ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.01.17
21:29

казано от Queen Cobra на 05.01.17, 21:04:

Имаше един редовен идиот, от охранителна фирма, който днес просто беснееше из залата - от уред на уред, размята, хвърля, лашка- както на клипчетата за идиоти във фитнеса. Но това се ядва, обаче оставяше нечовешки мокри петна по лежанките и уредите- ВСИЧКИТЕ , защото се местеше навсякъде. Не съм гнуслива, ако не го виждам, обаче ми се обърна стомаха в един момент и не се прежалих да легна в локвичката помия, та си смених упражненията.

Кобре, вземи си един спрей за почистване и няколко салфетки и нямаш грижи ;)

Нова страница - само хубави неща и никакви ядове. Сутрин като станеш, хапваш една лъжица непокизъм и тръгваш на работа (sun)

Мнението беше редактирано от Zozo на 05.01.17 21:30.

05.01.17
21:33

Майташиш се ти, но не беше леко влажно петно в рамките на допустимото, а локва, стичаща се на струйки надолу. Просто ме сви стомаха наистина като си помислих да легна в тази слуз. Другите уреди поне бях изсъхнали ...
Аз всъщност знам че не чистят тапицерията.

05.01.17
21:34

В нормалните зали оставят препарат и кърпи за почистване на уредите. А ти доскоро обясняваше, че няма проблем да се тренира бос в подобна среда :D

05.01.17
21:45

казано от ME4O_TURIST на 05.01.17, 21:34:

В нормалните зали оставят препарат и кърпи за почистване на уредите. А ти доскоро обясняваше, че няма проблем да се тренира бос в подобна среда :D

Също и табелки “Моля почиствайте след себе си облегалките на уредите, другите трениращи ще го оценят”

05.01.17
21:46

казано от ME4O_TURIST на 05.01.17, 21:34:

Ами аз нямам проблем и в предишната дискусия казах същото- знам недостатъците на залата идеално.
Не ме е страх да се заразя с нещо, просто е гнусно
Ако си го беше забърсал, нямаше да направи впечатление и щеше да се прокисва с всички  останали течности от последните 5-6 години :)
============
Явно Шумен е по-цивилизован. Тук няма такива неща.
В другата зала дори не се мие, защото е с кечета. Мисля, че по празници я минават с прахосмукачка.

05.01.17
23:12

А няма ли кой да му каже на този питекантроп да  си забърсва???
На който съм направил забележка в най-лошия случай, като ме види  си чисти...а някои се взимат в ръце.

06.01.17
07:15

казано от nervak на 05.01.17, 23:12:

На който съм направил забележка в най-лошия случай, като ме види  си чисти...а някои се взимат в ръце.

Това е една от най-големите драми у нас - защо е необходимо да казваш на някого? Защо сам не се сеща какви ги е свършил?

06.01.17
08:45

Не знам, явно е някакъв “тартор” в залата, прави си каквото иска. Има си няколко такива-лашкат, блъскат, реват, но никой не им прави забележка. Да, не е библиотека, но е малка градска заличка над банка и  ресторант, в която хората ходят да пият кафе, да поръчкат wi-fi то и да си полафят с френдове и не върви да се правят такива изпълнения.
А пък не искам да влизам в конфликти със страховити агресивни хора.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.01.17 08:46.

Иван

06.01.17
08:48

казано от Queen Cobra на 06.01.17, 08:45:

U’re a fuckin lawyer, goddamn it. Можеш да спекулираш, както си искаш. Use the force :D

Мнението беше редактирано от Иван на 06.01.17 08:48.

06.01.17
08:55

казано от Иван на 06.01.17, 08:48:

U’re a fuckin lawyer, goddamn it. Можеш да спекулираш, както си искаш. Use the force :D

Ами ... Аз съм страхлив държавен служител :)

Иван

06.01.17
09:26

казано от Queen Cobra на 06.01.17, 08:55:

казано от Иван на 06.01.17, 08:48:

Ами ... Аз съм страхлив държавен служител :)

Имаш основата, в една от професиите, в които човек има възможност, да изпъкне с личностният си потенциал (въобще нямам предвид ерудицията, тя е фактор не повече от 15%, колкото и да не се харесва на някои) и да изкъртиш пазара. Ако ти е цел, де. Просто, на мен ми звучи вълнуващо, дори човек да опита.

Мнението беше редактирано от Иван на 06.01.17 09:26.

06.01.17
09:29

Не, че трябва да се толерират маймунщини по принцип, ама в тази ситуация и шамар може да изяде. Освен коментарите за саксията, като твоите впрочем. По селата е кофти.

И аз съм от село.

06.01.17
09:40

Има решение (sun)
Отиваш при него и съвсем учтиво го молиш да си забърше. Вземи си препарат и кърпа и му ги предложи с усмивка :)

06.01.17
11:15

Нямах предвид някое момиче да прави забележка...ясно е ,че такива дебили веднага ще се изрепчат на девойката.Мъже няма ли????
Правил съм забележки на всякакви уроди...да не пърдят ,да не уригат...да си бършат кира от уредите...и хич не ми дреме голям ли е,малък ли е със смачкани уши ли е...тез последните отскоро са много модерни и страховити))))))Само от девойки ме е страх и не правя забележки...-тях не можеш да халосаш с дъмбел,ако се наложи.

Carbohydrate

06.01.17
11:29

казано от Queen Cobra на 06.01.17, 08:45:

Не знам, явно е някакъв “тартор” в залата, прави си каквото иска. Има си няколко такива-лашкат, блъскат, реват, но никой не им прави забележка. Да, не е библиотека, но е малка градска заличка над банка и  ресторант, в която хората ходят да пият кафе, да поръчкат wi-fi то и да си полафят с френдове и не върви да се правят такива изпълнения.

яка зала, баси.....къде другаде можеш преди тренировка да се наядеш с боб, да сдъвчеш 3,4 скилидки чесън за здраве и да удариш един Швепс)))))))))))))), а пък дрехите от предната седмица в шкафчето ще са допълнение към тренинга, когато газовете излязат през всички дупки))))))....тогава трябва да се провикнеш в залата: - ОХАААА, БРЕ, ЮБРЕЕЕЕ

06.01.17
12:27

Всичко е до манталитет ....на тоя дори и да му кажат нещо сигурно пак ще си бъде същия .....тука при мен дори и лошо гледащите баДки си ходят с кърпите лятно време и всичко си е ток ....е миризмата на стадо пръчове не можеш я махна ама поне не се налага да се въргалям в бъкащи от химикали  телесни течности ...:D

06.01.17
15:42

Боже, каква полемика предизвиква обществената хигиена :)
А на предишната страница даже имам тренировка.
============

06.01
Сън: 23.00-7.00

Щях да легна в 22,но викам да почета 10 мин, мда...

Храна:

- 2в1
- домашна баница с извара и яйца
- 2 круши, шепа сурови ядки и стафиди 40-50гр.
- варени зеленчуци със зехтин 300 гр. сурово (карфиол, брюкселско, зелен боб, морков и пр. ) свинска пържолка 150 гр. сурово
- капучино от автомат
- свинска пържола 150 гр. сурово, печени картофки с масло и кашкавал 250 гр,
- 1 голяма ФАФЛА 60 гр.

===========
БПН - не съм в село- картографски. Ловеч даже се води областен град :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.01.17 12:46.

06.01.17
16:35

В случая “на село” имаше за цел да описва състояние на духа.
Извинявам се, ако е излезнало по друг начин.

06.01.17
18:25

казано от overkill на 06.01.17, 12:27:

...тука при мен дори и лошо гледащите баДки си ходят с кърпите лятно време и всичко си е ток ....е миризмата на стадо пръчове не можеш я махна ама поне не се налага да се въргалям в бъкащи от химикали  телесни течности ...:D

Това  с кърпата не е решение- той тая кърпа изобщо няма да я изпере. На следващата серия ще я обърне от другата страна.  Да я мести мръсна и мокра от уред на уред ден след ден е все същия к*р. :)
Не че ще си донесе някой де. Иначе са със супер самочувствието на големи играчи...
==========
Като гледам черния полуразложен парцал за миене, който седи в съблекалнята и някаква несвършваща бутилка ароматизиран препарат , ми е ясно колко чистят.
==========
Много е натрапчива тая миризма на спарени ташаци - още след предверието като влезеш и те лъхва топъл задушевен облак.
Особено в съблекалните- няма отварящи се прозорци и нямат вентилация. В дамската баня вентилацията не работи от месеци  и водата се изпарява вътре в съблекалнята. Щорите са спуснати-сакън да не ни видят от съда отсреща :)  , по стъклата постоянно тече конденз и и са залепнали от плесен.
В самата зала пак става адския конденз, щото цялата е само стъкло и умните отварят по малко прозорците. Значи човек като е загрял и потен и като седне на скрипеца примерно да му духа леден вятър в гърба, е супер идиотско.

06.01.17
19:07

Мирка, да питам ли откъде знаеш на спарени ташаци как мирише? ;)

06.01.17
19:12

казано от Албаст на 06.01.17, 19:07:

Ти не знаеш ли? :)

06.01.17
19:13

казано от Queen Cobra на 06.01.17, 19:12:

Ти не знаеш ли? :)

Може да не е толкова гъвкав, че да разбере...

06.01.17
19:55

някой и е пазил на лежанката.8-)

07.01.17
01:03

Ха ха ха ..Мира ....колко плащаш за това удоволствие да посещаваш тая възбуждаща сетивата зала .....:D

07.01.17
10:12

казано от overkill на 07.01.17, 01:03:

Ха ха ха ..Мира ....колко плащаш за това удоволствие да посещаваш тая възбуждаща сетивата зала .....:D

Аз лично си вземем карта за 8 тренировки (24 лв), което ми идва солено и гледам да ги използвам максимално- в смисъл тренировка, кардио , къпане :)
Иначе
https://goo.gl/8rhZSw
45 лв. за месец за градчето и условията, които предлагат е ПРЕКАЛЕНО скъпо.
При положение че примерно в съблекалните няма отопление, мръсно е (по моите критерии), няма много тежести и лостове, липсват основни машини , работи от 8,30 до 22 вечерта, като в 21.30 вече са изгонили хората. Има само шкафчета с ключе, малка баня 2 кв. м. и бойлер. Дори вече от една година не слагат сапун.
Продават също доста скъпо дозите амино , протеин или бърнари, а май не са оригинално производство.
=================
В Търново , който също е областен град, картите са МНОГО по-евтини, 25-30,  на месец, по-евтино за студенти и  17 - 20лв за ученици. Правят се промоции, дегустации, подаръци, черни петъци, продават добавки с отстъпка, в “ПМ” има много по-добра техника, сградов фонд, много по-голям избор добавки, дори кърпи.

Иван

07.01.17
10:20

Само един фитнес ли има в твоя град?

07.01.17
10:21

Въй, стана ми мило. Напомни ми за първата зала, в която стъпих преди 10-тина години. (обаче как звучи, все едно съм еба си спортиста)
Цените се нормални като за средностатистическа зала.
Най-хубаво ми е като няма трайно обвързване. Много се дразня с тия членски вноски и на баба им хвърчилото такси и таксички.

07.01.17
10:41

казано от Иван на 07.01.17, 10:20:

Само един фитнес ли има в твоя град?

Две зали.
Другата е по-зле. В смисъл- става супер за силови тренировки, но пък няма  бани (само една баня обща, без отопление, почти не включват бойлера и е на едно с тоалетната и мивката и всички влизат там, серат, пърдят, сещаш се), съблекалните са преградена част от коридора и поне допреди година не се отопляваха, сигурно беше 10 градуса в съблекалнята, а като ходих 2 години поред зимата в залата беше 13-14 градуса, тренирала съм с ръкавици докато загрея, няма барче, отоплява се с някакви експериментални печки, абе нищо си няма, само железа.
Дневната цена е същата.
Ето, Сега са боядисали наново и има 4-5 нови уреда втора ръка, сглобени от собственика и нови печки.

https://goo.gl/VPtGNp
(е,има и един хотелски фитнес  с гладиатор, лежанка, дъмбели  и 2-3 колела.)
============
В смисъл- плащам си, ходя, тренирам, поради липсата на друга зала.
Но се възмущавам защо на други места при МНОГО по-добро обслужване и оборудване, цените са ДВОЙНО по-ниски. Няма треньори, само за тае бо и зумба. Има само рецепционисти, които правят кафе и шейкове.
Който е хванал цаката как да “дои” малките момиченца, си води клиентките и си ги тренира. Има поне трима, които познавам, защото идват по едно време с мен. Сигурно има и други.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.01.17 10:46.

Иван

07.01.17
10:53

На мен това ми звучи, като чудесна бизнес възможност за 3-та зала...

07.01.17
10:58

казано от Иван на 07.01.17, 10:53:

На мен това ми звучи, като чудесна бизнес възможност за 3-та зала...

Според мен няма достатъчно клиенти. Той града е само хора над средна възраст, които не са научени на фитнес, малко ученици от немската , които ходят за 2-3-5 месеца, няколко вечно отслабващи  мадами и няколко баТки. ) Добре че има групи по тае бо, да видя цели 15 жени жени в залата.
Я има 500 човека общо за двете зали, я не.
Дори двете зали не знам дали си изпащат разходите.

07.01.17
11:45

Oнзи ден попаднах на този клип.
https://web.facebook.com/Newsromaniaofficial/videos/1644735215826228/
Някои хора коментираха, че било нормално за нации като руснаците и нямало нищо страшно. Самият източник има 8 хил. коментара също че е полезно.
За мен това е недопустима идиотия, да, категорична съм.
Нямам против който и да е здрав възрастен човек да се полива, ако ще с кофи лайна,
но да поливат с ледена вода тези мънички бебенца на минус 10-20 градуса, при положение, че могат да умрат от хипотермия или да развият пневмония, пффф!!

07.01.17
11:52

казано от Queen Cobra на 07.01.17, 10:12:

45 лв. за месец за градчето и условията, които предлагат е ПРЕКАЛЕНО скъпо.
При положение че примерно в съблекалните няма отопление, мръсно е (по моите критерии), няма много тежести и лостове, липсват основни машини , работи от 8,30 до 22 вечерта, като в 21.30 вече са изгонили хората. Има само шкафчета с ключе, малка баня 2 кв. м. и бойлер. Дори вече от една година не слагат сапун.
Продават също доста скъпо дозите амино , протеин или бърнари, а май не са оригинално производство.
=================
В Търново , който също е областен град, картите са МНОГО по-евтини, 25-30,  на месец, по-евтино за студенти и  17 - 20лв за ученици. Правят се промоции, дегустации, подаръци, черни петъци, продават добавки с отстъпка, в “ПМ” има много по-добра техника, сградов фонд, много по-голям избор добавки, дори кърпи.

Моята едномесечна карта (неограничена), в повече от отлично оборудвана зала, отоплена, чиста, с отоплена и чиста съблекалня, топла вода, душ и т.н. струва 35лв, като лятото е 30лв, за мъжете сега е 40лв. Какви са тия 45????

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.01.17 12:03.

07.01.17
12:06

Ами 45 лв. са си 45 лв. Който иска, плаща, който не- не :) Свободен пазар.
Хубава си е залата, повечето хора не са дребнави като мен и не обръщат внимание на такива неща.
Почти никой не се къпе там. Жените не ползват особено много лежанки и тежести, само уредите за крака и малко скрипец, вземат си гирите до 5 кг и се завират в задното помещение да се чекнат.
А мъж да се оплаче от хигиена, не съм виждала. Мисля, че им е все едно чисти ли се или не :)

Т. Тодорова

07.01.17
12:32

Кобрети, я ела у ПловдивО :P

Верно, най-мръсният въздух е тук, ама залите са чисти и евтини. Като сложиш и чаровните жители (makeup), приличният културен живот, който се заформя и общата лицеприятност на града, си е мега оферта.

Аз малко кат’ бившата ми шефка - от където мина, все го промотирам :D, ама не мога да се сдържам. (inlove)

07.01.17
12:37

Еми такова е положението. За по-малко пари какво ползват хората, дето тук не са го виждали.
Аз тъй и не разбрах, защо сешоарът в залата е с прекъсвач и духа 30 сек, после презарежда половин минута, пак се духам 30 сек.  пак го оставя да зареди. Все едно ще им похарча тока, баси ....

07.01.17
12:53

06.01
Без тренировка
Движение- няма :)

Не си подадох носа вчера- отидох на работа с такси, защото вчера сутринта не беше разринато, снощи валя дъжд и заледи и реших че ми е мил животът и няма да ходя по платното. И на обед не излизах, а вечерта ме докара колега.
Щях да тренирам, обаче се заплеснах да си пиша с една позната, после говорих с майка и то стана късно, та пълен леш вчера.
===========
Трябва да изнудя някой колега да ме взема сутрин поне 3-4 дни другата седмица, че е -10 градуса 8 часа сутринта  и не виждам причина да правя физзарядки в снега, аз съм стара жена вече.
===========
Във другата стая до прозореца- външнен апартамент и няма съседи да ме отопляват.
Цвекетата ми още се държат, обаче.

Т. Тодорова

07.01.17
12:56

казано от Queen Cobra на 07.01.17, 12:53:

... аз съм стара жена вече...

Наборе, да си имаме уважението! Тепърва предстои разцветът на силите ни - н’ъл се говори, че жените към 40 процъфтявали :D

Спирам да спамя и се залавям с нещо полезно, че тая уста затваряне няма :D

07.01.17
14:30

Сега, аз не съм малоумна-ясно ми е защо положението със фитнесите е такова.Както е “нормално” в нашата държава това е допълнителна дейност на собствениците да си “перат” парите. Имат си друг бизнес, автоцентрове, магазини, хотели и пр. 

Едната зала, където ходя, е за боксьорите, ММА-ците и охранителните фирми (които “нормално”, да си правят каквото искат).
Другата е на борците,каратистите и таекуондото, които са си бетонирани още от времената на прехпда. Всеки в Ловеч знае кой е Магерана, налЕ :)
Така че всички дечица, лелки и чичковци като нас са само за допълнителен млеконадой и основният човекопоток е по равно разпределен между двете зали.
Не знам ако някой иска да направи конкуренция, дали няма да му се случи нещо лошо :) Освен да фалира.

Carbohydrate

07.01.17
15:33

Е, точно като ти четях поста и си спомних за един много хубав филм - Крайпътна къща с Патрик Суези.

07.01.17
16:01

07.01
Сън : след 23.00-8.00

парадоксът на петъка- спи ми се на умирачка, но си мисля, как утре няма да ставам рано ...

Храна:
- 2в1
- 1 банан, 1 малка ябълка
- 2 парчета домашна баница с извара и яйца, 1 свинска пържолка 150 гр. сурово
- 250 мл кефир
- 2 фил. Вита с фъстъчено масло 2-3 супени лъжици (ама големи :) ) 1 круша
- 2 малки ракии(70-80 мл. общо), пастърма и суджук от диво ок 100 гр.
- 1.5 шишчета от диво ок. 150 гр. , 1 чаша червено вино

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.01.17 23:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1