ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.01.16
13:15

26.01.
Сън: 22.30-7.00

Уж добре, но пак ме “изненадва” алармата. ИСкам още поне 30 мин.

Храна:
- 3в1
- бананов кекс с яйца, брашно от  елда и бадеми (party)
- салата цвекло, морков, орехи, лимон и зехтин, 1 бяло хлебче с маслини 100 гр.- не си струваше, но нали го купих
- 3в1
- свинско печено 150 гр. готово, боб по градинарски 200 гр. сготвено +  варена царева 100 гр.
- бяло вино Домейн Бояр 200 мл. (d)

Поръчах си 2х2,5кг от Емага, да си допълня дъмбелите. Сега ще стискам палци ф30 да влезе в ф28 - или обратното (giggle)
И лост за набиране втори, да има (rock)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.01.16 19:32.

26.01.16
16:36

казано от Queen Cobra на 26.01.16, 13:15:

Сега ще стискам палци ф30 да влезе в ф28 - или обратното (giggle)

Ще влезе, но обратното няма да може, та стискането на палци ти е излишно :)

26.01.16
19:04

Бързичко и разнообразно. Още са ми напрегнати мускулите от събота. Престаравам се в залата, но съм доволна засега.

26.01 бутащи
1. български клек с лост 3х10х15кг всеки крак (nbad2) (nbadno) (nbbq)
2. лицеви опори 3х15
3. сумо клек с пудовка 3х15х25кг
4. флайс от лег 3х15х(2х10кг)
5. напади на място с лост 3х10х15кг всеки крак
6. флайс от полулег 3х10х(2х10кг)
7. глутеус мост с тежест с крака на високо 50 см  3х10х15кг
8. гръдна преса с ластик с 1 ръка 3х12 всяка ръка

Движение 4 км.

Не си взех днес дискчетата, така че не знам още дали ще влязат. :)

27.01.16
16:14

27.01
Сън: 22.30-6,45

Нервно така, че днес е великото дело, дето яко сме го осрали.

Храна:
- 3в1
- дом. бананов кекс с яйца, елда и бадеми
- принцеса 1 фпх+120 гр. италианска извара 15% (сметанова) и яйце, телешка супа ок. 300 мл с месце
- кафе с бучка захар , бонбон
- ябълка
- свинско печено 100 гр. готово, боб по градинарски 200 гр. сготвено +  варена царевица 100 гр.
- чаша бяло вино 200 мл.

Дейба, как ме боли ГЪЗЪТ от вчера , не е истина и бедрата и гърдите малко.(mooning)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.01.16 09:20.

27.01.16
19:17

Леко и разтоварващо.
Най-сетне намерих идеалния начин за разгъване с дъмбел от лицев лег - сложих картонени кори на пищялите да не ме ръби дъмбела и си подложих възглавницата на канапето под бедрата = пълна амплитуда, перфектно усещане.

27.01 дърпащи
1. набиране надхват 3х7
2. изтегляне с пудовката за рамене 3х6х25кг
3. хоризонтално набиране на ТРХ 3х8
4. римска тяга с широк разкрач 3х12х25кг
5. обратно гребане на ТРХ от наклон назад 3х12
6. сгъване за задно бедро от лицев лег 3х15х 10-12-15кг
7. едностранно гребане с дъмбел с опора  3х15х15кг
8. флайс назад на ТРХ 3х12

Движение 2 км

27.01.16
20:11

КИНОПРЕГЛЕДЪТ НА КОБРА : :P :D :D

БАТМАН-ЧЕРНИЯТ РИЦАР - 2008
- Къде съм го изпуснала тоя филм? Оценка 9.5 в ИМДБ - да бе да. Малко разочарование. Обичам Крисчън Бейл. По го обичам и с плочки. Това спаси филма в моите очи. Хийт Леджър не ме впечатли с нищо, мир на праха му. Поносим екшън. Иначе сценария не е писан от гении :)

БЕЗОПАСНА КВАРТИРА Safe House с Дензъл Уошингтън и Райън Рейнолдс - много приятна изненада. Леко посредствен сюжет, но добре изиграно.

УТЕХА - SOLACE с Антъни Хопкинс- леко сълзлив трилър с малко фантастични елементи- предвиждане на бъдещето, приятен и леко напрегнат, размисъл върху смисъла на живота и смъртта. Хопкинс е перфектен, изражение, глас, изнесе целия филм.

УБИЙ БИЛ 1-2 = щях да се самоубия, 4,5 часа изтезание за сетивата ми. Честно, как може да се правят такива филми, че и да имат толкова почитатели?!
Поне разбрах коя е Беатрикс Кидо :) :) :)

ДЕТЕ 44 СHILD 44 с Том Харди, гледах го по случйност, изтеглих го за колежка. Тежки критики, но в мен остави добри впечатления -  драма, напрежение, реализъм. Със сигурност можеше и още, особено след като са се нагърбили с такава тежка задача - да съчетаят криминално преследването на сериен убиец в голямата картина на политическата ситуация в следвоенна Русия -една нечовешка система на следене, предателства и безнадеждност.

ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА КУХНЯТА -BURNT
Брадли Купър- достатъчно за да не откъсна поглед от сините му очи. А Брадли Купър да ви готви гурме - приказка :)
Много посредствен сценарии- няма никакво развитие на героите, няма драма, няма екшън, няма интрига, няма секс, няма завръзка, нищо си няма , но някак си е приятно за гледане, засяга леко житейските избори.

ГЕНЕЗИС - INCEPTION Некъв шедьовър бил. :) Порадвах се малко на налудничавите идеи. Не знам какво да кажа. Голям е. Тежък. То метафори, то фантазии, то чудо. Раздвоена съм. Доскуча ми към края.

27.01.16
20:19

Да не си решила да си сменяш професията на кино критик? Не виждам защо иначе ще си изгубиш толкова часове да гледаш толкова филми? :) Аз едва издържам първите 30 минути, и много малко филми са в състояние да ме накарат да ги изгледам до края.
Последния, който се опитах да гледам беше Завръщането (ако не се лъжа за заглавието) - това вече тотално ме отказа от киното. Безобразно нечленоразделна тъпня.Не мога да си представя как обра толкова овации?!

Мнението беше редактирано от Margi на 27.01.16 20:43.

27.01.16
20:36

Кобрети, няма да се разберем! Кил Бил не ми го пипай! :D За Тарантино хубаво или нищо!

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.01.16 20:39.

27.01.16
20:54

казано от Queen Cobra на 27.01.16, 20:11:

Поне разбрах коя е Беатрикс Кидо :) :) :)

Е как да не знаеш коя Беатрикс Кидо - -това e никнейма на едно момиче от форума на ББ-теам , което е луд фен на метъла , и имаше в дневника си готини снимки по гащички , ама не знам защо ги махна . Сигурно за да ми е кофти . :D:D

27.01.16
21:44

Кобре, има доста какво да видиш от седмото изкуство, така, както си се захванала :) Има велики, велики режисьори, има велики актьори. Не всеки филм си заслужава времето, но са толкова много тези, които си заслужават, разбира се според личния вкус, предпочитания и възприятия.

Често заспивам и не мога да догледам един филм, обикновено това се случва с голяма част от масовите филми. Нормално. То в София и не е останало почти, като изключим филмотечното кино и Дом на киното, място, където можеш да гледаш хубав филм. Така, че предимно вкъщи, а преди - в Дом на киното. И когато наистина ще гледам филми вкъщи, много обичам да следвам филмография на режисьор. Мои любими режисьори на прима виста, без претенции за изчерпателност, нито за съответствие между реда в изброяването и реда в сърцето ми :D : Махаел Ханеке, Ингмар Бергман, Вим Вендерс, Ларс фон Триер, Акира Куросава и т.н. Има МНОГО какво да се гледа. Чудесно начинание, доста обогатяващо :) Скандинавско кино, европейско кино, азиатско кино, хубаво американско кино, имаш тооооолкова много да гледаш. Благородно ти завиждам за времето :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.01.16 23:51.

Щом изпълнението на Хийт Леджър в “Черният рицар” не те е впечатлило, може да се откажеш от гледането на филми :)

27.01.16
23:24

Оценката в ИМДБ отдавна не е мерило за качеството на даден филм.
И аз съм много несъгласен за Хийт Леджър, просто феноменален, особено в Рицаря. Кил Бил не е за всеки, но и двете части имат убийствена музика. Всъщност няма филм на Тарантино, който да няма върховна музика. Особено в Джанго без окови !

27.01.16
23:40

Не само Кил Бил, това (че не е за всеки), според мен, се отнася до всички филми на Тарантино. Тарантино е великолепен. А за музиката съм 1000% съгласна, няма лош саундтрак.

Колкото до Рицаря, Хийти беше чудесен, но филмът беше слаб за мен.

Аз за Генезис да кажа - два филма са останали в съзнанието ми като филми тип “нямам търпение да излезе” и след излизането си толкова, толкова много са ме разочаровали. Единият е “Генезис”, другият - “Черният лебед”. Не, че са лоши, просто моите очаквания бяха доста по-високи.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.01.16 23:41.

28.01.16
09:13

Ехе, много се радвам на радвижването тук.
Не няма да ставам критик, спокойно. Защо да не споделя впечатленията си- налие  дневник. Не знам да има забрана да споделяме и други неща освен спорта. Събраха се интересни неща, а минаха поне 2 седмици от последния ми “кинопреглед” :)
Ами ... нали всеки гледа телевизия вечер или сутрин или вместо да прави нещо друго. Дали ще е спорт, ток шоу, риалити. Всички ,които познавам, заспиват на пуснат телевизор.
Аз гледам само филмите, без реклами и новини- идеално е. Гледам ги във времето, в което не мога да правя нищо друго, след 8 вечерта нито имам сила да тренирам, нито да работя, нито да правя нещо извън леглото (е, знам какво може да се прави, но засега няма как).
Кaто се стъмни , мозъкът ми изключва. :) Блондинка, :P
Чета, гледам... Нали целта е да ми е приятно?
ИМДБ като цяло е добър критерии. Обожавам ревюта да чета. Даже понякога чета повече време ревюта, отколкото трае филма.
Все пак всеки възприема индивидуално.

28.01.16
10:58

28.01
Сън: 23.00- 6.45 може би

Да, увлякох се снощи с книга. Пак имаше колизия между филм и книга и реших че ще упорствам и за двете.
Чудесно за опресняване на знанията и развлекателно написано :
https://www.helikon.bg/books/39/-Лудостта-на-владетелите_122743.html#book_info
Авторът  ... бил мъж (tmi) Мислех, че Виван е женско име ... (nfun)
http://www.rivapublishers.com/authors.php?author_id=164

Храна:
- 3в1
-  дом. бананов кекс с яйца, елда и бадеми
- 10 какови зърна с парче черен шоколад 20 гр.
- 1 фпх с пилешка кайма 80 гр, сурово + 1 фпх с извара със сметана 120 гр. и яйце
- 1 бонбон за смучене
- салата цвекло, морков, орехи, лимон и зехтин, варена царевица 100 гр., 3 немски наденички (от месо) 300 гр. , голям краищник пълнозърнест хляб, лъжица сладка горчица - бях умряла от глад

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.01.16 20:14.

28.01.16
11:48

И аз съм на мнение, че филмите на Тарантино не са за всеки. Лично на мен някои ми харесват, някои не. Саундрака на Кил Бил наистина е много добър, все пак зад него стой геният на Риза, който за съжалени не проявява това качество в опитите си за режисура и актьорска игра.
Според мен прекалено много тършиш смисъл и дълбоки теми в повечето филми, коити са просто за забавление . За дете 44 съм съгласен с теб - изключително убедителен реализъм лъхаше във филма, аз го харесах много.
Моето внимание обаче като, че ли се измести по посока тв сериали и напоследък рядко някакъв филм да ме заинтригува толкова, колкото нова серия на любим сериал.

28.01.16
15:06

казано от Иван Марков на 28.01.16, 11:48:

. изключително убедителен реализъм лъхаше във филма.

Да ти кажа ,малко общо с действителността-реализъм само за тези които не са били там за повече поне от месец през 80те...Може да са живели в комуналки,но никога такива.Педалите са си били на отделни за лечение места....и т.н...
Американците умират да показват как ,разбираш ли са мизерствали руснаците...ама никога няма да успеят.
Както и руснаците се извънредно смешни с представите им за капиталистическа Америка във филмите си.

Мнението беше редактирано от nervak на 28.01.16 15:08.

28.01.16
15:53

казано от nervak на 28.01.16, 15:06:

казано от Иван Марков на 28.01.16, 11:48:

. изключително убедителен реализъм лъхаше във филма.

Да ти кажа ,малко общо с действителността-реализъм само за тези които не са били там за повече поне от месец през 80те...Може да са живели в комуналки,но никога такива.Педалите са си били на отделни за лечение места....и т.н...
Американците умират да показват как ,разбираш ли са мизерствали руснаците...ама никога няма да успеят.
Както и руснаците се извънредно смешни с представите им за капиталистическа Америка във филмите си.

Имах предвид реализма, който показаха по отношение на начините на налагане на комунистическата идея - със сила, унижение, посегателство върху семейството, всяване на страх. При управлението на Сталин е било точно така. Сталин, за мен, си е най-безскрупулната и антихуманна диктатура, и не го мисля само на база на филма. Действително хамериканците изкривяват много неща, все пак се опитват да пробутат и наложат като правилна тяхната доктрина. Истинска или не, обстановката във филма е пресъздадена реалистична, а това все пак е вид изкуство, което рядко се отличава с достоверност :)
П.п. - пиша от телефон
П.п. 1 - мобилната версия куца...и ме изнерви адски много

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.01.16 15:57.

28.01.16
20:11

28.01
Без тренировка.
Движение 5 км.

Новите дискчета са съвсем същите като стария ми чифт , който купих от Пени преди 2 години. Май-сетне всичките ми тежести са нормални и еднакви. (muscle) (rock)
ф28 са, но спокойно се нахлузват на лоста на дъмбела, който се води ф30. Всъщност краищата на лостчето са не повече от 25мм. Явно в Китай не държат толкова на дебелината. (giggle) Не са и съвсем точни като тегло, но не влизам в дребнавости за 200-300 гр.

Лостът за набиране за врата е пълен ташак. Не знам дали ще може да се завинти даже- двата края се въртят на различни страни. За 12 ля.толкова, все ще влезе в употреба де.

28.01.16
23:22

Ехо...разбира се ,че ще се въртят(завиват) на(в) различни посоки.Иначе ако са в една посока,какво ще стане?-ми ще се развие някой път...освен ако не ползваш постоянно смесен хват при набиране.

29.01.16
11:42

29.01
Сън: ок. 22.00 -7.00

С прекъсване от около час и нещо - мъчи ме мисълта, че вчера следобед сгреших едно наказателно постановление. Сутринта веднага си го прибрах преди да го види шефа и оправих нещата.
И някакви екзистенции ме мъчиха, че си говорихме с колега за смъртта и агонията. Не се наспах добре.

Храна:
- 3в1
- дом. бананов кекс яйца, елда и бадеми
- 10 какаови зърна + парче черен шоколад 20 гр.
- дом. палачинка с шоколадов крем - от колежка (клисава беше)
- капучино с 4 гр. захар
- 1 фпх с пилешка кайма 80гр, сурово + 1 фпх с извара със сметана 120гр. и яйце
- 3в1 с какао
- салата цвекло с морков , орехи, зехтин и лимон, 2 немски наденички 200 гр., свинско печено ок. 50 гр. останало, 1 фпх
- бяло вино 100 мл.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.01.16 08:55.

29.01.16
18:38

Nervak, имах друго предвид, но няма значение :)
Много мислене му дръпнах дали да тренирам-хем трябва, хем ме мързи. В крайна сметка раздвижих за 10-15 мин, тамън да ми се загрее кръвта.
Утре на зала по-силничко така.

29.01 импровизация
Кръгово:
1. набиране подхват 5х5
2. лицеви опори 5х10
3. ходещи напади 5х20

Движение за деня 5 км.

30.01.16
15:01

30.01
Сън: ок. 22.30-ок. 7.00

Пълна скръб и нервно, нервно ...

Храна:

- 3в1
- 1 фпх с пилешка кайма 80гр. + 1 немска наденичка 100гр. + 1 фпх
- 1 шоколадов мъфин
- салата айсберг с краставица, чушка, авокадо, лимон и зехтин, 2 фпх с 100 гр, кашкавал запечени (party)
- 3в1
- тиквена крем супа (тиква, моркови) ок. 300 мл
-домашни брускети (препечени парченца пълнозърнест хляб, зехтин, черен и червен пипер, босилек, чесън - без сол) ок. 100-150 гр.

Палачинки вече НЯМА  да правя- отнемат много време (и ток).

Занапред патентовам Кексът на Кобра-
- банани 2-3 пасирани,
- яйца 4-5 зависи размера
- някакво брашно ок 100 гр. (в случая- елда), най-добре тиквено (50% протеин)
- смлени ядки ок. 100 гр. (днес нямах, сложих лъжица чия)
- мазнина - най-добре сметана 20% - 200-300 гр. или масло /зехтин, квото има

Може стевия, какао, кафе и др. добавки за цвят ...
Изливам в незалепваща форма и за 20 мин е стегнало.

Става ок. 700-800 гр, - за 3-4 порции.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.01.16 20:31.

30.01.16
20:27

30.01
Без тренировка.
Движение 4-5 км
Чистене, полир, пране, пазар, голямото готвене ...

И те така - докато приключа, стана 6 часа и умрях вече :)

31.01.16
11:17

31.01
Сън: преди 22.00 - ок. 7.00 + излежаване до 8.00

Вече премахнах всички нервиращи фактори. Спах колкото ми се спи, но хич не ми харесва да се събуждам по тъмно.

Храна:
- 3в1
- 2 фпх със зехтин запечени, 2 полусурови яйца, 120 гр. обезмаслена извара
- 1 шоколадов мъфин (защо ги купих, бая скъпи бяха,едното сладкишче е 50 ст.?!)
тренировка
- салата айсберг, кратавица, чушка, авокадо, варена царевица, маслини, лимон, зехтин - ммм (inlove) свинско печено ок. 200 гр.
-още 1 мъфин :)
- малко пушена сьомга ок 50 гр, водка Царска 50-60 мл, свинска пържола ок. 150 гр., червено вино 100 мл,

Купих си  БЕЙБИ АВОКАДО - плодчетата са по 100 гр.
Продават ги на кило-750 гр, мрежичка за 7,50 демек -  10лв/кг.
Като изчислих, толкова са и големите плодове 200 -220 гр, за 2-2.50 лв. брой.
Пък и кака ви претегли всички мрежички и си взе най-тежката. Няма да се мина, я, 50 гр. бонус са си 50 гр. бонус.
Предимството на мъниците е , че лесно се дозират - 1/2 стига за еднo хапване -  без разхищение.
Освен това костилката е сравнително малка спрямо нормалния плод - колкото голяма маслина е.
http://us.123rf.com/450wm/stockfood/stockfood1409/stockfood140931965/31552052-whole-and-half-mini-avocado.jpg

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.02.16 09:19.

31.01.16
15:17

Най-сетне тренировка. :) Няма само плюскане и спане да пиша.
Все пак 5 трена за тази седмица, не е малко.

Не съм клякала на гръб 1-2 месеца. Дали ще забравя как става? Предният клек става все по-приятен.
Тягата все така не е мръднала, макар че и там имам пауза от 1-2 месеца. Вдигането на всяко повторение от мъртва точка вместо с чукване, ми взема едно 30% от бройката, но си има доста предимства, така че не съжалявам.
Уж не се напъвах, но май ми дойде в повече тежкото. Утре ще ми се мре ...

31.01 комплексна

1. преден клек (20-40-50кг) 2х5х55кг 2х5х50кг 8х40кг
2. лег (20-40кг) 3х8х50кг 10х40кг
3. скрипец зад врат (35кг) 3х10х50кг
4. сумо тяга (20-60-80кг) 3х90кг 3х90кг от мъртва точка 3х80кг 8х60кг
5. скрипец с V ръкохватка до гърди 3х8х50кг в супер серия
6. флайс на пек дек 3х10х40кг
7. разгъване за предни бедра 3х8х20кг в супер серия
8. сгъване за задно бедра 3х8х25кг
9. хеликоптер до брадичката на скрипец 3х8х40кг

Движение 1-2 км.

31.01.16
20:03

Тяга от мъртва точка с каква цел я правиш? Енергия ли пестиш? Това като тяга от дефицит ли е или пък частична тяга? Имаш ли видео?

Мнението беше редактирано от Айнур на 31.01.16 20:04.

31.01.16
20:18

С пауза на пода, без удряне, т.е. по-тежко е така.

31.01.16
21:42

Да, това имам предвид , с оставяне на земята в пълен покой на всяко повторение.
Не е от дефицит и не е частична.
Правя я за разнообразие, по-трудно е , отколкото touch and go тягата, може да задействам някой заспал мускул. :D По-тежко е , без оставяне и с инерция бих откарала поне 5 повторения.
Но имай предвид, че не търся максимален опит, дори да мога да изтикам още 1 или 2 на инат, не го правя,защото не виждам особен смисъл от откази и не искам да се товаря излишно.
По-добре не гледай старите ми клипове, не са за пример :) Не снимам много тягата , че да не уплаша някой :)

Ако ти е интересно, тука има доста смехотеворни изпълнения :)
https://www.youtube.com/channel/UCcItkmb_2yn_VmsWeuvOpXA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

01.02.16
12:39

01.02
Сън: 22.30-7.00

Искам още.

Храна:
- 3в1
- бананов кекс с яйца и елда 
- ябълка
- печено свинско 100 гр. готово + сварени грах с моркови
- kaфе със сметана и 1 захарче
- 1 фпх с извара 100 гр, 1 яйце и малко камамбер на принцеса
раздвижване
- гигантска салата от айсберг, чушка, краставица, царевица, авокадо, маслини, лимон, зехтин
- панирани фъстъци 60 гр, 1 шоколадов мъфин (и ... свършиха ;( )

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.02.16 14:10.

01.02.16
18:50

Tака ... Няма да излъжа, ако кажа, че днес се чувствам нещо средно между Робокоп и Съдия Дред, само без скърцането на хидравликата. Цял ден си мисля как ще се прибера и ще му прилегна, а то като си влязох ме хвана мотивацията и спретнах една съвсем сносна тренировка.

01.02 дърпащи
1. набиране подхват 3х5
2. хеликоптер различен хват 3х10х20кг
3. обратно гребане на ТРХ от наклон назад 3х15
4. суинг с пудовка 3х15х25кг
5. Y изправяне на ТРХ от наклон назад 3х10
6. р0мска тяга с различен разкрач 3х15х25кг
7. флайс назад на ТРХ 3х10
8. хоризонтално набиране на ТРХ 3х8

Движение 5 км.

02.02.16
11:10

02.02
Сън: ок. 22.30-7.00

Уж съм в леглото , а сама си преча да заспя. Тц, тц ...

Храна:
- 3в1
- парче сладък салам (100 гр. да е)
- фреш портокал 250 мл.
- печено свинско 150 гр. + сварен грах с моркови
- кафе със сметана и стевия
- сварен ечемик ок. 80 гр. + крема сирене Дунавия ок. 80 гр.
- панирани фъстъци 30-40 гр.
- 1 банан

Отвори ми се хапка тия дни. Ще си върна килото обратно май :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.02.16 08:50.

02.02.16
18:30

Най- сетне !!!
(еба ми се майката, но съм удовлетворена)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.02.16 18:50.

02.02.16
18:47

Най-сетне и ръкоблудствата да си минат от ред. Без особено напрягане.

02.02 рамо, ръце, корем
1. раменна преса с лост 3х12х20кг
2. бицепсово сгъване с лост 3х8х20кг
3. френско разгъване от лег 3х8х20кг
4. повдигане на крака от лег 3х15
5. раменна преса на Арнолд 3х10х(2х10кг)
6. бицепсово сгъване с дъмбели едновременно 3х8х(2х10кг)
7. лицеви опори раменен хват 10-8-8
8. крънчове разни 3х15
9. планк 3х30 сек през ок. 10 сек.

Движение за деня - 2км ?
Чистене служебно.

Туй то. (sun)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.02.16 08:49.

03.02.16
10:44

03.02
Сън: ок. 22.30-7.00

Наспивам се фактически, ама никак не искам да се събуждам с аларма.

Храна:
- 3в1
- 1 ябълка, “сладък салам” -руло ок. 100 гр. (вкусен , дейба!)
- 2 киви ок 200 гр.
- печено свинско 100 гр. + сварени морков, грах и царевица
- 1 бонбон, кафе със сметана и стевия
- 2 фпх принцеси с 200 гр. обезмаслена извара, 2 яйца и малко камамбер
- домашни брускети ок. 100 гр.- препечени парченца пълнозърнест хляб с червен пипер, черен пипер, босилек, чесън на прах и мноооого зехтин, без сол - много просто, но УНИКАЛНО ВКУСНО (h)

Неква тресчица на трицепсите от вчера. Крака- кУга -не знам (mooning)
Свърших снощи пъзела- много хубав акартина е и ще се опитам да го обърна и да го залепя - няма да си причиня да го редя наново, неее! Ужасно е редененто, всички 1000 парчета са с ЕДНАКЪВ лайнянокафяв цвят- 3 седмици ми отне да го наредя - а някои дни съм се занимавала по 3-4 часа, докато разбера кое е небе, вода, трева, дърво, ужас. (swear)

На работа ме заринаха с бумаги и отново безсмислени казуси и ситуации ...

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.02.16 20:40.

03.02.16
17:11

Колега, Кобра , ти в областната администрация ли беше или към общинската?

03.02.16
19:16

Бях - едно време на стаж. Трета година съм в “Безопасност на храните” :D

03.02.16
20:50

03.02
Без тренировка.
Движение- 5 км.
Чистене, пране, простиране.

Замотах се с колежка след работа, после ходих до хазяите за наема, редих, чистих, после мериха водата и писаха протокол - актуализират партидите, 1/ 2 пералня на ръка и тъй ... чиста къща...пропилян живот...

Изтървах си саксията с  опунцията- потроши си гадинката половината издънки. Не е поливана и почвата се изсипа почти всичката. Ще вземе да хвърли топа и тя.
Как да я пресадя, като се троши като бучка захар?!

03.02.16
20:52

казано от Queen Cobra на 03.02.16, 19:16:

Бях - едно време на стаж. Трета година съм в “Безопасност на храните” :D

Отърва се :D Бях подготвил серия от въпроси :D :D :D Извинявай за спама

03.02.16
20:59

Кажи, кажи, може да поназнайвам нещо. :) Но не очаквай много от блондинка.
Ти се загуби някъде половин година. Започна ли работа по специалността?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1