07.07.16
18:53
Kaто махнем удоволствието, за другото може да се справиш и без кардио :)
По-добре започвай с упражненията за крака, после тялото, накрая ръцете.
За снимката ти раменната преса- не знам как си позирала, но в нито един момент от движението тялото ти не бива да е в такава позиция- вратът трябва да е неутрален, главата право напред, лактите-напред, гърбът също неутрален, кръстът-с естествена извивка - нито надупен, нито изпъчен напред, коремът стегнат -като мацката от снимката по-горе. Хубаво е да се снимаш - най-вече за себе си. Отпред в огледалото се вижда едно, а отстрани е друго.
Ок, благодаря за съветите! Винаги гледам напред и май го извършвам правилно, особено днес (доста се постарах).. Ще се снимам следващия път. Ще приложа това, което каза :)
08.07.16
Тренировка:
Клек 10,10,10
Бедрено разгъване 10,12,14
Бедрено сгъване 10,10,10
Лег преса 10,10,15,14
Разтваряне на бедра 10,12,14
Изнасяне на крака назад 10,11,10 ... 10,12,10
Пропуснах кардиото, защото ми беше прекалено тежко. -
Не мога да разбера как всички ползвате супер големи тежести за лег преса, а аз дори само 2х5 да сложа тежи супер много?? Да не би да са различни неща..? Прилагам снимка от интернет.
П.С. Днес един близък ми остави един дооста стар велоергометър, но пак върши добра работа! Даже днес по-късно ще карам ;)
И компютъра ми оправи. Вече от тук ще поствам (giggle) (party)
Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 11:47.
08.07.16
11:13
Ще се научиш, не бързай като теле :D :*
И аз като почнах бутах само машината :D :D :D
казано от К. М на 08.07.16, 10:54:
08.07.16
Точно пред фитнеса се натъпках. През цялото време си повтарях, че няма смисъл да тренирам след всичко това и все пак влязах в залата.
Ако тренираш веднага след ядене може да има бунт на храната, нормално е. Можеш да почакаш малко да слегне, за да няма върната поръчка :D независимо, че си яла джънк - тренирай си и дреме ти. Замисли се, по-удачно ли ще е след (примерно) 2 шоколада и 2 чипса да се разпльокаш и да избуфтиш още толкова най-вероятно, или е по-добре да оставиш да ти олекне малко и после да отидеш в залата да се пораздвижиш? Независимо дали си “съгрешила” с храната, тренирай си и ич да не ти е :)
И пак - човек не може да се ограничава винаги от всичко. Въпросът е да не попада в някакви крайни състояния, които да го повличат прекалено надоу. Don’t be hard on yourself ;)
(F)
О, значи да не бързам.. като теле :D :D Успокоих се! Викаш има достатъчно много време докато се превърна в крава :D :D :D
казано от Afhaengig на 08.07.16, 11:15:
08.07.16
Точно пред фитнеса се натъпках. През цялото време си повтарях, че няма смисъл да тренирам след всичко това и все пак влязах в залата.Ако тренираш веднага след ядене може да има бунт на храната, нормално е. Можеш да почакаш малко да слегне, за да няма върната поръчка :D независимо, че си яла джънк - тренирай си и дреме ти. Замисли се, по-удачно ли ще е след (примерно) 2 шоколада и 2 чипса да се разпльокаш и да избуфтиш още толкова най-вероятно, или е по-добре да оставиш да ти олекне малко и после да отидеш в залата да се пораздвижиш? Независимо дали си “съгрешила” с храната, тренирай си и ич да не ти е :)
И пак - човек не може да се ограничава винаги от всичко. Въпросът е да не попада в някакви крайни състояния, които да го повличат прекалено надоу. Don’t be hard on yourself ;)(F)
Благодаря ти, знам че е грешка точно преди фитнеса, но стоях там докато го отворят и още в 8 влязах в залата :D Проблемът при мен не е, че съм яла “джънк”, проблемът ми е че това се случва много, много често и в огромни количества, до такава степен, че чак не мога да стана от леглото |-)
Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 11:48.
08.07.16
11:35
Не си мисли, че само при теб е така с тъпченето :) Аз също съм го правила и то в неописуеми количества - системно ;)
Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 08.07.16 11:36.
казано от К. М на 08.07.16, 11:28:
казано от Afhaengig на 08.07.16, 11:15:
08.07.16
Точно пред фитнеса се натъпках. През цялото време си повтарях, че няма смисъл да тренирам след всичко това и все пак влязах в залата.Ако тренираш веднага след ядене може да има бунт на храната, нормално е. Можеш да почакаш малко да слегне, за да няма върната поръчка :D независимо, че си яла джънк - тренирай си и дреме ти. Замисли се, по-удачно ли ще е след (примерно) 2 шоколада и 2 чипса да се разпльокаш и да избуфтиш още толкова най-вероятно, или е по-добре да оставиш да ти олекне малко и после да отидеш в залата да се пораздвижиш? Независимо дали си “съгрешила” с храната, тренирай си и ич да не ти е :)
И пак - човек не може да се ограничава винаги от всичко. Въпросът е да не попада в някакви крайни състояния, които да го повличат прекалено надоу. Don’t be hard on yourself ;)(F)
Благодаря ти, знам че е грешка точно преди фитнеса, но стоях там докато го отворят и още в 8 влязах в залата :D Проблемът при мен не е, че съм яла “джънк”, проблемът ми е че това се случва много, много често и в огромни количества, до такава степен, че чак не мога да стана от леглото |-) Отдавам го на факта, че миналата година докато отслабвах бях на 1 яйце, ябълка и салата без нищо, но това изобщо не значи, че сега трябва да си наваксвам всичко х10000 пъти и то без да изпитвам глад и желание да го ям. Абе странна работа, едвали някой ще разбере :D Просто психиката ми е тотално сбъркана вече (devil) Мислех, че фитнеса ще ми помогне да се справя с проблема, но навярно ще отнеме доста време докато ми влезе нещо в главата :D Благодаря ти много за подкрепата :)
Отново започвам с поредните опити.... за справяне с проблема ;д
Това, че си живяла на 1 яйце и салата не е причина в момента да се тъпчеш и презапасяваш. Храната няма да избяга - ще бъде там и след тренировка. Тренирането веднага след хранене е едно от най-глупавите неща, които можеш да направиш. Тялото ти не знае къде да вложи усилия - да храносмила, да кляка, да бяга или...Като цяло, след храна е добре да има почивка, не активност, за да може да се храносмели добре и да се извлекат от нея хранителните вещества.
Ако тренираш в 8 сутринта не виждам изобщо смисъл в закуската преди зала. Като цяло забелязвам, че хората (вкл. и нетрениращи) много ги е страх да не останат гладни и затова поглъщат храна от която нямат никаква нужда. На тялото му трябва много по-малко отколкото си мислим за да бъде здраво. :)
Здравейте и от мен.. Отново :D (за ваше огромно съжаление (giggle) )
Тренировки
Последните дни правих смазващо яки тренировки, направо горя от щастие! (sun)
Започнах да правя по 30мин.кардио-2100 стъпала,1час и 30мин силова. Братовчедка ми 2-ри ден ме придружава във фитнеса и ми е много яко (party) Разбира се, не разговаряме, за да направим пълноценна тренировка, но през почивките си позволяваме.. :D Днес беше ден за крака и не можах да направя последното упражнение - лег пресата, защото този път другото коляно се обади |-) , сложих дори тежести - 15кг, но направих само една серия, за да не ми откаже коляното и пак да се моткам по ортопези :Д и да не мога да тренирам. Иначе започнах да карам и велоергометъра си вкъщи по 15мин на 3 степен (от 5 възможни)
Храна-с една дума УЖАС. Сама си нося последствията за тежест, дискомфорт, подуване и т.н. Но няма да се оплаквам и да внасям само негативни емоции в дневника си :D
Какво другоо.. Оо да, днес цял ден четох дневника на @Fallen - вярвате или не, прочетох абсолютно всички страници от “А-Я” :D :D Ей най-различни емоции изпитах, ту смях, ту тъга, ту нещо друго.. Имаше моменти, в които съм се смяла направо до сълзи :D И така де макар и повечето неща да са мнооого отдавна, сега се чувствам по същия начин (прилагам снимка-нещо, което той е писал 2012год. :D :D)
И още нещо - мисля да си открадна идейката да ям от кутии вкъщи, защото така ще знам колко точно да ям и без да преяждам, да се тъпча и т.н. Втората снимка е от 01.06.16г - когато си занесох здравословен обяд в училище, а след него (вкъщи) отново бях извършила така познатите ми грехове (devil) ...третата снимка просто я видях в instagram ии нямаше как да пропусна да не я кача :D (giggle) ееех тези хора ме убиха от смях
Пак поспамих доста :Д
Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 11:50.
Аз да се обадя, да не пропусна :D
Първо - welcome back и напред с нови сили!
После... Супер е идеята за кутиите, някакви малки детайли в portion control-a оказват голямо влияние, чисто психологически даже.
Много готино, че си имаш другарче във фитнеса - има дори статискически проучвания, че ако ходиш с някого на фитнес, шансът да пропуснеш тренировка спада. Да вкараме малко нАука ;)
Според мен, ако си редовна в спорта, ако си следиш развитието и видиш първите бебешки стъпчици прогрес, това ще ти помогне да продължаваш напред; Не бързай. Не режи наведнъж всичко, което те кефи да си хапваш - като джънк. Смисъл такъв - ако сега ядеш сандвичи, кроасани, пици и чипс - отрязваш чипса и кроасаните. Заменяш сладкото с мед и оризовки, примерно; пускаш някакви алтернативи една по една... Вместо пицата, оставяш сандвич, после сандвича е с “пълнозърнест” хляб... и така... Според мен лично - ако изпаднеш в крайност - била тя и супер clean яденето, неизменно ще се връщаш към бинджа. Slow n steady!
По повод последната картинка... 100% протеинов източник :D
Хайде, спирам се :) (sun)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 14.07.16 23:25.
казано от Afhaengig на 14.07.16, 23:23:
Вместо пицата, оставяш сандвич, после сандвича е с “пълнозърнест” хляб... и така...
Aко правиш пицата с хубави продукти(небяло брашно, собсвеноръчно направено тесто и сос(не от буркан доматите, а настъргани от теб ;) (по възможност и желание)), няма да има Н.И.Щ.О вредно в нея.;)
Мнението беше редактирано от Боян на 15.07.16 00:11.
@Afhaengig искам да наблягам повече на протеина и да намаля въглехидратите, защото корема ми наистина е бая голям (или подут, не знам), обаче никога не успявам. Както казваш ти, ще се опитам постепенно да намаля въглехидратите. Обаче се страхувам, че ако случааайно започна да слабея и краката ми ще си заминат :D а така си ги харесвам аз... (Като изключим стриите и целулита, мн ги обичам :D). Миналата година като отслабнах дори за първи път ми се появи един гооолям луфт :D Попринцип от малка съм си пълничка и наистина изглеждах страховито в очите на хората, които ме познават :D Но така или иначе никога няма да сваля пак толкова, така че за сега няма такава опасност :Д
@Боян Д. - така е, аз съм си правила така известната пица с блат от карфиол (sun)
Мнението беше редактирано от Криси на 15.07.16 00:28.
Така, де, това имах предвид - повече пълноценни заместители на джънка;
Иначе отслабването си носи със себе си и минусите, не е само цветя и рози. Но ако тренираш добре и редовно, правиш нещата постепенно и дори донякъде рутинно, ще се следиш и ще сменяш темпото, за да не дръпнеш прекалено надолу към skinny или пък обратно. Това е идеята :) Но да... и аз едно време имах цNци (wasntme)
15.07.16
11:51
Може с яйца да я направиш пицата. Не е много стабилна, ама като си направиш точна доза, даже не се налага да я режеш, а направо ядеш :D Имаше даже някъде в сайта рецепта, ама не мога да я намеря сега, а си бях правил и се получи много добре.
15.07.16
11:55
казано от satisfaction на 15.07.16, 11:51:
Може с яйца да я направиш пицата. Не е много стабилна, ама като си направиш точна доза, даже не се налага да я режеш, а направо ядеш :D Имаше даже някъде в сайта рецепта, ама не мога да я намеря сега, а си бях правил и се получи много добре.
Очертава се тортен и пицен месец май :D Гладна съм нещо :D
—-
K.M. Сори за спама ! :*
15.07.16
12:06
Трай, че четвърти ден съм на режим и вече чакам първото си зареждане с една фамилна пица, а беше планувано с картофи :D
@Afhaengig - хаха това също! :D
@satisfaction да, открих рецептата - изглежда доста добре, някой ден ще е я пробвам :D
———————————————————————————
15.07.16г
Тренировка - кардио, горна част
30мин - 2100 стълби, 4км и нещо
Overhead press 3x10
Bench press 7,8,12
Barbell curl 3x10
Придърпване на вертикален скрипец пред гърди 3х10
+ 3x10 и 3х5 от още два уреда, на които не знам наименованията и съм ги снимала :D
+още 1, обаче забравих да го снимам - 3х10
Знам,че е тъпо да не ги знам ама ще ги науча :D
Храна:
-35г овес, 65мл. пр.мляко
-260г краставица, 2 пил.шишчета(220г.сс), масло
-ябълка
-300г краставица, 250г домат, 150г рохки яйца и 40г сирене (на око)
- 6 сливи и 1 солен мъфин с извара, сирене, кашкавал
+2 кафета с мляко, 3л. вода
П.С. Качествето на снимките е много гадно (размацани са) ама вече беше късно като ги видях :D
Мнението беше редактирано от Криси на 15.07.16 23:02.
15.07.16
18:28
Първото мисля, че е машина за средно рамо, а второто е долен скрипец. Всъщност, на първото вдигаш лактите настрани или бъркам и е нещо съвсем друго ?
Да, точно така е - на първото се вдигат лактите настрани. И благодаря за информацията!
Тренировка
15мин стълби (1200)
Разтваряне на бедра 4х12
Бедрено разгъване 3х15
Клекове 4х15
Лег преса 3х10
Коремни преси на машина 2х5
Коремни преси на римско столче 3х20
Страничен корем с дъмбел 3х15 на всяка страна
И понеже снощи ми беше скучно... Реших да рисувам :D
Много добре се получава дупАта :) не само на рисуването с молива, ами и с фитнес уредите :) Дерзай!
Благодаря ти много!:) (hug)
Храна:
- Овесени ядки, прясно мляко
- банан с фъстъчено масло
- мусака и пак фм фм фм :D
- краставица, 1/2 кочан царевица и мусака
+2 кафета с малко мляко
Движение:7км* без тренировката
П.С. Сравненение от 1 година насам. Аа никаква разлика бе, само 14-15кг отгоре (devil) :D
Айде отивам да правя диетична баница :D :D
Мнението беше редактирано от Криси на 18.07.16 19:09.
18.07.16
19:14
казано от К. М на 18.07.16, 18:29:
Благодаря ти много!:) (hug)
Храна:
- Овесени ядки, прясно мляко
- банан с фъстъчено масло
- мусака и пак фм фм фм :D
- краставица, 1/2 кочан царевица и мусака
+2 кафета с малко мляко
Движение:7км* без тренировката
П.С. Сравненение от 1 година насам. Аа никаква разлика бе, само 14-15кг отгоре (devil) :D
Айде отивам да правя диетична баница :D :D
Мило момиче, надявам се осъзнаваш, че в момента изглеждаш много по-добре :)
Здравейте! Не бях писала отдавна.. Какво ново? Достигнах 55кг. |-) Не съм се отказала от фитнеса - тренирам 5 пъти седмично, но миналата сряда ми свърши картата за фитнес и пропуснах 4 дни.
10.08.16
Тренировка:
- 33мин.кардио (11мин.пътека, 11мин. кростренажор, 11мин. стълби)
- Разтваряне на бедра 3х12 (22,5кг)
- Клекове 3х16 (20кг)
-Бедрено разгъване 4х15 (5кг.) ..краката миии :x :D
-Изнасяне на крака назад 3x15 (5кг.... арггхх :D)
-Лег преса 3х15 (40кг.)
-Онова упражнение, където си сгъваш краката и ги плъзгаш нагоре надолу :D 15,10,10 (15кг.)
Храна:
-2к.л.нескафе с 20-30мл мляко, филии с кайма
- картофена манджа с пилешко бутче
после ще дописвам
*От вчера започнах отново с хормоналните :(, пих и мента,глог и валериан (от няколко дена насам усещам напрежение/стягане в гръдната област или по-точно сърцето)
Дуфастон 1х2 на ден
Мента, глог и валериан - 1ч.л.х2 на ден
+1 смешна снимка от преди няколко дни :D
Мнението беше редактирано от Криси на 10.08.16 12:31.
10.08.16
12:25
Супер е , че не си се отказала от фитнеса. Аз още отдавна ти казах, че този кантар само те травмира. Не се отказвай.
Съгласна съм, махни го кантара, снимката достатъчно показва ;) (muscle)
Продължавай с тренировките, само напред! Ще се радвам да ти чета постовете по-често!
Keep walking!
Благодаря ви, ще се постарая вече да съм редовна с дневника си :) и понеже току-що видях едно клипче и препознах диетата си :D :D -
https://www.facebook.com/xKristenReneex/videos/vb.116716288428/10154069965073429/?type=2&theater;
Здравейте! Съжалявам, че пак се губя и не ми остава време да пиша. Последно време бушуваха много емоции в мен и не можех да спа цяла седмица, чувствах се като труп, но не ми се спеше :D Започнах да пия едни успокоителни хапчета на билкова основа и вчера за пръв път от толкова време спах като къпана :D . Въпреки всичко не пропуснах нито една тренировка, даже ходих и в събота и неделя.
Днес тренирах горна част и по изключение клекове, че вчера трябваше да ги пропусна :Д
Храната:
1)диня (доста)
2) салата краставици и домати;2 варени яйца
3)1/2 кис.мляко и 1 банан
4)ще бъде голяяма пил.пържола,40г кашкавал ,диня
Тренировка:
Overhead press 3x15(15кг), 2x5 (20кг) (реших вече да правя с по-малко кг., защото съм много по-стабилна)
Barbell curl 3x10 (15kg)
Долен скрипец 2х13 (7,5кг) и 1х7 (15кг)
Имаше и още 2-3 ама още издирвам наименованията им :D
Клек 3х10 (20кг)
Кардио 15мин (стълби)
Никога повече няма да оставам кардиото да е последно :D Какви са тези експерименти от мен? :D Нямам сила за кардио след силова
+3л.вода, 1 кафе с малко мляко, 2хДуфастон, 2хАлора
Мнението беше редактирано от Криси на 16.08.16 22:05.
17.08.16г.???Кога стана това ;(
Тренировка
1)Кардио 20мин (10мин.пътека и 10мин.стълби)
2)Бедрено разгъване 4х15
3)Изнасяне на крака назад 3х10
4)Лег преса 3х10
5)като кученце :Д 3х10
6)Клек 2х10
Храна
- роо бар и 50г.микс сурови ядки (бразилски орех, кашу, бадем, лешници)
Ще дописвам после
- Буламач :D (2 яйца, 5с.л.овес, 50г.сирене)
- Порция запеканка (картофи,пилешко,сметана,кашкавал и др. екстри имаше), сладолед... :D
Мнението беше редактирано от Криси на 17.08.16 20:28.
казано от К. М на 16.08.16, 18:28:
Здравейте! Съжалявам, че пак се губя и не ми остава време да пиша. Последно време бушуваха много емоции в мен и не можех да спа цяла седмица, чувствах се като труп, но не ми се спеше :D Започнах да пия едни успокоителни хапчета на билкова основа и вчера за пръв път от толкова време спах като къпана :D .
Не се поддавай толкова на емоциите. Продължавай да буташ. Струва си. И аз минавам много често през тежки емоции, но това е то - пубертет + травма и така. Хапчетата и тревата не помагат в дългосрочен план, от личен опит казвам. Не спирай...
Мнението беше редактирано от Devastion на 19.08.16 11:23.
Аааа каква трева, при мен такива неща няма :D
Вчера пропуснах тренировка, днес отидох напразно - нищо не направих като хората понеже пак съм зле с храната. Утре пак влизам в релси:)
Мнението беше редактирано от Криси на 19.08.16 22:22.
казано от К. М на 19.08.16, 22:21:
Аааа каква трева, при мен такива неща няма :D
Вчера пропуснах тренировка, днес отидох напразно - нищо не направих като хората понеже пак съм зле с храната. Утре пак влизам в релси:)
Аз просто да си кажа, че магически хапченца и разни неща не помагат в дългосрочен план. Трябва да се нагласиш правилно. Влизай от днес в релси, а за храната не се притеснявай. Даваш ли 100% от себе си в залата - получаваш 100% от резултатите от залата. Това, че си изяла 1 кутия сладолед примерно, няма да направи тренировката ти напразна. Напротив. Може да ти даде силата да направиш още 2 повторения на клека примерно и това ще ти помогне с изграждането на мм и як гъз :D. Няма тренировки, които са били напразни. Има тренировки, в които човек не дава нищо от себе си, а това не е от храната, а от човека.
#МъдриМисли
ПС: Малко си cringe-вам на поста, но така стоят нещата наистина.
Мнението беше редактирано от Devastion на 20.08.16 12:01.
@Devastion Благодаря ти, много си прав! :)
——————————————————————————————————-
20.08.16
Днес храната пак няма да я коментирам, тренировката отново не беше блестяща, но този път си имах добро основание :D
Тренировка:
1.Кардио 10мин. (стълби)
2.Бедрено разгъване 4х15
3)Изнасяне на крака назад 3х10
4)Лег преса 3х10
5)като кученце 3х10
6)Кардио 5мин.(стълби)
+голяма разходка навън с дооста тежка торба след пазар, казах на майка ми, че днес не е ден за ръце.... :D
Преди 3-4 дни един мъж в залата ме попита дали не ме боли кръста при клякането, защото съм клякала много напред и аз отговорих, че не ме боли, а той ми показа как гърба ми трябва да е назад. Тогава даже си спомням, че не успях да довърша сериите, защото дойдоха много хора и стана много тясно... Днес пак се срещнах със същия мъж и ме досрамя да правя клекове от страх да не ги правя грешно и да си помисли, че не съм приела съветите му :D *много съм проста, знам :Д
Възрастната жена, която стои във фитнеса (майката на инструктора) много ме харесва, големи сме дружки с нея :D
Преди 2 седмици ме беше питала дали си имам гадже и като взех да отричам, горката се хвана за главата и каза, че било невъзможно да нямам :D “Много съм се разхубавила от както съм била започнала с фитнеса” (май беше подмазване, за да си купя карта и за следващия месец (giggle) ) Милата, изглежда много се е притеснила за мен, днес докато й помагах с подреждането на столовете и другите неща (понеже отидох точно преди да отвори :Д) ме разпитва кой набор съм и като й казах, че съм 00 тя отговори:
“Ааааа на 16 така ли?Еее, щях да те запозная с едно момче ама... :D” така и така не си довърши изречението :D:D
Следващият път ще знам да добавя +5год. отгоре (wait) :D
Мнението беше редактирано от Криси на 18.10.16 19:10.
Тия заладжийски фитнес инструктори, които ми казват, че правя нещата грешно (не, че не ги правя грешно, но ги правя по-добре от тях) ми забавиха развитието доста и се въртях в един омагьосан кръг. Съвета си е съвет. Не си длъжна да го приемаш. Няма универсален сплит, техника, хранителен режим и т.н., който да работи при всички оптимално. Всеки човек е различен. На всеки клека/тягата/лежанката и др. упражнения ще изглеждат малко по-различно.
Здравейтее (sun)
21.08.16г
Тренировка:20мин кардио (стълби)+горна част
+много дълга разходка, като към края (10мин.) мъкнах 1/2 диня 6,100кг. :D Този път беше ден за ръце, затова не се оплаквам :D
Пропуснах едното упражнение отново -.-, защото точно като се запътих към него, някой ме изпревари, а не ми се чакаше.. (Bench press-a)
Храна за целия ден:
Овесена баница (4 доста малки яйца, 150г.трици, 150г.извара, 50г.сирене, масло), 2 домата,
+мноого диня+още 3 парчета от овесена баница нова партида :Д + 5 овесени бисквити от овес, кисело мляко и сирене
+2 кафета (нескафе с малко мляко и лате без захар)
Айде още една снимка :D Купих си рокля, за да я обличам като отслабна някой ден, това е мотивацията ми :Д:Д
Майка ми ми вика, че ако отслабна няма да ми стои хубаво, аз й отговорих, че няма да ставам 30кг отново, така че да не се безпокои :D :D
Мнението беше редактирано от Криси на 21.08.16 23:40.
И сега изглеждаш добре с нея ;) ! Продължавай с тренировките и хубавата храна и нещата ще се получат както ги искаш!
21.08.16
17:58
Седи ти прекрасно! *-*