Animal Team

Темата е заключена.
Прескочи до:
ALEX ANDRO

11.01.16
21:07

Здравейте  ,
след като разгледах доста от сайта , реших и аз да си направя дневник . Тежа 70 кг , ръста ми е 173см
Започвам с днешната тренировка :

клек 1х1#100 1х1#120 1х1#120
тяга 1х1#150 1х1#170 1х1#180
трап бар 1х1#150 1х1#170 1х1#170

раменна 3х1#80
обръщане (прав) 1х1#80 1х1#90 1х1#100
изхвърляне с двупудовка 3х1#32 на ръка

силово гребане 3х1#55 на ръка
набиране подхват 3х1#+50
набиране успореден хват 3х1#+50

лег 3х1#100
кофички 3х1#+50
лег тесен хват 1х1#90 1х1#100

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.02.16 11:39.

11.01.16
22:31

Изглежда добре, но нещо да кажеш за теб ?

ALEX ANDRO

11.01.16
23:04

За мен :
Тренерам при James Hinks от 6 години с прекъсване от около година , защото ми е било интересно да пробвам лека атлетика /спринт/.  Преди това , а и заедно с него съм играл Самбо  , след което - само тежести . Когато времето го позволява разпускам с кросове от порядъка на 4.5 - 5 км. В атлетиката имах прилични резултати (60 м спринт - 6.97) , Скок от място (3.10-3.15+м) . В края на краищата за себе си стигнах до извода , че по-добро от щангите няма и методите на тренировки , които той прилага дават най-добри резултати за мен а и най-важното - се чуствам силен.

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 11.01.16 23:04.

Добре дошъл и честит дневник! :)
Да ставаш все по-силен!

12.01.16
09:23

Само като прочетох  колко тежиш,видях килограмите на раменната,обръщанията и на набиранията(респект) ,бях сигурен Сашо има пръст.

ALEX ANDRO

13.01.16
19:28

Здравейте ,
тренировката днес :
Първи Трисет 3х5 повторения
1 серия
Клек 1х5#100 ; Раменна 1х5#70 ; Набиране нормален хват 1х5#+32
2 серия
3 серия
/без почивка всичко/
Втори трисет 2х5 повторения
1 Серия
Тяга 1х5 # 120 ; Обръщане прав 1х5#70 ; Лег 1х5# 90
2 Серия
Тяга 1х5 # 130 ; Обръщане прав 1х5#80 ; Лег 1х5# 90
/без почивка всичко/
Трети трисет 2х5 повторения
1 Серия
Борческо въртене 1х5 # 15 на ръка ; Силово гребане 1х5#55 на ръка ; Кофички 1х5#+32 кг
2 Серия
Борческо въртене 1х5 # 15 на ръка ; Силово гребане 1х5#55 на ръка ; Кофички 1х5#+32 кг
/без почивка всичко/
Ами това е :)

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 13.01.16 19:43.

ALEX ANDRO

15.01.16
19:22

Здравейте на всички :) ,

Тренировка днес 15/01/2016

Първи трисет

1. Суинг от земя с една ръка 10х3# 32 кг
2. Набиране 10х2 ( започнах първите две серии +50 кг , но прецених че ще дойде тежко до края и довърших 8# +32 кг
3. Кофички 10х3 +32 кг
Целия трисет х 2 пъти без почивка.

Втори трисет

1. Високо изтегляне от земя с трап бар  10х2 (собствено тегло т.е # 70)
2. Борческо въртене 10х2 на ръка # 15 кг
3. Лицеви 10х4 ( направих ги 2х20#+25 кг)

Трети трисет

1. Скок колене към гърди 10х3
2. Силово гребане с дъмбел 10х1# 55 кг на ръка
3. Лег собствено тегло 10х1 т.е # 70 кг

Това е ! :)
Перфектна тренировка беше !

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 15.01.16 19:27.

ALEX ANDRO

29.01.16
20:48

Тренировката от днес :
Оскъдна загрявка с 800 метра бягане с умерено темпо и малко бегови (ниско ситно , високо коляно и изхвърляне на подбедрици Х около 25 метра)
Щанги:
Едностранен суинг от земя 10х2#32 кг на ръка
Борческо въртене 10х2#15 кг на ръка
Набиране нормален хват на ширината на раменете 10х3 # + 20 кг първите 6 бр, +32 кг от 7-9 и последното без тежест
Кофи 10х5 без допълнителна тежест
Обръщане от земя СТ 10х1 # 70 кг
Лег СТ 10х1#70 кг
Въртене с диск 10х5#20 кг на страна
Гребане с трап бар 10х1#80 кг
Скоци колене към гърди от клек 10х4
Лицеви опори 10х5 / врътнах ги 2х20 ,1Х10 без почивка

Като цяло нямах грам сила днес , тъй като не съм тренирал повече от една седмица , защото бях далеч извън БГ а и разликата от +10 часа джет лег и дългите полети малко ме посмачкаха. Отделно местната храна беше много тежка и от два дни  се опитвам да се прочистя без много ядене , само чайове и подобни.
Например, днес преди тренировката яденето ми беше следното :
Закуска - 500 гр. кисело мляко с мед
След обяд - 2 зелени чая с мед
След тренировката сега хапнах стабилно - една салата от краставици , домати и сирене + калмари на плоча 170 гр.+ сьомга със спанак и киноа 350гр.,  пълнозърнест хляб .
Силно се надявам в понеделник да се представя по-добре.

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 29.01.16 20:52.

ALEX ANDRO

05.02.16
23:15

Здравейта ,
тренировка от Понеделник 01.02:
За загривка направих крос с леко към умерено темпо 3,5 км.
Щанги:
клек 4х3#110
раменна 4х3#70
тръстър 4х3#70
тяга 4х3#140
обръщане 4х3#70
високо изтегляне от земя 4х3#80
силово гребане 4х3#55 на ръка
набиране подхват 4х3#+32
набиране успореден хват 4х3#+20
лег 4х#80
косички 4х3#+0
лег с дъмбели 2х3#26 на ръка

Сряда 03.02 не тренирах , защото се чуствах настинал а и доста късно приключих та се наложи да пропусна :|

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 05.02.16 23:49.

ALEX ANDRO

05.02.16
23:24

Тренировката от днес 05.02 :
Загрявка около 35 мин включваща около 50 набирания и 50 кофи , лег с 20 кг /3х60 повторения/ , около 100-тина клякания - слабо като цяло..

По принцип Сенпайа каза че тренировката трябва да бъде :
2 пъти:
тръстър с двупудовки 10х2
суинг от земя 10х2
борческо 10х2

2 пъти:
обръщане от земя 10х1
лег 10х1
скок колене към гърди 10

2 пъти:
набиране успореден хват 5х5
въртене с диск 2х10
кофички 10х5

А реално , моята беше :

1 път :
тръстър с двупудовки 10х2#26 кг
суинг от земя 10х2#50 кг
борческо 10х2# 15 кг на ръка

4 Серии х 10 сгъвания с кривата щанга с 20 кг (май толкова , понеже в нашата зала упражненията за бицепс са табу и тази крива щанга дойде от някаде и незнам точно колко тежи лоста - абе като цяло беше лекичко

За останалото нямах време , защото трябваше да бягам

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 05.02.16 23:51.

05.02.16
23:34

Последното завъртане също е 2 пъти и набиранията са 10х5.

И тея дъмбели са по 26 кг, не по 25, нито по 24. :D

ALEX ANDRO

05.02.16
23:52

Карай бе Ронка , не мога да ги запомня , ти ги знаеш по-добре - нали нареждаш залата всеки път :D

ALEX ANDRO

17.02.16
14:43

казано от ME4O_TURIST на 17.02.16, 14:26:

Всяко едно поколение е различно, Хинксе . Развиват се едни качества за сметка на други според нуждите на времето. Аз не съм привърженик на казармата във вида, в който са я посещавали предходните поколения. Откъде-накъде да губя 2 от най-хубавите си години , изпълнявайки заповедите на някой ексцентричен старшина? Много по-практично ще е , ако се въведат училищни курсове , свързани с отбраната . Въпрос на реформа в образованието.

Сега развитите качества при по-голямата част от подрастващите (и не само) са да си тюфлек , наркоман , алкохолик и/или компютърен плъх с нереалистични очаквания за бъдещето. Нуждите на времето са да има повече безволеви , безсилни и безмозъчни хора , които ако не дай си боже им се наложи - единственото нещо , което ще могат да направят е да си “остържат” кафявото от гащите ;)
По отношение на реформата ... то образователна система няма - ти реформа :)

пп. Това щях да го пиша в дневника на трево(нарко)мана , но то в този сайт явно свободното слово и изказ са табу.. Тъй че така и така си играх да го пиша , ще го постна в собствения си дневник .

17.02.16
14:47

A реално погледнато, ако поколението предходно на моето беше читаво , сега щяхме да живеем в нормална правова държава. Уви, повечето ни градове градове са по-ужасни и от Мурманск през зимата :(  Като цяло не е добре да се делим на млади и стари. Съвсем спокойно можем да констатираме, че огромен процент от хората в България са тюфлеци, мързеливци, пияници , наркомани и т.н :)

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 17.02.16 14:51.

17.02.16
15:04

Всяко едно поколение е различно, Хинксе . Развиват се едни качества за сметка на други според нуждите на времето.

Различни са, но не стават по-добри. Развиват се качества, но се губят много други.

Аз не съм привърженик на казармата във вида, в който са я посещавали предходните поколения. Откъде-накъде да губя 2 от най-хубавите си години , изпълнявайки заповедите на някой ексцентричен старшина?

Армията има само един вид по целия свят, да не мислиш, че службата в САЩ или Великобритания сега има разлика със службата в страните от Варшавския договор преди? А и две годишна служба даже за моя набор нямаше.
В Армията се прави това - изпълняват се заповеди и има дисциплина. Смехотворно е да си мислиш, че може да научиш нещо за воденето на война, седейки на чин и цъкайки в нета и после в сражението “Ура” и напред както ти дойде. Тези неща се учат с практика, с тренировка, с екстремни натоварвания и най-вече с дисциплина. Командира на отделение командва 10-ина войника, команидира на взвод командва командирите на отделения, ротния командва взводните, комбат-а командва ротните, командира на полка командва командирите на батальони, командирите на полкове изпълняват заповеди от щаба на армията, щабовете на армии изпъляват заповедите на Генералния щаб. Така че за да стигне една заповед до редника, тя е минала по една командна верига и се е разклонила според задачите пред различните части и крайни звена на тази верига.
Много от правилата в Армията може да ти изглеждат глупави, но всяко си има много точна и правилна обосновка и трябва да се спазват постоянно, за да може в бой по съшия начин да изпълниш своята част от голямата командна верига.

Много по-практично ще е , ако се въведат училищни курсове , свързани с отбраната . Въпрос на реформа в образованието.

НВО имаше едно едно време и не беше лошо,но за съжаление то те подготвя за службата в армията,  не може да я замести.

17.02.16
15:17

казано от ALEX ANDRO на 17.02.16, 14:43:

пп. Това щях да го пиша в дневника на трево(нарко)мана , но то в този сайт явно свободното слово и изказ са табу..

Напротив, в грешка си. Не забарвяй, че правото ти свършва там, където започва това на другия - образно - свободното ти слово свършва там, където друг е собственик (автор) на дневника, в който искаш да упражняваш свободното си слово.

Ето, виж как добре си осъзнал къде е мястото на твоето свободно слово, тук ще чистя чужди коментари само, ако ти пожелаеш (или, разбира се, ако са в остър и тенденциозен разрез с правилата - и без твоето желание). В другия дневник чистя, защото друг (авторът му) е пожелал.

Тъй че така и така си играх да го пиша , ще го постна в собствения си дневник .

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 17.02.16 15:45.

17.02.16
15:20

Как ли се оправят хората в упадъчните ,развити европейски държави, в които няма наборна военна служба...
Аз не съм ходил в казарма, но за щастие имам баща , който ми е дал и продължава да ми дава страхотен пример. Такава приемственост трябва да има във всяко едно българско семейство . В този ред на мисли- липсата на казарма за нашето поколение е дежурното оправдание на абдикиралите от отговорност родители за поведението на провалените им деца. Аз на 26 години съм с висше образование, работя по специалността си. На 20 години ми бяха делегирани отговорности по управлението на среден за стандартите на България бизнес.  Имам трезва представа за нещата и не летя в облаците. Е как да искам казарма?

17.02.16
15:36

Ако родителите по една или друга причина не са те научили да си самостоятелен и дисциплинира, в казармата това го усвояваш бързо. Ползите от дори 6 месечен престой в казармата са много повече, отколкото въображаемите негативи и пропиляно уж време.
Упадъчните държави се оправят лесно, разлика между професионална и наборна армия няма, освен в издръжката и. Те могат да си позволят да плащат на войниците да са войници, ние като държава не можем, тоест можем да поддържаме боеспособна професионална армия в много пъти по-малка като численост, отколкото ако армията ни беше наборна. Това е тъжната истина. И ако недай си Боже стане военен колфликт, в който да сме замесени и колкото и да ни се иска сегашната ни военна доктрина да е правилна, с 20-30 хилядна професионална армия няма да може да направим същото, което бихме могли да направим с 120-130 хилядна редовна наборна армия, отделно резерва, който е минал през казармата и с малко обучение би влезнал бързо в строя. Ако имахме 120 хилядна професионална армия тая дискусия щеше да е излишна вероятно, но уви, нямаме и за съжаление няма и да имаме в обозримо бъдеще.
Стигнали сме до положение да не можем да спрем емигранти, които на групи минават през охранявана външна границата на ЕС...Знаеш ли за колко време старите Гранични Войски щяха да се справят с тази задача ? За николко, просто няма да съществува този проблем.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.02.16 15:39.

17.02.16
15:44

Да, обаче пропускаш много важния момент, че войните, които се водят сега, нямат нищо общо с онези, за които сме учили в учебниците по История. И 200 000 човека армия да имаме, нямаме нужния ресурс за военна техника . В последните 25 години липсва държавникът с големите cojones . Ако имаше кой да тропне по масата можеше поне да не унищожаваме ракетите CC-23 , Фрог и Скъд.

17.02.16
15:49

Това за войните иди го кажи на Кипър, те уж съюзническата им взеха северната част.
Иначе съвременните войни се водят така по различни причини и основно финансови ;)

ALEX ANDRO

17.02.16
15:56

Аз на 26 години съм с висше образование, работя по специалността си. На 20 години ми бяха делегирани отговорности по управлението на среден за стандартите на България бизнес.  Имам трезва представа за нещата и не летя в облаците. Е как да искам казарма

Това,което не ми харесва е  , че малко разводни същността на въпроса а именно , че обърна нещата към икономическа гледна точка.

Как ли се оправят хората в упадъчните ,развити европейски държави, в които няма наборна военна служба...

Ако имаш предвид икономическата страна отново - оправят се , защото това са страни с вековна история и традиции , които благодарение  най-вече на войните , които са водили са си наредили високия финансов стандарт. Кои винаги са били силните икономики в света ? - естествено победителите от световните войни. Те са силните на деня и така нататък . Нали например в “най-великата ” страна на света - САЩ , главното разпределение на държавния бюджет е във военно-промишления комплекс...

А иначе от друга гледна точка - изобщо не се оправят . Само давам за пример  ,  как някой изкарва автомат и  стреля ...
Не казвам ,че ако има казарма всички биха били нинджи , НО все би се намерил някой , който да направи нещо по-различно от това да се крие под масата .

Та , това което имах предвид (а мисля , че и тренера ХИНКС също) беше за изграждането на ценностите в мъжа като цяло . Не ти говоря за казармените простотии и изстъпления , които наистина е имало а за идеалната цел на военното обучение - да обичаш родината си и ако се наложи да умреш за нея, както и да знаеш как да я защитаваш (разбирай най-близките си )
Точно това вече изобщо не се насърчава и точно това имах предвид , че е било хубавото от казармата , както и дисциплината.

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 17.02.16 16:03.

17.02.16
16:00

Е финансовият мотив винаги е бил налице при разпалване на даден конфликт.
@АLEX ANDRO , нямах предвид икономическата страна . И изобщо не визирам икономически и геополитически гиганти като САЩ, Великобритания, Германия . А и нека съсредоточим вниманието си само в границите на Европа .
  Между другото сега са много популярни скаутските организации . В Шуменското плато ежегодно се организира международен скаутски лагер. Ето добър начин у подрастващите да се възпитава родолюбие, гражданско самосъзнание  и т.н положителни качества .

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 17.02.16 16:11.

ALEX ANDRO

17.02.16
16:05

Между другото аз също не съм ходил в казарма , но пък имам самочувствие на нинджа  ! (punch)

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 17.02.16 16:05.

ALEX ANDRO

17.02.16
16:07

казано от karfi4ka на 17.02.16, 15:17:

пп. Това щях да го пиша в дневника на трево(нарко)мана , но то в този сайт явно свободното слово и изказ са табу..

Напротив, в грешка си. Не забарвяй, че правото ти свършва там, където започва това на другия - образно - свободното ти слово свършва там, където друг е собственик (автор) на дневника, в който искаш да упражняваш свободното си слово.

Ето, виж как добре си осъзнал къде е мястото на твоето свободно слово, тук ще чистя чужди коментари само, ако ти пожелаеш (или, разбира се, ако са в остър и тенденциозен разрез с правилата - и без твоето желание). В другия дневник чистя, защото друг (авторът му) е пожелал.

Тъй че така и така си играх да го пиша , ще го постна в собствения си дневник .

Това , което аз желая е да не ми пишете в дневника и също да не толерирате в сайта хора със зависимост към наркотиците .Това сайт за спорт и здравословен начин на живот ли е или наистина Модераторите сте активни само при теми с гриф “Искрено и Лично”? Току що виждам - вече си имате и някакъв нов  , който даже и спринцовка си е сложил на снимката :D

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 17.02.16 16:11.

http://www.bulgarianhistory.org/rubriki/arhivite-govoryat/писмо-до-българския-войник/
Това за казармата

ALEX ANDRO

17.02.16
16:40

Силно ! (bow)(bow) Повече , каквото и да се каже по темата - все тая

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 17.02.16 16:42.

17.02.16
16:47

Силно , ама българите сме безродници. Ако сложим по общ знаманател ходилите и неходилите в казарма , то масата от хора са извънредни патриоти . Туркия ке падне след 3-тата ракия и гръмка възхвала на матушка Рус. Те такъв е стереотипа  :)

Да и до като си повтаряме какви бездарници, неблагодарни и бездушни сме българите ще си останем такива ;) “Една лъжа изречена 100 пъти на края става истина” Другите народи па са много убави ама за това Хамериканците им набиват в главите, че са дъ бест. Вземи им филмите дори спасяват света от извънземни, зли метеорити и каквото се сетиш така се набива мислене на една нация че е велика. А не с постоянно укоряване как за нищо не ставаме.
Сега някои да не се жегне :) Живи и здрави.
Извинявам се на автора за спама.

17.02.16
17:14

Те и македонците се надъхват, че са велики, но недей да казваш на никого как е в действителност. На мен някой като ми каже, че не ме бива в нещо, опитвам да се усъвършенствам и да подобря недостатъците. Би било редно всички да правим така , а не да се жегваме като ощипани петокласнички. Лош човешки материал има на Балканите  , съдбЪ . Ситуацията на Балканите в момента е такава, каквато е била преди 100 години. Сърбите- шовинисти, Румъния леко прогресира, но си е циганийка. Маляките  са хванали Бога за рога , В Турция се разпространява ислямизъм в големи дози. Ние сме ясни

ALEX ANDRO

17.02.16
23:53

Тренировката днес :

Първи трисет :
Клек 4х4 # 90 кг
тяга 4х4 # 120 кг
трап бар (ниски дръжки) 4х4 # 120 кг

Втори трисет :
Обръщане прав 4х4 # 60 кг
Раменна преса 4х4 # 60 кг
Борческо въртене 4х4 на ръка # 15 кг.

Трети трисет :
Силово гребане 4х4 на ръка # 32 кг
Набиране подхват 4х4 + 25 кг
Набиране успореден хват 4х4 + 25кг

Всичко без почивка , тежестите за 10-ки .

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 17.02.16 23:57.

18.02.16
09:36

ALEX ANDRO извинявай предварително за спама...

казано от ME4O_TURIST на 17.02.16, 17:14:

. Лош човешки материал има на Балканите  , съдбЪ . Ситуацията на Балканите в момента е такава, каквато е била преди 100 години. Сърбите- шовинисти, Румъния леко прогресира, но си е циганийка. Маляките  са хванали Бога за рога , В Турция се разпространява ислямизъм в големи дози. Ние сме ясни

ME4O_TURIST и за Мурманск знаеш,колко е почистен...съмнявам се да си посещавал руски градове посред зима.Знаеш ли,така събрани изказите ти ,малко някак навяват мисли по-посока на ефекта на Дънинг...

18.02.16
09:44

Добре де, произволно го избрах , поради отдалечеността си, но след кратка справка в уикипедия, поддържам мнението си още повече . За другото не знам защо не си съгласен

18.02.16
10:09

На мен  са ми странни някои ваши разсъждения. Войната вече не е окопаване, ръгане с щикове и “Ура!”. Масовостта на армията е повече от безполезна. Войната сега се води  от компютри, сателити, дронове, биологично , химично и др. оръжие и общо взето войниците на близкото бъдеще са няколко добри програмисти, а не потни и гладни защиници на Шипка Това го казвам както от обща култура, така и като човек, който ,макар и бегло, познава две семейства настоящи военни и според които американските командоси са възхитени от подготовката и  уменията на нашите спец групи.
Възпитаването на родолюбие, гражданско самосъзнание  и т.н положителни качества е полезно за всички, не е свързано с военната служба.
Не виждам как ще спреш “бежанците” , Джеймс Хинкс” те са хора с права - не може да ги биеш, не може да ги застреляш. :)

казано от Queen Cobra на 18.02.16, 10:09:

На мен  са ми странни някои ваши разсъждения. Войната вече не е окопаване, ръгане с щикове и “Ура!”. Масовостта на армията е повече от безполезна. Войната сега се води  от компютри, сателити, дронове, биологично , химично и др. оръжие и общо взето войниците на близкото бъдеще са няколко добри програмисти, а не потни и гладни защиници на Шипка Това го казвам както от обща култура, така и като човек, който ,макар и бегло, познава две семейства настоящи военни и според които американските командоси са възхитени от подготовката и  уменията на нашите спец групи.
Възпитаването на родолюбие, гражданско самосъзнание  и т.н положителни качества е полезно за всички, не е свързано с военната служба.
Не виждам как ще спреш “бежанците” , Джеймс Хинкс” те са хора с права - не може да ги биеш, не може да ги застреляш. :)

Искам да видя едни програмисти какво ще направят с новите хайтек джаджи на ей тия като им отидат на гости

ALEX ANDRO

18.02.16
10:39

Така...

Като един истински заблуден плужек, наркоман, недохранен дебелан и хомофил нека изясня това-онова.

Забрави пиянде ..

ALEX ANDRO, понеже толерирам само лигави излияния, ето - сега демонстрирам липса на толерантност към обидно отношение. Ако желаеш, имам готовност да демонстрирам същото ниво на толерантност и спрямо съзнателни провокации към екипа. Форумът винаги е наблюдаван внимателно, тази практика ще продължи. Всеки, който е имал нещо за казване и го е споделил човешки с екипа, е получил пълно разбиране и съдействие. На останалите се е обадило онова, което е повикало.

Страхотно ме уплаши!!! Забрави да започнеш в началото с нещо от сорта : “Със силата дадена ми от светата църква ....”

Много ми се иска да не бъркате свободата на словото с липсата на елементарно уважение и основно възпитание. Свободата на словото съвсем не значи, че няма граници. Кое е истина и кое не - това е отделен въпрос, но арогантно-подигравателният тон никога не е бил приеман за нормален начин на комуникация в bb-team. Така ще остане и за в бъдеще.

При положение , че човека пише в собствения си дневник и другите сами изразяват желание да общуват с него - не виждам къде и колко дълбоко ви бърка на ”ЕКИПЪТ” та да го затваряте ?!?

Петко Страшника няма възможност да продължи да води дневника си.
Заключвам го с идеята да избегнем излишни дискусии, особено в негово отсъствие.

И да не забравя да отбележа , че слагам отговора си тук , понеже за твори път в рамките на два дни няма къде другаде да си изразя мнението по дадена темата . Ако това ви е свободата на словото , направо затвори и моя дневник Коле и продължавай да си въобразяваш , че като си модератор в някакъв форум в реалния живот нещо изобщо зависи от теб...
Айде да сте живи и здрави !

Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 18.02.16 10:49.

18.02.16
10:41

И аз съм направил кратък коментар за Страшника в моя дневник . Je Suis Страшника !

казано от ALEX ANDRO на 18.02.16, 10:39:

“ЕКИПА”

Виж сега, в BB-TEAM обществото, тази думичка се пише така: ЕКИПЪТ - трябва да е ясно на всички кой толерира в този форум! (опа, модерира исках да кажа)

Мнението беше редактирано от Веселин Горбачов на 18.02.16 10:46.

18.02.16
10:47

казано от Георги Стефанов на 18.02.16, 10:35:

Искам да видя едни програмисти какво ще направят с новите хайтек джаджи на ей тия като им отидат на гости

Просто ще натисне копчето на някоя установка, тактическа ракета и др. джаджи  и дори няма да тръгнат, камо ли да пристигнат.
Световният мир се крепи на един много крехък баланс на външнополитически интереси и някакви мъгляви разбирания за суверенитет , който е отвъд нашите скрони разбирания. Общо взето и твоето и моето благополучие е на един клик разстояние- не забравяй, че България е по-слабо населена от един мегаполис.

ALEX ANDRO

18.02.16
10:49

казано от ME4O_TURIST на 18.02.16, 10:41:

И аз съм направил кратък коментар за Страшника в моя дневник . Je Suis Страшника !

Евала бе бате Je Suis Страшника , така ме развесели - направо ми оправи деня :D

казано от Queen Cobra на 18.02.16, 10:47:

казано от Георги Стефанов на 18.02.16, 10:35:

Просто ще натисне копчето на някоя установка, тактическа ракета и др. джаджи  и дори няма да тръгнат, камо ли да пристигнат.
Световният мир се крепи на един много крехък баланс на външнополитически интереси и някакви мъгляви разбирания за суверенитет , който е отвъд нашите скрони разбирания. Общо взето и твоето и моето благополучие е на един клик разстояние- не забравяй, че България е по-слабо населена от един мегаполис.

До момента, в който електромагнитният импулс от ядрения взрив не направи всяка електроника една красива и безполезна платка. Тогава идва редът на човешкия фактор, но е вярно, че една наборна войска от Варшавския договор ще свърши по-същия начин като при Първата Чеченска война, Източна Украйна и първите години от сирийския конфликт. Безполезна и неефективна в съвременни условия.

Страхотно ме уплаши!!! Забрави да започнеш в началото с нещо от сорта : “Със силата дадена ми от светата църква ....”

Пука му на някого от разпалени младежи. И има дадена сила, но от собственика на сайта. Форумът е частен все пак. Забравете конституции-монституции, има си правила. Който не е доволен, има и други форуми.

Вземете се концентрирайте върху тренировите, вместо да клюкарите като сърдити и незадоволени лелки. Мъже сте все пак. Петко Страшника може и сам да се оправи в живота. На тоя як българин са му били нужни хлапета да го отървават досега.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.02.16 10:57.

Не заплашвам, определено.
Просто ти напомням, че преминаването на границите в масовия случай се толерира, често в широки граници... но не вечно.

При положение , че човека пише в собствения си дневник и другите сами изразяват желание да общуват с него - не виждам къде и колко дълбоко ви бърка на ”ЕКИПЪТ” та да го затваряте ?!?

Дневникът в bb-team е тема с по-особен статут, това е вярно... но не е частна собственост и правилата в него никога не са били определяни само от титуляра му. Хайде сега отново прочети защо съм затворил въпросния дневник. При условие, че той няма възможност да го води и да участва във форума, има ли нужда от излишни дискусии там?

И да не забравя да отбележа , че слагам отговора си тук , понеже за твори път в рамките на два дни няма къде другаде да си изразя мнението по дадена темата . Ако това ви е свободата на словото , направо затвори и моя дневник Коле и продължавай да си въобразяваш , че като си модератор в някакъв форум в реалния живот нещо изобщо зависи от теб...
Айде да сте живи и здрави !

Дневникът ти може да бъде затворен, не е проблем. Ако това е желанието ти - моля, потвърди. Твърде малко се познаваме, за да можеш адекватно да прецениш какво си въобразявам и какво не. Никой никога не е ограничавал правото на друг да изразява мнението си. Тук държим това да става в границите на Добрия тон - нищо повече от това, но НЕ подлежи на дискусия. Ако не си изнася - нямаш задължение да участваш във форума. Останалото ти е казал Десо.

На ME4O_TURIST отговарям там, където се е обърнал към мен.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.02.16 11:12.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1