Anelia: Много OFF Season

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.04.15
22:39

казано от Anelia на 28.04.15, 22:21:

Зарязах бърнъра, няма смисъл да го пия като храненето ми не е идеално.
Все пак малък напредък: втори ден съм без грам бира :)

И аз имах драми със спирането на (beer) и то чисто психически.
Оказа се, че зора е първите 5-6 дена. После забравих тотално за нея

15.11.15
19:32

Хелоу след много време прекъсване. Не обещавам, че ще си водя дневника, дори по-скоро съм сигурна, че няма, защото...нямам нужда.
Исках само да ъпдейтна какво става с мен. Сезонът тази година приключи доста рано за мен, защото август заминах през океана за цели 2 месеца и ей ме отново, некачвала се на колело от много време, натежала. Качих 3 килограма за тези 2 месеца, но не толкова от ядене на джънк (по-скоро не съм опитвала дори, с много малки изключения), отколкото ядене от стрес. Не че съм се стресирала много, но цялото това пътуване ме изнервяше подсъзнателно и имах нуждата да ям повече. + намалих движението и преминах само на бягане и от дъжд на вятър зала.
Сега всичко е наред, вкъщи съм си, започнах бавно и полека да се връщам към колелото, килограмите падат един по един, защото ги моря със салата и бира за вечеря (само това).
Това е в телеграфичен стил, добре съм, жива съм, радвам се на топлата есен, дано продължи повече (sun)

На снимките във фейсбук въобще не изглеждаш да си качила килограми.  Радвам се, че ъпдейтваш дневника!  Липсваш! :*

14.10.16
22:18

Отдавна не съм писала тук, май няма и да поддържам дневника, защото съм забравила какво е сметки, хранене под час или записване.
Набързо да отбележа, че днес ме мериха на Танита и съм 15,4% мазини, 63% вода и костите ми са с нормално тегло (това, за което се опасявах) 2,2 кг. Много доволно: мускули има в изобилие, висцерална мазнина само 1%. Утре ще видя как се отразяват литър бира, пържола и суджук върху алкалността на слюнката ми хехе :)

14.10.16
22:29

Ние от Шумен сме толко’ големи, че няма нужда да се храним под час и да броим калории. Нека и балъците да имат занимавка

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1