Който зиме се мъчи, лете ще се пъчи

Темата е заключена.
Прескочи до:

Какво да ви кажа, подобрих си техниката при всички упражнения, увеличих и тежестите, но преди 2 седмици имах по-голям прогрес визуално. Вече почти 2 месеца съм на хранителен режим и не мога вече. 1 час отиване (понякога и повече) + 1 час връщане + 2 часа във фитнеса (общо 4 часа). Много скъпо “удоволствие” ми е фитнеса и храната... Не знам до кога ще издържа така. И съм в сесия, имам много изпити, нямам време да работя (а работя от вкъщи и колкото работя - толкова изкарвам).
Яде ми се сладолед, кола, тестени неща.. А в тая жега трябва да ям варено телешко и никакви въглехидрати, защото днес по изключение не тренирах.

Мнението беше редактирано от Иван Иванов на 08.06.16 21:35.

Ами говори с треньора и обсъдете всичко това. Споделяй му тези неща, защото може да не подозира за тях и да си мисли, че всичко е наред с теб и отношението ти към избрания режим.

Ако храната ти обичайно е: безвкусна, еднообразна и често се лишаваш от въглехидрати, а успоредно с това държиш и мазнините ниски  + си на калориен дефицит (особено, ако е по-голям), е нормално да ти щъка мозъка към кола и т.н и в един момент да искаш да зарежеш всичко и да не знаеш докога ще издържиш така.

Ти не се готвиш за състезание; не гониш някакви срокове. По-балансиран подход е нужен, според мен, и по-различен от типичните културистични режими.
Трябва ти разнообразие, да ти е вкусно (е, разбира се - качеството да е на ниво през по-голямата част от времето), понякога да си позволяваш нещо “друго”, да не се тормозиш в сметки “днес трябва да съм на нула въглехидрати, а вече изядох 30 г”, да не ти е прекалено голям калорийният дефицит и т.н.

Два часа в залата са много по начало, много са и за теб.
За 30-40 минути може да се спретне супер тренировка, от която да си извлечеш ползите. :)

Горе главата! Обсъди го, говорете и се опитайте да намерите решение, което да те удовлетворява и да се чувстваш добре... Защото това е възможно. :)

Благодаря ти. Аз не, че няма да издържа, просто няма да съм аз ако след всяко 5то мнение не пусна някакво оплакване или мрънкане :D Не ми обръщайте внимание :P

Днес: Тренировка гърди, рамо, корем, кардио 40 мин

Храна:
200гр ориз с царевица
1 скумрия
2 протеинови шейка
50гр Rice snacks със зехтин и домат (74% кафяв ориз, 12% зехтин, микс от сушени зеленчуци - домати, чесън, лук 10%) Много е вкусен, препоръчвам го. На Benlianfood е (а от тях са ми любимите оризовки и царевични блокчета).

Чудя се дали да ям спагети със заквасена сметана или не. Тъй като трябва да изям 600гр месо, а скумрията май не е достатъчна.

Забравих да сложа снимка:

10.06.16
20:13

Много е добър този снакс и аз го пробвах преди няколко дни :)

Да, дано не изчезне и той от кварталния супер, че обикновено така става със здравословните продукти :D

Днес: Тренировка: крака; кардио - 40 мин
Храна:
1 скумрия
2 протеинови шейка
пълнозърнести спагети със заквасена сметана
Ориз с гъби и зеленчуци от китайски ресторант (запържен е, но наистина днес се прибирам само да опека скумрията и пак излизам и няма кога да направя)

500гр пилешки шишчета
170гр риба тон
домат, краставица

Нямам време да пиша, много изпити, никакво време. Първите 2 взех с 6, останалите може и да не ги взема :D
Последната седмица във фитнеса беше слаба като постижения и храна (некачествено месо - кюфтета от 100% телешко месо уж, по 1-2 сладоледа всеки ден). От утре се надявам да е по-добре.

Храна:
400гр телешки кюфтета (от 100% месо уж)
1 корни (а трябваше без въглехидрати)
2 домата, 2 краставици
170гр риба тон
1 малка консерва царевица

Хора, чуйте тази песен. Много добре пресъздава чувствата на хората по време на хранителен режим. :D

“Нищо не ям, цял живот съм дебела и гладна.” :D

Тренировка: гърди, рамена, 40 мин кардио
Днес имах рекорди при тежестите, то много често имам, но забравям да го отбележа :D
Храна:
120гр царевични блокчета
460 гр телешки кюфтета (от мляно месо)
100 гр ориз
Консерва царевица
1 консерва риба тон
1/2 от някакъв бар от сушени плодове и ядки

Храна:
400гр телешко
170гр риба тон
2 домата
2 краставици
1 протеинов шейк

Тренировка гръб
Храна:
200гр телешки кюфтета
1 скумрия
100гр царевични блокчета
150гр ориз

Може още царевични блокчета + 1 кисело мляко 4,5% с 1 ябълка (ако не ме мързи да го приготвя)

Храна:
400гр телешко
1 сладолед
350гр пълнозърнест хляб
1тиган пържени картофи
1 сладолед
Вчера и днес месих хляб от пълнозърнесто брашно и лъжица зехтин.
Така се получава, че пиша в дневника само като наруша режима (днес с картофи и сладолед).
Вчера тренирах ръце, а днес крака.
От 76 кг съм 68, миналата седмица пак съм отслабнал, въпреки 4-5 дни със сладолед.
Вече гърба ми е по-широк, а ханша много по-тесен и тялото ми е много по-балансирано. Аз обаче отслабвам заради корема, никога не съм се мислел за дебел колкото и да ми е широк ханша. Дори ми харесваше :D Само тъпите ми ръце да пораснат малко, че са клечки.

Храна:
600гр телешки кюфтета
2 домата, 2 краставици
1 морков, 1 чушка

Евентуално може да си направя още 1 салата с 1 домат, краставица и малко сирене и зехтин (няма да слагам зехтина за вкус, а заради мазнината, иначе обичам салати без мазнини)

Вчера:
Тренировка ръце
Храна:
Сандвич с извара и печена чушка (250гр 100% пълнозърнест хляб)
70гр царевични блокчета
400гр телешки кюфтета
100гр лютеница

Днес:
Тренировка крака
Храна:
500гр говеждо на кайма
1 глава лук
Малко лютеница
100гр лютеница
50гр царевични блокчета
100гр ориз
150-200гр пълнозърнест хляб на сандвич с извара и маслини

Тренировка гръб
Храна:
120гр царевични блокчета
100гр ориз, замразени зеленчуци
500гр говеждо на кайма
1 протеинов шейк
домат, краставица

Тренировка гърди
Храна:
500гр говеждо
250гр хляб с извара (100гр примерно)
3-4 маслини
1 парче диня
120гр царевични блокчета

Храна:
100гр диня
1 кисело мляко 0,1%
470гр говеждо на кайма
60-80гр кашкавал
1 краставица

Онзи ден бях на рожден ден и доста неща си позволих :D (мноого мезета, 2 парчета торта, бая алкохол). Вчера се съвземах и пак имах нарушения

Днес:
Тренировка крака
Храна:
Свинско бон филе на фурна с картофи и зехтин
40-50гр царевични блокчета
100гр 100% пълнозърнест хляб
50-60 гр извара
30гр суджук от 100% телешко месо
Може още извара и хляб, ако съм гладен.

Не обичам така цяла седмица да спазвам хранителния режим, но да имам време да се отчета само в единствения ден през който съм го нарушил.
Имах практики и се качвахме по 3-4 часа в планините по едни стръмни камъни, пълен кошмар. Мразя планини, никога не бих отишъл доброволно там да се катеря (освен ако не е някакво равно (както като с една колежки питахме един мъж дали може да слезем по някой по-равен път, че падаме, а той каза, че това не е голф игрище :D)). Не е за мен определено.
Та ставахме вир вода, едва дишахме докато се изкачим и първите 3-4 дни ги изкарах на вода и на по 1 протеинов бар. Вчера обаче толкова се изтощих, защото се прибрахме по грешен път и реших днес да не се катеря напразно, а да изям няколко вкусни неща, които да изгоря с ходене. Добре, че днес нямаше падащи и търкалящи се колеги, а аз още не мога да повярвам, че на тази практика се разминах с падане :D

Храна:
Преди и по време на катеренето:
2 големи сандвича с шунка
200гр сладолед с вкус на течен шоколад
330мл кола
След:
500гр телешки кюфтета

Тренировка крака
Храна:
600-700гр телешко на кайма
Пълнени чушки (заради ориза)
1 протеинов бар
1 протеинов шейк

Тренировка:гръб, рамо

Храна:
1 царевично блокче (за закуска, сутрин не мога да дъвча, затова само 1 :D)
570гр говеждо на кайма с 1 пакет фикс на маги за кюфтета
1 протеинов бар корни (35гр)
3-4 филии протеинов хляб “Вита” (100% пълнозърнест)
Пълнозърнести био макарони с фикс на маги за спагети болунезе и 1 лъжица зехтин
Краставица, домат

Днес всичко ми е с фиксове на Маги, което май не е много ОК, но с тях става много по-вкусно.

Тъй като през уикенда съм на басейн и планирам всичко много внимателно, за да си подобря още тялото до тогава :D
Днес реших да не ходя на фитнес и съответно да съм без въглехидрати (минимални от царевица, диня и евентуално фъстъчено мъсло).
Храна:
560гр телешко задушено с царевица и 10 мл зехтин
диня, краставица, царевица

Тренировка: ръце, 45 минути кардио
Храна:
700 гр вратни пържоли на фурна с бяло вино
хляб вида до 400гр (не знам колко ще изям)
1 царевично блокче с фъстъчено масло
домат, краставица

Храна:
2 скумрии на скара
краставици, домат, парче сирене
4 царевични блокчета намазани с фъстъчено масло
1 чаша бира (винена чаша) - не исках, но случи се (wasntme)

Тренировка: гръб
Храна:
500-600гр телешко с 5мл зехтин и малка консерва царевица
2 царевични блокчета намазани с фъстъчено масло
1 оризовка 18гр, покрита с шоколад
50 гр оризовки на снакс
Пълнозърнести спагети с кутия обезмаслено сирене за мазане (още не са приготвени, но се надявам това да ми е въглехидрата за днес)
Корнишони, домат, може и ябълка

Днес е от вкусните дни :)

Тренировка:
Задно рамо и трицепс

Храна:
500гр телешко
5 варени яйца
400гр варени картофи
1 чаша мляко
1л натурален сок 100% портокал
краставица и домат

Не пиша, защото няма какво ново да кажа, вече имам постоянни 2 плочки, а след упражнения за корем се показват всички. Продължавам и с кардиото.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1