27.06.13
22:40
здравейте реших да правя и аз дневник тренирам на лостове от около 1 година тежа 85 кг при ръст 182 см
тренировка днес 400 кофички
Тренировка 04.05.2016г. Три упражнения на суперсерия пирамида от 20 до 1. 20.19.18..17..16..и така до 1 първото упражнение- лицеви опори второто-хоризонтално набиране на успоредка и третото подскоци височина общо 210 лицеви 210 набирания и 210 подскока за 30 минути.
Днес две пирамиди от три упражнения от 1 до 8. Първа троика упражнения мокри кофи-л набиране-напади
Втора троика лицеви тесен хват-набиране тесен надхват-клякане.
Две пирамиди първата от 1 до 10 кофи различни видове -ж и л набирания и подскоци след което от 10 до 1 лицеви-хоризонтални дърпания и подскоци за 30 минути яко напомпване
Пирамида от 20 до 1 лицеви опори;хоризонтални дърпания и подскоци общо 40 минути
Пирамида от 20 до 1 лицеви опори;хоризонтални дърпания и подскоци общо 40 минути
Днес кръгова л стоика до отказ-кофи 10 повт-набиране ж,л 10 повт-лицеви опори 10 повт- хоризонтално набиране 10 повт-подскоци 10 повторения общо 3 кръга за 15 минути след което кофи на една тръба в суперсерия с набиране подхват от 1 до 6 вече бях доста изморен получи се добра тренировка за около 25 минути
Днес 11.05.16 г.тренировка за 25 минути в началото коремно и опити за силово 2-3 минути след това 4 упражнения на пирамида мокри кофи,набиране тесен надхват,корем на успоредка и подскоци от 1 до 7 след което лицеви опори,хориз.набиране,корем от вис и подскоци от 1 до 7. Общо 56 дърпания бутания подскоци и коремни преси
Коремното като го обърнеш, се опитай да го спуснеш колкото можеш по-бавно от другата страна. Така тренираш силовото пасивно.
Dumag ок ще пробвам. Днешната тренировка 12.05.2016г. отново пирамида от 1 до 6 първата на следните упражнения 1.мокри кофи
2.j набирания 3.корем на успоредката и 4.подскок на макс -един подскок на височина на стълби незнам дали го пиша разбираемо
след 1 минута почивка отново пирамида от 1 до 7 на следните упражнения 1.кофи на 1 тръба 2. л-набиране 3.корем на успоредката и 4 пак подскоци всичко за около 21-22 минути днес времето беше по оскъдно но се получи добро натоварване.
Благодаря на DYMAG за съветите чувствам корема си натоварен и по лек вече.
Днешната тренировка 4 типа упражнения с натрупване от 1 до 12 лицеви опори- набирания ж;л и обикновенни различни хватове-коремни преси на успоредката-подскоци за около 25 минути
Днешната тренировка беше доста обемна за 1 час имах повечко време 4 упражнения на пирамида от 20 през 1 надолу до 1 общ обем на всяко упражнение 210 повторения.
Първото беше лицеви опори после набиране след което подскоци на платформа мисля че беше около 50 см. и накрая корем или от вис на лост или на успоредка редувах горе долу зашото само на лост по едно време ми станаха непосилни.Упражненията ги редувах получи се добра кръгова тренировка много зор хихих незнам дали някои го чете този дневник изобщо.
казано от jikata11 на 14.05.16, 12:01:
хихих незнам дали някои го чете този дневник изобщо.
Чета го. ;). Описвай си тренировките по-добре, че така, като са в едно изречение, малко трудно се четат. :D
днес 16.05.16г. много лека тренировка за 15 минути кръгова.
Първи кръг 10 лицеви опори на успоредка 10 ж-набирания 10 мокри кофи 10 хоризонтални дърпания 10 коремни преси на успоредка и 10 тяга на 1 крак
Втори кръг същото но ж-набиранията бяха л
Трети кръг същото но набиранията бяха над хват
Еми днес толкова нямам много енергия
Кръгова 7 упражнения повторенията са 10 на всяко-20 минути и така. 1. Опити за силово 2.лицеви опори 3. Набиране. 4.мокри кофи 5. Хоризонтални набирания 6.корем от вис и 7.тяга на един крак
Вчера 20 . 05. 16г. кръгова на пирамида от 1 до 10 1.набиране различни видове като започнах тренировката с коремно по съвет на Венци.
2.лицеви опори
3.корем от вис повдигане на коленете не можах с краката при увисването имам проблем с лявото рамо болки
4 подскоци
всичко за около 20 минути сравнително кратка и лека тренировка.