Движение:
- разходка
- пранаяма
- йога с Олга, 3 часа
Храна:
- шейк от филтърно кафе*, рейши*, кокосово масло*, мед*
- кисело мляко с годжи бери*, половин шоколад линдт
- кафе по никое време, дано успея да заспя
- чапати* с маслинова паста, авокадо, краставица, люта чушка; шоколадов крем, кисело мляко* с мед*; втората половима линдт, няколко пълнозърнести крекера
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 11.03.17 20:07.
Движение:
- разходка
- пранаяма
- йога, 3 часа, редувахме се да водим
Храна:
- шейк от кафе*, кокосово масло*, рейши*, мед*
- чери домати, морковчета, басмати, цял линдт...когато съм на курс, не ми е многи гузно като изям цял шоколад ;)
- (18.30) чапати* с маслинова паста и авокадо; арменски сладки, шоколадов крем
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
“If you learn a lot of little things, one day you may end up knowing a big thing”.
B.K.S. Iyengar
Мнението беше редактирано от Margi на 12.03.17 20:23.
Движение:
- йога с Олга, два часа - акцент върху тазовата област, много хубава практика
- София-Варна - 40 минути; летище София-Лозенец - 50 минути ;)
Храна:
Понеделник ми е ден за гладуване, но тази седмица не ми се получи много добре. Прекъснах фаста на 17-тия час, което е нищо.
- до 14.30 - 4 чаши солена вода*
- 4 чапати* с гхи* и мед*; 2-3 ч.л. кисело мляко*;парче домашен кокосов сладкиш за проба
- още 4 чапати* с пастет от черен боб*, маслинова паста, нигела + 1 с маслинова паста и кашкавал; много шоколади* - имах подарък от шоко феста в събота (inlove)
Добавки:
крилово масло, ацидофилус
Мнението беше редактирано от Margi на 13.03.17 19:33.
Движение:
- суингове с 24-ката и колелце от колене
- йога, 75 минути...не ми се описва, като цяло беше продължение на това, което правихме на курса събота и неделя
Храна:
- шейк от черен ванилов чай*, кафе*, рейши*, мака*, кокосово мляко* и масло*, мед*
- шейк от какао*,астрагал*,ашваганда*, шилажит*, мед*, кокосово мляко* и масло*
- салата от цвекло*, кисело зеле*, флейск от киноа*, зехтин; басмати* с подправки*; пълнозърнести бисквитки*, шоколади*
- ябълка, шоколади*, 10-тина гр сирене*...защото ми стана много сладко
Добавки:
вит. Ц, ацидофилус, крилово масло
Днес бях при докито и кистите са се изчистили, но ще се наложи другия месец пак да мина през неприятна процедура, заради друг проблем. Пфу.
Мнението беше редактирано от Margi на 14.03.17 22:17.
Движение:
- йога, 70 минути
*Суря намаскар х 12, последните през силови изправяния
*Уттанасана
*АМШ/Чатуранга х няколко пъти
*Уттанасана/Уткатасана с блокче под предната част на ходилата
*Уткатасана/Париврита Паршваконасана/Вира 1/Вира 3, в различни конбинации
*Уттанасана с гръб към стена
*АМШ
*Пинча Маюрасана/АМВ/Ширшасана
*Джану Ширшасана/Бадхаконасана/опити за Мулабхандасана
*Падмасана/Урдхва Куккутасана
*Курмасана
*Ардха Матсиендрасана
*Сету Бандха Сарвангасана с блокче
- суингове с 24-ката
Храна:
- шейк от кокосово мляко*, матча*,коноп, мед*, кейл на прах*...който дойде малко в повече
- таханово бъркало* с пчелен прашец*
- домашно лимнончело* с лимонов сок и вода; цвекло* с конопено семе*, зехтин, балсамов оцет; остатъка от вчерашния ориз* с едно авокадо и с маслинова паста; шоколад*; 3 бисквити с крем (от най-гадните (puke) ), пълнозърнесри мини бисквитки*
- кисело мляко* с годжи бери*, чиа* и ацидофилус
Добавки:
вит. Ц, крилово масло, ацидофилус в киселото мляко, ниацин преди лягане
Мнението беше редактирано от Margi на 15.03.17 21:04.
Движение:
- йога с Полина, час и половина, наклони назад
Храна:
- шейк от кафе*, рейши*, мака*,кокосово масло*,мед*
- кисело мляко* с годжи бери* и пчелен прашец*, с ацидофилус
- шейк от кокосово мляко*, коноп, матча*,мед*, 20-тина грама шоколад* (organic & fair)
- салата от спанак, конопено семе*, зехтин, балсамов оцет; домашен лимецов хляб* с гхи* и овчи кашкавал*; парче шоколадов кекс, пестил от бели черници, 3 бисквити с крем
- йо-гард* с добавен ацидофилус
Добавки:
вит. Ц, крилово масло, ниацин
Мнението беше редактирано от Margi на 16.03.17 22:15.
Движение:
- йога, час
Храна:
- шейк от кафе*, рейши*, мака*, мед*, кокосово масло*
- шейк от конопено мляко*, конопен протеин*, коноп*, матча*, мед*
- йо гард* с ацидофилус
- домашен ликьор ит капини*, зелена салата с краставица, лук, репички; пълн.хляб* със семена, препечен, с олио и морска сол ;) , домашен кокосов сладкиш, халва, солети
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Здравей, Маргарита,
От две години насам се опитвам, така да се каже, да имитирам редица асани, претендирайки, че правя йога. Не мога да отрека промяната, която настъпи в мен през това време: физическа, личностна/духовна. Нещо по-важно: мисля, че открих едно от призванията си и мисля, че е време да започна да работя по-детайлно в тази насока. От доста време ми е ясно, че без учител няма да се получи и най-накрая това взе превес над егото ми(или по-скоро над някои вътрешни, вече осъзнати и ликвидирани, страхове).
Та...като човек с опит и честа промяна в местожителството, бих искала да ме посъветваш къде в София и във Варна има добри преподаватели по Айенгар и Ащанга йога. За някои айенгар преподаватели знам от твоя дневник: например Кристос и Полина Маринич. Може ли и допълнителна информация за техните курсове?
Благодаря предварително :)
Ащанга преподаватели добри, няма. Мисля че има един оторизиран от Института, но нямач впечатления от него, за да мога да препоръчам.
За Кристос и Поли има инфо в интернет. Мога да ти кажа къде преподавам аз. ;)
Кристос не е подходящ преподавател за хора без опит в Айенгар йога. Знае много, но английския (на който преподава) му е на ниво, което не предполага много детайлни инструкции и ако сама не знаеш как да изпълниш правилно позите, ще си останеш с гимнастиката.
Ако искаш, пиши ми на лични, за да ми кажеш в кой край на София ти е удобно за да знам на къде да те упътя.
Айенгар студиото във Варна е едно, така че е лесно откриваемо в гугъл.
Мнението беше редактирано от Margi на 18.03.17 08:05.
Движение:
- 4 х 400м, първото за загрявка, после 1.36, 1.40, 1.42 мин
- йога, час, пак на стадиона
- цял следобед cropfit тренировки, вече чакаме кейл, салати и цветя ;) за утре остана червеното цвекло. Засях и броколи...за сърните. Миналогодишното им място се оказа много удобно за тях, бяха ги опасли всичките. Понеже имам ужасно много семена, реших да им я отдам, за да се черпят. :)
- къпане на леден водопад, в 5 захода...голям кеф :) след това се чувствах все едно не съм тренирала, и по-чиста отколкото след душ със Софийска вода
Храна:
- шейк от Legend кафе*, рейши*, кокосово мляко*, мед*
- шейк от кокосово мляко*, матча*, коноп*, мед*
- кисело мляко* с пчелен прашец*, мед*
- зелена салата с репички, оцет и зехтин, ориз* с подправки, зехтин и сирене*, халва, домашен сладкиш, солети
Добавки:
крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 18.03.17 18:44.
Движение:
- бягане пресечен терен, 3 км, 21 минути
- йога, час
- cropfit тренировка, няколко часа, с мускулната треска на кръста от вчерашната
- леден водопад, в 4 захода, ако не бях пила коктейл преди това, надали щях толкова да се плацикам :)
Храна:
- шейк от Legend кафе* с рейши*, мед*, кокосово масло*
- матча латте* с кокосово мляко* и мед*
- кисело мляко* с пчелен прашец*, карамфил*, мед*
- топъл коктейл* от грапа*, тинктура от чага*, кафе*, карамфил*, мед*
- 17.00 домат, праз, малко ориз* със сос* от горски гъби*, 3 парчета баница*, 2 парчета домашен ябълков кекс*, халва, 1/2 скаличка
Добавки:
крилово масло
Да си кажа и аз мнението по промените в сайта. Може и да има специална тема, но не бих казала че с новата версия ровичкането се улесни. Ужасно нефункционален е за телефон, а аз лично така го ползвам в 90% от случаите, предполагам че и една голяма част от потребителите - също. Когато отворя подраздела с дневниците, примерно, нямам опция да отворя последното мнение, отварям на първа страница...освен ако не завъртя екрана, а дори и тогава, натискайки върху тема, се връщам в главната страница на форума. Шрифта е за първокласници, и изобщо е мниго трудно да се ориентирам от телвфон. Отделно от това, новата визия ми се вижда малко несериозна за сайт съществуващ от 18 години.
Мнението беше редактирано от Margi на 19.03.17 21:15.
Марги тая визия е в звук с модните трендове в уеб - минимализъм е на мода сега.
На мен също не ми допада, но въпрос на виждане.
казано от Danny||| на 19.03.17, 22:55:
Марги тая визия е в звук с модните трендове в уеб - минимализъм е на мода сега.
На мен също не ми допада, но въпрос на виждане.
Какъв ти минимализъм, буквите са толкова големи, че направо ме удрят по челото.
Днес си включих и лаптопа, от неговия екран е още по-ужасяващо.
Разбирам,че са вложени средства и енергия в направата му, но със същите средства и енергия е можело да се постигне нещо много по-добро. Въпреки че съм ползвател от към 2008 година, и аз както писа Боби, ще сведа посещенията си до някакъв минимум, който няма да ми уврежда зрението.
Съгласна съм, че първобитния мозък на хората не обича промените, но в случая не става дума затова. Всяка нова версия на нещо,се предполага че е подобрена стара, а това тук е ужасно трудно и неприятно за употреба. Разбирам че хората масово стават все по-малко грамотни, ама чак да се направи сайт с букви като в буквар, е малко прекалено.
Не мога да схвана какво точно се търси с новия облик на сайта. Стария вид на форума беше сполучлив според мен, а относно сайта - по-предната му визия ми допадаше най-много. Тези неща трябва да са приятни за гледане и удобни за ползване.
Движение:
- ден без йога
- бягане по същия маршрут като вчера, пресечен терен - 3 км, 21 минути и малко
- леден водопад, в 4 захода
Мускулната треска вече е ужасяваща, така че ще се мажа с арника навсякъде.
Храна:
И тази седмица не ми провървя с гладуването, прекъснах го пак малко след 17-ия час. ед 3 дни бягане и 2 дни слескосотпанска работа, започна да ми става зле от глад. Освен това, денят се оказа доста напрегнат, след кадто се прибрахме в София, се оказа,че имам десетки неща да свърша преди да тръгна за работа.
- 14.15 - шейк от какао*, кокосово масло*, шилжит*, рейши*, мед*, ашваганда*
- таханово бъркало* с пчелен прашец* и какаови зърна*
- 3 сухара с гхи* и камембер*, вафла хармоника*, 2 бисквити орео, кисело мляко* с кокосова захар*
Добавки:
без
ПП: Още една забележка към обновленията: май не мога да качвам снимка от телефон...?
Мнението беше редактирано от Margi на 20.03.17 20:45.
Пффф, днес излязох в 8.00 от вкъщи, прибрах се в 21.00, а в 21.30 изпратих последния си мейл. Една йога практика, още три, които водих, разправии с майстори...защото като ти дойдат мейстори няма как да няма разправии; докато пробиваха панелната стена в помещението за йога, аз се опитвах да си подготвя практиките за деня, после чистене на купчини строителен прахоляк...но поне доста работа отметнах, добре че найсторите така бързо отреагираха, иначе щях още седмици да влача и този ангажимент. Та, накачихме куките, сега остава да сложа въжетата...а дори се оказах с една бонус дупка, която пробиха по погрешка... 🤔
Та,
Движение:
- йога с Полина,час и половина. Отидох с всичките си мускулни трески отвчера и онзи ден и с надеждата че тази седмица е за ресторативна практика, но уви...извивки назад. Оживях, дори се оказаха много приятни...да се ненадява човек. 🤗
- доста ходене
Храна:
- шейк от кафе*,кокосово масло*, мед*, рейши*, мака*
- кисело мляко* с пчелен прашец*, годжи бери*,малко мед*
- матча*...защото щях да припадна от умора едва на средата на деня,половин линдт
- 3 сухара с 100-тина грама бри*, няколко чери домата, вафла хармоника*,другата половина линдт
- заквасена сметана с кокосова захар*
- през деня една кутийка (може би 500мл) ферментиран сок от цвекло*
...и понеже презденя изобщо не ми остана време да пия вода, като се прибрах вечерта, изпих няколко чаши наведнъж...и се разбълбуках, разбира се
Добавки:
витамин Ц, крилово масло
...и, както казва един умен човек: Единствената причина за да не приемате рейши всеки ден е, ако не сте прочели достатъчно за него. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 22.03.17 18:13.
Движение:
- йога, малко над час:
*Тадасана, варианти
*Врикшасана, варианти
*Ардха Бадха Падмоттанасана
*УХП 1, 2, 3
*Супта Падангущхасана 2
*Джану Ширшасана, варианти
*Бадхаконасана/опити за Мулабхандасана
*Падмасана
*Падмасана в Ширшасана, Пинча Маюрасана, АМВрикшасана, Сарвангасана
Храна:
- шейк от какао*, кокосово масло*, шилажит*, ашваганда*, астрагал*, мед*
- таханово бъркало* с пчелен прашец* и какаови зърна*
- бяло вино НЗ, салата от бок чой*, конопено семе*, лимпонов сок*,годжи бери*,зехтин; басмати* с подправки и сметана, малко кашкавал*, 3-4 вафли РК, половин линдт
- доста фреш от портокал
Добавки:
витамин Ц, крилово масло
Усъвършенствах си възела, сега трябва да нарежа въжето и да направя 16 такива. 😏
Мнението беше редактирано от Margi на 22.03.17 21:56.
Движение:
- йога, 90 минути, Паривритти и баланси на ръце
Храна:
- шейк от кафе*, рейши*, астрагал*, мед*
- кокосово масло* с мед*, какао*, мака*
- шейк от какао*, кокосово масло*, мед*, астрагал*, шилажит*, тинктура от чага*
- редче линдт
-йогард*, поразвалили са го 😶
- матча*
- черита*, 4 сухара с бри*, 2 лъжички мед*
- черен шоколад*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
С безценна помощ, от днес, въжетата са факт. Цял следобед всички висяхме на тях, няма жертви. Оказа се голямо предизвикателство да се завържат всички възли, така че въжетата да останат с абсолютно равна дължина. Но, за около два часа и половина бяхме готови.
Мнението беше редактирано от Margi на 24.03.17 17:36.
Движение:
- много измъчена йога, 40-50 минути
- бягане по маршрута от миналата седмица, 3 км, 19.30, последния километър го изходих, силата и днес не беше с мен
- къпане на водопад, който все още минава за леден
Храна:
- шейк от разтв.кафе*, рейши*, астрагал*, мед*, кокосово масло*
- половин кофичка кисело мляко* с годжи бери*, пчелем прашец*, флейкс от киноа*
- втората половина на киселото мляко*
- след бягането - сайдер на шезлонга на двора
- зелена салата с репички, краставица, зелен лук с оцет и зехтин*; няколко филийки типов хляб на Добревски, препечени, с масло и сминдух, халви, пак от Добревски, пестил от бели черници, малко сирене*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Движение:
Умората от миналата седмица беше толкова голяма, че спах 12 часа и пак се чувствах изтощена цял ден.
- йога, 70 минути, на стадиона
Храна:
- шейк от кафе Legend*, карамфил*, рейши*, мед*, кокосово масло*
- кисело мляко* с кокосова захар*
- малко накисанти диви лешници*
- коктейл от кафе*, рейши*, грапа, тинктура от чага*, кокосова захар*, карамфил*
- салата, като вчерашната; ориз* с много подправки, сирене, домашни сладки и халва
- сайдер и пълнозърнести крекери
Добавки:
крилово масло, 2000
Мнението беше редактирано от Margi на 25.03.17 18:26.
Движение:
- без йога
- бягане, същия маршрут - горски и асфалт, 3 км, 20.02 мин (всеки път първите два км са по около 6 мин, последния е с ходене...баира става много стръмен)
Храна:
- шейк от Legend*, рейши*, мед*,кокосово масло*, карамфил*
- кисело мляко* с пчелен прашец*, мед*
- няколко препечени филии типов хляб добревски с масло*, сирене; домашен кекс*, халва
- малко бяло вино от НЗ, някаква питка от СБА с бри*, вафли РК...дано съм заредила сили за през седмицата с толкова въглехидрати 😐
Добавки:
крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 26.03.17 20:29.
Движение:
- вяла МЦ йога, 70-75 минути
Храна:
- не точно гладуване, но все пак 16-17 часа без храна
- коктейл от сок от асаи*, домашно лимончело*, бял ром; зелена салата* с домашен оцет*, конопено семе* и зехтин; червена киноа* със сметана; кисело мляко* със сметана, кокосова захар*, канела*, карамфил*; шоколад...след малко - хляб с гхи* и сол
- лимонов сок с мед с джинджифил*, 2 редчеат шоколад
Добавки:
аспирин, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 27.03.17 21:28.
Движение:
- МЦ йога в две части - 20-тина минути стоящи (с опора), още 45-50 минути седящи и лежащи 😉
- малко на припек на Раковски
Храна:
- шейк от чага чай*, кафе*(сварено чага чая), рейши*, мака*, мед*,кокосово* и какаово масло*
- закваска* с годжи бери*, пчелен прашец*,мед*
- половин доза разтворимо кафе* с мед*
- басмати* с подправки*, гхи* и годжи бери*; линдт (цял...без едно квадратче 😉 )
- закваска* и половин сникърс
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
ПП: От януари досега, това ми е първия нормален МЦ, без ПМС...като изключим факта че е седмица по-рано от очакваното...но се надявам и това да се поправи от следващия месец. Понеделник имам час за процедура...но не СПА процедура , за съжаление...
Мнението беше редактирано от Margi на 28.03.17 22:00.
Движение:
- МЦ йога, час
Храна:
- шейк от какао* кокосово масло*, шилажит*, ашваганда*, мед*, рейши*,чага чай*
- закваска* с годжи бери*, пчелен прашец*, кокосова захар*
- банан*
- матча*
- коктейл от сок асаи*, питу; зелена салата* с конопено семе*, зехтин, дом.оцет*; няколко сухара с камембер*; крем от банан*, фурми, какаови зърна*, сок от асаи*; шоколад линдт и 2-3 шок.бонбона
- закваска*
Добавки:
витамин Ц, крилово масло
29.03.17
21:13
А за какво са тези въжета и клупове, Марги, стана ми интересно, а не ми с ерови страници назад, ако си писала :)
казано от Queen Cobra на 29.03.17, 21:13:
А за какво са тези въжета и клупове, Марги, стана ми интересно, а не ми с ерови страници назад, ако си писала :)
Другата седмица ще снимам и ще пусна. Досега само някои от клиентите си съм снимала, а не е много етично да им пускам снимките публично. :) Като цяло, много хубави неща се правят...но сега съм в МЦ и не мога да се обръщам много с главата надолу, и много от хубавите неща отпадат.
Движение:
- МЦ йога с Полина...като си я правя сама, по-малко се моря 😆 ...освен това по едно време ми стана зле като седях с ръце над главата около 5 минути...абе днес не ми беше ден...чувствам се скапана и объркана 🤔
Храна:
- шейк от какао*, чага чай*, кокосово мляко*,мед*, шилажит*, астрагал*, рейши*
- шейк от банан*, сок асаи*, алое*, чиа*
- шейк от кафе*, кокосово мляко*, рейши*, мед*, канела*
- половин шоколад
- таханово бъркало* с какао*
- сурова супа от морков, конопено семе*, зехтин, лимнов сок
- закваска*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 30.03.17 21:45.
Движение:
- МЦ йога, час
Храна:
- шейк от какао*, кокосово мляко*, рейши*, астрагал*, шилажит*, мед*, какаово масло*
- разтв.кафе* с мед*
- закваска* с пчелен прашец*, годжи бери*, малко мед*
- сайдер
- чай от хвощ*
- салата от кейл*, доста домашни лимецови палачинки* с гхи*, сирене Добревски (не струва сиренето), и няколко с гхи* и мед*, няколко дребни меденки, вафла хармоника*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Писах 15 минути от телефона, реших да закача снимка и всичко изчезна. Пак отначало:
Движение:
- бягане - загрявка - една обиколка; 800 м - 3.33 мин; неуспешни 400м (спрях на 250-тия някъде, краката спряха), 400 м - 1.33 мин
- йога, малко над час
Храна:
- шейк от кафе Legend*, рейши*, карамфил*, кокосово масло*, мед*
- кафе луак* с кокосова захар* и карамфил*
- пчелен прашец* с лимонов сок и мед*
- чай от хвощ* и карамфил*
- сайдер
- контейл от рейши чай* с карамфил*, кокосова захар*, гхи*, тинктура чага*, грапа
- остатъка от вчерашния кейл*, коприва* с ориз*; от вчерашните палачинки* с мед*; две-тре дребни сладки, 3 мини филии хляб със семена
Добавки:
крилово масло
Движение:
- йога, малко над час
- бягане - гораи асфалт, 3 км, 19.11 - с 2 минути по-бързо от миналата седмица, а през цялото време ми се струваше че вървя по-бавно
Храна:
- шейк от кафе Legend*, рейши*, мед*, кокосово масло*, карамфил*
- закваска* с пчелен прашец*, мед*
- сок от ябълки*
- шепа накиснати диви лешници*
- сайдер
- коприва* с ориз*, закваска* и сирене; 2 дребни сладки, шоколад
- сухар, закваска*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 02.04.17 18:52.
Движение:
Никакво. Днес ми правиха хистероскопия и седях в болницата 14часа. 🙄 Цял ден без глътка вода (не ми дадоха да пия преди упойката, а след това не ми разрешиха да си отида до багажа, а болнична чешмяна вода - не, благодаря). Вляха ми солена вода венозно, която доста ме вдигна. Добре си поспах следобед, след упойката, доста свежа се почувствах, само дшто кръв позагубих. Махнаха полип от матката. По същата причина, по която не пих вода, и не ядох - в болницата даваха след упойката - вафла боровец, а малко по-късно - някакви течни и горещи неща в пластмасови кутийки с пръст мазнина отгоре. Това е храната в една от най-добрите клиники в София...представям си на други места как е...предпочетох да изям само едно мини кисело млщко домлян по БДС.
Храна:
всичко е погълнато между 19.30 и 20.30
- кокосова вода*
- закваска* с годжи бери* и пчелен прашец*
- цял линдт + шоколадов бонбон
- 2 филии хляб със семена с гхи* и лютеница
- 2 фафли ная
- 2 глътки закваска* и един малък сухар
Добавки:
няма...освен солената вода венозно, упойката и един антибиотик след манипулацията, а вероятно и обезболяващо са ми сложили, защотосутринта ме болеше кръста, а след като се събудих - вече не
ПП: При кардиолога днес се оказа че имам пулс 42….винаги ми е бил по-нисък, ама чак пък толкова...вероятно съм била доста гладна и дехидратирана...
Мнението беше редактирано от Margi на 03.04.17 22:25.
Движение:
- МЦ йога, час
Храна:
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*,мака*, астрагал*, мед*, карамфил*
- закваска* с годжи бери*,пчелен прашец*, мед*
- чай от хвощ* и коприва*
- коктейл от лимон, сок от асаи*, питу
- зелена салата* с краставица, конопено семе*, зехтин, дом. оцет*; хляб с квас* с авокадо; сладолед*, шоколад, малко Фафли
- още една много тънка филия от хляба*
- закваска*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Цял ден ми е много вяло и депресивно, а физически се чувствам все едно са ме изкормили...не ме боли нищо, просто неприятно усещане в корема. Наложи се да си отменя заниманията за днес - очаквах да съм във форма, но когато си представих че трябва да стоя пред хора, да изглеждам свежо и да говоря...не се видях там, днес просто нямам какво да дам от себе си. Следобед хапнах и спах.
04.04.17
18:25
Пожелавам ти бързо възстановяване, Марги.
Надявам се, след като се отстранят, не се появяват втори път тези полипи.
казано от Queen Cobra на 04.04.17, 18:25:
Пожелавам ти бързо възстановяване, Марги.
Надявам се, след като се отстранят, не се появяват втори път тези полипи.
Благодаря. Дано, въпреки че водят манипулацията неинвазивна, съвсем не бих я описала като СПА процедура, пък и сега си е рана, която трябва да зарастне. Но, трябва да призная - много сладко се спи под упойка. 😏
Движение:
- йога, час...много хаотична се получи, доста висене по въжетата, основно пози от стоеж и извивки назад
Храна:
- шейк от варено кафе*, коксово мляко*, астрагал*, мака*, мед*, карамфил*, рейши*
- чай от хвощ* и коприва*
- половин лъжичка мед*
- квасен хляб* с пастет* от авокадо, кейл на прах*, зелена маслинова паста и др., малко лютеница, още филия от хляба* с шипков мармлад*, 2-3 бисквити
- чаша закваска* с чиа* и джинджифилов мед*
Добавки:
вит. Ц
Добавям и два часа следобеден сън.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.04.17 21:24.
Движение:
- йога, 70 минути, основно пози от стоеж и такива за отпускане на таза
Храна:
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*,шилажит*,ашваганда*, мед*, карамфил*, рейши*
- таханово бъркало* с какаови зърна*
- джинджифилов чай* с мед*
- квасен хляб* с пастет* от авокадо, магданоз, маслинова паста и др.; сладолед, шоколад, 2-3 бисквити и два сухара
- малко закваска*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 06.04.17 20:23.
Много красиво изглеждат позите с въжетата! 🙂
Пожелавам ти бързо възстановяване.
казано от Диляна на 06.04.17, 21:58:
Много красиво изглеждат позите с въжетата!
Пожелавам ти бързо възстановяване.
The ropes teach us what is the freedom of the body. They show us how to create space from inside. Yoga kurunta helps us understand the new horizons that open for the body and for the mind.
Geeta Iyengar
Мнението беше редактирано от Margi на 07.04.17 06:41.