Порасналото дете~ Пътят към МЕЧТАНАТА ЖЕНА!

Темата е заключена.

Нова година,ново начало,време е да поставя основите на целите си и да ги следвам докрай ;) Здраво и стегнато тяло!! ИИИ най-вече здрав дух!! През периода в който не пишех се научих да обичам себе си и да оценявам това,което имам! :) В стремежа си да открия себе си съм правила много грешки,които надявам се да не се повторят. Тепърва научавам много неща за себе си и се радвам за което :) Търся баланса и както Аристотел е казал,че добродетелта е средината между две крайности,тъй и аз търся своята средина :P

Темата беше редактирана от Николета Асенова на 14.03.16 19:56.

Дано го намериш баланса!

Добре дошла. :)

Здравейтее!! Бих искала да ви пожелая успешен и слънчев ден,но като гледам,май само успешен по-прилягаа :Ддд
Такаа в неделя си взех карта от фитнеса,който е точно с/у блока ми - Gedon :) така дее доволна съм,като изключим факта,че има страшноо многоо хора,не се добирам до лежанката и щангите,което ми е мечта хаха,та си правих инпровизация

Добър вечер (wave)
днес имаше фитнес и мина страхотно!! Две мацки ми помагаха и научих нови упражнения!!
загрявка- кростренежор;
вдигане на лост нагоре за рамо-3x10@6кг
странично дърпане на скрипец за паласки(не знам как се казва упражнението) 4x10@10кг
10мин корем- 1мин планк и 1 коремни преси с 5кг диск тежест,продължение 10м;
опити за мъртва тяга с 6кг лост  3x10@6кг
35минути кардио на пътечката-4км
Имаше и 3серииx20lнападиx20squats
Това е доста е хаотично като цяло,трябва да си направя програма,обаче, тъй като още не знам доста от упражненията ще поизчакам :D

Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 22.03.16 20:18.

22.03.16
20:23

Т’ва за сефте го виждам - на фитнес с дамска чанта :D GAME OVER :D

23.03.16
08:39

Никога не подценявай силата на дамската чанта! Вътре може да е като Нарния! :D

казано от Sanya на 23.03.16, 08:39:

Никога не подценявай силата на дамската чанта! Вътре може да е като Нарния! :D

Найстина си права.Вътре е като един малък свят:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1