ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.01.17
18:54

казано от nervak на 02.01.17, 18:40:

Тези филми се гледат с ДЕЦА...-те са за деца и родители,а не за родители и деца...или ептен без деца.Схвана ли?

Не, не схващам.
Гледам доста анимации. Някои са изключително качествени.
Повечето филми на Дисни. “Замръзналото кралство”, “От вътре навън” последния го гледах  дори по 2 пъти. Има и други, разбира се.
Всеки филм си има художествена стойност. Пък и послание, поука. Не може да предлагаш такъв шит като Ядосаните птици или Пандата дори на деца. Но всичко е основно заради боксофиса и  франчайза, така си го обяснявам.

02.01.17
18:55

02.01 комплексна
повечето в супер серии
1. полулег с дъмбели (10,14кг) 3х10х(2х21кг)
2. клек (20,40,50 кг) 3х6х60кг 2х8х50кг
3. флайс на пек дек машина 3х10х45кг
4. придърпване на скрипец пред гърди 3х10х50кг
5. лег преса (50кг) 3х12х80кг
6. кросоувър за гърди (почти прави ръце) 3х12х(2х15кг)
7. едностранно придърпване за гръб на кросоувър от колене 3х8х40кг всяка ръка
8. хиперекстензии с тежест 3х15х15кг диск в ръце
9. разтваряне за бедра 3х15
10. коремни преси от обратен наклон 3х15
11. едностранна раменна преса с пудовка 3х10х10кг всяка ръка
12. разгъване за предни бедра 3х10х25кг
13. сгъване за задни бедра 3х10х25кг

Крдио на велоергометър 20 мин. (пулс 135-140) (whew)
Движение за деня 1 км. :)
Малко домакинство.

Сьомгата през цялото време искаше да ми излезе през носа. :)
Иначе много приятна и стегната тренировка.

Едно време какви анимации имаше, а сега... леденото кралство

Т. Тодорова

02.01.17
19:48

Стига си тренирала, давай да правим деца, че иначе ще си останем второ качество хора... сеш’ се...

:D

Между другото, обожавам да гледам детски и това, че съм на 30 и не съм се разплодила (мисията на тая земя не съм си изпълнила,ей  :D), не ме спира и до ден днешен да се радвам като малко дете на някои от тях. Пандата обаче е мега тъпа. А аз дори обичам панди. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.01.17 21:37.

02.01.17
22:01

казано от Queen Cobra на 02.01.17, 18:54:

Не, не схващам.
.

Вярно,нищо не схващаш...ако ще и да се поакаш от анимации.
Художествена стойност и деца...глупости...боксофис и  франчайз  :D
Още един опит:
Тулуп 95 кила,често дебилен и силно асоциален ...с хоби да стърже ножове и да тъне в тонове вино и бъчви,заклал не едно теле  и прасета-как си го представяш да гледа Шрек и Панди и камиони поригони Покахонтас????
Амиии  гледа да ти кажа...ама не сам-капиш?

Тодорова...деца се правят!!!-ама я пробвай  куче да направиш )))))))))))))
Та аз за това треперя над косматия, подъл и продажен урод,дремещ на черджето)))
Никой не е казал,че  кусур без деца не сте хора...напротив...с децата човек озверява))))))))
Просто този ти(ъ)п филми стават забавни и приятни в компания на твоите деца...
То и телетъбис е уродия...ама  :D…или не си го гледала хахах)))

Т. Тодорова

02.01.17
22:19

Сигурна съм, че е така.

Но не виждам защо някой, който все още не е открил това невероятно щастие, трябва да бъде постоянно потъпкван и подиграван. Супер много прекалявате с това - не е джентълменско и не ви прави чест.

И въпреки че Мира го понася като пич и не отразява много коментарите (респект, за което), аз не мога да ги подмина за пореден път. Не знам как други успяват.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.01.17 22:20.

02.01.17
22:47

Съжалявам ,ако е прозвучало като тъпчене и подигравка.
Просто след като се изказа колко тъп бил  рисувания филм за пандата ,се изказах и аз...защо ми харесва,кога и как човек се в+идиотява.А ти  се хвана за детеродните функции изпълнени или не...
Извинявам се още веднъж.

Мнението беше редактирано от nervak на 02.01.17 22:49.

Dizzy

02.01.17
22:58

Мира, струва ми се, че си се пренаситила на Холивудски продукции. Нещо подобно ми се беше случило и на мен. Имах период от няколко години, в който гледах по много, ама много филми. В един момент всичко започна да ми се струва блудкаво, натруфено, безсмислено... избери си прилагателно. Какво направих - ами просто започнах да подбирам и намалих количеството. Също започнах да гледам  документални, филми за животните и природата. Опитай, сама ще видиш разликата. Промяната малко прилича на това да започнеш да се храниш без сол. В началото е кофти и безвкусно, но в един момент започваш да усещаш истинския вкус на храната.

А, още нещо. Снимките са с много лошо качество. Пускай светкавицата! :D

Т. Тодорова

02.01.17
23:26

казано от nervak на 02.01.17, 22:47:

Съжалявам ,ако е прозвучало като тъпчене и подигравка.
Просто след като се изказа колко тъп бил  рисувания филм за пандата ,се изказах и аз...защо ми харесва,кога и как човек се в+идиотява.А ти  се хвана за детеродните функции изпълнени или не...
Извинявам се още веднъж.

То не е за първи път. Плюс това, аз нямам нужда от деца, за да се наслаждавам с пълна сила на продукти от един или друг тип, предназначени за тях - мислих, че ми личи. :D

Така или иначе, не се обърнах единствено към теб. Радвам се, че имА достойнството да се извиниш. (beer) Ей зат’ва поствам снимки на Хю Джакман, вместо на Бийбър и неговия клас там. :D

Майтапът настрана.

Иван, примерно, всеки път, абсолютно всеки път я обижда брутално и грозно. На лична основа. Така, както един мъж на място, с неговите претенции за класа и възпитание никога не би си позволил. “НЕ на диагоналките, ДА на мачкането на жените, които виждаме като по-уязвими!”. Не разбирам.

Не мисля, че Мира има нужда някой да я защитава, но когато такова отношение стане тенденциозно, не води до нищо здравословно, а и сваля стойността на форума наполовина. Минумум от уважение към платформата, която използваме, можем да си спестяваме и без друго напълно излишните обиди.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.01.17 23:39.

Dizzy

03.01.17
00:14

Аз ще се изкажа малко в стил Ерих фон Деникен.

@Теди, а редно ли е да ставаш морален съдник на по-голям от теб и зрял мъж? А дали разбра написаното от него или прочете през своята си призма и взе че се бъзна за едното нищо? А Мира от какво има нужда - от “защита” или от мноооого внимание? А дали го получава вниманието? А админите могат ли да трият нежелани коментари от дневниците?! А?

Мнението беше редактирано от Dizzy на 03.01.17 00:15.

Т. Тодорова

03.01.17
07:33

Ама вие кога ще спрете да я играете тая карта с възрастта? :D Нито аз съм на 15, нито той е на възрастта на дядо ми. Освен това, смятам, че съм доста възпитана и умерена в критиката си към него, защото си имам причини да го уважавам и целта ми не е да влизам в конфликт.
И дори ТОЗИ път да не е имал това предвид, много други пъти е бил неимоверно груб с нея. Имам пълно основание за коментарите си. Плюс, че той се извини и въпросът приключи, а ти сега рипаш и се зъбиш.

И да, тя Мира няма нужда от защита, ама виж, Илия на тая възраст вече сам не може да се оправя. :D

Няма как да гледам как се сипят обиди по някого при всеки удобен повод и да си трая вечно. Ако някой друг може, да е жив и здрав, и да не се превръща в мой морален съдник. ;)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.01.17 07:39.

Dizzy

03.01.17
08:16

Ха добро утро и на теб! :) Поне разбрахме, че нищо не си разбрала.

Т. Тодорова

03.01.17
08:18

Тъй да бъде. :)

03.01.17
09:17

Да, снимките са с лошо качество, защото
1. апаратът е само с 3 МП, а слагам по-м алка резолюция, защото иначе стават по 2 МБ снимката,
2. правени са отдалеч 1,5-2 метра от огледалото и съм ги кропнала
3. има страшно много “шум” в тях, който е много видим и натрапващ се
4. ако сложа светкавица в огледалото, всичко се осветява и нищо не се вижда.

Всичко това ми се получава на закрито и близко снимане. Особено ако искам да снимам нещо от книга.
На ярка слънчева светлина и на дистанция е по-добре.
Предполагам е много дразнещо за гледащите тук, иначе аз си ги правя за да видя отстрани нещата и да имам архив. :)

=====================
п.п, не съм, гледала телетъбис - бяха неимоверно скучни и прости.  Някакви хомункулуси, които се търкалят по тревата.
Май гледах д-р Злобюл :) Като се замисля и той не лъхаше на интелект.
Гледах и “За животни с любов” беше ми любимо. И “Като лъвовете” - къде ли са сега тия малките таланти? ....
Понякога даваха цирк “Монте Карло”- те и сега го дават с 5-6 години назад. :)
Най-обичах да дойде неделя и да гледам  Дисни , а като по-малка “Looney tunes”. Обаче дядо винаги гледаше мача- колко съм ревала :D
==========
Всъщност най-ми харесвах “Минута е много” - във времената , когато даваха по 30 лв и 1 книга  на участник.  Изпращах писма с въпроси от енциклопедия “България” и дори имам книга с автограф от Вучков за подарък.
===================
Правете деца, не война.
Айде със здраве.

===================

03.01.17
09:26

казано от Т. Тодорова на 03.01.17, 07:33:

, Илия на тая възраст вече сам не може да се оправя. :D
)

E тук вече ми сипа)))))))))))))))))) с черпака.
А честно аз така и схващам ,защо се подскача за темата деца?!Кой има,кой няма на 20,30,40г...Все едно е някакъв недостатък???!..А ,че Ицко стана баща на 83-това достатък  ли е???
Излишно чувствителни сте на тази тема...Аз за това и се извиних,а не защото съм казал нещо лошо...за мен де.

ей на пак:

казано от Queen Cobra на 03.01.17, 09:17:

п.п, не съм, гледала телетъбис - бяха неимоверно скучни и прости.  Някакви хомункулуси, които се търкалят по тревата.

Със същата убеденост...както за космоса и тн...всъщност за каквото и да е.
Кобре,радвам се че са ти били скучни-нормално е,телетъбисите са за 2-3год ....

Мнението беше редактирано от nervak на 03.01.17 09:31.

Т. Тодорова

03.01.17
09:32

казано от nervak на 03.01.17, 09:26:

казано от Т. Тодорова на 03.01.17, 07:33:

, Илия на тая възраст вече сам не може да се оправя. :D
)

E тук вече ми сипа)))))))))))))))))) с черпака.
А честно аз така и схващам ,защо се подскача за темата деца?!Кой има,кой няма на 20,30,40г...Все едно е някакъв недостатък???!..А ,че Ицко стана баща на 83-това достатък  ли е???
Излишно чувствителни сте на тази тема...Аз за това и се извиних,а не защото съм казал нещо лошо...за мен де.

Ха сега сърбай! :D

Казах аз каквото имах за казване, мисля, че си личи от какво е подбудена тази чувствителност и няма нужда да повтарям пак и пак. И на чорбаджийката на дневника не й се слуша повече сигурно, та всеки да си мисли и да си преценя как се отнася с околните.

Змийчок, прощаай за зацапването.

П.С. Телетъбис са много зле, бе :D Песничката става :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.01.17 09:34.

03.01.17
09:47

Иначе  Теди- гледам си документални филми. Не съм се преситила. Просто съм станала претенциозна. :)
Има много хубави филми от Холивуд- е, останалите 98% им развалят реномето. 
======================
Вчера отидох на асасините. Първо  , защото го обявиха още 2013 и пускаха трейлъри още преди 2 години. Изглеждаше величествено, яко пушилка и безсмислено клане. Примерно:
https://www.youtube.com/watch?v=3jbLIkITRow
Пък и Карфицата удари едно рамо. ;)
Обаче ... Голямо разочарование.

SPOILER ALERT
Никаква фабула, никакъв смисъл, никакво развитие на героите, никакъв картарзис.
Това е просто най-скъпият филм за паркур в историята евър.
Какъв беше смисълът да снимат и обработват 3 години, който струва 125 МИЛИОНА  долара, за да изглежда по-зле от  стара компютърна игра.
3 д беше по-скоро дефект. Поне в нашето кино прожекциите са супер размазани -може би защото техниката и салончето са на 40 год, от времената когато изпълкома на партията си е пускал речите бай Тошо.
Никаква логика в това да ти кажат че Кал е единственият жив наследник, а после се оказва че държат цяла тайфа отрепки, че и ги хрантутят по 40 години като в старчески дом, да харчат по 3 млд на година за машина за сънища, вместо да преровят по-обстойно обектите от 15 век.
Летенето и скачането бяха най-интересната част. Малко се колебаех дали гледам Спайдърмен или Тарзан , защото същото скачане на закачулени гледам всяка вечер в Стрелата.
А финалът  (puke) (puke) (puke)
Мисля, че щеше да е доста по-успешно и евтино ако целият филм е CGI както  FINAL FANTASY VIi - който много повече ми хареса.

================

Със същата убеденост...както за космоса и тн...всъщност за каквото и да е.
Кобре,радвам се че са ти били скучни-нормално е,телетъбисите са за 2-3год ....

Но ги даваха докато станах на 20 :)

03.01.17
10:12

Ема ти с играта запозната ли си?

03.01.17
10:18

Не , не играя. Иначе съм гледала откъси и сцени в тубата от преди.
Филмът претендира, че е самостоятелна история.
Бих го гледала пак заради преследванията и битките, да си ги превъртам, бяха яки. Фасбендер има хубаво тяло.
Иначе грам стойност не открих в сценария.
Това са ми личните впечатления, въпрос на вкус (казало кучето ...  :) )

03.01.17
10:30

Пък аз 4 пъти си го пускам тоя филм и проспивам различни части от историята. Може би, ако опитам още няколко, ще успея да навържа историята.

Снощи се подсетих от поста с ревютата ти да гледам Бриджит Джоунс. Много се смях, напомни ми неща, които бях забравила.

03.01.17
10:40

Този филм се оказа попадение:

http://www.imdb.com/title/tt2534634/

Заснет е много изискано като и режисьорът и актьорите знаят защо са там, с бюджет само от няколко милиона евро. The Fencer е на английски, има го в Замуда.

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 03.01.17 10:42.

03.01.17
10:44

казано от Von Suthaus на 03.01.17, 10:40:

Този филм се оказа попадение:

http://www.imdb.com/title/tt2534634/

Заснет е много изискано като и режисьорът и актьорите знаят защо са там, с бюджет само от няколко милиона евро. The Fencer е на английски, има го в Замуда.

Хм, да, има го, Фехтовачът, дърпам го .

03.01.17
10:54

казано от Queen Cobra на 03.01.17, 09:47:

....
SPOILER ALERT
Никаква фабула, никакъв смисъл, никакво развитие на героите, никакъв картарзис.
Това е просто най-скъпият филм за паркур в историята евър.
Какъв беше смисълът да снимат и обработват 3 години, който струва 125 МИЛИОНА  долара, за да изглежда по-зле от  стара компютърна игра.
3 д беше по-скоро дефект. Поне в нашето кино прожекциите са супер размазани -може би защото техниката и салончето са на 40 год, от времената когато изпълкома на партията си е пускал речите бай Тошо.
....
Мисля, че щеше да е доста по-успешно и евтино ако целият филм е CGI както  FINAL FANTASY VIi - който много повече ми хареса.
...

Много зле беше, а такива надежди възлагах на този филм. 3D-то беше тотално прецакано и дразнеше - размазваше се вторият план, засветяваха се контури от първия...Понякога имам чувството, че трябва да се вдигна и да запаля къщата на продуцентите след такова фиаско. Ако омажат така и Ghost in the Shell и Covenant може направо да ме откажат да ходя на кино.

03.01.17
15:36

03.01
Сън: 22.30- 7.00

Заспах всъщност с книга и не знам точно.

Храна:
- 3в1
- юфка със сирене и масло
- шепичка сурови ядки и стафиди
- свинско парченца 200 гр. сурово, варени зеленчуци 300 гр. сурово
- шепичка сурови ядки и стафиди
- няколко фъстъка, мезенце - еФтин суджук ок. 50 гр., 50 мл. Passport колегите черпиха
- инка със сметана
- зеленчукова супа с месен бульон поне 600-700 мл. :) ок. 100 гр. сирене с нея
- ред шоколад Милка

Страшен апетит имам, а уж трябва да намаля малко, да поспадне задника ...

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 04.01.17 14:08.

03.01.17
16:38

Миркааааа...в любимия ти Лидъл има едни много готини , сатенени нощнички ...11.99 за 2 броя :)
не знам защо се сетих отново за теб  (nlove5)

Мнението беше редактирано от Албаст на 03.01.17 16:39.

Carbohydrate

03.01.17
16:59

казано от Албаст на 03.01.17, 16:38:

Миркааааа...в любимия ти Лидъл има едни много готини , сатенени нощнички ...11.99 за 2 броя :)

Това, така хубаво и красиво женско тяло, не е за такива еФтинии.....ако бях по-млад, щах да ти направя предложение...абе направо щях да дойда и да те открадна

04.01.17
11:40

03.12
Без тренировка.
Движение 2 км. - колежка ме докара
Чистене, малко домакинство.

Почивах си, четох “революцията на мравките” ей, много дълга тая книга, бе,заспах навреме :) .
Гледах ФЕХТОВАЧЪТ - определено качествен филм. Започна  тежко и депресиращо - направо намразих директора, очаквах лагери, изтезания, саможертва, смърт. А накрая се разви съвсем оптимистично. Стори ми се малко наивистичен- някакви селяндурчета, тренирали с върбови пръчки да победят всички отбори в СССР, момчето спечели момичето и всички заживяха щастливо.
Иначе посланието е хубаво, ясно и поднесено с  реализъм.

04.01.17
13:22

Друг хубав филм е Крадецът на книги. Като цяло книгата е страхотна, рядко харесвам филми по книги, но този си струва. :) Ако си го гледала, извинявам се за спама.

Мнението беше редактирано от Ади на 04.01.17 13:26.

04.01.17
13:26

Еба си джентълмена, ми да и беше купил пък, Коледа беше скоро.

04.01.17
14:18

казано от Solomon Kane на 03.01.17, 10:54:

казано от Queen Cobra на 03.01.17, 09:47:

....
...

..., а такива надежди възлагах на този филм..

Защо? Филмите по игри, честно казано съм ги отписал.

Ето един хубав не-холивудски филм (не че няма и хубави холивудски, де).

Mandariinid

Грузинско-естонска продукция с малък бюджет. Но филма е страхотен.

04.01.17
16:05

казано от БПН на 04.01.17, 13:26:

Еба си джентълмена, ми да и беше купил пък, Коледа беше скоро.

ем...а де :) тя и китка в саксия още чака ...:) аз съм като БДЖ ..

04.01.17
16:20

Ем, чакам, да :)
============

04.01
Сън: 22.30-7.00

Храна:
- 2в1
- домашна баница със извара и яйца
- 1 банан, 3 малки кивита
- салата морков, цвекло и алабаш с лимон и зехтин ок 200-250 гр., свинско парченца 200 гр. сурово
- шепа сурови ядки и плодове
- 3в1
- ред шоколад милка с лешници
- сьомга- предимно месце и коремчета ок. 200 гр., 2 фил. Вита, туршия карфиол и морков 130 гр. (много солена, дейба .... )

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.01.17 13:45.

04.01.17
16:22

И ти чакаш... и те чакат... кво чакате бе, деЙб@ :Д

04.01.17
17:11

казано от ddd на 04.01.17, 16:22:

И ти чакаш... и те чакат... кво чакате бе, деЙб@ :Д

От умрял писмо.

04.01.17
17:22

казано от Албаст на 04.01.17, 16:05:

Евала!
Щом е нещо, с което се гордееш...

04.01.17
20:49

казано от Димо на 04.01.17, 17:11:

От умрял писмо.

Аа - не шъ да е умрял, пепел ти на езика.  :D :D
============
Нещо тематично :

04.01.17
20:57

04.01 рамо, ръце
1. раменна преса с щанга 3х10х25кг
2. лицеви опори раменен хват за трицепс 3х10
3. бицепсово сгъване с щанга 3х6х25кг стриктно
4. хеликоптер с щанга 3х8х25кг
5. разгъване за трицепс зад врат с 2 ръце 3х15х15кг
6. бицепсово сгъване с 2 ръце 3х10х15кг
7. повдигане а с 2 ръце напред 3х8х15кг

Движение за деня 3 км.

Брей, като седне човек пред печката, не може да стане после. :) Ама раздвижих добре, все пак.
Нещо намалих набиранията не за друго, ами лостът е в другата стая- а там е около  2-3 градуса. Та трудно се мотивирам. :D
Много се мотах и късно стана за да правя и кардио,  така че тия 2 седмици ще е на минимум куллото.
===============
От раменните преси с пудовка много ме болят после  предмишниците- явно с щанга изобщо не се активират тия мускули.
Утре малко заличка, мисля.
Язък че в нашата няма такива екстри като при Тодорова. Но пък евтина , мръсна и без обвързване. Като минет на магистралата.  :)

04.01.17
21:48

казано от БПН на 04.01.17, 17:22:

казано от Албаст на 04.01.17, 16:05:

Евала!
Щом е нещо, с което се гордееш...

Роня сълзи нощем ...:(

05.01.17
20:48

05.01
Сън: след 22.30-преди 7.00

Не знам точно кога заспах, направо ми спря тока. Сутринта ми беше нервно и се събудих и мисля едни глупости. Хормони некви :)

Гледах ARRIVAL- баси чудото, не ги е срам вече да правят само глупости. Имаше някакъв зачатък на оригиналност, който умря в  мъки в безумни времеви парадокси и бездарна актьорска  игра.

Храна:
- 2в1
- домашна баница с извара и яйца (1/2 парче изядох само)
- картофки на фурна с кашкавал 250гр. , свинско мазно парченца 200 гр. сурово
- 1 съвсем  малък Passport ок.  35 мл.(продължихме почерпката от вчера) 1 шок. бонбон
- 1малък  банан, ред шоколад Милка с лешници
- 2 фил. Вита, свинска вратна пържолка 150гр. сурова, доматен сос Арабиата 100 гр., туршия карфиол 200 гр. (обезсолих я вече :) )

05.01.17
21:04

05.01 комплексна
някои в супер серии
1. избутване на машина за гърди седнала (37кг) 3х8х62кг
2. набиране надхват 3х6
3. гоблет клек с дъмбел (под паралела) (16кг) 3х10х26кг
4. флайс на пек дек машина 3х10х45кг
5. придърпване на скрипец зад врат /пред гърди с V ръкохва. 3х10х50кг
6. лег преса (50кг) 3х12х90кг
7. коремни преси от обратен наклон 3х15
8. румънска тяга с 2 пудовки 3х15х(2х16кг)
9. повдигане на изпънати крака от стенд 3х12
10. привеждане с прави ръце на скрипец 3х10х30кг
11. сумо клек с 2 пудовки 3х10х(2х16кг)

Кардио на велоергометър 20 мин (пулс 125)
Движение за деня 3 км. (докараха ме)

================
Пак бяха заели стойката за клек да правят трапец (headbang)
Имаше един редовен идиот, от охранителна фирма, който днес просто беснееше из залата - от уред на уред, размята, хвърля, лашка- както на клипчетата за идиоти във фитнеса. Но това се ядва, обаче оставяше нечовешки мокри петна по лежанките и уредите- ВСИЧКИТЕ , защото се местеше навсякъде. Не съм гнуслива, ако не го виждам, обаче ми се обърна стомаха в един момент и не се прежалих да легна в локвичката помия, та си смених упражненията.
==============
Голям наплив от разплути кифли на тае - бото, а и за тренировка в залата -май с началото на годината започват да се вземат в ръце.
——————————————-
Малко са ми натоварени раменете от вчера и не бутах лежанка. Май първия път правих само шестици а тази тежест.
Доволно и стегнато- като за мен, някъде за 60 мин. правя силовата, без да си засичам почивки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1