22.12.16
17:08
Здравейте ! Радвам се че попаднах тук ,че и толкова познати видях .Имам цел идната година да стигна до Ултра Маратон . Надявам се да го изкарам до края ,ако попадна в 10 ката ехееей ,ще е цяло чудо.Бягам ,от никой ей така за кеф. Преди това бях дълго време във фитнеса ,там признавам откачих от еднообразното ниско въглехидратно ядене ,железа режими и вода . Зарязах го точно когато видях резултата,който чаках ,но цената не ми хареса. Дълго тренирах на вън на въздух и студ .интервални и кросфит тренировки. И през домашния фитнес съм минала ;). Сега бягам ,вина ги съм бягала,но сега ходя и на състезания. Мноого ми харесва атмосферата ,хората адреналина спусканията и т.н И преди ходих на състезания но не се подготвях за тях . Сега е друго имам нова цел. За сега това е от нен ,усмивки желая !
22.12.16
17:29
Успех!
Яяяяяя, виж ти ;) позната физиономия :) Всъщност само задочно те зная, от състезанията по бягане :)
Ще следя с интерес, имаме еднаква цел :)
А така малко да има повече тичащи и във форума. Като гледам тези ултрамаратони набират скорост :) Успех
казано от kaloyan на 24.12.16, 18:04:
Като гледам тези ултрамаратони набират скорост :) Успех
...както един познат констатира: “ultramarathon runner is the new vegan”. ;)
25.12.16
08:53
Добре дошла и успех! :)
26.12.16
12:19
Благодаряя Ви . Честита Коледа на всички. Бъдете здрави и нека има Мир и Любов.
30.12.16
16:47
Винаги съм се чудил за тези ултрамаратони, като са по над 100-120км (да кажем, че 80км е преодолимо за един работен ден :D) сядат ли тия хора малко, пият ли по едно, така както са си една хубава компания? Отделно има по 150км в арктическия кръг- там дремват ли по някое време в някоя хижа, да кажем?
Зависи от нивото на подготовка и нагласата и характера на състезанието.
В общия случай има доста висене по пунктове(по всевъзможни причини - основните са ядене, бъбрене, почивка, смяна на екипировка-преобличане, размишления над тежкото спортно битие), особено за неподготвените, които са над половината участници.
Времето на бягане е директно обвързано с нивото на подготовка, голяма част бягат доста малка част от самото трасе.
Хората лудват, най-вероятно защото това им носи някаква нирвана(разбирай изчерпали са тотално въглехидрат и соли и това води до определени състояния), и все пак идеята, че просто бягаш и си сред природа ги привлича.
И все пак това са мои впечатления, не съм участвал и достигал до тази нирвана. :)