Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

24.08.16
18:43

Движение:
същото като вчера

Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, разтв.кафе*, рейши*, мака*, мед*
- праскова
- закваска* и кейл чипс*... много сполучлива комбинация
- салата от кейл*, конооено семе*, лимон, зехтин*; 2 яйца* на очи; дом.течен шоколад*; редче линдт; солени геврвчета
- сайдер

Добавки:
емзими...по време на МЦ нямам желание да пия хапове и си пия само пробиотиците или ензимите

Мнението беше редактирано от Margi на 24.08.16 21:14.

25.08.16
18:42

Движение:
МЦ йога, към 70 минитуи

Храна:
- солена вода*
- шейк от какао*, мака*, чага чай*, рейши*, кокосово масло*, мед*
- три редчета домашен суров шоколад* със стафиди* и баобаб* (ок.40 гр)
- праскова
- шейк от кокосова вода*, конопен протеин*, микс зелени храни*
- студвна супа от сом.домат*, люта чушка*, зехтин*; 3 яйца* на очи, 2 мини парчета домашна пица*; домашно квасена сметана* с дом.сладко от праскови*, 2 хапки вафла чудо
- по-късно - закваска* и кейл чипс*

Добавки:
ензими

26.08.16
19:09

Движение:
йога, 75 мин, без обърнати

Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосова вода*, какао*, мака*, мед*
- кокосова вода*
- разтворимо кафе* с кокосова вода*, кафява захар
- 2 смокини
- коктейл* от лимон, кафява захар* и билков ликьор
- бабич, салата ДК*, зехтин*; 2,5 яйца* на очи*, две мини парчета домашна пица*; овче мляко* с черен течен шоколад, 2 редчета линдт, солени гевречета

Добавки:
ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 27.08.16 06:01.

27.08.16
20:57

Движение:
- 30 мин йога
- преходче - общо 8:30 часа. От колата :D , която оставихме в едно оширение на пътя към х. Демяница, до хижата - 1:10 часа. От там до Тевно езеро - 2:30 часа. Там поседяхме доста, връщането до хижата направихме за 2:15 часа, спирахме за плацикане в Демянишка река (което въпреки дебата, който възникна във ФБ, не е забранено) и ядене на малини и френско грозде по храстите. От хижата до колата - 1:30 часа, защото незнайно защо реших, че пътя е друг и пресякохме една река, после установихме че не е това нашата посока. Забавихме се, защото трябваше да се събувам да шляпам из водата - камъните бяха далеч за да скачам по тях. ;) По пътя из скалите, освен обичайните крави и бикове, срещнахме и една усойница. :)

Храна:
- шейк от чай ж.кантарион* с разтв.кафе*, готу кола*, мед*, кокосово масло*, канела*
- вчерашното разтв.кафе* с кокосова вода* и дом.суров шоколад* с баобаб*
- таханово бъркало* с какао* и пч.прашец*
- общо шепа диви малини* и фр.грозде*
- 2 смокини
- закваска*
- бабич, на Кринец: шопска салата, омлет, няколко пържени картофа; после - овче мляко* с дом.сладко от червени боровинки*, 2 реда линдт

Дибавки:
ензими, аспирин, мазане с магнезий и арника :)

Мнението беше редактирано от Margi на 28.08.16 07:10.

28.08.16
11:46

Картинки от вчера и днес. :)

28.08.16
18:45

Движение:
- йога - 50 минути
- припичане на слънце и къпане в студена река и като цяло - почивка. Вчерашния преход не беше тежък, но 8:30 часа са си 8:30 часа. Днес ми е изморено и гладно.

Храна:
- шейк от разтв. кафе*, кокосово мляко*, кокосова захар*, канела*
- шейк от пресни годжи бери*, малини*, френско грозде*, закваска*, мед* + още малко пресни плодове от същите
- остатъка от вчерашното таханово бъркало* с добавен още малко пч.прашец*
- шейк от кокосоов мляко*, какао*, кокосов захар*
- ябълка*
- таратор* със закваска* (без орехи); салата от домати*,  босилек*, чесън*, зехтин*; 3-4 малки варени яйца*, 10-тина грама овчи кашкавал*; домашно квасена сметана* с дом.сладко от малини* и малко сироп хибискус*; линдт, неизвестно количество ;) , няколко солени гевречета, царевичен хляб

Добавки:
ензими, милгама

Мнението беше редактирано от Margi на 28.08.16 18:58.

29.08.16
18:33

Движение:
йога, 75 минути

Храна:
- солена вода*
- настъргана ябълка* с пресни годжи берита* и бировинки*, пч.прашец*, малко мед* и зехтин*
- суров домашен шоколад* с лукума*
- половин ябълка*
- закваска* с кокосова захар*, кардамон и инд.орехче
- домат; басмати* с малко овчи кашкавал*, домашен босилеков сос*; овче мляко* с дом.сладко от малини и боровинки*; редче линдт
Това всичкото ги изядох до обяд. Ако има още нещо, ще доложа.

Добавки:
шатавари, ензими

ПП: Добавям още закваска* с кокосова захар*, куркума * и кардамон. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 29.08.16 21:03.

30.08.16
20:48

Движение:
Суря намаскар и стойки на ръце - ок. 20 минути
по-късно останалата йога - 70 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв. кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед* + 2 редчета домашен суров шоколад* (баобаб* и стафиди*)
- закваска* с кокосова захар* и кардамон
- круша
- 30-тина гр. домашен суров шоколад*(годжи бери* и шилажит*)
- таханово бъркало* с пч.прашец*
- салата от кейл*, дом.я.оцет*, варени яйца*,зехтин*
- кейл чипс*; овче мляко* с дом.сладко от малини*, редче линдт
- сайдер
- закваска* с куркума* и кокосова захар*

Добавки:
шатавари, ензими

Така изглежда домашният ми шоколад: (inlove)

Мнението беше редактирано от Margi на 30.08.16 23:43.

31.08.16
21:51

Движение:
йога - 75 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко* с разтв. кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*
- домашен суров шоколад* с годжи бери* и лукума*
- закваска*
- фреш от алое* и портокал*
- кейл* с дом.я.оцет* и зехтин*; черен боб* с жасминов ориз* със сос* на уок; кисело мляко* с мед*
- няколко зърна грозде
- малко кейл чипс*, закваска*
- сок от хибискус*; облизах купичката, в която правих домашния шоколад* - с пробиотик*

Добавки:
шатавари, крилово масло, Q10

Мнението беше редактирано от Margi на 31.08.16 21:52.

01.09.16
20:15

Движение:
йога - 70 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед* + домашен суров пробиотичен шоколад*
- още половин доза от шейка*
- японски зелен чай*
- кейл* с дом.оцет* и зехтин*; от вчерашния ж.ориз* с черен боб*; 3 ч.л. мед*
- една шепа грозде
- кейл чипс*; закваска*, 60-70 гр печени кестени*; 40-тина гр домашен пробиотичен шоколад* + 2 квадратчета линдт; стафиди*
- разтвоена във вода* суха закваска* с малко мед*

Добавки:
шатавари, крилово масло (1000), CoQ10

Доста изморителен ден. (whew)

Мнението беше редактирано от Margi на 01.09.16 21:56.

02.09.16
21:01

Движение:
йога - 30 минути сутринта и оше час по-късно

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, канела*, мед*
- домашен пробиотичен суров шоколад*
- закваска*
- бяло вино*; салата от домати*, пипер* и тиквички* от градината, зехтин*; елда* с гхи* и козе сирене*; ладу* с родиола*(още топло); редче шоколад; половин шепа печени бадеми; 2 хапки селски хляб
- през деня - ок.700 мл вода от зелен кокос*

Добавки:
шатавари, крилово масло, CoQ10

Гости имаме:

Мнението беше редактирано от Margi на 02.09.16 22:00.

03.09.16
23:16

Движение:
йога, ок. 50 минути, без никакъв тонус. Сутринта получих стресирща новина и от там целия ден ми беше вял и нямах желание за нищо.

Храна:
- кокосово матча лате*
- диня
- салата от градински домати*, пиперки*, зехтин*; пълнозърнести соленки*; елда* с масло* и козе сирене*; ладу* с родиола*; редче шоколад; бяло вино*

Добавки:

04.09.16
23:34

Движение:
загрявка, подскоци на стадиона
2 х 400 м, 1.31 мин
йога, около час

Храна:
- солена вода*
- шейк от кафе*, родиола*, гхи*, мед*, тинктура от чага*; малко дом.суров пробиотичен шоколад*
- диня
- пъпеш
- диня
- коктейл* от сироп хибискус*, кокосова вода*, узо
- домати* от градината със зехтин*; елда* с масло* и козе сирене*; ладу* с родиола*; ред шоколад

Добавки:

Мнението беше редактирано от Margi на 04.09.16 23:41.

05.09.16
20:12

Движение:
йога - към 75 минути на стадиона

Храна:
- солена вода*
- шейк от какао*, тинктура чага*, гхи*, мед*
- гхи* с мед*, пчелен прашец* и какао*
- пъпеш
- домашен сок от хибискус*
- коктейл* от дом.сок хибискус* и узо
- таратор* (от закваска*); салата от градински домати* и пиперки* със зехтин* и козе ситене*; елда* с масло*, козе сирене* и подправки; малко сладолед с една хапка вафла арбанаси
- студен чай* от липа* с мед*

Добавки:
шатавари, крилово масло, Co Q10

На Мая бебетата: :)

Мнението беше редактирано от Margi на 06.09.16 20:19.

06.09.16
18:21

Движение:
- йога - 75 минути
- 5 отсечки под наклон, нямам представа какво разстояние
- 1.75 км пресечен терен за към 10 минути и малко

Храна:
- солена вода*
- шейк от какао*, тинктура чага*, родиола*, гхи*, мед*, малко кафе*; 2 редчета домашен суров шоколад* с шилажит*
- закваска* с пчелен прашец* и мед*
- малка чепка грозде*
- коктейл* от лимон, кокосова захар*, сироп хибискус*, питу
- гаспачо*; салата от градински домати*,пиперки*, зехтин*; сладки картофи на пара със зехтин*, сминдух*; разядка с орехи*; ладу* с родиола* и дом.сладко от малини*; 3 печени кестена*, 2 солени гевречета
- 2-3 хапки хляб със семки

Добавки:

ПП: Много готини и лежерни почивни дни се получиха. Сем. инж. Маринови ни гостуваха, много слънце, заземяване и ниско ЕМ замърсяване. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 06.09.16 20:28.

07.09.16
22:00

Движение:
йога - час и половина

Храна:
- солена вода*
- шейкот кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*, канела*
- домашен суров шоколад* с баобаб*
- дом.домат* със зехтин*; басмати* с масло* и подправки*; кокосово ладу*
- закваска* с кокосова захар*; кокосово ладу*

Добавки:

08.09.16
19:24

Движение:
йога при Кристос, час и половина

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокоово мляко*, разтв.кафе* шилажит*, ашваганда*,мед*
- шейк от какао* и елби вит* с малко мед*
- мини суров бар* с мента; билков чай* с мед*
- капириня* (започвам да се настройвам лятно ;) )
- салата от дом.домати* и пиперки* с каперси и зехтин*; 70-80 гр ръжени сухари с гуакамоле*(с моринга* и хлорела*); кокосово ладу* с дом.сладко от малини и боровинки*; солети

Добавки:
шатавари (най-после свърши, писна ми да го пия :) ), крилово масло*, CoQ10

Мнението беше редактирано от Margi на 08.09.16 23:00.

Мила

08.09.16
20:38

Все се каня да питам, кой е Кристос? Т.е. разбирам, че е йога учител, предполагам, че е добряк щом се учиш от него.

08.09.16
20:46

казано от Мила на 08.09.16, 20:38:

Все се каня да питам, кой е Кристос? Т.е. разбирам, че е йога учител, предполагам, че е добряк щом се учиш от него.

Кристос е един човек на около 65-6 години от Гърция при когото ходя да си поддържам и развивам личната практика. :) Учил се е при самия Б.К.С. Айенгар и има 20-годишен стаж като треньор по карате. Практиките му са доста хард, но подхода му е мек. Ако не беше той, вероятно бих си прекъснала обученията, на които ходя във Варна. :)

Мила

08.09.16
21:02

Звучи яко, зная, че Айенгар е мисля една от главните фигури за разпространение на йогизма.

Обучения по йога или нещо друго?

Мнението беше редактирано от Мила на 08.09.16 21:05.

08.09.16
21:36

казано от Мила на 08.09.16, 21:02:

Звучи яко, зная, че Айенгар е мисля една от главните фигури за разпространение на йогизма.

Обучения по йога или нещо друго?

Така е: ако не беше Айенгар, почти никой на запад от Индия нямаше да познава йога.
Да, обучението ми е сертификационен курс по Айенгар методиката, която засега не е много популярна в България, но тепърва ще се говори за нея. Една от причините да е непопулярна е продължителното и скъпо обучение - от момента, в който човек стъпи на постелката в час по Айенгар йога до получаването на сертификат за преподавател, минават минимум 6 години. И това е само първото ниво от общо 13. Аз съм на края на предпоследната година в преподавателския курс за въпросното първо ниво. В България няма бъгарски граждани сертифицирани в тази методика.
Иначе, така и така съм започнала да пиша по темата - самата методика се отличава с изключитената си прецизност в построяване на позите, с по-дългото време на задържане, специфичната подредба на позите и използването на много помощни средства в практиката. Самият Айенгар се придържа към доста академичен подход в пресъздаване на древните знания, а труда му да представи тези знания на разбираем за съвременния човек език е нещо наистина изключително в рамките на един човешки живот.
:)

Мнението беше редактирано от Margi на 08.09.16 21:38.

09.09.16
18:02

Движение:
йога - час и 45 минути...нямах за никъде да бързам днес :)

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв. кафе*, шилажит*, рейши*,ашваганда*, мед*
- шейк от какао*,рейши*, елби вит* с мед*
- закваска* с чиа*, пчелен прашец*, мед*
-фреш от алое* и портокал*
- капириня*
- салата от дом.домати* и пиперки* със зехтин*, цвекло със зехтин* и тиквено семе; каперси; гуакамоле* ( с двойна доза хлорела* и моринга*); 5-6 ръжени сухара; кокосови топчета*
- солети

Добавки:
крилово масло, ензими, CoQ10

Мнението беше редактирано от Margi на 09.09.16 18:25.

11.09.16
06:54

Събота
Движение:
йога, 75 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, рейши*, мед*, тинктури шизандра*, пасифлора* и чага*
- закваска* с чиа*, годжи бери*, пчелен прашец* и мед*
- шейк от какао*, студен чага чай*, рейши*, елби вит*, мед*
- гуакамоле* с хлорела* и моринга*; кокксови топчета*
- бисквитка от кашу и коноп,кокосова вода
- по една хапка от не много вкусни ведически почерпки, само за дегустация
- салата домати*; киноа със зеленчуци*, хумус* с гризки

Добавки:
крилово масло, CoQ10, спирулина

Мнението беше редактирано от Margi на 11.09.16 12:27.

11.09.16
17:35

Движение:
- йога, 40 минути
- горско бягане/ходене, 3 км нагоре по маршрута Железница - Черни връх, за 34 минути, 400 м денивелация
- масаж

Храна:
- солена вода*, 2 чаши
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, разтв.кафе*, рейши*, родиола*, мед*
- закваска* с чиа*, пчелен прашец*, годжи бери*, мед*
- шейк от мака*, лукума*, елби вит*, мед* и малко домашен шоколад* с лукума*
- капириня* с тинкутра от шизандра*
- дом.домати*, краставица, цвекло със зехтин*; хумус* от черен боб*; 4 ръжени сухара; доста кокосови топчета*; солети, 10-тина гр пушено сирене*
- дом.сок хибискус*

Добавки:
крилово масло, CoQ10

Това май ни е първия уикенд в София, и се оказа, че нямам горски маратонки тук, затова бягах с нано-то. Не беше особено удобно, все пак не е оправдание за трагичното време. :)
Част от трасето:

Мнението беше редактирано от Margi на 11.09.16 21:34.

12.09.16
21:31

Движение:
йога при Кристос - два часа

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мукуна*, мед*
- шейк от чага чай*(студен), мака*, елби вит*, какао*, мед*
- гуакамоле* с хлорела* и моринга*, 6 ръжени сухара, суров бар* с рожков
- закваска* с чиа* и мед*; 3 кокосови топчета*, две гризки от Аби, коктейл* от дом.сок хибискус*, лимон, коняги

Добавки:
крилово масло, CoQ10

13.09.16
18:40

Движение:
Суря намаскар и стойки на ръце -15 минути рано сутринта, вече съм малко изморена и на първата стойка за малко да се очистя, после се стабилизирах ;)
по-късно - йога, 75 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, чага чай*, мед*, мукуна*; домашен суров шоколад* с баобаб* и годжи бери*
- чай* - билков
- шейк от какао*, лукума*,елби вит*, мед*
- накискати овесени ядки с чиа*,годжи бери*, баобаб*, лукума*,мед*, конопено семе*
- коктейл* от дом.сок хибискус* и коняги - последното, трябва да се ходи за още ;)
- половин малка тиквичка със зехтин*; гуакамоле* с моринга* и хлорела* с гризки и сухари; 3 кокосови топчета* 1 парче шок.фъч от Аби

Добавки:
крилово масло*, CoQ10

Нагъчкала съм си максимално графика, и мозъка ми започва да дава пропуски. :( Още 6 работни дни за септември ще трябва да се събера, че както е тръгнало, утре може да не си спомня дори пътя за вкъщи. Освен това, днес след работа кантара показа 50.9 кг (предполагам, че сутринта са били дори по-малко). Не че ми е зле на тези кг, но идва зима и ще ми е хладно. :)

От днес:

Мнението беше редактирано от Margi на 13.09.16 20:17.

14.09.16
18:24

Движение:
ми...закрихме студиото на Кристос с час и половина практика, много приятна и трудна
На няколко пъти ми се случва един ден да си включа в домашната практика някакви пози, които не съм правила отдавна и на следващия ден Кристос да ги даде същите. :) + още, по-трудни. :)
- “плаж” нс Раковски
- масаж
...днес имам само една практика да водя. Добре че тази сряда ми се заформи по-лежерна.

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, рейши*, мед*; домашен суров шоколад*
- 2 с.л. таханово бъркало* ...много взе да ми става тежко от тахана...макар че доста лимон му добавям
- тиквичка и цвекло със зехтин*; гуакамоле* с моринга*, хлорела* и коноп* (мисля че мога до края на живота си да изхранвам само с това и шейка по-горе :D ), сладолед без разтителни мазнини и примеси
- сухарче с камембер*
- домашен сок хибискус*

Добавки:
крилово масло и коензим

Днес масажистката ме разпитва подробно какво ям и как си набавям протеин без месо....а мислех че съм приключила с този тип въпроси... (dull) казах, че нямам грижи за протеина и дори не мисля за него...всъщност предпочитах да мисля за масажа, а не за храна. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 15.09.16 06:53.

15.09.16
19:16

Движение:
йога, час, основно пасивни наклони назад...всичко ме болеше от масажа вчера

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв. кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*, рейши*
- вода от зелен кокос* - за деня около 700 мл
- шейк от вода от кокос*, елби вит*, какао*, рейши*, мед
- лъжичка кокосово масло* с лъжичка мед*
- коктейл* от дом.сок от хибискус*, лимон, ром
- тиквичка и цвекло с копър и зехтин*; 4-5 ръжени сухари с вчерашното гуакамоле* и авокадо :) ; 1 р.сухар с камембер*; 1 р.сухар с масло* и сминдух; сладолед без раст. мазнини и две редчета домашен суров шоколад*; половин шок. фъч от Аби

Добавки:
крилово масло, коензим, спирулина

Мнението беше редактирано от Margi на 15.09.16 20:57.

16.09.16
19:52

Движение:
- йога, час
- бягане, пресечен терен, 2.18 км за 13 мин

Храна:
- солена вода*
- шейк - обичайния*
- вода от зелен кокос* към 7-800 мл
- домашен суров шоколад*
- дом.грозде*
- дом.домат* със зехтин*; палачинки* с тиквички и копър с чеснов сос* и маслинова паста; маслини; “панирани” тиквички на фурна, печен пипер; някакви безглутенови крекери с дом.сладко* от вишнап; 1 редче шоколад с макадамия

Добавки:
крилово масло, коензим

Мнението беше редактирано от Margi на 16.09.16 20:25.

17.09.16
09:39

Колкото и да ми е тъжно, тези от снимката се продават. Не съм ги обувала, малки са ми. :( Номера е 39, но отговаря на около 38.5-38. Ако някой проявява интерес, нека пише. Уникално красиви, много ме е яд че не си нацелих номера.

Мнението беше редактирано от Margi на 17.09.16 10:46.

17.09.16
15:58

казано от Маргарита Манева на 17.09.16, 09:39:

Не съм ги обувала, малки са ми.

В такъв случай, как разбра, че са ти малки? :D Шегата настрана, ако не се лъжа, не веднъж съм те мяркал да носиш NB, има ли разлика в номерацията? С Мизуно и Асикс никога не съм имал проблем и винаги пасват като чорап, независимо, че има разлика между номерацията на двете марки.  Мизуно поръчвам 45, Асикс 45.5, за над дузина онлайн покупки не съм имал и една греда, с други марки се случва независимо, че съм правил справка по дължина на стелка спрямо номерацията.

17.09.16
16:33

Мога да им се пробвам:)По принцип за спортни обувки взимам 38 и са ми ок. :)

17.09.16
18:23

Имах предвид, че не съм ги носила. :) Иначе ги пробвах, разбира се. Нося ню бланс, но етикета с номера вече е изтъркан и нищо не се чете. Освен това, този модел са Минимус, така че, предполагам затова съм се подвела.
Това е втората ми онлайн поръчка, първите бяха inov8 и бяха като пабтофки. :) Мислех че си знам размера, но уви...
Марианка, само кажи кога ти е удобно да ги пробваш, ако ти харесват. :)

17.09.16
18:46

Какво говориш, отдавна искам да сложа такава красота на краката си!:):) А може да го съчетаем и с индивидуална практика:)(blush)

17.09.16
20:13

Движение:
- бягане по пресечен терен, 2.8 км за почти 20 минути. Доста ме забави това, че обърках пътеката и трябваше да пълзя из разни клони, а и терена се оказа с доста баири
- йога, час

Храна:
Старах се да хапна повечко днес
- солена вода*
- матча лате* с т.шизандра*
- половин зелен кокос*, мекото и вода
- лъжичка кр.масло* с мед*
- диня
- грозде*
- сайдер
- домат* със зехтин*; елда* с печен пипер*, овче сирене*, зехтин*; крекери* с дом.сладко от вишнап*; редче шоколад
- крекери* с дом.лютеница*

Добавки:
АК, крилово масло, коензим

17.09.16
21:46

Нещо като съвет.
Що се отнася до обувки, добра идея е да се гледа колко сантимента е дълга стелката или японска номерация(двете са еквивалентни).
И вече ако обувката е тясна/убива отпред(което не винаги става ясно от снимки и ревюта) половин до един номер нагоре. 
Но винаги има риск, въпреки че доста се ограничава, въз основа на тези данни и личната преценка. :)

В SLS може би има MERRELL BARE ACCESS 4, които може да ти допаднат(същия тип, и с vibram).
http://www.sls.bg/shop/oferti/obuvki/damski-obuvki-merrell-3/

Мнението беше редактирано от Danny||| на 17.09.16 21:50.

17.09.16
22:38

Благодаря за съветите. Принципно избягвам да си пазаря обувки, които не съм пробвала, но като видях тези, не се сдържах. :) И принципно знам че 39 на НБ ми е малко, но като гледах таблицата на сайта, пишеше, че UK6 отговаря на 39.5 или 25 см, затова реших че ще е ок. Като ги отворих обаче, пишеше 39. :(
Ще видя Мерела като съм с малко по-силен нет, че днес едва отваря. Като цяло съм фен на НБ.  :)

Мнението беше редактирано от Margi на 17.09.16 22:40.

17.09.16
23:21

Хаха и ти ли ? Аз карам с едни НБ 780V4 и не са мръднали вече 1 година и нещо. Тичал съм към 2 000 километра с тях :). Явно днес сме на покупка маратонки аз по обяд си взех Inov-8 Roclite 280 за офроуд, по евтини ги намерих, не че и с гуменките не бягам ама .. :)

18.09.16
09:47

Каква една година?! Моя НБ е от 2010 година: ходил е пи плажове, гори, скали, тропически джунгли...заслужилу майстори на спорта. :D
Понеже вече нямат външен вид, обаче са си на практика здрави, ги държа в Трявна и там бягам из баирите с тях. Иначе не са профилирани за бягане - cross training им е модела. :) ...абе, здрави чепици. Iniv8 също се оказаха здрави, макар да взех някакъв “фитнес” модел, удобни са като пантофки, а и тях ги тормозя доста. :)

18.09.16
18:59

Движение:
- 2.55 км бягане, пресечен терен, за 16 минути
- йога, час

Храна:
- солена вода*
- матча лате* с т.шизандра*
- редче домашен суров шоколад*
- диня
- диня
- домат* със зехтин*; пълнозърнести крекери* с гуакамоле*(с хлорела* и моринга*); 2 малки парчета домашна баница* с дом.сладко от вишнап*
- закваска* с кокосова захар*

Добавки:
крилово масло, спирулина, коензим

Мнението беше редактирано от Margi на 18.09.16 22:44.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1