НЕ МИ Е МНОГО ЯСНО?!
|
|
17.10.2006, 12:35
Значи положението е следното бях на НВД два месеца и половина и с радост мога да кажа че постигнах това което желаех а именно да ичистя мазнините но сега вече постигнал това не мога да разбера как да запазя теглото си а най-важното как да избегна покачването на мазнини(от какво трябва да се пазя?).В момента съм висок 184см и тежа 69кг. изчислих че за това тегло се нуждая от 1815 калорий дневно,172гр белтъци и 69гр. въглехидрати(за въглехидратите не съм много сигурен така ли са) но тук идва въпроса за мазнините как да разбера колко са ми необходими на ден и най-важното можеби какви(от какви храни). P.S.Един малко по страничен въпрос от какво зависи покачването на килограми?! |
|
|
17.10.2006, 13:09
[quote author=“Saint”] P.S.Един малко по страничен въпрос от какво зависи покачването на килограми?! От количеството храна (калории,), което ядеш.
|
|
|
17.10.2006, 13:43
Тренирам 3-пъти седмично значи индексът ми на активност е 1.55 сметнах калориийте по формулата на Harrys –Benedict(от сайта) и получих 1815ккал но неми стана ясно дали трябва този индекс да го умножа по калорийте или да го събера от там съм се объркал значи за последно ми трябват 1815ккал Х 1.55=2813ккал нали. Нещо не мога да го разбера това с протеина какво трябва да го правя?Той как се смята?На калко калорий е равно 1гр. протеин?
|
|
|
17.10.2006, 14:01
Калориите се умножават по индекса, то си пише. 1 гр. протеин - 4 ккал. Досега на колко калории беше, като сваляше?
|