07.01.08
13:09
забелязвам че левия ми прасец не е толкова добре оформен и е малко по-малък от десния.Дайте съвет как да ги балансирам
07.01.08
16:13
По принцип е нормално едната страна на тялото да ти е по - добре от другата. Разлика винаги ще има.
Една серия допълнително на 1 крак за слабия прасец би свършила работа.Но както каза Георги това е нормално, стига да не се набива на очи.
Изрежи разликата.
Не, сериозно, не прави различен брой серии за двата крака, не знаеш колко по-зле може да стане. Примерно, да се окаже че претренираш прасците и като правиш една повече за по-слабия да задълбочиш разликата. Съмнявам се че имаш 5 сантиметра различие? Жените живеят с различни гърди, сега ти си се притеснил за прасеца ;)
07.01.08
20:11
казано от valerious на 07.01.08, 19:57:
:lol: благодаря за отговорите
ми ти си го каза тогава за кво пускаш тема винаги едната страна ще е различна от другата, наеш ли колко по зле от теб има дето лявата им е 3 см по малка от дясното има хора които са с разместени плочки дори и аз , познавам един дето му е като развалена мозайка корема ама си има плочки и пак си стои яко! да не говорим за гърба...