Дневниче от любопитство.

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.11.14
12:26

28.11.14
Тези дни се извършват нарушения, но ще си ги запиша всички, да си знам :)
закуска 9часа: домашна баница (4яйца, точени кори “Белла”, сирене и 4-5лъжици олио в плънката и 1 на дъното на тавата.,сода,к.мляко) около 150гр, айрян, кафе с мед.
по- късно: кафе с 2 кафяви захарчета, час с 1 л.мед
обяд 16.30: 4-5 хапки баница (беше ми много лошоо и тях не исках да ям , но щях да припада)
вечеря: пилешка пърж.60гр, ориз -150гр, 2-3 зелени маслини, 2 скилидки чесън :D, 30-40gr катък с орехи .
късна вечеря: тиквени семки 20-30гр.

разходка, набирания

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 29.11.14 14:02.

29.11.14
14:05

https://www.youtube.com/watch?v=g1CnDj9IK0s&index=2&list=PLF3YzdjMbVh2JgSFqdRF92S9mqrgzcmIP
улесненият вариант ,само 10мин, а корема ми гори :D

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 29.11.14 14:08.

01.12.14
11:55

30.11.14
закуска: липсва
межд: 70 мл вино – имаше Дефиле на младото вино - Пловдив.
обяд: 1 кюфте на скара, 2 топки карт.пюре. 1 топка ориз, задушени зеленчуци, тънка пърленка, таратор.
вечеря:трябваше да е салата от моркови с лимон, НОО :@ беше китайско! (околко 200-300гр) 3 мандарини

Не мога да се справя с аномалиите в апетита ми когато имам ПМС! Не устоях въобще на изкушението, исках да се наям с мазно и го направих. Това е първият път от както съм на режим (т.е. от 1 месец), от
както идва ред на ПМС.. и не бях се замисляла как да се подготвя за него като съм в режим. Момичета как се справяте с ПМС? :( Провалих ли всичко?

Иначе имах 6 часова разходка, и 10мин упражнения за корем.

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 01.12.14 11:57.

fire.is.my.nature

01.12.14
12:20

Е глупости, яж си по време на ПМС :)
Аз изядох 4 банана и близо 2 кила портокали, както и започнах пакета с орехите (което нз дали се дефинира като “справяне”, пак си е прекаляване, но с естествена храна)
Което даже не ме наяде,но си легнах :Д

Не го мисли...само жените си знаем какво значи ПМ-глад :(

Принципно го боря с мазна храна-пържола, авокадо, зехтин, ядки на едно хранене.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 01.12.14 12:21.

01.12.14
13:39

Аз също имам ужасни проблеми с апетита по време на ПМС. Понякога имам чувствтото, че не мога изобщо с каквото и да е да се нахраня. Джънк обаче не консумирам. Може да направя сладки или сладкиш и сама да си ги изям убеждавайки се, че са за половинката, защото много обича, разбираш ли :D Опитвала съм и по-мазни неща да ям, за да се заситя, но просто огладнявам много бързо. Както fire казва, само ние си знаем за какво става въпрос :)

П.С.: Не го мисли режима. Досега съм се убедила след много такива пристъпи на глад, че храниш ли се в останалото време правилно, нищо не “разваляш”. Природа...

02.12.14
12:44

01.12.14
закуска: 6-7 бисквити от овесени ядки (домашни, но +брашно),кафе с мед
межд: 1/2 филийка пълн. хляб с 1бр. топено сирене
обяд: 3-4 бисквити и 1 банан
межд: салата от моркови, лимон 1 л.олио и сол (200-300гр)
вечеря: свинско шишче -130гр, 3-4бр пържени картофа , 4-5 малки мандарини., 50гр купешки бисквити с парченца шоколад.

Въпреки, че се храня потресаващо тези дни, ще продължа да описвам тук, за да имам база за сравнение.  Wow , чувствам се изгубена.. имам апетит само за глупости, като хапна пилешко и яйца ми се повдига ?! Какво се случва...пфффф

П.С. Много ви благодаря и на двете! Чувствам се зле, че вече 2 ден не мога да се овладея, но сега като си направя една равносметка, ще споделя само месец преди това, какво съм ПОГЛЪЩАЛА по време а ПМС (помня всичко , защото беше като ритуал)

закуска: баничка,може с боза, 1 банан, 1 шоколад, и царевични пръчици (обожавах да ги ям заедно: банан+шоколад+ц.пръчици)
обяд: шопска салата с пиле с ориз , нещо за пиене задължително (нестий, тоник, компот или др.),1 филийка хляб, после десерт: вафла
вечеря: лазаня,мусака, пица или нещо такова - после нещо за пред телевизора - слънчоглед, лото пица, кроасан с кисело мляко или друго
Всъщност аз така си хапвах почти всеки ден, само че не на всяко хранене с десерт .Олеле.. добре, че си направих дневник!
сега като ги прочета.. мисля, че не мога да изям всичко това в 1 ден..въпреки, че имам апетит.

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 02.12.14 12:54.

02.12.14
22:25

02.12.14
закуска: кафе с мед, 3бр.бисквитки от овесени ядки, 1/2 к.мляко с овесени ядки
обяд: 60 гр, индийско кашу, 20 гр бисквити с парченца шоколад
вечеря: 250–300гр (картофи на фурна с масло ,на цялата тава към 40гр масло,моркови, гъби и пилешко филе), 30гр. бисквити , 500гр.мандарини.
късна в: 400гр мандарини

Кой хляб е за предпочитане : Бонус или Финес?

https://www.youtube.com/watch?v=wvau9wZ6_8k - ей , това е за днес движението.

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 03.12.14 00:03.

08.12.14
11:31

Здравейте, ББ-тийм мастърси.
Честит Празник на всички студенти!

Заради нововъведенията по сайта, не успявах да вписвам храненията си.
Но обикнивено закуската ми е: или 2 филийки с масло и извара ,или к.мляко с ов.ядки и банан (опитвам се включа изварата , като заместител понякога на сиренето)
обяд: или ядки ,или салата от моркови с лимон ,или отново 2 филийки с извара.
вечеря: салата от моркови, риба или пил.пърж. или св. шишче и тук там по някой пърж. картоф ...пф.
През тази седмица имаше общо : 2бонбона, 3барнита.

Тази седмица имах повече кардио движение: едно мощно салса-зумба парти(3-4часа), бонус към 2те тренировки през седмицата.

П.С.  Огладнявам доста бързо и даже по някога не мога да взема мерки. Толкова съм гладна. Винаги ретуширам глада с ядки - плодовете не вършат работа.  Сега нещата се обърнаха : кантара леко е мръднал надолу, мерките- не. Страхувам се много от Коледно - Новогодишната трапеза, по принцип се съобразявaт с мен , и менюто в голям процент е съставено от месо и салати :) , но винаги има нещо ,което да поглеждам и да преглъщам. :D

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 08.12.14 11:34.

11.12.14
00:20

10.12.14
закуска: късно ставане кафе с мед
обяд: 2 филийки(пълн.преп) с 5-7гр.масло, 20-30гр кашкавал, 10гр лютеница, салата- 1/2маруля,2 репички, 2л.олио, 1 оцет.
межд: 60гр.бисквити с парченца шоколад, 10гр леблебия
вечеря: околко 120 гр.мусака,  салата- 1/2маруля,2 репички, 1л.олио, 1 оцет., сок от банан и малина (някакъв детски, уж без боклуци в него , ама..)
късна вечеря: 1/2 к.мляко, 1 ч.л.мед-равна,10 гр.леблебия 3-4 бирени фъстъка

ЗУМБА, прибиране пеша 40мин.

11.12.14
21:50

11.12.14
закуска: кафе с мед,2 преп.пълн.филийки, 5гр масло , 20 гр кашкавал, 1 репичка
межд: 1 суха паста, 1 банан
обяд: скумрия 150гр на скара, салата - 1/2 маруля,лук, репички, оцет, олио
межд: 40гр бисквитки с парч. шоколад
вечеря: 400гр мандарини.

Сигурна съм, че това меню не е най -доброто, но целта ми е , да съм в норма спрямо калориите и в същото време да имам глезотийките ,които ми се хапват. Няма да е все така. Сега е такова усещането ми.

Това беше тренировката за днес : https://www.youtube.com/watch?v=11JXbBBgfWg
с гири 4,1кг :)

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 11.12.14 23:18.

13.12.14
19:09

12.12.14
закуска: 1/2 к.мл. с 20 гр овесени ядки , 1/2 банан
межд: 4 пълнозърнести бисквити
обяд: 90гр, кюфте на скара, 200гр общо(топка ориз, 2 топки картофено пюре, задушени :карфиол, царевица, броколи,морков), таратор, 1 пърленка
вечеря: 80мл. розе, 5 бонбона, 200мл нестий

С такова меню май е по - добре да си водя обикновен дневник... Сигурно ще спра да пиша за тази година :D

Равносметката за малко повече от месец ,старание за себе си:
-1,5кг надолу , приблизително 1,2,3см от различните проблемни местенца
- по- голяма сила
-жизненост, по - рядко ми пада кръвното
-афинитет към тренировки и такива с тежести
-намалена храна, като цяло и висок процент отхвърляне на вредна храна
-храня се по -често (вероятно метаболизма ми се е активизирал)
-преоткрих разни храни: броколи, овесени ядки, зеленчуци, извара , зехтин

Не се отказвам от нищо, доволна съм от равносметката, но е глупаво в такъв сайт да си вписвам бонбоните, бисквиките - не е адекватно.
Надявам се празниците да минат без големи изкушения и с новата година , да дойде и новото отношение към тялото ми :)

Успех на всички за постигане на желаното !
Ще ви чета дневниците, да сверявам информация ;)

20.12.14
23:03

https://www.youtube.com/watch?v=11JXbBBgfWg
клекове с гири =8.2кг общо, тяга 15кг

28.03.15
15:37

Здравейте на всички!
След голямото затишие.. нещата при мен стоят така: 59.9 кг (сутрин на гладно), тренировките са само 2 пъти седмично зумба, но си направих тренировката по- тежка, като я правя цялата с пясъчни тежести на краката -едната тежи 1.1кг. Искам да споделя, че е страхотно! Чувствам, че мускулите ми работят повече и мисля, че виждам подобрение в извивките ми :)

Дойдох, за да попитам: Какво мислите относно, овесените ядки и това дали трябва да се киснат от вечерта, преди да се изядат на сутринта. Аз закусвам с тях, но си ги насипвам към киселото мляко и ги хапвам след като омекнат.

Благодаря! Успех на всички по пътя към целите :)

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 28.03.15 15:37.

07.05.15
13:54

http://www.bb-team.org/articles/4378_hiit-high-Intensity-interval-training

22.06.15
14:37

Започнах да тренирам Хийт. Вече имам 3 тренировки (в група за напреднали )  :)
Размазващи тренировки! <3

09.04.16
23:06

Здравейте, BB- Teamъри :)
Някой ползвал ли е този продукт? Някакви мнения?
Благодаря.

18.07.16
10:07

Здравословен обяд :)

16.09.16
12:22

Пристрастена към тази закуска!
Палачинки:
2с.л. овесени трици, 1 яйце , 1 белтък, смлени- ленено семе,сусам. , малко вода, щипка сол
банан и мед

<3

16.09.16
18:00

Когато на кафето му липсва компания :)
Пр: овесени ядки , бакпулвер, две яйца, протеин, рожков, смлени семена, мед, канела, ванилия, грозде, 1 ч.л. кокосово олио

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 16.09.16 18:02.

16.09.16
18:40

Абе ти нещо тренировки това онова. През половин година постваш разни десерти ... :) и после яко тъмница.

18.09.16
23:17

Здравей, Калоян!
Вероятно е моя грешка, че този дневник е публичен, при положение, че в него поставям неща, които остават за мен като информация. Целта, той да остане такъв е, че ще се чувствам свободна да задам въпрос в него и да ми бъде отговорено. :) :)

Иначе тренирам: HIIT , тичам, карам колело, танцувам :)

Мнението беше редактирано от RoyalsM на 18.09.16 23:24.

19.09.16
11:01

Ами супер :) пиши от време на време и по някоя тренировка, покрай десертите :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1