Да пия ли протеин преди сутрешна тренировка на гладно за изгаряне на мазнини?

The Barber

11.01.17
11:05

Здравейте, въпроса е в самото заглавие:)
Имформацията която намирам е доста противоречива. Ако идеята ми да горя мазнини веднага,  не ми се струва логично да приемам 110 калории точно преди тренировка.

11.01.17
11:53

Логично е да не ти се струва логично.
Отговорът е във въпроса.
Сутрешна тренировка на ГЛАДНО, означава без протеин.

The Barber

11.01.17
12:47

Благодаря! Какво мислиш за no explode в същата ситуация. Сутрин на гладно, за чистене на мазнини?

Мнението беше редактирано от The Barber на 11.01.17 12:48.

11.01.17
13:20

казано от funkyto на 11.01.17, 12:47:

Благодаря! Какво мислиш за no explode в същата ситуация. Сутрин на гладно, за чистене на мазнини?

По-добре фет бърнар.

The Barber

11.01.17
14:04

Нямам бърнър, но пия л-кърнетин. Да разбирам ли, че е безмислено да пия no explode преди кардио тренировка. Питам защото аз правя 3 аеробни в седмицата и 2 кръгови с много кратки почивки във фитнеса с 20 Мин HIIT на велоаргуметъра, което пак го броя за кардио защото пулса ми е висок и почти не почивам. След като вдигам тежести в тези кръгови тренировки не е ли по добре да пия no explode тренировка?

11.01.17
15:38

Според мен няма смисъл, но ако вече си го взел може да го изпиеш...

11.01.17
15:46

По мое мнение изобщо няма нужда да пиеш “но експлоуд” или каквото и да е друго “ескплоуд”.
Натискай си на тренировки - мускулите, както и цялото тяло се адапатират.

11.01.17
15:47

По мое мнение изобщо няма нужда да пиеш “но експлоуд” или каквото и да е друго “ескплоуд”.
Натискай си на тренировки - мускулите, както и цялото тяло се адапатират.

The Barber

11.01.17
15:53

Аз и без това нещо не го усещам:( Мой приятел ми каза, че като го пия първите тренировки ще искам да преместя уредите извън залата. Нищо такова не усетих. Ще си го оставя за другия месец, когато уж ще започвам да тренирам за маса:)

Мнението беше редактирано от The Barber на 11.01.17 15:54.

11.01.17
16:03

No explode е подходящ преди тренировка и особено на гладно при положение, че вече го имаш.
На мен ми действаше тонизиращо и по кожата усещах “иглички” от бета аланина.
Ако не си го купил си направи равносметка на парите, които ще дадеш. Цена/ефект е твърде висока.
Същото се получава и при комбинацията двойно-късо кафе + 1000мг витамин С, 30 мин преди тренировка, без ефекта на игличките. 
Ако искаш ефект на напомпване е добра комбинацията Horny goat weed + arginine caps(марката е без значение) 2-3/ден.

The Barber

11.01.17
16:13

Живея в Англия и тук си го купувам за 24 паунда, което за тукашния стандарт си е 24 лв:) но дори да го обърна в лева пак излиза почти на половина по евтин от България. Защо? - не мога да отговоря :)

12.01.17
16:16

Само да кажа, че ако целта на двойното късо кафе в комбинацията с витамин С е да има повече кофеин, в нормалните кафета има повече кофеин отколкото в късите, а в дългите - най- много.

12.01.17
17:06

казано от Димо на 12.01.17, 16:16:

Само да кажа, че ако целта на двойното късо кафе в комбинацията с витамин С е да има повече кофеин, в нормалните кафета има повече кофеин отколкото в късите, а в дългите - най- много.

Правилно!
Идеята е, че 30 мин преди тренировка изпиването на 1 чаша(ок 200мл вода+Ц) и още толкова кафе( аз обикновено пия кафето  с една допълнителна чаша вода) ще бъде покана за прекъсване на тренировката и неудобно напрежение в пикочния мехур. Мен ме устройва ” чисто практически” пиенето на двойно късо с Ц. Иначе, който иска може двойно дълго или както си иска. Комбинацията Кафе + Ц не е стандартизирана.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1