Колкото да не е без нищо

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.01.17
16:37

19-годишен, живея във Франкфурт, майна по рождение, уча информатика.
Старият дневник се позапълни бая, а и искам този малко по-делови да го водя.
Ще описвам храната и тренировките, както и покупките, та да не ги запазвам по разни хвърчащи файлове, а и по-лесно да си водя месечните разходи. Тренирам в мазето на общежитието, като се подразбира, че е с ограничени тежести - лост с макс. тежест 115 кг. Ще тренирам само големи мускулни групи, като през 3 тренировки ще добавям 1 кръгова, повече кръгове и с повече повторения. Почитател съм на високовъглехидратното хранене, сладко не харесвам и не ям.

Вчера:
спринт 1х100 м,  7х30 м,  3х50 м
напади х 200

Храна:  150 гр овес, 500 мл кисело мляко, 500 гр пилешко, 400 гр свинско, 700 гр картофи, 2 салати от домати, 2 банана

Днес:
гребане, пендлей  4х10х75
набиране, у.х.  7х3 през 10 сек
набиране, широк надхват 3х12
горен скрипец  4х12х 10 плочи
планк 2х отказ с 20 кг

Храна: 150 гр овес, 500 мл кисело мляко, 500 гр пилешко, 600 гр ориз, 150-200 гр фъстъчено масло, 10 яйца, салата

Много ми е интересно откъде си купуваш месото (магазини) ? Поздрави от Кьолн :))

13.01.17
01:11

казано от Бетина Димитрова на 13.01.17, 00:33:

Много ми е интересно откъде си купуваш месото (магазини) ? Поздрави от Кьолн :))

Пазарувам от Aldi, там ми излиза най-изгодно. Под изгодно имам предвид, че месото на ден ми излиза около 2.50, ако е с намаление може да падне под 2 на 500 гр. От REWE понякога също взимам, основно алкохол :D
Penny също съм виждал добри продукти на някои цени, но предполагам варира.

Да, аз от Нето си пазаря най-вече, но понеже много отзиви имам от познати тук, че не било качествено месото от тези магазини тип алди / лидл....ама то как да знаеш вече кое е качествено и кое не:/

13.01.17
12:29

казано от Бетина Димитрова на 13.01.17, 02:11:

Да, аз от Нето си пазаря най-вече, но понеже много отзиви имам от познати тук, че не било качествено месото от тези магазини тип алди / лидл....ама то как да знаеш вече кое е качествено и кое не:/

Ако питаш мен е най-добре месото да е домашно. :)

Днес:

тесен лег 10,5,5 х 75,85,85
военна с обръщане от земята 3х4х65
кофи 4х30 СТ
пек дек 4х15

Храна: 200 гр овес, 500 гр братвурст, 200 гр пилешко, 10 яйца, 700 гр ориз, 500 мл кисело мляко, салата

Вчера се обади пак контузията, днес при тесния лег лявата ръка изпреварваше значително. Ще заменя овеса в близкото бъдеще с макарони, че съм като кон всяка сутрин.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 13.01.17 12:35.

14.01.17
14:39

5 пъти от:

35 кг лост
обръщане вис х5
военна х5
преден клек х5

без почивки

2 км гребане, 9:40 мин.

Хареса ми така с кръгове. Първоначалната идея беше 10 кръга, но реших да видя без почивки докъде ще я докарам. Въздух нямам, това и смятам да подобря в бъдеще. Към вчера добавям 2 литра вино от вечерта.

Храна:200 гр овес, 500 мл кисело мляко, 6 кивита

14.01.17
21:45

Втора тренировка :

обръщане, вис 2х75, 3х5х65
набиране, широко 2х15
военна 15,13 х 55
гребане, хор. на машина 3х12х целия стак
лицеви, тясно 60 х СТ

С някакво много симпатично девойче с добре развит глутеус тренирах. Трябва се позадействам да ходя по-често вечер, ако ще се засичаме, че не може само учене и пиене..

15.01.17
12:06

5 пъти, през 30 сек.

45 кг лост

обръщане, вис х 5
военна х5
преден клек х 5

През тия 30 сек. се опитвам да намаля пулса. Забелязвам, че ако се опитвам да забавя изпълнението на кръга, като раздишвам докато лостът ми е на гърдите примерно, не се получава, но ако изпълня максимално бързо трите упражнения и почивам през 30-те секунди, се получава по-добре. Ще го въртя тоя трисет с надеждата да подобря макса  на трите движения. / клекът едва ли / . В момента са :
обръщане, вис - 85
военна - 75
преден клек - 115

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 15.01.17 12:07.

15.01.17
22:35

Втора тренировка днес:

тесен лег 6,5 х 85,  10,10 х 75
кофи 2х40х СТ
напади 3х10х 55 кг
ходещи х 200 СТ

Храна: 500 гр пилешко, 200 гр овес, 700 гр картофи, 12 яйца, 50 гр маслини, 50 гр ядки, 4 кивита

16.01.17
21:54

5 пъти, 4 през 30 сек, последното след 1 мин:

45 кг лост

обръщане х5
военна х5
преден клек х 5

след 5-6 мин:

преден клек 3х15х65 кг

Цял ден се занимавам с пресмятания, обръщания по IEEE формат, писане на програми.. На 5-тото завъртане, тъкмо тръгнах да вдигам лоста и се изсипаха тежестите...
Хубавата новина е, че за да засиля предния клек, ще трябва да подобря силата на раменния пояс многократно, че нали нямам клетка.. Ще пробвам до края на сесията да направя 8х65 на военната.
Рамото тръгва да расте, шкембето и то така.. Но пък за едните плочки няма да се лиша от удоволствието на бирата :)

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 16.01.17 21:55.

17.01.17
14:05

гребане, пендлей 4х6х85
набиране, у.х. 4х12
гребане на машина, хоризонтално 3х12х целия стак

Безсмислена тренировка. Ще се придържам към базовите : преден клек, обръщане, военна, лег, кофи и набиране. Таман ще си следя прогреса по-лесно.
Успях да си намеря диванче и щендер за стаята. Отделно и две теджери, всичко безплатно, та днес ще премине в търчане наляво надясно. Общо взето се обзаведох с всичко необходимо за 130 евро общо - 2 стола, легло 200х140, бюро, шкаф, гардероб, диванче, което е перфектно, при положение, че имам познати, които дадоха 500+ .
Вчера взех и един ластик, 160 N сила на опъване, тоест около 16 кг за 3 евро, става за разтягане след тренировка. Ако си намеря и пудовка 32 кг да вкарам раменни и суингове с нея ще е перфектно.

18.01.17
15:23

обръщане от вис 5х2х75
набиране у.х.  4х12

Храна: 200 гр овес, 600 гр пилешко, 600 гр ориз, 50 гр орехи, 10 яйца, 2 салати

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 18.01.17 15:27.

18.01.17
21:52

Втора днес:

6х50 м спринтове
250 кофи
100 набирания у.х.

Днес пак цял ден учене.. Микснах кафе и редбул / за спорта /  и имах енергийка. Стартът ми е бавен на спринта. Така двуразови, стига да има време и да уцелвам натоварването, ми се получават. Може и временен възход да е просто и после да се плиосна.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 18.01.17 21:53.

19.01.17
16:46

5 пъти, през 30 сек.

лост 55 кг

обръщане, вис х 3
военна х3
преден клек х5

2х20х55 кг преден клек

Военната ме мори най-вече. Нарочно свалих бройките на обръщането и военната, за да задържа почивката 30 сек. Имам леко подобрение в дишането.

22.01.17
17:01

военна 2,6,6 х 75,65,65 кг
обръщане вис, експлозивно:
10х3х55
5х3х65
преден клек 3х15х65

С тая двойка на 75 вече съм сигурен, че ще бутна личното тегло на военната. :) Иначе си починах малко, че много за учене.

28.01.17
22:33

Днес

преден клек 15х10х65
набиране, у.х. х 150

Вчера:
обръщане, вис 3х3х75
тесен лег 30,30 х 55 кг
кофи 10х20

Вчера реших да се премеря :
гръб 127 см
гърди 109 см
мишница 38.5 - 39
предмишница 34
бедро 59
гъзо 103
талия през пъпа 85
талия 79
врат 42 - 42.5
тегло ~ 81
височина 185

Става. Ще ги добутам до 85-86 другата година килцата и ако запазя талията така и кача в крака, гърди и гръб ще е перфе. Храна е отлична иначе, направих си някои изводи, махнах някои неща от менюто, правя си експерименти. Първият изпит е сега в петък, та основно уча. Петък и събота леко алкохол и билярд/карти, та ежедневието е повече от убийствено еднообразно, ама поне докато не мине сесията ще е така. Лошото е, че заради езика в началото и заради отпусната ми натура не ги учих навреме нещата, та сега за 2 седмици трябваше да мина 550 страници теорията, ама нищо, трупам опит. Те такиа работи.

06.02.17
16:46

Бях в едно фитнесче събота, направих тъй наречената пробна тренировка / демек имаш право на една безплатна тренировка да пробваш залата / .

1. преден клек  3х1х110, 1х10х80 кг
2. кофи с тежест  2х2х55 кг,  7х40 кг
3. набиране, надхват 2х1х40 кг,  1х5х30 кг
4. сс кофи ст х 32 + пек дек х 20,  3 пъти
5. румънска 3х10х100,  после държане надхват с 110

Не е лоша, но много пълна. Някъв чешит 2-3 минути след като почнах клека ме попита сигурно 10 пъти кога ще приключа, при положение, че му предложиш да се редуваме. Една девойка сигурно на поне 20 човека се надупи, докато уж тренираше.. абе такива истории, ще разгледам и други фитнеси, но по-нататък. Краката се държат, учудващо, просто самата рак позиция не беше удобна на тия килограми.

Днес :

скок на дължина х 20
тесен лег 2х12х75,  2х16х65
набиране, у.х. х 100

В петък ми беше първият изпит, трябва да съм го взел, ще видим. В съботата го полях обилно, с един “колега” си поделихме една бутилка ballentines и един руски стандарт. Явно бях ял много и не ги усетих много.
Сега почвам другия изпит и живот и здраве ще го отвея.В момента чакам от една фирма да ми пратят подробности относно една работа, та ако стане почвам да се издържам вече сам. Тренировките няма смисъл да ги описвам, еднообразни и скучни са, но колкото да поддържам форма.

09.02.17
18:27

пендлей гребане 4х10х75
преден клек 2х15х75
набиране, у.х. 3х15
кофи 1х40,35

Взех първия изпит, 55 % процента скъсани, бах тия немци.. Кандидатствах и за фирмата, чакам до 2-3 дена да ми отговорят. Реално заплащането трябва да е около 800 евро, но като махнем данъците и други глупости сигурно ще падне до към 600, което пък е достатъчно за наемите, храна и излизанки. Хубавото е, че работата е под формата на freelancer, демек няма да се налага да се шматкам наляво - надясно и ще си бачкам от вкъщи.
Храната днес, а и тези дни е нещо от порядъка на :
500-600 гр месо, 1 кг картофи, 500 гр макарони ( сурово състояние ) с песто, сирене, 2 банана

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 09.02.17 18:27.

10.02.17
12:45

преден клек 2х12х75
военна 2х1х75,  2х6х65
тесен лег  2х6х85,  1х20х65
l-sit 3х отказ

Нещо с лега не се разбираме, поне за сефте да беше..
Като връщах лоста от военната на земята без да искам се изхаках над коляното и сега се е разранило и ме боли. Ще изчакам няколко дена да отмине и така. Май измислих как да взимам лоста от поставка за клека - ще ползвам поставките от лежанката, работата е там, че трябва да приклякам бая, но ще пробвам. Поне да не се занимавам да обръщам всеки път.
Ще джиткам в мазето докато не направя предния клек до 15х95-105 и ще си взема карта да почна с по-тежък клек.
Отрязоха ме за работата с основанието, че съм живял прекалено малко време в Германия.. Ще търся другаде явно, но първо изпита да взема.

12.02.17
00:02

преден 3х8х85
пендлей  3х12х75
кофи 1х56 СТ

Ще изчакам 1 седмица с клековете, че понакуцвам. Има да чакам 60+ кофи за една серия.. Лицеви не съм пробвал, но може да се пробвам да направя 100, макар че не си вярвам.
Получава се тая схемата с взимането на лоста от лежанката за клека, но съм наведен напред и същевременно трябва да държа кръста като дъска. Като цяло се връзва с житейската ми максима - няма пълно щастие.

12.02.17
12:18

тесен лег 8,6,6 х 85,  20х65
кофи х 200 СТ

Най-лесно ти идвала силата когато си на прага да се затиснеш..

13.02.17
23:47

преден клек 5,4 х 95
гребане на машина 5 км
200 напада

Закво казах, че става да се вади от лежанката да правя клек.. Нищо не става, неудобно е. Иначе коляното нищо му няма.
Днес съм учил почти 8 часа. Преди да дойда в университета харесвах математиката.. Абе да мина първите 3 висши и ще щракаме с пръсти :)
Утре ще видим на Трифона какво ще се пие. Ей сега преди малко видях трима убавци с някви бири се бяха запътили към кухнята. Горките, бяха си взели само по литър за всеки, ама като ги знам немците сигурно едвам ще се приберат после.

14.02.17
08:25

казано от SimplySatisfying на 13.02.17, 23:47:

Преди да дойда в университета харесвах математиката..

И вас ли ви гърбят с тез извращения :D

14.02.17
10:33

казано от Iwan на 14.02.17, 08:25:

казано от SimplySatisfying на 13.02.17, 23:47:

Преди да дойда в университета харесвах математиката..

И вас ли ви гърбят с тез извращения :D

То да беше само математиката... Имам предмети, в които имам повече математика от колкото в самата математика. :D
Но не мога да отрека изключително добре изпипаната система. Всяко нещо, което се предада в дадена седмица, веднага трябва да се ползва в другите, я за проект, я във взаимодействие с нещо друго. Най - прост пример : в един от предеметите взимаме в конкретна седмица теория на графите, по математика матрици и за следващия проект проект по програмирането трябва да използваме графите като разделение на няколко града и да са представени под формата на матрица. В крайна сметка добре, че записах в университет, че тези основи, които ти предлага не могат да се намерят другаде. Е, има и много безсмислени неща, но къде не е така.

15.02.17
19:31

Сутринта рано:

спринтове 2х100 м
5х50 м

след 2-3 часа:
тесен лег 7,7 х 85 ,  12 х 75
кофи х 200 СТ

Студеничко е сутрин, но е поносимо. По принцип съм свикнал да бягам по къси гащи, та не ми е много удобно с анцуга. Ако намеря някой по-прилепнал ще е супер, но сега не ми се дават излишни пари.
Легът върви в момента бавно, но славно нагоре. Килограмите си стоят същите и като гледам ще ги запазя така и през лятото, а другата зима ще кача до 85. Смятам да се заема от втория семестър малко по-сериозно с фитнеса, демек по-силово ориентирано / за собствен кеф / и съм си набезал нещо от порядъка на 130 лег, 140-145 преден клек, 200 тяга и 90 раменна на 80 кг лично при сегашни 110 лег, 115 преден, 170 тяга и 75-80 раменна , но има време.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 15.02.17 22:41.

16.02.17
20:21

преден клек 3х12х75
тяга, надхват 2х10х115
военна 2х5х65

Тая кардио тяга няма смисъл. То и без тва дисковете едвам се държат. Нещо на втората серия на военна изведнъж ме сряза рамото + трапеца, нямам идея от какво, та реших да прекратя.
Реших се обръсна, че бях заприличал на талибанин и ей сега преди малко като пазарувах и си взех биричка ми искаха лична карта.. :D :D

17.02.17
11:22

пуш преса 4х3х85
кофи СТ  х 40,40

Храна: 500 гр братвурстове, 900 гр пилешко, 3 салати, 200 гр макарони, 1 кг картофи

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 17.02.17 13:31.

18.02.17
19:52

пендлей 7,7 х 85,  20,20х 55
набиране у.х. х 120 СТ

Нещо нямам абсолютно никаква мотивация да тренирам.. Ще почина няколко дена и после пак.

Днес цял ден не съм правил нищо и общо взето мъдрувах.

1. Направих си един експеримент със съня. В дни, в които почивам и не се занимавам с учене, сънят ми е около 7 часа и ми е напълно достатъчен, нито се натрупва умора, нито нищо. В другите дни имам нужда от поне 9 часа. Е то вярно се отнася за периода преди изпити, в останаото време едва ли ще уча по 6-8 часа на ден..
2. Тренировките в такива периоди не се получават много. Под получават имам предвид, че го правя основно да се раздвижа и не ми доставя кой знае какво удоволствие.
3. Забелязвам сред немците как се прокрадват много идеи от арабския свят и почват да се сливат културите. Отдавам го основно на турците, но примерно масово, поне от това, което виждам във Франкфурт, едно 90 процента от заведенията са пълни с наргилета. Отделно и като ги гледам подрастващите, ясно се вижда какви са пиклиовци, разглезени и общо взето не се съобразяват с никого.
4. Определено ще се върна в България. Поне както го виждам, ще си завърша образованието тук, евентуално и магистър/макар че не съм много навит/ и ще търся работа в България, но най-вероятно в София, тъй като от първо лице имам информация и разликата в стандарта и заплащането е голяма/ да, парите са важни / .
5.  Възнамерявам като минат сега изпитите да се захвана по-сериозно с web-design-a и бази данни и евентуално да ориентирам реализацията си в тази насока. Определено има търсимост, а и ми харесва.
6. Като изключа млечните продукти от менюто изглеждам доста по-чист, то и без това не консумирам много. Бирата също, само дето когато я включа :D
7. Тренировките смятам да ги врътна на два тренировъчни дни, нещо от порядъка на :

А1:
тесен лег
преден клек
кофи

А2:
пуш преса
преден клек

Б:
пендлей гребане
набирания
скок на дължина

и да ги редувам на принципа A1, Б, почивка, А2, Б , почивка,  демек 2 тренировъчни, 1 почивка

8. Не е толкова скъп нощният живот във Франкфурт, стига да знаеш как да не даваш много пари / а ако си студент съвсем се научаваш как да не харчиш и малкото, което имаш / .
9. Най - добре уча нещо като го има онагледено визуално, с четене не ми се получава.

Що ги пиша тия всички работи във фитнес форум, не знам.. Поне като тренировките не струват да има там нещо.

18.02.17
20:23

казано от SimplySatisfying на 18.02.17, 19:52:

1. Направих си един експеримент със съня. В дни, в които почивам и не се занимавам с учене, сънят ми е около 7 часа и ми е напълно достатъчен, нито се натрупва умора, нито нищо. В другите дни имам нужда от поне 9 часа. Е то вярно се отнася за периода преди изпити, в останаото време едва ли ще уча по 6-8 часа на ден..
2. Тренировките в такива периоди не се получават много. Под получават имам предвид, че го правя основно да се раздвижа и не ми доставя кой знае какво удоволствие.

Същото и при мен.

3. Забелязвам сред немците как се прокрадват много идеи от арабския свят и почват да се сливат културите. Отдавам го основно на турците, но примерно масово, поне от това, което виждам във Франкфурт, едно 90 процента от заведенията са пълни с наргилета.

В момента в София са много модерни също, таргет групата е 15-25, голям жокер е, че е позволено за малолетни. Има такава екстра в hookah заведенията: има си професионални фотографи, които те снимат с наргилето. Доста тъпо...

4. Определено ще се върна в България. Поне както го виждам, ще си завърша образованието тук, евентуално и магистър/макар че не съм много навит/ и ще търся работа в България, но най-вероятно в София, тъй като от първо лице имам информация и разликата в стандарта и заплащането е голяма/ да, парите са важни / .

Можеше да учиш в София програмиране, честно казано има толкова добри курсове и академии, от които може да си намериш работа директно. А и в София има представителства на западни фирми/по-евтина работна ръка/ и в БГ ще изкарваш процентно много повече отколкото в Германия. 

5.  Възнамерявам като минат сега изпитите да се захвана по-сериозно с web-design-a и бази данни и евентуално да ориентирам реализацията си в тази насока. Определено има търсимост, а и ми харесва.

За уеб дизайна няколко съвета, защото познавам хора, които се занимават и правят сайтове за по 5к цената:
1. Зависи дали ще пишеш сам back-end-a - ако да, учи server side javascript - node.js или php, въпреки че  с javascript можеш да правиш и front-end, и back-end.
2.  Ако ще се концентрираш в-у front-end и дизайн - трябва да си много добър на photoshop. И пак: учи javascript;
3. Зависи какви бази данни искаш да правиш и сайтове на какво ниво искаш да правиш. Спрямо сложността и важността на сайта технологиите се различават.

п.п Иначе много ти се кефя как си самостоятелен и си организираш всичко сам.

18.02.17
20:50

Аз нямам нищо против наргилетата, даже много често пуша, но арабите ги въвеждат тия традиции тук, тъй като те не пият / поне така са ми казвали като съм говорил с тях / .
Не съм съгласен за Софията. Държах си го като жокер ако фейлна тук в Германия, но засега държа фронта, даже перфектно. Интелектуалната база,  която ти дава университетът, е несравнима с школите. Иначе за програмирането - академиите и курсовете са по-добра идея, но повярвай ми, по-добре е да имаш едно висше зад гърба ти. А и аз съм млад, има време, тук повечето на 22-23 почват с бакалавъра, а аз ще съм завършил вече. ;)
front-end повече ме влече.

19.02.17
16:54

Уж нямаше да тренирам, ама играх 2 часа шах с един познат и трябваше да избия енергията.

тесен лег 9,7,7 х 85
преден клек 8,8 х 85
напади 3х отказ с 55 кг

Лежанката можеше да станат и две осмици, ама.. Нарочно гледам конкретно с големи бройки да прогресирам силово, тъй като съм без спотър, а и се научих много добре да усещам кога ще стане и кога не. Иначе като ме пазят се отпускам и не става както трябва. Същото съм го забелязал при клека, дори като съм пробвал максове давам без спотър, 1-2 изключения да е имало. / ама то аз съм и слаб /
Гъзът има някаква лека мускулна, сигурно е скоковете на дължина. Не знам как са се увеличи от нищото..
Една мацка от етажа имала кантар та реших се претегля - 81 кг. Трябва да намеря с какво да мачкам трицепсите, сигурно ще пробвам на лоста.

22.02.17
21:26

тесен лег  8,8 х 85
с пауза 3х3х85
обръщане от вис 3х1х85
преден клек с обръщане на щангата от вис 3х15х75
румънска с лека пауза в долно положение 3х4х115

Предизпитно.. Утре го изяждам изпита и тръгвам да търся работа, пък ако намеря взимам и карта за фитнесче, че ме сърбят ръцете за по-тежко.
Трябва да разгледам какви пари е glenfiddich-a тука във Франкфурт, че смятаме да подарим за рождения ден на един познат, белким почерпи простакът :D

06.03.17
21:38

Днес в една заличка:

преден клек 5х1х105
тесен лег 5х1х105, 2х10х75 с пауза
тяга до 160
гребане с дъмбел 3х10х50
набирания надхват 3х15

Не е лоша заличката. Някви гейчета се размятаха и дъмбелите максимално са по 50 кг / поне от което видях /, но става. Иначе има хубави поставки за клек/тяга и ако не се лъжа има пудовки, но имах малко работа и бързах.
Като цяло взех всички изпити, което ми беше и целта, работих няколко дена/ два по 12 часа, другите по-малко /  по разни евенти и взех общо 380 евро, но това бяха моментни и скоро едва ли ще има такива. Постоянна работа не съм намерил -  много, много зорно. Поне масово което предлагат са за сервитьори и то на половин работен ден, което мен не ме устройва. В общи линии предпочитам два дена в седмицата да работя по 10 часа, но не и всеки ден да се занимавам, тъй като ще трябва да го съчетая с ученето.
Бащата предложи да ме финансира с известна сума и сега ще си взема едно лаптопче от България за 1600 лв / може би до 2000 лв по-добър няма да намеря / и после ще му ги върна като продължа да бачкам. Иначе смятам сега да взема една карта за фитнес и да подхвана една моя импровизирана програмка само с базови упражнения, пък да видим какво ще излезе. Сега до 20-ти ще разцъквам в Перлата в Пловдив
Сега съм решил да пробвам почти всички бирички в Германия, като ще си колекционирам празните бутилки

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 06.03.17 21:53.

09.03.17
12:55

Днес в перличката раздвижих малко:

1. преден клек 3х70,75,80,85,90
2. пуш преса до 1х90
3. гребане с дъмбел 3х8х56
4. набиране, подхват 3х8х20 кг , 2х12 надхват със задържане горе

Предният клек гледах за техниката и максимално експлозивно от долна точка да се изправям. Новият лаптоп е ... плача / от щастие / .
Кондицията обаче е под всякаква критика, щом горното ме измори.

11.03.17
13:15

преден клек 1х110,  3х85,90,95
горен лег с дъмбели 3х6х40 / на ръка /
набиране
- подхват 3х3х30 кг
- надхват 2х5х32
военна 5х2х70
фермерска с 52 кг дъмбели, 2 пъти до отказ

Като за 4 часа сън и пиене снощи бива.
Като правя тройки ми е най-кеф.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 11.03.17 13:17.

казано от SimplySatisfying на 11.03.17, 13:15:

Ех, тая днешна младеж :D

11.03.17
20:01

казано от Alexander Krastev на 11.03.17, 14:21:

казано от SimplySatisfying на 11.03.17, 13:15:

Ех, тая днешна младеж :D

После като прочетох очаквах подобен отговор. :D

13.03.17
12:06

Днес:

1. преден клек 1х110,  2х3х100, 7х85
2. военна 1х75,  7,5,6 х 60
3. набиране подхват 1х36 кг,  6,5,5 х 26 кг
4. тесен хват с пауза 3х5х85
5. бицепс и трицепс с въже, в суперсерия 3 х отказ

Почна да се мори кръста вече от предния клек..
Вчера бях при един познат на гости, че имаше рожден ден. Имаше една мацка, дето уж учи в Дармщад, който е близо до Франкфурт, та проявих някакъв интерес към нея, обаче след като си поговорихме известно време осъзнах, че не е от най-умните, даже бая се отдалечава и ми се чупи филма. От всичко най-мразя простите жени, а за жалост почнах често да се натъквам на тях :D

Скоростта на 180 кг....

15.03.17
12:39

Днес:

1. тяга до 1х140 надхват
1х160,180 смесен
5х3х115 надхват
2. кофи 5х10х32 кг
3. набирания
3х15хСТ подхват
2х15хСТ надхват
4. раменна с дъмбели 4х12х30 кг / на ръка /
5. едностранно гребане на машина с дискове 4х12х65 кг
6. фермерска 2 пъти до отказ с 2х56 кг дъмбели

Хватът е слаб. Смятам сега в Германия да правя само надхват, докато не стигна 3х155/160 и ще дръпна 200 от раз. Иначе тия 180 май не съм ги дърпал досега. Днес основно обем правих. Следобед може до тепето да направя 2 катерения, но ще видим.
Лаптопът получи хардуерен дефект. Ебал съм го и късмета.. Дано стане до неделята, че си тръгвам тогава.

Храната от предните дни:
неделя:
3/4 тава пълнени чушки, 2 салати, 100 гр сирене, 170 гр овес, 2 кофи кисело мляко
понеделник:
150 гр овес, 500 мл кисело мляко, останалите чушки, 1 тенджера леща, таскебап
вчера:
150 гр овес, 500 мл кисело мляко, 150 гр кашкавал, 1 тенджера фасул + 2 наденици

15.03.17
13:34

казано от SimplySatisfying на 13.03.17, 12:06:

Днес:

Вчера бях при един познат на гости, че имаше рожден ден. Имаше една мацка, дето уж учи в Дармщад, който е близо до Франкфурт, та проявих някакъв интерес към нея, обаче след като си поговорихме известно време осъзнах, че не е от най-умните, даже бая се отдалечава и ми се чупи филма. От всичко най-мразя простите жени, а за жалост почнах често да се натъквам на тях :D

Простите жени трудно съществуват сами, може пък да има умна приятелка. :D

15.03.17
20:50

То и много умна никак не е далавера- от леля си да знаеш :)
Няма да решавате диференциални уравнения през уикендите, нали?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1