I can do it! - K.M.

Прескочи до:

20.06.16
21:49

Здравейте! Включвам се отново за 3-ти път с надеждата да успея и да не се провалям повече... Казвам се Кристина, 16год., 150см. Килограмите ми варират 46-48. Разказвала съм ви преди, че миналата година бях отслабнала рязко - от 50 станах 36 и всички знаете какво последва. Няма да се впускам в подробности, само ще спомена отново, че от януари 2016 страдам от неконтролиуемо преяждане без глад (хиперфагия), вследствие на което почти си върнах килограмите.
Цели:
- стоп на бинджа
- намаляване на мазнините (главно корема)
- постижения с фитнес целите
Разполагам с лост 8кг+ тежести 2х5
Искам да отбележа, че когато бях слаба нямах сила да вдигна само лоста! А сега правя “Bench press” с лоста+тежестите= 18кг., нищо че кантара ми показва 16,5кг. (devil)
Когато открих, че вече успявам да вдигна лоста с тежестите, можех да правя само 2 повторения, а за 3-то нямах достатъчно сили. Сега правя по 4-5! (muscle) Знам, че не е много и почти нищо, но аз съм доволна, защото наистина забелязвам прогрес и се чувствам по-силна и ‘яка’ :D Миналата година колянната ми капачка се беше изместила заради това, че не ядях и ми остана травма. Това лято отново беше се случило, а на 10.06.16 се повтори за 3-ти път! :(  Когато слизам по стъпала ме наболява, имам ортеза, която слагам за 1-2 дена само, когато се случи това. За сега е това. Е, нямаше да пиша много, а то пак стана цял роман, за което много съжалявам :D
Имам голямо желание да успея да се справя с този огромен проблем, който ме кара да се чувствам много зле. Знам, че макар и трудно ще успея, повтарям си го всеки ден, макар и да се провалям всекидневно. Искам да се справя с този binge. Ще успея този път, няма как! “Успехът може и да е труден за достигане, но провалът е два пъти по-труден за приемане!”

Темата беше редактирана от Криси на 20.06.16 22:07.

Б.Р.

20.06.16
22:30

Йее добре дошла отново ( и от тук да те поздравя :D ) !! :* :* :*
Ти си упорито момиче, ще се справиш!  (muscle) (sun)

21.06.16
17:10

Здравейте (sun)
За първо време ще вписвам само храната, защото тренировките не са кой знае какво, упражненията не са много.. Главно правя bench press+клекове
Движение за днес освен тренировката:7км+бързо изкачване и слизане по стълби (4х8етажа) :Д
Храната днес не е много заради предните дни нямам апетит и чак сега огладнях -
1) кафе
2) 200г кисело мляко с 30гр.ов.ядки
3) кафе с мляко
4)Голяма салата от 2 цели краставици, 1 домат, 100-150гр.сирене
Едит: + 1 пилешко бутче с плешката
Това е за днес :); Приятен следобед от мен ^^

Мнението беше редактирано от Криси на 21.06.16 20:00.

22.06.16
19:21

Храна:
1) 300мл прясно мляко с 35г ов.ядки, 2гр.нескафе, стевия, канела; овесени бисквити от : 50г ов.трици, 300г.кис.мляко, 1с.л. микс от семена и “Пикантина” балканска ръсеница
2) Гигантска салата (400г краставици, 400г домати, 80г сирене)
3) кафе +20-30мл.пр.мляко
4) 40г кашкавал, 5 кайсии, гигантска салата (400г корнишони, 400г домати, сол), още 3 кайсии
Днес си хитнах фибрите тотално :D За първи път изяждам толкова много салата, нещо много ме привлича :D и за първи път тази година ям кайсии (любимите ми плодове)! (inlove)
Движение: 7,4км... В най-голямата жега се прибирам всеки ден (devil)
Сега излизам отново :D
П.С. Забравих да кача снимка от вчера на пилешкото ‘мускулче’ :ДДд

Мнението беше редактирано от Криси на 22.06.16 19:22.

23.06.16
09:23

Бе от тоя ъгъл изглежда като на Голямото пиле :D Добре, добре (muscle)

23.06.16
17:25

Хаха благодаря много :D
Попринцип всички от семейството ми се смеят като започна да го стягам и да си се кефя :D и го наричат пилешки мускул, ама съм готова да им покажа в какво ще се превърне това пилИ :D :D
Та така за днес храната:
1) кафе с малко мляко, 5 овесени бисквити *
2) 2 варени яйца
3) 3 кайсии, 2 ов.бисквити
4) 1 голяма краставица, 1 голям безвкусен домат,80г сирене, 3 пържени кюфтета
Кафе с малко мляко
Общо : 1128кал, Б-61/ В-115/М-60
Без зеленчуците и кюфтета...с тях сигурно наближавам около 1730 :D
Движение:7,7км+предстоят още толкова сигурно :D ще ходя на фестивала на Балканската скара... Само на разходка обаче! :D
*Овесените бисквити са от:
150г ов.трици, 2с.л.ов.ядки, 200г.кисело мляко, 2-3с.л. микс от семена, 1с.л. чиа и подправки. Получиха се 14бр.
Калории: 1180 ; Б - 60,6 ; М - 53,1 В - 175,4
1 бисквита = 84кал, б-4,3 ; м - 3,8 ;в-12,5
Много ги обичам :D (nlove5)

Мнението беше редактирано от Криси на 23.06.16 17:25.

24.06.16
17:54

Първо за снощи имах още 15км ии се изложих след фестивала с 3 домашни мини пици :D
24.06.16
Храна:
1) кафе с мляко
2) филия със слънчогледов тахан и мед+кокосови стърготини
3)кафе с мляко
4)750г печени тиквички с малко масло, с 200г кисело мляко и чесън, 2 филии хляб с тахан и мед
Калории - 1642 , в - 215, п - 50, м - 66
Сега отивам пак на фестивала :D чао и лека вечер от мен :)

25.06.16
17:31

25.06.16
Храна:
1) кафе с мляко; палачинка ( 2б, 1ж, масло, 1ч.л.ов.ядки,1.ч.л.чиа), 70г.сирене, 200г.краставица
2) 200г краставица, сандвич (2филии хляб 80% ръж, 20%типово брашно общо към 100-120г)в пресата за сандвичи с масло, 30-40г кашкавал и био морска сол с подправки -.-
3) кафе с мляко
4) много диня, около 500-600г.
5) На фестивала - 2 кюфтета на скара, порция зеленчуци на скара, хапка пърленка, 6 картофчета хд *изведнъж огладнях зверски :D
Днес бях огладняла 4 часа след закуската, но  бях в приятелка и оставих за после да ям. Ок, но минаха още 2 часа и докато се прибера вече не бях гладна, дори ми беше тежко незнайно защо.. И все пак ядох, трябва да се отуча от този гаден навик да ям, защото е време :x
Вкъщи имаме диня, праскови, сигурно ще ям от тях по-късно. А ако огладнея случайно ще си взема нещо от скарата на фестивала :D
О и забравих да спомена, че вече 3-ти ден с кака ми си правим антицелулитни масажи с вендузи :D Разказа ми, че в университета по практика преди са си правили един на друг масажи, става по гърба, става по бедрата и тн и за целулит УЖ :D :D скоро бяха й подарили вендузите и сега изглежда прави практика върху мен и себе си.. И майка ми :D :D
Та такаа лека и спокойна вечер от мен :)

Мнението беше редактирано от Криси на 25.06.16 20:46.

26.06.16
17:27

26.06.16
.

Мнението беше редактирано от Криси на 18.10.16 19:14.

27.06.16
23:54

27.06.16
Храна:
1)кафе с мляко
2) 1/2 солен кекс от 500г извара, 4 яйца, микс семена
3)кафе с мляко
4) Овесени питки/бисквити от 200г ов.трици, 250-300г кис.мляко и микс семена
К-1318, б - 104 в - 166, м- 59
Движение:15,8км (rock) (party)
П.С. Кръста ме наболява от няколко дена насам и от вчера спрях да вдигам лоста, че нещо се стреснах от думите на сестра ми :D
Каза, че може да съм получила дископатия?!
Утре съм на поход ^~^ :)

Мнението беше редактирано от Криси на 28.06.16 06:56.

28.06.16
18:55

28.06.16
ХРАНА:
1) кафе с мляко, 2 праскови
2) палачинки (2 яйца, 1 банан, чиа, канела, масло)
3) кафе с мляко
4) малко краставици, домати, голяма пилешка пържола
Калории 1282,п-105,в-90,м-58
+ няколко пил.дробчета и 2ов.бисквити
По-късно ще правя пак от моите ов.бисквити за утре..та и от тях ще има : Д
П.С. Айде отново да се изявя, нали съм от групата на готвачките :D :D -

Мнението беше редактирано от Криси на 28.06.16 23:53.

29.06.16
10:30

От Добрич ли си?

29.06.16
17:50

@Kaloyan - Да от Добрич съм :)
29.06.16
Храна:
1) кафе с мляко
1 зелена пиперка (сурова) със сирене и 2 овесени бисквити*
2)след 10км поход (през почивката :д) - 1 и 1/2 краставици, солен кекс (2 яйца, 200г извара, микс семена, 2с.л.ов.ядки), овесени бисквити (130г трици, 300г кисело мляко, микс семена и мноого подправки) - напълних търбуха здравата :D :D
3)кафе с мляко
4)едит: 1 домат, нова доза овески този път с извара (devil), около 150г пил.дробчета, 3 лъжици тахан с мед
Калории без 4) 1341,п-94,в-138,м-67
Похода беше 14,9км - само той :D
Голямо приключение беше много бодили, коприви и какво ли още не :D Но поне беше много вълнуващо и все пак нещо различно от еднаквото ежедневние :)
Йухуу за днес имам общо 20,1км движение (sun)

Мнението беше редактирано от Криси на 29.06.16 22:58.

30.06.16
20:28

30.06.15
1)кафе с мляко
2) 1 краставица и 1 домат със сол
- 12:00 3)300г Салата капрезе (домати, моцарела, босилек, зехтин), 1 сладолед Бомбастик (171к)
- 20:00 4) около 150г извара с подправки, 20-30г краве сирене ии великата калорийна бомба :D - останалото от бурканчето със слънчогледов тахан - ок.4с.л., 1с.л. мед, 1 и 1/2 шепа ядки микс (лешници, орехи пекан, бразилски орехи, кашу, бадеми)
Днес се черпихме с класа и не предполагах, че ще стане чак обяд докато седнем някъде :D бях зверски гладна и мушнах 1 краставица и 1 домат набързо преди да изляза :D И естествено докато стане време да ядем вече не изпитвах никакъв глад, че на всичкото отгоре и класната ни черпи със сладолед, стана ми супер тежко, не знам каква е причината. Огладнях към 18, но нямах нищо в себе си, а бях навън с приятели, та се прибрах даже преди тях, за да се наям и да спа най-сетне, че и от двете се нуждаех супер много :D Няма да смятам калории вече, знам че са доста, но за сега ми харесва.. :)
Айде отивам да спа :D (yawn)
Движение:17км

Мнението беше редактирано от Криси на 30.06.16 20:35.

01.07.16
16:47

01.07.16
Храна:
1) кафе с мляко
Палачинки (2 яйца, 150-170г извара с подправки, 4-5с.л.трици, масло, сол) - половината от тях с 1 домат и 1 краставица със сол, другата половина са  с 1 с.л. мед
2)кафе с мляко
3) 2 и 1/2 чаши таратор (имаше олио)
4)150г микс сурови ядки Billa (лешници, бадеми, кашу, бразислки орех, орехи пекан)
5) праскова и ориз с пилешко
Движение - 0км :(
Днес щях да излизам, но се събудих с една голяма пришка на петата (devil), която ме боли много и цял ден се излежавам, ям и гледам филми :D

Мнението беше редактирано от Криси на 01.07.16 19:25.

Б.Р.

01.07.16
16:50

казано от К. М на 01.07.16, 16:47:

цял ден се излежавам, ям и гледам филми :D

Заслужена почивка! ;) :*

02.07.16
10:32

..

Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 11:36.

02.07.16
15:33

02.07.16
Храна:
1) макарони със сирене
2) сладолед
3) голямо пилешко бутче с плешката (с кожата)
Малко плодове (кайсии, сини сливи)
Днес поне мога да ходя и се пораздвижих :D

03.07.16
15:19

На първите 3 снимки съм 36кг, а на последната съм 40. 40 са перфектни за мен

Мнението беше редактирано от Криси на 18.10.16 19:19.

03.07.16
19:36

Не можеш да ги стигнеш? (sweat) Който е в залата да помага, пък те нали се adjust-ват уж повечето...

Иначе, според мен 36кг ти е мнооого малко, смисъл, ок, важното е да се харесваш, но тука бих развивала дълги писания защо too skinny не е добре за мацките (по същата логика и too fat не казвам, че е ок), разни хормонални неща, особено за подрастващ организъм, месечен цикъл, редовност и ядове, които може да се берат.... Но както и да е, въпросът е да не се ходи в крайности, да има баланс. (Аз самата за себе си още го търся, не се давам за пример в никакъв случай :D ... )
Според мен пак, от личен опит говоря и наблюдения върху други хора - наистина... не гледай кантара някакво време; Не си толкова килограми, че да трябва да ти пука за числото, според мен важна е формата им! Преобразяването идва различно, не става от ден за ден, не става с напиране и с допълнителната фрустрация, която кантарът може да донесе. Не знам колко точно го казвам, не казвам да не се мериш хич и да си като отвързана - “ич ми не е”; Пробвай да взимаш по-често мерки с метъра, примерно и по-рядко кантар; Прави си progress photos - това помага да се държиш мотивирана, да не кривиш от “правия път” твърде често, а и в един момент, ще отбележиш спайк в прогреса си и има шанс дори да не го забележиш без да имаш фото ориентир;
абе, офф, и аз кво подскачам от едно на друго и си плямпам.... сори за спама :/ (blush)

Успех с целите, не се коркай много, не се съди и не влизай във филми! На правилното място си тук, този дневник е една прекрасна крачка да постигнеш всичко, което имаш за цел! Аз те следя, ще си спамя периодично ;)  дръж мотивацията, гледай напред, визуализирай какво искаш и ще стане! Махни го миналото лято, още по-якото тепърва предстои!!! (muscle)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 03.07.16 19:41.

03.07.16
20:01

Wow!  Не вярвах, че някой ще коментира и вече бях се отчаяла, сериозно :D Благодаря ти страшно много, думите ти наистина много ама много ми помагат и съм много щастлива, че все пак някой ме следи и проявява интерес. :D Относно килограмите и кантара - много хора ми казаха да спра да се тегля, но все нещо ме влече всеки ден към кантара :Д . Искам просто да изглеждам и да се чувствам добре :) Утре се записвам на фитнес и нямам търпение! Благодаря ти още веднъж, успя да ме мотивираш и нахъсаш (sun) (F) (nlove5)

Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 11:39.

03.07.16
20:11

Dobre дошла и от мен! Afhaengig се е изказала толкова хубаво, че не знам какво да допълня. Може би това, че трябва да си по-стриктна. Не е нужна особна мотивация, а постоянство. Аз лично изобщо не съм мотивирана да тренирам, но знам че трябва- за да съм здрава , силна и да изглеждам добре.
Тренирай си вкъщи. Фитнесът има безброй плюсове, но не е задължителен, ако нямаш възможност. Дори първите месециили година , изобщо не е необходим. С наличните ти тежести и собствено тегло може да правиш пълноценни тренировки. Ти си дребничка и лека и ще съобразяваш тежестите спрямо себе си, а не с жени, които са 20-25 кг по-големи от теб.
Мисля, че на снимките коремчето ти е по-скоро подуто от храна и вода, отколкото да имаш някакви мазнини.
Нещо храната малко ми се струва хаотична, имаш ли някакъв план как да я контролираш?

03.07.16
21:26

Първо да допълня, че забравих да спомена в миналия пост за тези “хормонални неща” :D, че все още имам проблеми, макар да си върнах килограмите (dull) :@
——
@Queen Cobra Мисля да пробвам отново с фитнеса, защото има хубави уреди... А вкъщи някак ми е скучно и тясно, винаги внимавам да не ударя крушката :D :D Коремът ми наистина е подут заради binge-a. Относно храната - не знам как да я контролирам, но мисля да карам на пилешко, салати, малко ориз може би, овесени ядки/трици, плодове...  Ще гледам да прочета повече за тренировките, защото за храната мога да кажа, че знам почти всичко :D докато за тренировките - не. Благодаря ти и на теб за включването! Утре ще отида да видя как е положението в залата и ако ми хареса ще се запиша.

03.07.16
22:46

Ама разбира се, че няма да останеш извън радара ;)
За подуването - абсолютно съм съгласна - не изглеждаш в никакъв случай замазнена. А за тренировките вкъщи - също 100% подкрепям;
Аз да споделя от моя опит, след като се бях поугоила, си поставих 30-дневен challenge - всеки ден, поне 15 мин спорт; Понеже беше Декември, аз нямах идея дали ще смогна да ходя на фитнес, а и ме мързеше като за начало, каквото правех, беше всеки ден, около 5-10-15 мин стълби качване и слизане - темпото малко по малко от охлюв по склона, растеше към човешко... някакви упражнения вкъщи тип лицеви, крънчове... абе, базови. И поорязах боклуците. И веднага си пролича - не бяха адските спортни резултати, но беше един бавен, умерен, балансиран старт.
Наистина има и това с постоянството. Изграждането на рутина. Знаеш ли, че ако всеки ден в продължение на 22 дни правиш едно и също нещо, то ще стане като част от теб... Ще ти идва като рефлекс. Най-труден е стартът. После се създава дисциплината. И това ти го казва човек, който трудно, ама много трудно се дисциплинира в много неща. Но... да. Рутината не е задължително лошо нещо, скука или тъпня :) Особено, когато е нещо, което те кефи и резултатите от него също те кефят :)

Така чееее.... Давай смело, няма нещо, което да не можеш да научиш или да се справиш, няма и нищо непоправимо, тия килограми са просто едно от многото стъпала, които всеки изкачва, за да е една по-добра версия на себе си. Всички грешим, лутаме се, имаме си ups n downs… важното е да продължаваме напред по-силни! (muscle)

p.s. Това с хормоналните проблеми (че си имала такива) го бях пропуснала по-горе, ама виж как съм уцелила :( Ще се върна да прочета сега, но каквото мога да ти кажа, наистина, търси баланса - това не е само да върнеш кг; или да свалиш; не са някакви резки суингове, които да стресират организма ти; За щастие си още мъник - има как да се пренастрои организма, да влезе в ритъм, да не говорим, че той сега си е и без това в такъв процес; Всичко ще си дойде на мястото; (sun) (F)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 03.07.16 22:48.

03.07.16
23:06

Аз много обичам изкачването на стълби и го правя, предпочитам го пред бягането :D това с 22 дена не го знаех, звучи доста интересно. Хмм нямам търпение да дойде утрешния ден ^~^
Относно хормоналните проблеми - не съм го споменавала в новия дневник, защото преди това имах още 2 дневника, в които бях го разказвала това и не исках повече да се повтарям :D Лятото бях минала през най-различни лекари (ендокринолози, гинеколози, гастроентеролози и т.н.) Пила съм 3 вида различни хормонални, предписани от 3 различни гинеколози :Д (Фемостон - от юни до август 2015, Климен - пак 3 месеца и накрая Дуфастон - от февруари до април 2016). Сега не пия нищо, а и няма как да се посъветвам с гинеколог, защото си изчерпах направленията за този вид специалист (за тази година) и не знам какво да правя.Та така много се впуснах в подробности, но проблемите с това разбира се бяха се отключили заради рязкото сваляне на кг и всички лекари повтаряха, че трябва да кача, за да си оправя хормоните, но ето и така не ги оправих. Е то с толкова много боклуци как ще ги оправя.... Нищо - никога не е късно за промяна. Наистина съм ви много благодарна за подкрепата, отдавна не бях се чувствала толкова добре! :) (sun)

04.07.16
00:16

Хей, виж...все пак, погледнато във времевата рамка, това е малко време с големи суингове в килограмите. Отразява се - малко или много. Има и друго - стресът, който се причинява не само физически, но и психически; Всичко си иска буферни периоди - да отшуми... да се нормализира.
Така че.... дай му време. Не го мисли толкова, балансирай си храненето, тренинга, нещата ще си дойдат на място едно по едно.

п.с. супер, че те радва катеренето на стълби - бая тегаво нещо си е! :D

Хайде чакам ъпдейти и усмихнат, позитивен, зареждащ ден утрее! (sun)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 04.07.16 00:17.

04.07.16
11:59

Благодаря тии на теб също ти пожелавам много хубав ден изпълнен само с приятни емоции! :) (sun)
——
Здравейте на всички! (sun)
Искам набързо да споделя тренировката от днес, защото почти я забравих вече :D нали е първи ден исках да използвам повече уреди по малко, а от утре вече започвам с определени упражнения и групи в различните дни
1. Пътека 10мин
2. Overhead press 4,4,5,4 (20kg)
3. Squats 10,10,10,10 (20kg)
4.Leg press 15,15,15
5.Leg extensions 10,10,14—-> (3kg), 10 (4kg)
6. Придърпване на горен скрипец 10,10,10 (15кг)
7.Bench press 10,13,11
Изпробвах и новия уред в фитнеса - стълбите, само за да видя как е (1-2мин)
Клековете в началото ги правих с малкия лост+тежестите (2х5кг), но после продължих да ги правя направо с големия лост (не знам колко са тежки лостовете, но само на око пиша килограмите, смятам малкия лост за 10кг, а големия за 20кг). Пробвах се да правя overhead с 25кг., но изглежда много се надцених - не можах да ги вдигна :D Усетих, че и клека мога да го правя с много повече, ама доста ми тежи. Радвам се, че бях сама в залата, само накрая дойдоха едни момчета смееха се нещо и се притесних дали аз съм причината :D Нещо усещам, че не правя правилно упражненията, overhead вкъщи успявам да направя 7,8 дори на една серия, а в залата едвам 4 на серия... Мисля, че това беше така, защото не си почивах през повечето време и затова нямах сили и направо виждах огромен зор на 4-тото повторение :D Гледах да свърша бързо, за да мога да направя всичко докато съм сама :Д и все пак бях доста време там и съм сигурна, че пропускам някое упражнение, серия и т.н.
И чак днес разбрах колко съм зле, до сега съм си мислела,че “Overhead”е “Bench press” и постоянно казвах, че вкъщи правя bench press, пък то било overhead..:D :D
Щях да тренирам още и да вдигна кг-те на някои от упражненията, но си казах айде да не се претоварвам много първия ден.. :Д
#firstday . Снимките са много смешни ама нищо да има .. :D Не си личи много, но корема наистина е мазен, а бедрата с целулит и стрии. Ама няма да се оплаквам, ще действам! :D

Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 11:43.

04.07.16
13:58

Усещам някакво голямо объркване в имената на упражненията. Не е никак безопасно да не знаеш какво точно правиш Ще споделиш ли клип от ютюб кое упражнение правиш, за да имае представа?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/79710# Това ли е престаа над глава, за която говориш? На снимката иглежда много мъчително и с мноого лоша техника.

04.07.16
15:52

Нещо не ми отваря линка, но мисля, че знам за коя снимка ми говориш. Ако е онази снимка със синята тениска - да за него говоря и там просто правих клип и позирах.:D попринцип дори не го държа така, преди да изпълнявам нещо го гледам в интернет, ето това е клипчето:  https://youtu.be/F3QY5vMz_6I
Уж в началото ми се струва леко, апък много изкривявам ръцете >.<

Мнението беше редактирано от Криси на 04.07.16 23:08.

04.07.16
18:14

казано от К. М на 04.07.16, 15:52:

Нещо не ми отваря линка, но мисля, че знам за коя снимка ми говориш. Ако е онази снимка със синята тениска - да за него говоря и там просто правих клип и позирах.:D попринцип дори не го държа така, преди да изпълнявам нещо го гледам в интернет, ето това е клипчето:  https://youtu.be/F3QY5vMz_6I
Уж в началото ми се струва леко, апък много изкривявам ръцете >.<

ooooo, BUFF Dudeees :) на тия пичаги им правя програмата :) Както и да е... (inlove)
Опитвай се наистина да не разперваш ръцете като хеликоптер, пази лактите към тялото,... и да не правиш някакви драстични чупки в кръста назад... Ако искаш, следващият път направи си едно клипче, виж се отстрани. Пусни тук - мнения в помощ ще има със сигурност! :)

04.07.16
22:46

Оффф до сега писах цял роман и накрая не се пратии.... (devil)
Благодаря ви много за съветите - утре ще направя всичко по силите си! :)
Днес беше уникален ден (по-скоро вечер :D) изкарах си повече от страхотно, запознах се с много нови хора и съм много щастлива! Прибрах се умряла от глад (преди малко-не бях яла от 8 часа и 30мин :D :D)
Храна:
1)кафе с мляко
Тренировка
2)250г краставица,200г домат, печени пилешки гърди ок.150г, пилешко печено долно бутче (всичко беше с мазнина - олио)
След 3 часа:
3)100г краставица, печена пилешка плешка (с олио), 2 резена кашкавал, 6 кайсии
4)кафе Lavazza без захар (puke)
5) 4 сини сливи, 2 нектарини, много сирене (ок 150-200г сигурно) Нямаше друго за ядене вкъщи - само мазна манджа (пиперки с кайма и ориз :D)
Та такаа, това е от мен за днес.. Лека и спокойна вечер от мен ;) (надявам се този път да се постне :D)

Мнението беше редактирано от Криси на 04.07.16 22:47.

05.07.16
22:37

05.07.16
Тренировка:
Пътека 10мин
Бедрено разгъване 10,12,11,15,16
Лег преса 10,10,15
Разтваряне на бедра 10,8,15
Изнасяне на крака назад 8,10,14 .. 10,9,7
Изкачване на стълби 10мин
Може да има още нещо сега пиша само по спомен даже повторенията не помня..
Леле тези стълби ми разказаха играта! Не можех да повярвам направо, лееше се пот! Хареса ми.. :D
Храна:
1. Палачинки (2 яйца, 1 банан, канела, трици, чиа)
2. 2 яйца, 70-80г сирене
3. 4 оризовки
4. “Зеленчукова мусака с кайма” :D :D (доста) *произведение на майка ми... :Д съдържа тиквички, морков, пипер, малко кайма и ориз,олио (devil) и обикновената заливка от кисело мляко, брашно и яйце
+за деня 2 кафета с малко мляко
Движение:12,2км

Мнението беше редактирано от Криси на 05.07.16 22:41.

06.07.16
15:53

06.07.16 (nlove5)
Тренировка:
Пътека 10мин
Коремни преси 3х20
Извивки встрани с дъмбели 20,15,10 на всяка страна
Опит за Тренажори за коремна мускулатура (безуспешно:()
Изкачване на стълби 20мин (inlove) Голяма страст, виждам че има полза от тях и не мога да се спра :D даже обмислям да спра с пътеката и вече да правя само стълби. Харесват ми много повече от пътеката..
Не знаех кои уреди да ползвам за корем затова вкъщи довърших по-късно с “чистене на пода”/“Bottoms up”/“Plank”..
Храната:
1)кафе с мляко, 1 синя слива
3с.л.ов.ядки, 40г.сирене, 1 варено яйце
2)1 малка краставица, 1 домат; ок.80-100г трици, 250г кисело мляко 4,5%, био морска сол с подправки—-> в микровълновата ; 50г кашкавал
3)кафе с мляко
4) краставица и домат със сол, пилешки гърди (с олио) , 1 праскова
П.С. Ллеле колко е страхотнаа мацката (inlove)
Движение-8,5км

Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 11:45.

06.07.16
21:34

казано от К. М на 06.07.16, 15:53:

Изкачване на стълби 20мин (inlove) Голяма страст, виждам че има полза от тях и не мога да се спра :D даже обмислям да спра с пътеката и вече да правя само стълби. Харесват ми много повече от пътеката..

Тук мога да вметна - поне на мен как ми се струва. Кардиото трябва да е разнообразно. Едно на ръка, за да не ти писне, защото всичко омръзва... И друго - за да покажеш на това тяло, че можеш да го изненадаш. Цъкай си стълбите, но когато започнат да ти стават “прекалено лесни” - демек... знам ли, да започне да липсва тоя burn - направи малка смяна: тичане, скачане на въже, редуване на стълби с бърпита и някакви такива щуротии... знам ли - аз съм фен на разнообразието; Скачането на въже е също супер занимание, може да го правиш интервално и бая да се размажеш :) Хвърлям идеи само ;)

p.s. Мда... Бая яка е мацката...

06.07.16
21:40

Или въобще да не правиш кардио :) (SHAME ;) )

06.07.16
22:55

Защо?

06.07.16
22:59

Щото е тъпооо ;д

07.07.16
08:11

А защо правиш кардио?

07.07.16
08:22

казано от satisfaction на 06.07.16, 22:59:

Щото е тъпооо ;д

Датс май бой :D :*

P.S. - Сори за спама, не се сдържах :D

07.07.16
13:20

(blush)

07.07.16
17:57

Още някой да иска да поспами? :D
Кардио? За удоволствие, сваляне, стягане, оформяне. Не се заблуждавайте - мразя да бягам, защото все не ми достига въздух, но вижте сега.. стълбите са си стълби :D
07.07.16
Тренировка:
Overhead press 3,3,3,3,3
Barbell curl 7,8,10
Back extension (с диск) 10,10,10
Bench press 10,15,10
Едно упражанение за ръце (на което не знам наименованието -.-) утре ще го снимам 10,10,10
Клек с лост 10,10,15
Стълби 15мин
Храна:
-2 парчета омлет на фурна (общо 6 яйца,100г извара,100г сирене,100г кашкавал (8парчета се получават) ), 1 малка краставица, 2 малки нектарини
- краставица, домат,50г оризов снакс с домати и зехтин, 2 парчета омлет, праскова
-краставица,домат,2 малки нектарини, 1 праскова
-1ф с кашкавал,2ф с масло,червен пипер и сол
Движение:0км
Днес се събудих със силна болка в гърба, но бях си наумила, че ще ходя във фитнеса и отидох. Върнах се още по-зле :D Но ще ми правят масаж тази вечер (giggle)
Нещо не ми се излиза (освен сутринта за фитнеса)и останах вкъщи, затова движението днес е на 0.

Мнението беше редактирано от Криси на 18.10.16 19:25.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1