31.01.17
12:33
Здравейте, атлети!
Казвам се Силвия, на 23 години. Висока съм 174 см, тегло - 60-62 кг (кантар нямам, не искам и да имам :P ), мерки ще попълня в най-скоро време.
Целта на самия ми дневник е да имам чувството, че се отчитам на някого,за да не си позволявам да криввам от правия път и да остана фокусирана. Съветите ви ще взимам с шепите.
Имам беден опит във фитнес залата - 5-6 месеца (2 от тях с персонален треньор) - винаги с големи прекъсвания. Преди това се занимавах интензивно с народни танци (10 години), тренировки в домашни условия и като цяло движението ми доставя удоволствие. От 1 месец обаче водя изключително застоял начин на живот (nbad) Време е да се върна в залата! Преди това последно прекъсване тренирах по програма сплит, главно с многоставни упражнения.
За диетата си ще спомена само, че е изключително богата на вредни преработени храни и особено на сладки изкушения (tmi)
Целите ми са: редукция на телесните мазнини, оформяне на тялото -> атлетичен вид, повишаване на силата...и най-важното - да създам нови, здравословни хранителни навици.
Имам страхотен хранителен режим, изготвен за мен от Руми Илиева (страхотна мадама), който обаче така и не успявам да спазя повече от 2 седмици in a row.
За тренировките - спряла съм се на тази програма: http://www.bb-team.org/workout/2786_otslabni-s-1-2-3-4
The Beginning (muscle)
01.02.2017
Закуска: 30 гр овесени ядки + 200 гр кисело мляко
Обяд: Бифтек от 150 гр кайма + салата ии десертче мини тортичка около 50 гр (предполагам, че е към 250 kcal)
Вечеря: голяма салата със зеленчуци каквито има, 1 яйце, 50 гр сирене, 20 гр кашкавал, 2-3 маслинки
Тренировката очаквах да е по-тежка, но пак беше добра :)
загряване 5 мин крос тренажор
загряване на ставите
Силова
1. Вертикален скрипец с тесен под хват - 3x10 (25, 25, 25 кг)
2. Пек-дек - 3x12 (15, 15, 10 кг)
3. Железен кръст - 3x15 (10, 5, 5 кг) това упражнение го правя за първи път и ми е доста тежко с 10ки
4. Долен скрипец - 3x10 (20, 25, 25 кг)
5. Машина за гръдни мскули - 3x12 (кг не помня)
6. Тренажор за абдиминална мскулатура - 3x20 (30 кг)
Аеробна: 15 мин изкачван 12% с 5 km/h и 5 мин ходене
Следвечерно ще се почерпя с 1 бонбон :D да спя спокойно.
01.02.17
23:21
Малко по-обилна закуска и/или 1-2 малки междинни хапвания може би ще ти помогнат да стоиш далеч от изкушенията. :) Аз обикновено се нахвърлям на кофти храна, когато съм наистина много гладна (да се разбира - повече от 3-4 часа без храна).
Успех с целите! :)
Да, това с междинните го прилагам попринцип. И да - наистина това е решението на проблема :)
Благодаря ти! (F)
02.02.2017 почивен
Небалансирано меню, включващо най-вече бира (beer) свинска пържола с гъбен сос, бирени фъстъци, шоколад. Закуската беше мноого вкусна - домашен течен шоколад (тахан с мед и какао ЛЮБИМОО).
Приблизително 1500 kcal., което значи калориен дефицит, тъй че не е много зле работата :P
Днес пих най-вкусния чай - с цвят от бъз и джинджифил (nhappy)
Мнението беше редактирано от Силвия на 03.02.17 00:41.