проблем с прасеца

07.01.08
13:09

забелязвам че левия ми прасец не е толкова добре оформен и е малко по-малък от десния.Дайте съвет как да ги балансирам

По принцип е нормално едната страна на тялото да ти е по - добре от другата. Разлика винаги ще има.

07.01.08
18:23

Една серия допълнително на 1 крак за слабия прасец би свършила работа.Но както каза Георги това е нормално, стига да не се набива на очи.

07.01.08
19:54

Изрежи разликата.

Не, сериозно, не прави различен брой серии за двата крака, не знаеш колко по-зле може да стане. Примерно, да се окаже че претренираш прасците и като правиш една повече за по-слабия да задълбочиш разликата. Съмнявам се че имаш 5 сантиметра различие? Жените живеят с различни гърди, сега ти си се притеснил за прасеца ;)

07.01.08
19:57

:lol:  благодаря за отговорите

MO

07.01.08
20:11

казано от valerious на 07.01.08, 19:57:

:lol:  благодаря за отговорите

ми ти си го каза тогава за кво пускаш тема винаги едната страна ще е различна от другата, наеш ли колко по зле от теб има дето лявата им е 3 см по малка от дясното има хора които са с разместени плочки дори и аз , познавам един дето му е като развалена мозайка корема ама си има плочки и пак си стои яко! да не говорим за гърба...

09.01.08
17:40

не бе човек казвам го в добрия смисъл благодаря :P

01.01.17
16:33

Дайте да съживим темата, имам разлика в двата  прасеца около 4 см малко повече. Тичам от скоро дали мога да сложа тежест 300 400 храна ба единият? Или след тичане да правя упражнения с единият. Разликата идва от походката ми. С единият крак леко накуцвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1