версия куца...и ме изнерви адски много
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.01.16 15:57.
28.01.16
20:11
28.01
Без тренировка.
Движение 5 км.
Новите дискчета са съвсем същите като стария ми чифт , който купих от Пени преди 2 години. Май-сетне всичките ми тежести са нормални и еднакви. (muscle) (rock)
ф28 са, но спокойно се нахлузват на лоста на дъмбела, който се води ф30. Всъщност краищата на лостчето са не повече от 25мм. Явно в Китай не държат толкова на дебелината. (giggle) Не са и съвсем точни като тегло, но не влизам в дребнавости за 200-300 гр.
Лостът за набиране за врата е пълен ташак. Не знам дали ще може да се завинти даже- двата края се въртят на различни страни. За 12 ля.толкова, все ще влезе в употреба де.
Ехо...разбира се ,че ще се въртят(завиват) на(в) различни посоки.Иначе ако са в една посока,какво ще стане?-ми ще се развие някой път...освен ако не ползваш постоянно смесен хват при набиране.
29.01.16
11:42
29.01
Сън: ок. 22.00 -7.00
С прекъсване от около час и нещо - мъчи ме мисълта, че вчера следобед сгреших едно наказателно постановление. Сутринта веднага си го прибрах преди да го види шефа и оправих нещата.
И някакви екзистенции ме мъчиха, че си говорихме с колега за смъртта и агонията. Не се наспах добре.
Храна:
- 3в1
- дом. бананов кекс яйца, елда и бадеми
- 10 какаови зърна + парче черен шоколад 20 гр.
- дом. палачинка с шоколадов крем - от колежка (клисава беше)
- капучино с 4 гр. захар
- 1 фпх с пилешка кайма 80гр, сурово + 1 фпх с извара със сметана 120гр. и яйце
- 3в1 с какао
- салата цвекло с морков , орехи, зехтин и лимон, 2 немски наденички 200 гр., свинско печено ок. 50 гр. останало, 1 фпх
- бяло вино 100 мл.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.01.16 08:55.
29.01.16
18:38
Nervak, имах друго предвид, но няма значение :)
Много мислене му дръпнах дали да тренирам-хем трябва, хем ме мързи. В крайна сметка раздвижих за 10-15 мин, тамън да ми се загрее кръвта.
Утре на зала по-силничко така.
29.01 импровизация
Кръгово:
1. набиране подхват 5х5
2. лицеви опори 5х10
3. ходещи напади 5х20
Движение за деня 5 км.
30.01.16
15:01
30.01
Сън: ок. 22.30-ок. 7.00
Пълна скръб и нервно, нервно ...
Храна:
- 3в1
- 1 фпх с пилешка кайма 80гр. + 1 немска наденичка 100гр. + 1 фпх
- 1 шоколадов мъфин
- салата айсберг с краставица, чушка, авокадо, лимон и зехтин, 2 фпх с 100 гр, кашкавал запечени (party)
- 3в1
- тиквена крем супа (тиква, моркови) ок. 300 мл
-домашни брускети (препечени парченца пълнозърнест хляб, зехтин, черен и червен пипер, босилек, чесън - без сол) ок. 100-150 гр.
Палачинки вече НЯМА да правя- отнемат много време (и ток).
Занапред патентовам Кексът на Кобра-
- банани 2-3 пасирани,
- яйца 4-5 зависи размера
- някакво брашно ок 100 гр. (в случая- елда), най-добре тиквено (50% протеин)
- смлени ядки ок. 100 гр. (днес нямах, сложих лъжица чия)
- мазнина - най-добре сметана 20% - 200-300 гр. или масло /зехтин, квото има
Може стевия, какао, кафе и др. добавки за цвят ...
Изливам в незалепваща форма и за 20 мин е стегнало.
Става ок. 700-800 гр, - за 3-4 порции.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.01.16 20:31.
30.01.16
20:27
30.01
Без тренировка.
Движение 4-5 км
Чистене, полир, пране, пазар, голямото готвене ...
И те така - докато приключа, стана 6 часа и умрях вече :)
31.01.16
11:17
31.01
Сън: преди 22.00 - ок. 7.00 + излежаване до 8.00
Вече премахнах всички нервиращи фактори. Спах колкото ми се спи, но хич не ми харесва да се събуждам по тъмно.
Храна:
- 3в1
- 2 фпх със зехтин запечени, 2 полусурови яйца, 120 гр. обезмаслена извара
- 1 шоколадов мъфин (защо ги купих, бая скъпи бяха,едното сладкишче е 50 ст.?!)
тренировка
- салата айсберг, кратавица, чушка, авокадо, варена царевица, маслини, лимон, зехтин - ммм (inlove) свинско печено ок. 200 гр.
-още 1 мъфин :)
- малко пушена сьомга ок 50 гр, водка Царска 50-60 мл, свинска пържола ок. 150 гр., червено вино 100 мл,
Купих си БЕЙБИ АВОКАДО - плодчетата са по 100 гр.
Продават ги на кило-750 гр, мрежичка за 7,50 демек - 10лв/кг.
Като изчислих, толкова са и големите плодове 200 -220 гр, за 2-2.50 лв. брой.
Пък и кака ви претегли всички мрежички и си взе най-тежката. Няма да се мина, я, 50 гр. бонус са си 50 гр. бонус.
Предимството на мъниците е , че лесно се дозират - 1/2 стига за еднo хапване - без разхищение.
Освен това костилката е сравнително малка спрямо нормалния плод - колкото голяма маслина е.
http://us.123rf.com/450wm/stockfood/stockfood1409/stockfood140931965/31552052-whole-and-half-mini-avocado.jpg
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.02.16 09:19.
31.01.16
15:17
Най-сетне тренировка. :) Няма само плюскане и спане да пиша.
Все пак 5 трена за тази седмица, не е малко.
Не съм клякала на гръб 1-2 месеца. Дали ще забравя как става? Предният клек става все по-приятен.
Тягата все така не е мръднала, макар че и там имам пауза от 1-2 месеца. Вдигането на всяко повторение от мъртва точка вместо с чукване, ми взема едно 30% от бройката, но си има доста предимства, така че не съжалявам.
Уж не се напъвах, но май ми дойде в повече тежкото. Утре ще ми се мре ...
31.01 комплексна
1. преден клек (20-40-50кг) 2х5х55кг 2х5х50кг 8х40кг
2. лег (20-40кг) 3х8х50кг 10х40кг
3. скрипец зад врат (35кг) 3х10х50кг
4. сумо тяга (20-60-80кг) 3х90кг 3х90кг от мъртва точка 3х80кг 8х60кг
5. скрипец с V ръкохватка до гърди 3х8х50кг в супер серия
6. флайс на пек дек 3х10х40кг
7. разгъване за предни бедра 3х8х20кг в супер серия
8. сгъване за задно бедра 3х8х25кг
9. хеликоптер до брадичката на скрипец 3х8х40кг
Движение 1-2 км.
Тяга от мъртва точка с каква цел я правиш? Енергия ли пестиш? Това като тяга от дефицит ли е или пък частична тяга? Имаш ли видео?
Мнението беше редактирано от Айнур на 31.01.16 20:04.
31.01.16
20:18
С пауза на пода, без удряне, т.е. по-тежко е така.
31.01.16
21:42
Да, това имам предвид , с оставяне на земята в пълен покой на всяко повторение.
Не е от дефицит и не е частична.
Правя я за разнообразие, по-трудно е , отколкото touch and go тягата, може да задействам някой заспал мускул. :D По-тежко е , без оставяне и с инерция бих откарала поне 5 повторения.
Но имай предвид, че не търся максимален опит, дори да мога да изтикам още 1 или 2 на инат, не го правя,защото не виждам особен смисъл от откази и не искам да се товаря излишно.
По-добре не гледай старите ми клипове, не са за пример :) Не снимам много тягата , че да не уплаша някой :)
Ако ти е интересно, тука има доста смехотеворни изпълнения :)
https://www.youtube.com/channel/UCcItkmb_2yn_VmsWeuvOpXA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
01.02.16
12:39
01.02
Сън: 22.30-7.00
Искам още.
Храна:
- 3в1
- бананов кекс с яйца и елда
- ябълка
- печено свинско 100 гр. готово + сварени грах с моркови
- kaфе със сметана и 1 захарче
- 1 фпх с извара 100 гр, 1 яйце и малко камамбер на принцеса
раздвижване
- гигантска салата от айсберг, чушка, краставица, царевица, авокадо, маслини, лимон, зехтин
- панирани фъстъци 60 гр, 1 шоколадов мъфин (и ... свършиха ;( )
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.02.16 14:10.
01.02.16
18:50
Tака ... Няма да излъжа, ако кажа, че днес се чувствам нещо средно между Робокоп и Съдия Дред, само без скърцането на хидравликата. Цял ден си мисля как ще се прибера и ще му прилегна, а то като си влязох ме хвана мотивацията и спретнах една съвсем сносна тренировка.
01.02 дърпащи
1. набиране подхват 3х5
2. хеликоптер различен хват 3х10х20кг
3. обратно гребане на ТРХ от наклон назад 3х15
4. суинг с пудовка 3х15х25кг
5. Y изправяне на ТРХ от наклон назад 3х10
6. р0мска тяга с различен разкрач 3х15х25кг
7. флайс назад на ТРХ 3х10
8. хоризонтално набиране на ТРХ 3х8
Движение 5 км.
02.02.16
11:10
02.02
Сън: ок. 22.30-7.00
Уж съм в леглото , а сама си преча да заспя. Тц, тц ...
Храна:
- 3в1
- парче сладък салам (100 гр. да е)
- фреш портокал 250 мл.
- печено свинско 150 гр. + сварен грах с моркови
- кафе със сметана и стевия
- сварен ечемик ок. 80 гр. + крема сирене Дунавия ок. 80 гр.
- панирани фъстъци 30-40 гр.
- 1 банан
Отвори ми се хапка тия дни. Ще си върна килото обратно май :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.02.16 08:50.
02.02.16
18:30
Най- сетне !!!
(еба ми се майката, но съм удовлетворена)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.02.16 18:50.
02.02.16
18:47
Най-сетне и ръкоблудствата да си минат от ред. Без особено напрягане.
02.02 рамо, ръце, корем
1. раменна преса с лост 3х12х20кг
2. бицепсово сгъване с лост 3х8х20кг
3. френско разгъване от лег 3х8х20кг
4. повдигане на крака от лег 3х15
5. раменна преса на Арнолд 3х10х(2х10кг)
6. бицепсово сгъване с дъмбели едновременно 3х8х(2х10кг)
7. лицеви опори раменен хват 10-8-8
8. крънчове разни 3х15
9. планк 3х30 сек през ок. 10 сек.
Движение за деня - 2км ?
Чистене служебно.
Туй то. (sun)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.02.16 08:49.
03.02.16
10:44
03.02
Сън: ок. 22.30-7.00
Наспивам се фактически, ама никак не искам да се събуждам с аларма.
Храна:
- 3в1
- 1 ябълка, “сладък салам” -руло ок. 100 гр. (вкусен , дейба!)
- 2 киви ок 200 гр.
- печено свинско 100 гр. + сварени морков, грах и царевица
- 1 бонбон, кафе със сметана и стевия
- 2 фпх принцеси с 200 гр. обезмаслена извара, 2 яйца и малко камамбер
- домашни брускети ок. 100 гр.- препечени парченца пълнозърнест хляб с червен пипер, черен пипер, босилек, чесън на прах и мноооого зехтин, без сол - много просто, но УНИКАЛНО ВКУСНО (h)
Неква тресчица на трицепсите от вчера. Крака- кУга -не знам (mooning)
Свърших снощи пъзела- много хубав акартина е и ще се опитам да го обърна и да го залепя - няма да си причиня да го редя наново, неее! Ужасно е редененто, всички 1000 парчета са с ЕДНАКЪВ лайнянокафяв цвят- 3 седмици ми отне да го наредя - а някои дни съм се занимавала по 3-4 часа, докато разбера кое е небе, вода, трева, дърво, ужас. (swear)
На работа ме заринаха с бумаги и отново безсмислени казуси и ситуации ...
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.02.16 20:40.
03.02.16
17:11
Колега, Кобра , ти в областната администрация ли беше или към общинската?
03.02.16
19:16
Бях - едно време на стаж. Трета година съм в “Безопасност на храните” :D
03.02.16
20:50
03.02
Без тренировка.
Движение- 5 км.
Чистене, пране, простиране.
Замотах се с колежка след работа, после ходих до хазяите за наема, редих, чистих, после мериха водата и писаха протокол - актуализират партидите, 1/ 2 пералня на ръка и тъй ... чиста къща...пропилян живот...
Изтървах си саксията с опунцията- потроши си гадинката половината издънки. Не е поливана и почвата се изсипа почти всичката. Ще вземе да хвърли топа и тя.
Как да я пресадя, като се троши като бучка захар?!
03.02.16
20:52
казано от Queen Cobra на 03.02.16, 19:16:
Бях - едно време на стаж. Трета година съм в “Безопасност на храните” :D
Отърва се :D Бях подготвил серия от въпроси :D :D :D Извинявай за спама
03.02.16
20:59
Кажи, кажи, може да поназнайвам нещо. :) Но не очаквай много от блондинка.
Ти се загуби някъде половин година. Започна ли работа по специалността?