Има ли дИбели лели?

Прескочи до:

12.02.17
11:04

Добрютрю!

Снощи ома’ах едни чувства по никое време (един пакет грах ), но нищо фатално. Просто сутринта малко се шокирАх от хранителната стойност. Виновен е на бестито мъжа, ‘щото каза, че грах и зелен фасул можело да ям колко мога да износя без последици за габарита... :D

Много ми се излиза със ситния, обаче днеска е по-хладно от вчера и не знам къде да го заведа... Не обичам да ходя по молове.

12.02.17
19:04

закуска 50гр елда; извара 250гр; протеин; 100гр кисело; 300гр прясно мляко;100гр ябълка (закусвах в продължение на три часа пред ТВ)
обяд: 3-4 с.л. крем супа от зеленчуци с извара; 450гр зелен фасул
междинка  протеин със с.л. кисело мляко
вечеря: три яйца, извара с кисело мляко; две-три парченца няк’во пушено месо
1624ккал; В114гр; М55гр; П169гр
малко ми е подуто, мрън, пък съм много гладна
тренировки няма, към 8 ще играя тетрис

Бизнесмените не могат да си изкарат ръцете от гъза и да си оправят камината.
Аз съм пичка и не искам дървена печка в моята малка стая.
Ще спя на температура около 0, а майка ми я  мързи да ми изкара юрган и ми вдига панаири ако се опитам да го направя сама, защото тея неща си седяли при нейните неща и...
Понякога и сама не мога да дам обяснение на много от решенията си.
Важното е, че вярвам, че колкото и ежедневно да ми се доказва обратното, вярвам, че правя това, което трябва.

Мнението беше редактирано от БПН на 12.02.17 19:07.

13.02.17
11:19

казано от БПН на 12.02.17, 11:04:

Виновен е на бестито мъжа, ‘щото каза, че грах и зелен фасул можело да ям колко мога да износя без последици за габарита... :D

За граха явно е широкоразпространена и дълбоко вкоренена заблуда. Имам един приятел, на който буквално живота му зависи от това (диабет тип 2) и пак ми спореше как граха бил зеленчук и можело да яде колкото му се яде.

13.02.17
20:03

Понякога не минавам през никакъв филтър онова, което чуя. Важното е, да няма нищо фатално.

06:30 50гр елда, 300гр кисело мляко, протеин, кафе с мляко
12:30 140гр пилешко филе, 15 гр авокадо
15:00 тренировка
10 мин пътека
клек 10х20;30кг 4х10х40гр, 3х8х50кг (боли ме гърба, като навдигна нещо тежко, в определени движения с лявата ръка и при промяна на положението на гръбнака, почват едни хруптежи и болежи)
трап бар тяга 10х бар; 10х20; 10х30; 10х35; 3х10х30
плие 2х12х22; 3х12х30
хип тръст 10х30; 10х20 (един колега държеше да усетя колко е по-удобно с диска 20кг, който е еба си търкалото и не мо’а са изчекна с него, освен че ми е лек) 2х10х30
хиперекстензия пръсти навън 4х12 (и така ме преболяваше гърба в последните повторения
абдуктор (без да сядам) 4х10х30
молитва 3х15х25
повдигане на краката от вис 3х10х8кг
планк 4х35 сек

утре май няма да има кардио....
протеин
17:00 102гр херинга от консерва (пак нямаше хранителна стойност на консервата, а мфп не и хвана баркода, ама яденето така или иначе ми е много днес)
19:00 омлет от 2яйца с пюре от спанак, 300гр извара, 100гр кисело мляко
много ме е срам от себе си, ама в пристъп на умопомрачение, изядох един кренвирш

1717ккал (уж) В86гр; М57гр’ П161гр

Благодаря на всемира за попътния вятър днес. Смятам, че отметнах доста работа, която иначе не бих успяла за един ден. Моля се само утре, когато шефката ми види отчета, да остане със същото впечатление. 
Очите ми са възпалени отново, трябва да си взема някакви сълзици, че нямам вариант да не ходя намазана на работа, а днес се разплаках на една бензиностанция и жената се притесни да не са ме нападнали някъде, защото очите ми бяха дроб.

Снощи се забавлявах изключително много с “гаджето, което ме заряза” (понеже е прецедент, бестито държи да го споменава по този начин винаги, когато стане дума за въпросния субект). Точно когато съм убедена, че е зверски тъпо парче, избухва с нещо добро и си казвам ” може и да съм сбъркала, може да не е толко’ глупав” и след това пак прави/казва нещо убийствено тъпо... и отново, и отново. Ама готино е като има с кого да се гъбаркаш, добродушен е и е забавно, наистина.
Утре няма да успея да видя д-р Секс, което намирам за загуба.
По същество, дано успея да си видя краката в движение утре, че нещата зазляват, изтръпват ми постоянно и коляното пак блокира от време на време.
Зарекла съм се! Ако стане к’вото искам в петък, в събота си хващам гащите и отивам да почивам някъде за няколко дни. Като казах гащи, с к’во бельо се сдобих днеска... ая яй! <333

13.02.17
20:32

Абе, душко, чета и си представям някоя 50 годишна лелка.
Какво е станало, че на 24 год. всичко те боли? Защо изобщо нещо те боли? Не е ок. Не си била професионален спортист, едва ли си работила тежък физически труд като ученичка или да си карала форма на ревматизъм (може и да си, предполагам само). Така че не намирам обяснение защо ще те болят колене, кръст- каквото и да е. С радост мога да кажа, че за 9 години трениране нищо  не ме е боляло (освен мускулни трески) и не съм имала нищо, което да нарека травма. (е, няколко пъти съм се удряла по уредите, но то е от невнимание)
А ти си доста по-млада и тренираш съвсем отскоро.

13.02.17
20:54

Много често ми задават този въпрос и други хора. Аз също често си го мисля.
Единствената очевидна причина е кофти изпълнение на упражненията. Макар че могат ли да са толкова кофти наистина?
Помислила съм за това, ще бъдат взети мерки И за това.

Сигурно е неприятно да ми четете болежките всеки ден, ама ги имам и смятам, че е важно, от гледна точка на хистори-то, да са отбелязани някъде.

Снимай се по-често и ще се добие представа за техниката. :)

13.02.17
21:02

Не, не го приемай като критика. Чудя се. Загрижена съм- не е нормално и не бих искала да ти се случва.
Брей, аз колко кофти съм дърпала- учебник мога да издам. Явно не е само това.
Както писах- работя с хора над средната възраст- ей, чудо е тая зима, не 5, ами 8 от 10 са сковани и с болки.  Обездвижени и затлъстели. Главната счетоводителка 3 месеца беше болнични.
Но все пак са хора на 45-50 год. А ти си съвсем млада.
Може би периодът , в който си била с наднормено тегло и си се хранила нездравословно е дал отражение. 
Мисля,че каза ,че имаш изхабен хрущял в коленете? Леле, как става това на 20 год.! Страшно е! (поне за мен би било) Какво предприемаш?

13.02.17
21:16

Чичо д-р каза, че няма за какво да се тревожа. И аз не се (като за хипохондричка де). Пия си там глюкозамина и туй то.
Възможно е, да си тегля от предишния акъл, не мога да кажа.
Ама е факт, че няма и много лекари, в чиито ръце бих се оставила спокойна.
Ще мине. Най-вероятно е хронична преумора. Ставам рано, цял ден обикалям и се тревожа за глупости, такива неща няма как да не се отразяват...

14.02.17
19:17

Така ли тря’а да се прави? Смисъл т’ва че се сгърчвам е грешно, а? ‘Ма пусти гъз, много ми тежи... :D

14.02.17
19:58

Не е много грешно, дори кросфитаджиите се гърчат като червеи докато се набират с презумпцията “щом си горе, няма значение как си се озовал там”. По- скоро самата ти начална позиция е малко странна. Пробвай по- под лоста да стоиш и с по- изпъчени гърди да тръгваш нагоре, дай краката по- напред и главата по- назад.

14.02.17
20:04

За грешно, не знам, прилично изглежда. Първите 2 са ок, на третото вече сдаваш багажа, последното е “глист на буца” :)
Изпъчи гърдите, представяй си, че удрят лоста, дори да не го достигат. В момента правиш обратното- свиваш рамената напред, за да си покажеш главата.
Целта е да активираш широкия гръбен мускул - представяй си, че събираш плешките , а не да дърпаш с ръце.

Колкото по нагоре се издърпва- виждам че се стремиш на всяка цена да излезеш над лоста, толкова повече се включват раменете и горната част на гърдите. Затова се получава това сгърчване.

Имам чувство, че от раменете надолу си се отпуснала, а не трябва. Стегни хубаво този корем , както и задника, колкото повече се издърпваш, толкова по-здраво ги стягай.
Все още нямаш сила за този вид набиране- защо не правиш подхват- всъщност е доста ефективно о включва повече работещи мускули.

14.02.17
20:07

казано от Димо на 14.02.17, 19:58:

Не е много грешно, дори кросфитаджиите се гърчат като червеи докато се набират с презумпцията “щом си горе, няма значение как си се озовал там”. .

Не мисля, че момичето има нужда от още една причина за болки в гърба.
БПН, ако не можеш нещо правилно, по-добре не го прави грешно. Придърпването на скрипец е достатъчно добро упражнение.

14.02.17
20:29

Не съм сигурен че кросфитърското набиране е причина за болки в гърба, нито пък я съветвам да го прави така, само казвам че не е толкова зле.

Иначе мога да споделя своя опит с болки в гърба в миналото и че след като си инсталирах лост и започнах да се набирам изчезнаха и повече никога не се върнаха. Разбира се, няма гаранция че причините и следствията при двама ни са подобни.

14.02.17
21:11

Ехааа, благодаря за светкавичните реакции.
В единия ден за горна част правя  това и тесен хват на скрипец пред гърди, а  в другия тесен подхват (ще снимам в четвъртък)на асансьора с широк хват на скрипеца.
Определено го усещам в корема, задника ми е отпуснат наистина.
Това разяснение за началната позиция, вАжи ли и за другия хват?

Оф, одеве се скарах с майка ми и изпих една чаша вино по време на вечеря. И с’а съм в състояние, което ме кара да размишлявам върху т’ва к’ва бюджетна забивка съм станала. :D

Утре ми се очертава доста рисков, дълъг ден, моля се за попътен вятър. Не съм готова за такава крачка, но най-важното е да съм добър provider за семейството, а не как ще се чувствам или какво трябва да направя...
Предпочитам да мисля за доктора, който се закача. Макар че и т’ва е една ялова работа, ама поне убива време.

По същество:
06:10 50гр лимец, 100гр кисело мляко, протеин, 15гр оризовки;прясно мляко с кафе (женски витамин, омега 3, глюкозамин)
12:00 140гр пилешко филе, 20гр авокадо
15:00 тренировка

10 мин пътека
сс
вертикален гърч (набиране) -18кг 4,3,3,3
скрипец пред гърди, тесен хват 2х8; 2х6 х45кг

привеждане на горен скрипец с прави ръце 2х12; 2х10 х13кг
едностранно гребане с дъмбел 4х8х14кг/ръка
раменна преса, седнала 12;10;8;6 х 2х8кг
повдигане на ръце пред гърди 3х10х4кг отказх4кг
кормило 2х30секх5кг
лег 2х12х20кг - тука усетих зверска умора в ръцете и помолих за асистенция от момчето. То ми обясни, че така както хващам (където започва набраздената част на лоста, всъщност е тесния хват и ако искам да го правя за гърди, а не за трицепс, както досега,трябвало да хващам така, че в сгънато положение на ръцете, лактите да са на 90градуса и зат’ва сложихме тежко и правихме за гърди)
8х25; 6;8х30кг
флайс с дъмбели от полулег 8х2х8кг; 4х2х8кг; 2х8х2х6кг
концетрирано сгъване за бицепс 12;10;8 х6кг/ръка
започнах да разгъвам за скрипец, ама много криво, че ми бяха уморени ръцете и се отказах
идеята беше да правя хийт, защото бързах, а и за да не се т’варя колкото нормално. Главата ми остана празна и правих нещо, което е интервално, ама май не беше много хай интенсити. ‘Ма се изпотих, което е приемливо. И не ми беше скучно докато го правех. Приемам корекции и по този въпрос.
10 мин на пътеката ги карах на 40сек бягане (ама не твърде сериозен спринт, ‘щото още ме болят краката, макса беше на 8.6км/ч), редувано с 20 сек ходене на 5.5км/ч
Накрая направих едно двойно тичане  1мин и 20 сек и последната минута си я ходих, да се успокоя малко.

протеин, 15гр оризовки
3яйца, 100гр спанак; 200гр лидълски гювеч; 5гр масло, 150гр варено пилешко; 77гр извара; 5гр масло; 100гр кисело мляко
женски витамин, омега 3
чаша бяло вино, много чай
тотал 1640ккал; В107гр; М56гр; П166гр

Мнението беше редактирано от БПН на 14.02.17 21:13.

Carbohydrate

14.02.17
21:26

Набиранията се разделят по траектория: с лактите в страни и с лактите от пред. Съответно и натоварването е за различни мускулни групи. Грешно изпълнение: лактите и раменете да са в траектория, която е между тези две....както на видеото ;)

14.02.17
21:29

На набирането - всички видове - целта е да изпъчиш гърдите и да свиваш плешките назад- най-просто обяснено. Стягай корема , долната част на кръста и стискай бузките на дупето :)

казано от БПН на 14.02.17, 21:11:

ако искам да го правя за гърди, а не за трицепс, както досега,трябвало да хващам така, че в сгънато положение на ръцете, лактите да са на 90градуса

Не, глупости :)
Ръцете трябва да са под ъгъл на тялото- както правиш лицеви опори и ръцете оформят стрела, така правиш и лег с дъмбели, така правиш и лег с щанга или полулег- иначе доста проблеми ще отнесеш с раменете.

Ширината си я определи сама, както ти е удобно. 4 педи (с хващането) е достатъчна ширина за нормална лежанка.

14.02.17
22:37

Казаха ти какво ли не, само не и да си стесниш хвата... та, стесни си хвата. Започни с подхват или успореден (ако ме питаш мен, си и продължи само с тях, но това е друга тема).
Набирания се мъчат до отказ, не е фатално да се сгърчиш леко.. :Д

14.02.17
22:59

казано от ddd на 14.02.17, 22:37:

Казаха ти какво ли не, само не и да си стесниш хвата... та, стесни си хвата. Започни с подхват или успореден (ако ме питаш мен, си и продължи само с тях, но това е друга тема).
Набирания се мъчат до отказ, не е фатално да се сгърчиш леко.. :Д

+1 :) Стесняването на хвата много ми промени играта :) - да не говорим, че ми облекчи някои болежки :)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 14.02.17 23:00.

15.02.17
17:08

06:30 50гр лимец; протеин; 200гр кисело мляко; прясно мляко с кафе
14:00 140гр пилешко филе, 15гр авокадо
16:00 протеин, 200гр кисело мляко
19:00 омлет 2 яйца, 120гр извара; 50гр маслини, 200гр лидлски гювеч; консерва скумрийка
20:00 не се сдържах, нама’ах една малка ябълка
тотала е крив днеска, особено като за седене на гъз; тря’а да си върна неделния чийт, че ми липсва, а сряда е ден, в който не мога да му се насладя
1759ккал; в131гр; м65гр; П165гр

тренировки днес няма

Днеска.... ехааа!
Не мога да разбера как е възможно на живо да съм такава сладкишка, а на разговор по скайп да се накъкам до ушите. И езиковата бариера няма как да ми е оправдание, защото я нямам.
Тоз’ украинец... много мразя руси мъже, ама такова аристократично и в същото време топло излъчване, отдавна не бях срещала.
Още ми е много развълнувано поради ред причини. Ентусиазирана съм мнооооого и в същото време малко ми е притеснено, ама то толкова емоции отдавна не ми се бяха насъбирали. Надявам се на позитивна развръзка.
Сутринта, 10 дни по-рано от очакваното, ми дойде. Отиде ми и романтичния уикенд, и СПА-то по дяволите. Ужасно се изнервих.
И на т’ва отгоре имам зверски колики. Брррр!

Мнението беше редактирано от БПН на 15.02.17 19:50.

15.02.17
21:17

Имам един много важен въпрос аз.
На сумо клека, сумо тягата и румънката, както и плие като отварям стъпалата колко тря’а да ги отварям точно?
НЕк’ви клипчета гледам и едни лелюни се пенявят за това нещо....
И подозирам, че може и в това да е разковничето на историята с моите клети коленца.

16.02.17
09:17

Всичко зависи от варианта , които правиш- им а десетки, вскеи със позитиви и негативи
Той зависи от целите които искаш да постигнеш и най-подходящото конкретно за биомеханиката на тялото ти.

варира от много отворени при максимален разкрач- чак до дисковете
https://breakingmuscle.com/sites/default/files/imagecache/full_width/images/headline/201508/sumocrop.jpg
https://i.ytimg.com/vi/YO1znVKkLfU/maxresdefault.jpg
през един “хибриден”  състезателен вариант
https://prod-academy-wp-content-uploads.s3.amazonaws.com/2014/09/casey4.jpg
или по-тесен разкрач при който ръцете опират в бедрата
http://allaboutpowerlifting.com/wp-content/uploads/2016/01/coan-deadlift.jpg

Дефинирай целите си и ще разбереш.

16.02.17
09:46

казано от БПН на 15.02.17, 21:17:

И подозирам, че може и в това да е разковничето на историята с моите клети коленца.

Без да твърдя че при теб това е случая, срещала съм хора, за които цял живот качването на стълби до третия етаж е било най-екстремното физическо натоварване на което са се подлагали. Четейки тренировъчни програми по форуми и започвайки надъхано тренировки, най-естественото нещо, което им се случва е да се появят ставни болки. Естествено е да болят ставите и връзките, след като мускулите са абсолютно неподготвени да поемат каквото и да е усилие, камо ли с допълнителна тежест. Затова нещата трябва да се случват постепенно. Когато отидеш да качваш планина, не скачаш от хижата на върха...единия крак пред другия...и това се повтаря мниго пъти.

16.02.17
10:17

На мен моя гуру за бягането ми е казвал че мускулите сравнително бързо заякват, но трябва да дадеш време на ставите и сухожилията си да наваксат и дотогава да не си давам много зор, защото една ставна или сухожилна контузия е доста време в бокса (бокс като мястото за ремонт на формула едно :D )

16.02.17
11:58

И преди го е имало това след клекове, но по-слабо, вероятно защото са били със ст.

Парестезията ме притеснява леко, както и Разпростирането на болката по тялото

16.02.17
19:21

второто клипче е всъщност първа серия и е много смях, защото:
1)се учудих колко ми е много тежестта, в смисъл колко ми е леко
2)в края на клипа момичето, което скача на въже, осъзна какво се случва, стресна се, остави си въжето и почти избяга :D
дейба, много грозна стойка имам

16.02.17
19:59

06:00 50гр лимец; протеин, кофичка кисело мляко; прясно мляко с кафе
13:00 60гр варено телешко (особено неприятно, защото снощи оставяйки го на чудото, да се размрази, съм го позапекла и беше кат’ паве); 15гр авокадо
17:00 тренировка
10 мин пътека
4хколкото успея (4-5) набирания, тесен хват -15кг
вертикален скрипец пред гърди, широк хват 4х8х40кг
мечка, широк хват 12х20кг; 3х10х25кг
придърпване на хоризонтален скрипец, тесен хват 4х8х30кг (бтв, болката в гърба започна да стихва полека-лека, надявам се скоро да съм си аз вече на 100%)
раменна преса, щанга 10; 8; 2х6 х18кг
фейспул 4х10х35кг (скрипецът е с 2макари и съответно тежестта изобщо не е реална)
лег с дъмбели 4х10х2х8кг
събиране на пек дек 2х10х30; 2х8х30
сс
сгъване за бицепс 3х10х10кг
разгъване с въже за трицепс 3х10х10кг
10 мин от моето псевдоинтервално кардио
протеин; ябълка
предстои вечеря 4 яйца; 240гр извара; 10гр масло (макар че хич не ми се яде);100гр спанак
тотал 1531ккал; В114гр; М53гр; П147гр

Чувствам се ужасно. В смисъл, главата ми знае, че не бива да се чувствам така и че не е редно да извъртам сама ситуацията срещу себе си, но въпреки това ми е много криво и на няколко пъти за малко да се разцивря на работа. Да се маха тъпия МЦ, че ми пречи да си бутилирам ненужните емоции.

16.02.17
20:33

Да, набиранията са в пъти по-добре. Дерзай!

16.02.17
21:30

Хвани се още по-тясно, максималното, което можеш там. По принцип дори това ще ти е широко. Като почнеш да се набираш на нормален лост, се хващай на ширината на раменете, а може и малко по-тясно, но по-широко не е оферта :)

Мнението беше редактирано от ddd на 16.02.17 21:30.

16.02.17
21:37

Няма по-тясно от т’ва, ‘щото са дръжки. И на стенда е така, а друго място за набиране нямаме.
Тати не дава да купя лост за вкъщи, че ще му изкъртя касите. :D

16.02.17
21:59

Хаха, еее, виждам, че са дръжки :Д но ми се струва, че имаш 1-2 пръста по-тясно да хванеш :Д
Сигурна ли си, че няма къде другаде в залата ? Нещо ти нямам доверие, предвид, че не се сещаше как да закрепиш камерата да снимаш :Д
Портален скрипец би трябвало да има, там не става ли ?

16.02.17
22:07

Да бе, сетих се за скрипеца, ама след като постнах.  То там е сложно със стигането, някой ми потроши степ платформата неотдавна.  За т’ва е друго да има някой с опит, да подсеща за детайлите.  :)
Някой следобед, като няма хора, ще пробвам  да видя дали мога да направя 1.
Макар че малко се съмнявам...

17.02.17
21:32

Днеска голям ден.

06:00 50гр лимец, кофичка кисело мляко; протеин; прясно мляко с кафе
14:45 90гр телешко, 20 гр авокадо
18:00 тренировка - ми не мога да я опиша точно, ‘щото правих к’вото ми се каже (по памет: клек, сумо тяга; набиране; раменна преса; лег; нещо с ластици :D и май т’ва беше)
двете неща, които ме впечатлиха бяха:
-че издърпах 100кг на сумо тяга на 110 само квикнах, без да се изправя :D
-и ми казаха, че скоро може и да успея да се набера сама

Тъй де, шокиращото е, че досега не съм имала такава тренировка. Свежо, по 1, по 1, до някое време не усещам ник’ва умора, накрая малко натежавам, леко ми претреперват краката докато шофирам (но нищо не ме болеше като си  тръгнах!!!) към вкъщи и 20 минути по-късно (добре де, и една вечеря и една чаша бяло вино и на 25+ градуса) и клепачите ми са оловни и едва гледам (и плановете ми да излизам да пия ще ги сънувам тая вечер)
Ами да, развълнувана съм. И да, супер любопитно ми е утре дали ще мога да се мърдам.
19:30 протеин
20:30 4 яйца, 240гр извара, 200гр кисело мляко, 10гр масло; 250гр размразен зелен фасул
тотал 1630; В98; М61гр’ П165гр (доволна съм!)

На работа срещнах голяма стена, което значи последствия, ама повече от това, което зависи от мен не мога да направя. Шефовете ми направиха една голяма мазна баданарка, като ме поканиха на интервюто за нов колега. Аз съм щяла да си го обучавам и да си работя с него, та трябвало аз да си го избера. Струва ми се кур капан. “Щото като се окъка (а той ще се, защото е стажант), ще изям калая аз. 
Наприказвах се с много близък приятел, страхотна подкрепа ми оказа и макар да не съм намерила изход от проблемите си, ми олекна много.

Просто ме кефи песента. Нямам фуриоко да съм секшуъл в момента. :D

казано от БПН на 17.02.17, 21:32:

18:00 тренировка - ми не мога да я опиша точно, ‘щото правих к’вото ми се каже (по памет: клек, сумо тяга; набиране; раменна преса; лег; нещо с ластици :D и май т’ва беше)

Планк - 10 сек. с 40 кг., 55 сек. с 20 кг.

Мнението беше редактирано от Веселин Горбачов на 17.02.17 22:01.

17.02.17
22:09

А, да. Благодаря! :)

18.02.17
09:56

Има доста сила в теб, има и кривини за изправяне, но ако си упорита(а ти май си) и можеш да мислиш за поне две неща едновременно, нещата ще станат както трябва.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.02.17 10:32.

18.02.17
10:07

И ти ли при Сашо? Абе какво ви прави този човек?! :D Вади по 40 кг над работните ви тежести! Ще взема да ви дойда напролет на бууткамп и аз.
п.п. А какво правите вие за него? ;)

18.02.17
11:14

И аз, и аз. Омръзна  ми да мрънкам като бабе постоянно с разни болежки. Ще се похваля, че днес съм изключително свежа и не ме боли никъде (освен онова на гърба, което започвам да го приемам за константа ). След снощната програма, с доста по-малко кг, обикновено целия уикенд минава в странна походка и болки в колената. Явно основната причина е ликвидирана за момента (притеснявам се, че следващия път ще правя същите грешки, с които се явих първия път и даже смятам да “тренирам на сухо”).
Колкото до кг, наистина нямат особено значение. Важното е да има резултат от това, което правя. Даже за момента може и да е най-добре да не знам къде колко кг има, да не се стряскам.

Цел #1 е да се подобри стойката! (ама за там ще трябва и малко работа с главата)

Времето е чук, трябва да се отбележи с голяма, хубава разходка. (макар и без ситния)

18.02.17
12:15

Значи - идвам! Сериозна съм- доста голяма част от съфорумници сте там + тренера.
Ако ще идвам, че е за малка ваканция (че за 5 часа път в едната посока  не си струва за по-малко), така че стЕгайте сЪ :)

18.02.17
12:20

Ами заповядай! Ще се радвам да се запознаем лично. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1