A New Iron Maiden out there! PUNISH YOUR WEAKNESS!

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.09.16
11:26

Днес съм именичка и желая честит празник и на всички с хубавите имена Вяра, Надежда, Любов и София! :)

Сутринта побягах за здраве :)
- 5.81 к = 37:37 мин.
- 3*15 преси различни варианти

Следва пазар, малко работа из къщи и ще се почерпим с тате и любимия ми човек, който вчера пристигна и супер много ме зарадва!

Хубав ден на всички! (sun)

20.09.16
17:44

Днес:

Загрявка: 7 min. workout (приложение на телефона ми): full body - 12 упражнения, 30/10 сек, средно интензивно:
- jumping jacks
- wall sit
- push ups
- crunches
- step ups
- squats
- triceps dips
- plank
- high knees running in place
- lunges
- push ups with rotation
- side plank

KB/Goblet Ladder: заедно с 16 кг. пудовка:
20 руски суинг - 1 гоблет клек (пудовката ми е пред гърди)
19 суинг - 2 гоблет и т.н.
Време: 28:29 мин.

+ 50 крънча с извивки

+ три стойки на ръце, като на две от тях успях за първи път да отлепя едната ръка (дясната) юхууууу!!! :) супер много се зарадвах!

Такааааа.... мислех си, че ще ми е по-лесно от Блек Джек, нали все пак не са бърпита :D Да, ама не! Гоблетите с пудовката са си тегавина.
Суинговете, както повечето пъти правейки такива комплекси, са ми без накъсване. Гоблетите, подобно на бърпитата, почнах да ги накъсвам на по 7/8/10/9 и т.н. от 12-ия натам. Но добре се получи, отново дрехите ми бяха все едно от легена за вода :D

И да отбележа още нещо, което пропуснах, а всъщност ми влияе като цяло. От както съм си вкъщи, кондицийките успявам да ги правя следобед, когато татко си почива. Който ми чете дневника знае, че аз тренирам сутрин на гладно, преди работа. Но сега това време ми е заето от грижите за татко. Само бягането, когато мога да изляза за по-дълго а то е уикендите или сега почивни/празнични дни, го правя преди обед и то след като съм си свършила работата до тогава вкъщи.
Та заради следобедното трениране, обикновено закуско-пбядвам, и след тренировка вече вечерям, по-рано от обикновено. Но какво да се прави, за сега ще е така, обстоятелствата го налагат.

21.09.16
22:46

Днес само 7 минутното. Имах работа, а и от вчера ме хвана мускулната и реших да не се занимавам.

И няколко снимки от може би последния ми плаж от неделята, 18.09. Тия дни валя и захладня, май ще прибирам вече банския....

Тъжно е, когато прибираме банските... :)
Красиво бедро на снимката, на която си полегнала.

И честит имен ден на вече голяма патерица. Жива и здрава!  :)

22.09.16
17:37

Благодаря ти, Вероника! (F)

Днес карах Спиро да му сменят масло и филтри и заради връщането и ходенето на два пъти натам се скалъпиха един 4к пешком. Освен маслото май ще в добре всъщност да мисля за нов Спиро щото ламарините на тоя са взели дали, гният. Ще покарам още макс година а през това време ще се оглеждам за друго...

Ще си остана със 7 минутката и днес май. Не ми се прави нищо повече (за сега). Просто няма толкова тъп ден като днешния, мрачен и безличен. В такива дни завиждам на Фродо  - кърти по цял ден под някое одеяло или възглавница и хич не ѝ пука.

23.09.16
11:30

Днес:
- 3.12 к = 20:30 мин.
- 3*12 преси
И 7минутката по-късно.

25.09.16
20:18

Добър вечер!
Днес със систъра бяхме островитянки. Посетихме св. Анастасия или Болшевик, както се знаеше едно време. Адски добра идея, много приятно и разтоваращо си изкарахме. На морската гара се забихме след това в дюти фрий шопа и ооооо какви находки.

Инак преди Бургас правих 7минутката.
След като се върнахме вкъщи излязох да побягам, доста свежичко, готино почти вече безлюдно:

- 4.34к - 27:41 мин.

На острова, както си повелява за едни чистокръвни морски чеда като нас, си хапнахме сафридче, рибна чорба и картофелници.
Абе препоръчвам разходката и престоя, даже има и хотелска част с няколко монашески килии...

Мнението беше редактирано от Membaris на 25.09.16 20:28.

27.09.16
20:05

И бягането ми се измести вече май към то следобеда или по-скоро вечерта... но какво да се прави. Като замина обратно към Сф ще оправям режима, а знам ли... може пък да взема да променя нещата. Ще видя...

Днес - минахме още един външен одит по ISO20k успешно със сайта, който подготвях и консултирах. Супер доволна съм! Работа като работа, но най-сладко е, когато реално си видиш резултата. Тия така духовити и усмихнати ирландци в началото не знаеха какво, как и къде, даже ми се струваваше на косъм дали няма да има някое и друго несъответсвие, но... всичко 6, без сме! Изобщо тоя месец само добри резултати.
Тази седмица имам месечиния си 1:1 с меринджея, нямам търпение да обсъдим успехите :D

Денят беше мрачничък и аз кротко си вършех работата на компа в къщи. Но след добрата новина просто ме изби на адреналин и реших да побягам, и без това се състезавам с един приятел тук в ендомондото за най-много избягани км за месец септември, викам да навъртя още нщкой к докато не е станало късно :)

- загрявка: 7-минутката
- 4.30 к = 27:26 мин. (доста свежи, особено след дъжда..а и имах въздух)

И сега е време за хапване. ;)

28.09.16
17:12

Днес:

- 7-минутката
- 100 суинга (руски) с 16ка = 3:26 мин. (4*25) - доста подобрение във времето и бройките за почивка

29.09.16
18:26

Днес:

- загрявка: 7-минутка
- 5 к = 34 мин. измъчени... учудих се, но от 4ия к нататък просто спрях вървях бърз ход

30.09.16
19:45

Днес изпращам септември с:

- 7.12 к = 49:15 мин.
- 7 минутката

И една бягаща снимка от вчера + двойката лебеди на нашия бряг и един малък сладур който много обичам

04.10.16
16:57

Юхуу, алоха! 8-)
Онази нощ посрещнахме мамето, всичко ток! Много съм радостна, а и тя си е отпочинала и доста добре си е изкарала при семейството (другата част от него де хихи). Отново има доста риба, икра, шоколади, бонбони и шушони за което сме и благодарни и най-вече на баба де, тя все такива чуднички нещица ни праща. Ох, а кашкавалката каква е вкуснтина. За сгушенката и шоколадовото масло няма да казвам нищо :D

Та през уикенда движението беше домашна работа и помежду успяхме със сестра ми да се поразходим и наоколо отново. Джиткахме из Бургас, пояздихме малко на конната, до Несебър и така.
Днес реших да се пораздвижа в къщи. За бягане не знам пак кога, но дори и да не сваря докато съм тук все още (в четвъртък потеглям за София) здраве да е. Доста доволно съм го изкарала от към бягания за целия месец и малко тук, ендомондото ми сумаризира + едни 17 к от времето 29.08. - 02.09.

Днес:

- загрявка: 7-минутката цяло тяло
АМРАП 10 мин. с 16 кг. пудовка:
- 10 тяга на един крак
- 10 руски суинга
- 10 преден клек
Завършени: 5 кръга + 4 тягички и после си завърших 6ия кръг.

+ 4*12 колелце от колене
няколко стойки

- завършек: друга 7-минутка за сила включваща следните движения:
> squats
> downward dog push ups
> push ups
> crunches
> arm haulers
> side knee tucks
> wall sit
> six inch hold
> diamond push ups
> lateral lunges
> hand walkouts
> knee to nose

09.10.16
17:34

Хопс!
В четвъртък ми беше ден за пътуване, петък работа и пазар, събота чистене и пак лек пазар и днес лека почивка със завръщане е залата :-)
Хубава първа тренировка след месец и половина пауза:

- загрявка: 7 минутката

15 мин. АМРАП, по 10 от:
- тяга 40 кг.
- прехвърляне на мед. топка 10 кг. през рамо
- американски суинг 16 кг. пудовка
Завършени точно 7 кръга :-)

3 стойки редувани с 6/7 набирания на халки от седеж на земя
разтягане

Утре най-сетне и завръщане в офиса! Това да си домашен толкова време си е асоциализиращо :-P

11.10.16
10:53

Днес:

- загрявка: 7 минутка

13 мин. АМРАП от 2, 4, 6 и т.н. от:
- тяга 50 кг.
- wall ball shots 6 кг.
разтягане 5 мин.

Завършени във времето: 7 кръга  + 10 тяги като начало на 8мия :) Извън времето си довърших 8ми.
Така общо повторения: 72 тяга + 72 топка
Доста добре като се има предвид, че това е същото както тягите с пресите, само че до сега ги бях правила с 40 кг.

13.10.16
08:51

Днес:
- 3к = 19 мин, различни скорости и наклони но ми беше адски неприятно, изглежда отвикнах от пътеката
- 4*12 повдигания на краката от лег
- 7 минутка
- гребане 500 м.

14.10.16
21:28

Честит рожден ден, Наде! Жива, здрава, щастлива и все така позитивна (party)

Dizzy

14.10.16
21:44

Наздраве! :)

14.10.16
21:50

Още една везничка! (sun)
Честит Рожден Ден и от мен! (d)

15.10.16
00:34

Честит Рожден Ден!

17.10.16
11:50

Ехххей много благодаря мили хора! :)
Влизам за секунди, ще впиша по-късно подробности от изминалите няколко дни :)

20.10.16
11:13

(wave)
Най-подир се вписвам :)
На 14.10. тръгнахме към Македония  (традиционно по рожденните ни дни сме на път, екскурзия и въобще има винаги някакво движение). За съжаление тази година нямах време за плануване и не можахме сами да се организираме (което реално си предпочитаме) и резервирахме кратка екскурзия до Охридското езеро. Никога не бях ходила към този край и останах със смесени чувства. Охрид ни хареса, приятно е градчето и езерото, има атмосфера. Обаче това Скопие, Битоля и въобще другите места и паланки през които минахме не си струват времето. Да не говорим, че хорицата нямат пътища и едни 80 км ги манаваш за 2 часа.. :) До сега все пътувахме до западноевропейски държави и изобщо подобни неща не са ни правили впечатление, но сега мога да кажа, че оценявам това което имаме в БГ, макар и все малко или недостатъчно, но го има (не ми се изпада в подробности, тези, които искат ще ме разберат). Като цяло ще ми останат само приятните спомени и хубавите гледки от Охрид. :)
От към движение - то е ясно обикаляне, пешеходстване, на Самуиловата крепост няколко стойки на ръцe за разнообразие и 7 минутката. (sun)
От към подаръци само ще спомена един - сестра ми ми подари 12ка пудовка, която ще прави компания на 16ка

Днес си посетих залата. Правих една преработена Линда и се чувствам супер:

- загрявка 100 суинга с 16ката = 3:12 мин.  (party)

Преработената Линда:
10, 9, 8 ... от:
- тяга 50 кг.
- лицеви опори
- обръщане от земя с подклек 25 кг.
Време: 20: 22 мин. (sun)

+ 3*10 повдигания на краката от стойка

23.10.16
18:28

Днес:

- загрявка 7 минутка
- кондицийка:

10, 9, 8, 7… за време от:
> заден клек 40 кг.
> лицеви опори
> тяга 50 кг.
Времето ми е: 15:43 мин. :-)

3 кръга по 10 от:
- хиперекстензии
- преси под наклон
- набиране на халки от седеж на земя

+ 3 и нещо часа на Витоша - разходка Драгалевци - Бай Кръстьо - Драгалевци

Без да се усетя вече кондицийките ги джиткам с 50 кг тяга вместо с 40 кг. Якостта е с мен, без да се натрапва, а плавно но сигурно.

25.10.16
10:08

Днес:

- загрявка 7 минутка само че по-скоро стреч

7 кръга за време от:
- обръщане от земя с подклек 30 кг. - 3
- бърпи с прескок на щангата - 5
- суинг 16 кг. пудовка - 7
Време: 13:29 мин.

После не помня какво беше, но пак стречвах и стойки имаше...

Вчера нещо полудях и от 17 ч. някъде до към 19 голямо лапане беше... голям глад ме беше избил. (giggle)
Добре че подобни случки са изключително редки, поне тази сутрин имах сила да обръщам 30 кила, за което съм предоволна.

27.10.16
10:52

Тази сутрин:

- 7 мин. гребане на Концепт 7ма степен (за съжаление няма батерия и не знам колко е разстоянието, но грубо към то 1400 м)
- стреч 7 минутка
- 50 wall ball shots 6 кг. мед. топка - 2:29 мин.
- 10/10/10: хиперекстензии/набиранки/преси
- стойки на стена + wall walk с отлепяне на всяка ръка по 5
- разтягане

- 7 мин. гребане Концепт 9та степен

30.10.16
12:51

Днес:
- 7 минутка разътяжка
- 10 к Морнинг Рън в Борисовата = 72 мин.
Едно 4/5 мин. отгоре, но така е това трасе... (whew)

31.10.16
13:22

7 минутка стреч, 7 кръга, 7 суинга, 7 минути гребане на 7-ма степен ... има нещо много мистично в тренировките ти ... ;)

01.11.16
10:17

Даааа Марги! Мистично ми е :) :D без да искам си ги нагласям..

Днес:
- 7 минутка загрявка

- втората загрявка:
4 кръга от всяко движение, 35 сек/15 сек от:
- тяга 50 кг. (8, 6, 7, 7)
- въже (45, 40, 45, 45)
- хиперекстензии (10, 8, 9, 10)

3*10 с 6 кг. мед. топка плувец
3*12 с 2*10 кг. дъмбели ренегадско гребане

тяга: 3*3 с 60 кг; 3*2 с 65 кг. и нещо се отказах натам.. не ми е ден за тяга изглежда

3 мин. въже - 235 скока

Нещо ми трепери дясната ръка...

03.11.16
11:58

Днес:

-  загрявка: 7-минутка

Преработената Линда (10, 9, 8…) за време от:
- тяга 50 кг.
- лицеви опори
- обръщане с преден клек от земя 30 кг.

Време: 29:35 мин. (whew) (party)
разтятаге

Обръщанията ме бавеха, но така е то, като вече съм мръднала на 30 кг... гледам и да не бързам пък прекалено за да не стане някой фал.

Мнението беше редактирано от Membaris на 03.11.16 11:59.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1