28.12.15
20:00
Здравейте,
Това е 3-ти опит за воденето на дневник, надявам се този път успешен!
На кратко - на 27-години съм, 160 см, и в момента цели 60 кг, което както разбирате от ръста ми е доста!
Време е да се върна към старото си аз ;)
С храната горе-долу бивам, нооо в тренировките съм абсолютно начинаеща. Преди време пак имах една голяма промяна, но си беше предимно с кардио тренировки и съм много на Вие със силовите.Но малко по малко ще станат нещата.
Към момента съм решила да започна с една програма от тук:
Първи стъпки във фитнеса
Храненето ще е по-скоро РБД
Цел: отслабване и оформяне :)
А ето ме и мен към момента: :D
Хей, добре дошла в нашето готино общество! Честит дневник и ти пожелавам да си го попълваш с кеф и да ти помогне много за начинанието :)
Благодаря ти, Sanya , за топлото посрещане! В отговор ще ти кажа, че твоят дневник е много интересен и мотивиращ и си те следя! ;)
28.12.2015
Храна:
Закуска: кафе с мляко ; протеин
Обяд: Котидж с орехи
Обяд2: -Пилешко Филе - (печено), 100г, зеленчуци на скара 50г
Междинно:Своге - Шоколад 65% какао, 16 г (3 блокчета)
Вечеря: Свинска вратна пържола150 г ; Шопска салата
Тренировка:
Пътека - бързо ходене 15 мин
Бътерфлай 3х10 (15 )
Придърпване на вертикален скрипец с подхват - 3х10(15 )
Повдигане на ръце встрани 3х10 (15 )
Придърпване на долен скрипец 3х10(15)
Трицепсово разгъване на горен скрипец 3х10(15)
Бедрено сгъване 3х10(15 )
Бедрено разгъване 3х10(15)
Карах по памет с упражненията, но горе-долу направих почти всичко което трябваше.Малко с повторенията съм се объркала, но като за първи път от мнооого време е добре :)
Мнението беше редактирано от Vils на 29.12.15 12:54.
29.12.2015 (вторник)
Много неудовлетворяващ ден - доста храна и почти никакво движение, тъй като бях 12ч на работа.Но е решено окончателно - до 1.01 може малко да се отпускам, но след това започвам по-прецизно (празници са все пак :Д)
Храна:
Закуска: яйца - варени, 2 бр.
Обяд: “Гнездо” от кайма, кис краставички и яйце + салата (100 гр) от моркови,червено цвекло,зеле и магданоз
Междинно: Шоколад 65% какао, 16 g;
След обяд: Останалата от вчера свинска пържола - 100 гр.
Междинно: Biotech Usa - Nitro Pure Whey Gold, 28 g
Вечеря : Миш-маш (150гр) + (150гр) шопска салата
Ще кажа само : тц тц тц... :Д
Тренировка: няма
Движение: : почти цял ден на бюрото ( с изкл на обедната почивка)
30.12.15
09:36
Не знам защо цъкаш, храната ти от вчера не ми се струва “доста” :)
Добре дошла и от мен, много успехи ти желая!
Благодаря, Вероника! Внесе малко успокоение в пълната ми с угризения душа! :D
30.12.2015 (сряда)
Храна:
Закуска: Кафе с мляко (без захар) ;
Протеин след тренировката
филийка хляб Вита с миш-маш отгоре :Д и 30 гр кашкавал
Обяд: Пилешко филе: 150гр + картофи (150гр)
Вечеря: няколко парчета филе Елена
2 трюфела
Протеин с мляко
Тренировка:
В къщи: https://www.youtube.com/watch?v=8A6Uai5sQVw&list=PLXkpOrgxnefYR1Hyz1XNtKHoQdHJ6z0V6&index=1
[color=orange]Ще я карам бавно, за да свикна с промяната.Все пак мисля всяка сутрин да правя по някоя от тези тренировчици за старт на деня, пък залата отделно.Допълнително като за напълно начинаещ имам доста принадлежности за домашно трениране - ластици, гирички, лостове, въжета... Но трябва да се запознавам с упражненията, за да мога да ги вкарам качествено в употреба.;)
Имам 2 проблема за сега : много ми се хлъзгат крачетата, като тренирам в нас на този паркет, а не ми се иска в този студ да съм боса :Д дали това би ми помогнало:
http://lghttp.42156.nexcesscdn.net/8016903/magento/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/295x440/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/o/toesox-yoga-sock-barre-sock-grip-bella-half-toe-americana.jpg
Малко като ръкавици за крака са :Д
Освен това като съм в залата ужасно много ми се потят ръцете каквото и да правя.Пробвах да си слагам бебешка пудра, но не ми помага особено.Май и за ръце ръкавици трябва да си взема :) но искам нещо базово, защото към момента не правя кой знае какво, та съм се на спряла тези на снимката.Някой ако ги е ползвал да си каже мнението
Ето ме :) Направих си кратка почивка и сега заредена с много енергия и хъс продължавам :)
Храна:
Закуска: (coffee) ; протеин след тренировката
2 сварени яйца
Обяд: Пилешка пържола с гъбен сос и 100 гр сварен ориз.
Снак: ябълка,протеин,100 гр извара
Вечеря: Свинска пържола + 80 гр млечна салата (вечерята не беше предвидена)
Тренировка:
Пътека - бързо ходене 10 мин
Бедрено сгъване 3х10(15 )
Бедрено разгъване 3х10(15)
Затваряне/Разтваряне на бедра на Аддуктор машина 3х20(15)
Пътека - бързо ходене 10 мин
Бътерфлай 3х10 (15 )
Коремни преси 30
Пътека 10 мин
Вода :1л (започвам да записвам и нея, че е голям проблем)
Сега като я гледам таз снимка, май бая мазнини приемам... (shake)
Мнението беше редактирано от Vils на 11.01.16 23:13.
12.01
Храна:
Закуска: 2 кафета, Протеинов бар
Обяд: Пилешко филе + зелева салата 150 гр+ картофена салата 100 гр
Снак: Кисело мляко + мюсли
Вечеря: Протеин (за сега) + 100 гр контрафиле
Днес пак 12 ч навън минимум :) Нямах време да закусвам, закуската ми беше към 12 по-скоро да не припадна, отколкото за нещо друго, но протеиновия бар беше вкусен.Бях си планирала и вечеря с пил шишче, но май ще си го оставя в офиса за утре.
Тренировка когато се прибера, ако имам сили.Ще едитвам после. :)
Едит: Днес без тренировка.Утре ще направя една преди работа :) Това е за днес. Лека нощ!
Мнението беше редактирано от Vils на 12.01.16 22:50.
13.01.2016 (сряда)
Храна:
Закуска : Протеин, 2 сварени яйца;
Снак:протеинов бар
Обяд: пилешко шишче и салата с червено цвекло и моркови
Вечеря: Пилешка пържола от бут и зелена салата
Тренировка пак нямаше / Освен обикалянето на мола, ако се брои :Д /
Имам голям проблем с времето, нещо не го разпределям както трябва с тази работа и курса и не мога да вмествам тренировките.Искам да са сутрин, но напоследък не мога да “отлепя” (както се казва), а не съм от ставащите трудно сутрин.
Ще се наложи другата седмица да направя точен план за тренировките в зала, че да не си проспивам живота.
Мнението беше редактирано от Vils на 14.01.16 17:12.
14.01.2016 (четвъртък)
Храна:
Закуска: Протеин
Обяд: Пилешка пържола филе + 100 гр зелева салата + 100 гр картофена салата
Снак : Банан
Снак : Ябълка
Вечеря : 100 гр сирене и 100 гр Филе Елена (по-скоро заради виното)
2 чаши бяло вино
15.01.2015
Храна:
Закуска: кафе с мляко, протеин
Обяд: Пилешки гювеч (пилешко бутче + 5 картофчета и заленчуци)
Снак: шепа сурови фъстъци
Вечеря: Скумрия + 100 гр зелева салата
16.01.2016 (събота)
Храна:
Закуска: протеинов шейк, 30 гр котидж и няколко хапки помело (дояждах закуската на приятеля ми :Д)
Обяд: 2 яйца на очи с кашкавал и млечна салата
Снак: 30 гр сурови фъстъци ; една филийка от домашния ми протеинов хляб ( да го опитам)
След тренировка: протеинов шейк
Вечеря: кисело мляко с 20 гр смлени семена балчо и чия
Тренировка: (@хоум)
Напад с гири по 2кг : 10
Клек с лост (6кг) - 20
Лицеви опори: 5 (толкова издържам :) )
Бърпи без лицева : 10
Плие
Джъмпинг джакс 20
Страничен планк на всяка страна
Усукване от седеж : 20
Коремни преси 10
Повдигане на крака 10
2 кръга
+ 100 подскока на въже
Вдигане на ръце на страни - гири 2 кг - 3х10
Повдигане на лост от тилен лег - 3х10
Днес ходих в Декатлон и си взех така жадуваните от мен чорапки, които не се хлъзгат и реших да ги изпробвам с домашната тренировка (а и времето навън го предразполага) Днес ще си направя програмата за другата седмица, така че да не изпускам тренировки както стана предишната.
Пфф днес уж не съм яла кой знае какво, а пак съм се оляла с мазнините (fubar)
Хубава събота вечер!
Мнението беше редактирано от Vils на 16.01.16 20:17.
17.01.2016 (неделя)
Ползотворен ден днес въпреки времето.Въпреки, че тренирането и прибирането до вкъщи ми отне по-голямата част от деня (еее със спирки по магазините де :D )По същество:
Храна:
Закуска: Домашен протеинов хляб (3 мини филийки) с малко домашна лютеница и 2 сварени яйца
Обяд:Скумрия (100гр)
Снак: Протеинов шейк (след тренировката); 1л. фъстъчено масло;Чаша прясно изцеден сок (портокал,греипфрут,моркови,ябълки)
Вечеря: винен кебап ( сложих сусамово брашно в него, не знам какво ще се получи :Д) с кафяв ориз с куркума иии разбира се протеинов хляб :)
Блокче черен шоколад 70% с карамел
Тренировка:
10 минути пътека
Абдуктор 3х10 (20)
Аддуктор 3х10 (20)
Бедрено сгъване 2х10(15 )
Бедрено разгъване 2х10(15)
Бътерфлай 3х10 (15 )
Повдигане на ръце в страни 3х10 (2)
Придърпване на вертикален скрипец с подхват - 3х10(20 )
Придърпване на долен скрипец 3х10(20)
Трицепсово разгъване на горен скрипец 3х10(20)
Катерач -2 мин (това си го измислих, но е машина която имитира катерене, нямам представа как се казва)
Днес като за неделя с повечко въглехидрати, нооо се чувствам добре и хепи.Снега навън е много готин,но утре като тръгна на работа май ще си променя мнението. (nod)
Мнението беше редактирано от Vils на 17.01.16 20:01.
18.01.2016 (понеделник)
Днес деня беше много напрегнат от към работа и негативни емоции, че чак забравих вечерта да си попълня дневника.Тук е момента да си поставя нова цел - да я сменя тази работа най-накрая, че нз как успяват да ме накарат още от понеделник да ги мразя :Д
Иначе..вчера ме осени идеята, че ако искам да сваля в началото трябва да наблегна на кардио тренировките малко повечко, а аз нещо упорито ги отбягвах.По този повод вчера правих кардио.До края на месеца ще си редувам кръговата тренировка с кардиото, пък после ще измисля някаква друга програма,че започна да ми писва да правя едно и също в тази зала всеки път.
Храна:
Закуска: кафе с мялко, чай детокс
Обяд: 50 гр едам с 50 гр млечна салата
Снак: банан,чай детокс
След обяд: 2 яйца на очи (без мазнина) + млечна салата
Вечеря: свински дроб (доста) и морковчета на скара + отново остатъка от млечната
Свърши вече таз млечна салата, така че ще я сменя най-накрая :)
Тренировка:
(Кардио)
10 мин пътека
20 мин велоергометър
10 мин кростренажор
Общо: 40 мин
Добавки : фет бърнър, л-карнитин
Водата пак забравям да я пиша.Може би и забравям да я пия.Ще се постарая повече :)
Мнението беше редактирано от Vils на 19.01.16 08:16.
19.01.2016 (Вторник)
Храна:
Закуска: 2 кафета с мляко
Протеинов шейк след тренировка
Обяд: Черен дроб - 100 гр
Фъстъци - около 50 гр
Вечеря: Винен кебап + малко кафяв ориз с куркума
Тренировка:
Това : Low Impact Workout for Beginners
Днес храната малко странна, но нямах особено много време за приготвянето й. Въпреки че за първи път не съм прекалила с мазнините.Аааа ии устоях на шоколад! - сериозен напредък (giggle)
Трябва да наблегна на упражненията за корем, защото това ми е най-слабото място.Някакви предложения?
20.01.2016 (сряда)
Мммм днес се оказа чийт ден (wasntme) явно имах нужда от малко повече въглехидрати :)
Храна:
Закуска: Кафе с мляко, протеин
Обяд: Пилешко филе с корнфлейкс (за съжаление пържено) + Витаминозна салата (спанак,зеле,морков,цвекло)
Снак: Фъстъци (печени) -50гр;1 сладка, 2 блокчета натурален шоколад
Вечеря: 3 филийки хляб бонус с л-карнитин с кашкавал (запечени) + малко кетчуп хайнц
Като тегля чертата... лоша работа е това нещо днес дето го извърших :D
Тренировка: Нямаше
Голяма черна точка в дневника ми :)
Мнението беше редактирано от Vils на 21.01.16 12:59.
21.01.2016 (четвъртък)
Отново напрежение и стрес в работата.Сефте. Яденето ми май също не е най-доброто което мога да направя за организма си, както и отново без тренировка.
Храна:
Закуска: 2 кафета с мляко
Обяд: Пил. филе със 50 гр картофена салата и 50 гр зеле с моркови
Снак: 50 гр фъстъци (печени)
Вечеря: свински пържолки (около 50 гр) и зеле с моркови
2 парчета натурален шоколад
Тренировка: Няма
За капак на всичко се разболях и никак не ми е добре.Казах им аз в офиса ,че не е нормално от -20 да влизам на +30 ...
Май и днес няма да има тренировка или ще спретна една довечера.Дано да се пооправя!
Мисля ей така да изглеждат лекарствата ми:
22.01.2016 (петък)
Не ми се ядеше никакво месо вчера и го изкарах на яйца :Д
Храна:
Закуска: 1 филийка намазана котидж, 2 яйца на очи (без мазнина) и 50 гр кашкавал
Снак : 60 гр фъстъци
Обяд/След обяд: 2 яйца на очи (без мазнина) + 50 гр картофена салата
Вечеря: протеин + прясно мляко; 50 гр сирене
Тренировка: тц, още съм като парцал от настинката :) днес ще да е деня.
П.П : Чудех се, чета много често тук за бутащи и дърпащи упражнения, но не съм много наясно какво точно е това.
Ако може някой да ми обясни и да ми каже трябва ли да се съобразяваме по някакъв начин с комбинирането им..ще бъда благодарна.
Или поне да ми даде да чета нещо, да се образовам :Д
http://www.bb-team.org/articles/5010_koi-e-nai-dobriyat-split
Тук има писано за бутащи/дърпащи , аз лично в момента изпробвам такъв тип сплит ;) Тренирам 1 ден горна част - бутащи, 2 ден долна - бутащи, след това почивам ден и 3 ден горна - дърпащи и 4 ден долна - дърпащи. Все още събирам впечатления за този тип тренировка, но в началото ми идва леко изморително :) Надявам се да съм помогнала малко
Не съм писала през уикенда, но няма да се мъча да си спомням какво съм хапвала.Храната беше добра, движението не много.
25.01.2016 (понеделник)
Храна:
Закуска:кафе с мляко;банан
Обяд:Яйца по пангюрски
Вечеря:Свинско контрафиле ;салата домати и краставици със сирене
Снак: кашу
Тренировка: @хоум
Напад с гири по 2кг :2x 10
Клек с подскок- 2х10
Бърпи без лицева :2х 10
Плие
Джъмпинг джакс 2х10
Планк: 2 до отказ
Усукване от седеж : 2х10
Скачане на въже : 150
Днес ще пробвам как ще ми се отрази фитнеса преди работа, когато съм 1-ва смяна и по-късно ще си измисля по каква програма да тренирам, че тази кръгова за начинаещи малко ми писна, а и ми е лекичка.
Приятен ден!
26.01.2016 (Вторник)
Храна:
Закуска: кафе с мляко; протеин след тренировката
Обяд: Свинско филе (ей така без нищо друго)
След обяд: 2 филийки бонус с пюре от авокадо
Вечеря: пилешко филе и шопска салата
Тренировка:
(кратка, тъй като нямах много време преди работа, както можеше и да се предположи, след като знам как се мотам сутрин)
10 мин пътека
Бедрено сгъване: 3х10 (15)
Бедрено разгъване: 3х10 (15)
Бътерфлай 3х10 (15 )
10 минути пътека
Харесах си програма от тук и ще я пробвам, но от другата седмица, тъй като от тази ще имам 2 домашни тренировки, след което ще пътувам за 3 дни.
Това е програмката, надявам се да е ок като за един полуначинаещ:
3-дневен Сплит
Мнението беше редактирано от Vils на 27.01.16 09:31.
27.01.2016 (сряда)
Храна:
Закуска: кафе с мляко; шейк - кис. мляко, извара, малини
Втора закуска: прясно мляко,чия, овесени ядки и малко червени боровинки
Обяд: пилешко филе, млечна салата;малко задушени картофи
Вечеря: пилешки дробчера и зелена салата
На ръба си да си няправя мляко с малинки пак в блендера, ама май ще издържа :Д
Трениrовка: @хоум
Май пак не съм писала няколко дни.Извинявам се за което.Ще се старая да съм по-сериозна.
Честно казано не помня какво съм яла, така че ще остане малка дупка :)
30.01.2016 (събота)
Храна:
Закуска: протеинов бар - брауни
Обяд; Котидж 1/2 кутийка
Вечеря: Много риба с картофена салата
Днес храната е малко зле, но нямах време от обикаляне.В къщи съм си и ми е готино със старите приятели :)
Тренировка: Много ходене - Гривната ми отчита 11 км
01.02.2016 (понеделник)
Така, първо да се отчета за вчера. През деня не ядох особено много заради пътуването и вечерта направих една чийт вечеря в Икея :Д
Днес положението е по-добре.Започнах новата програма, ще видим до къде ще я докарам.И като го казвам това се сетих и че е време да се измеря :)
Храна:
Закуска: Пълнозърнест сандвич с шунка и кашкавал
Снак: Банан
Обяд: Пилешко бутче с малко млечна салата
Снак: 2 сусамови протеинки (сусамово брашно, извара ,сирене, яйца, запечени във форми за мъфени)
Вечеря: Телешко с гъби и лук и зелена салата
иии май ще си взема едно парче черен шоколад
Тренировка: Кардио
15 мин вело
15 мин пътека
15 мин вело
Общо: 45 мин
Мнението беше редактирано от Vils на 02.02.16 07:01.
02.02.2016 (вторник)
Миии не съм много доволна от първата тренировка, ще видим по-нататък дали ще успея да направя нещата както трябва.
Храна:
Закуска: 2 кафета с мляко;банан;котидж с малко фъстъчки и леблебия
Обяд: Пилешко роле със стафиди - 200 гр; 100 гр моркови; 100 гр картофи
Снак: Протеинов шейк; Лъжица лешников тахан
Вечеря: Салата спанак, рукола, киноа и чери домати с дресинг от сусамов тахан с балсамико
Тренировка : Горна част - зала
8 минути велоергометър
Избутване на дъмбели от лег 3 х 15
Бътерфлай - 3х15 (15)
Придърпване на долен скрипец - 3 х15 (15)
Придърпване на вертикален скрипец с подхват - 3х15(15 )
Раменни преси с дъмбели -3 х 15
Разтваряне с дъмбели - 3 х 10
Коремни преси - 2 х 20
Хиперекстензии- 3 х 10
Планира се домашно HIIT - че за довечера и упражнения за корем - ще допълвам после.
@home :
Мнението беше редактирано от Vils на 02.02.16 22:02.
03.02.2016 (сряда)
Храна:
Закуска: Сусамка (сусамово брашно,сирене ,извара ,кашкавал, яйца, запечени във форма за мъфини)
+ Кофичка кисело мляко
Обяд: Пилешко филе +200 гр Салата Витамина (спанак, морков, цвекло, зеле) + 160 гр задушени картофи
Снак: Ябълка
Вечеря: Суши, 1 л домашен шоколад
Тренировка: Ходене..13 км
Течности: 1 л вода, 500 чай
Добавки: Фет бърнър
Днес ми се очертава да правя суши, че обещах на приятеля ми ии може би така ще завърша с храната.
Тренировката е под въпрос, тъй като съм пред мц и много ме боли корема, но ще пробвам някаква по-лека домашна по-късно.
Освен това мисля да си направя домашен шоколад с лешников тахан, за да убивам с него глада за сладко през този период :)
Мнението беше редактирано от Vils на 04.02.16 12:53.
03.02.16
17:53
Лошото на домашния шоколад с лешников тахан е, че една лъжичка води след себе си десет. :D
Би ли споделила рецептата си (извинявай, ако вече си го правила).
Здрасти, Рони,
Не съм я давала просто защото го правя за първи път в живота си :D Но се получи доста добре като за първи опит.
Всъщност използвах някаква рецепта за домашен течен шоколад, като смених съставките само и го направих в по-малки количества.
Та:
Сложих вода (около 100мл) и 4 лъжици мед в тенджерка на котлона, докато се стопи меда.След това прибавих кокосово масло (около 80 гр) до получаване на еднородна смес.
В отделен съд смесих сухо мляко (100гр), ванилия и 2 лъжици какао. (Сухото мляко сигурно може да се замени с нещо по-здравословно, но бях прекалено изнервена от сушито и не отделих достатъчно време за това :) ) Може да кажеш някакво предложение като специалист и също така да си кажеш мнението за сухото мляко, защото според това “Хранителната и биологичната стойност на сухото (и на възстановеното) мляко не се отличава от тази на прясното мляко.” , което малко ме съмнява.
* След това изсипах горещата смес при сухото мляко и какаото, добавих 4-5 супени лъжици лешноков тахан и разбърках с миксер.
Получи се доста вкусно и добре на гъстота, особено като престоя в хладилника.Но бих пробвала и други рецепти по-нататък, за да си избера най-доброто :)
Мнението беше редактирано от Vils на 04.02.16 15:11.
04.02.16
17:42
Много благодаря! Звучи супер вкусно. :)
Моите опити на този етап се ограничават до: лешников тахан с какао; лешников тахан с шоколадов протеин; лешников тахан с какао и шоколадов протеин :D
Не съм специалист по млякото и технологията на сухото мляко, затова ще се въздържа от коментар, но ако е важно за теб, ще се консултирам със специалист. :D
Aaaa чак толкова няма да задълбаваме.Каквото такова - вкусно е, без захар е и прилича на шоколад :Д
Отчета за днес, макар че малко ме е срам
04.02.2016 (четвъртък)
Храна:
Закуска: 2 кафета с мляко, лъжичка дом. шоколад
Обяд: Половин свинска кълцаница, 50 гр гъби с ориз, 70 гр зеле с моркови
След обяд: Другата половина кълцаница, 50 гр гъби с ориз, 70 гр зеле с моркови
Тренировка: Няма
Добър вечер! Малко изпуснах положението от контрол последните 3 дни...е не съм прекалявала с каквото и да е, но си позволих малко повече.Освен това нещо изпаднах в дупка, последните 2 седмици нямам много резултати и се чудя как да променям нещата.
Мисля да започна да си следя по-стриктно храната и малко да бъда по-сериозна с тренировките :) колкото и да не исках май ще трябва да почна да смятам и да меря :)
Днес обаче отново бях 12ч на работа иии няма да го бъде със смятането, така че ето и приблизителния ми отчет.
Храна:
Закуска: Домашен лимецов хляб намазан с крема сирене и 2 сварени яйца
400 гр фреш (нар,мандарини,грейпфрут, лимон)
Обяд: 200 гр св. котлет + 100 гр зелева салата
Снак: Протеиново брауни
Вечеря: 200 гр фреш (нар,мандарини,грейпфрут, лимон)
Тренировка: нямаше
Утре е нов ден и ще бъде по-добре :) (sun)
Толкова за днес.Лека ноощ! :)
Имаш много захар. 1 чаша фреш вечеря ли е? :)
Мнението беше редактирано от Елена на 08.02.16 23:27.
казано от Vils на 04.02.16, 13:11:
според това “Хранителната и биологичната стойност на сухото (и на възстановеното) мляко не се отличава от тази на прясното мляко.” , което малко ме съмнява.
Кое те съмнява? Сухото мляко е съвсем различен продукт от прясното мляко. Няма хранителна ценност, силно преработено е, и се използва единствено като пълнител на други джънкове. Неговата преработка е дори по-брутална от УХТ-то на пресните млека. ;)
Маргарита, бях почти сигурна в това което казваш, просто исках някой да тропне с крак и да го потвърди :D Благодаря за което
Имаш много захар. 1 чаша фреш вечеря ли е?
Със сигурност храната вчера не беше най-доброто нещо, което съм правила за себе си, но реших да не си го спестявам като описание.
Иначе за фреша - просто не ми се хапваше нищо и си допих фрешчето от сутринта да не престоява, не го смятам за храна и не е ок да го правя вечер, ама празно ли да го оставя това място за вечерята ... :D
А и добро утро от мен :) Отчета после :P
Мнението беше редактирано от Vils на 09.02.16 10:17.
09.02.2016 (вторник)
Храна:
Закуска: домашен протеинов шейк (кисело мялко;100гр извара:100 гр замразени горски плодове в шейкъра)
Обяд: Свински котлет 200 гр
Втори обяд: Зелева сърма - 1 бр , но големичка - ок. 200гр.
Вечеря: Протеинов шейк
Тренировка:
По-скоро раздвижване @ хоум
Загрявка : https://www.youtube.com/watch?v=zfgEwSvatqY
3 х 20 Клека
3 х 20 Джъмпинг джакс
3 х 20 Коремни преси
3 х 20 Повдигане на крака от лег
Все още много ме боли крака, който контузих по най-тъпия начин който има - докато спя :D Приятеля ми ме остави сама и реших да се ширя в леглото..еее така съм се въртяла че си ударих крака с такава сила в дъската на леглото, че чак ми се зави свят от болка :Д и да спях! :Д Сега от 3 дни ме боли докато стъпвам... ама ще мине и туй :D
Здравейте, ББ тиймъри !
Завръщам се след кратко отсъствие и да знаете, че много ми липсвахте :)
Е, това че не съм писала не означава че не съм надзъртала в чуждите дневници :)
Но е време да се захващам с моя :D
24.02.2016 (сряда) NL
Храна:
Закуска: Протеин ; 2 кафета с мляко
Обяд: Купичка зрял боб - готвен
Снак: 100 г бадеми (tmi)
Вечеря: 2 бъркани яйца с 100 г котидж ,запържени в кокосово масло
1/2 домат
Тотал: Ккал 1,391 В73 М80 П80 (headbang)
Тренировка: 1А - Гърди, Бицепс
Загрявка Вело - 7 мин
Повдигане на дъмбели от лег - 3х10 (3)
Пек-дек - 3х10 (15)
Бътерфлай - 3х10 (15)
Флайс - 3х10 (3)
Бицепсово сгъване на машина - 3х10 (10)
Бицепсово сгъване от наклонен стоеж - 3х10(3)
Концентрично сгъване - 3х10(3)
Толкова за днес.Отчета от сега нататък ще е редовен :)
Пааак срам бера поради отсъствието си ... (blush)(wasntme) Ама ще се направя, че не се е случило и ще си опиша деня:Д
29.02.2016 (понеделник)
Закуска: Овесени ядки, 20 гр червени боровинки, лъжица мед с прясно мляко
Снак: Протеинов шейк
Обяд: Пилешки филенца с гъбки и кисели краставички
Снак: 1/2 протеиново брауни, 1 кисело мляко, 3 сушени кайсии
Вечеря: 2 яйца на очи, 50 гр кашкавал, 50 сирене, домат
Днес малко повечко захар май има, ще трябва да се компенсира утре
Тренировка: Започнах Т25 и мисля че този човек се опитва да ме убие, а се бях нахъсала за инсанитито хо-хо-хо ...май ще да е в по-нататъшния ми спортен живот.Иначе доста добра тренировка, мисля да си ги спазвам като сутрешни, отделно от залата, защото смятам че ще са ми доста по-полезни от кардио уредите за момента..изцеждат ме тотално
Та ... Т25 Алфа Кардио
Мисля ,че беше някакъв руски торент сайт...тез руснаци са велики в това отношение, но не помняя честно казано кой, защото много търсих.Но може да ти ги пратя някак си, утре :)
01.03.2016 (вторник)
Честита баба марта! Да сме здрави и силни! :)
Храна:
Закуска: нямаше, кафе с мляко (2бр)
Снак: Протеинов шейк след тренировка, 4-5 сушени кайсии
Обяд: Салата Цезар - 130 гр
Снак: Скумрия и салата с цвекло и моркови
Ябълка
Вечеря: Запечени филии пълнозърнест хляб Вита с кашкавал
Тренировка:
Зала: Гръб,рамо,трицепс
Загрявка : Вело 8 мин
Придърпване на верикален скрепец с широк хват 3х10 (15)
Придърпване на долен скрипец 3х10 (15)
Повдигане на ръце в страни 3х10 (2)
Повдигане на ръце напред 3х10 (2)
Раменна преса с дъмбелли 3х10 (2)
Разгъване на дъмбел зад глава 3х10 (2)
Коремни преси 4х 10
Пътека - 10 мин
@хоум : Т25 Спийд 1.0
02.03.2016 (Сряда)
Храна:
Закуска: Овесени ядки с кисело мляко и червени боровинки
Обяд: Таратор и варено яйце
Вечеря: Чиит
Тренировка: нямаше
Мнението беше редактирано от Vils на 03.03.16 09:59.