прегреших
|
|
13.07.2007, 07:24
лелел хора снощи не знам какво ме налегна някакъв глад за сладко и взех че точно 10 минути преди да си легна опуках един шоколад Милка с лешници ;( и сега ми тежи на съвестта.Мислех да се принудя да повърна ама си казах че това е параноя и че нищо особено няма да стане с 1 шоколад,но все пак ме е яд че не го оставих за сутринта. Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
13.07.2007, 08:21
Спокойно! Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си! |
|
|
13.07.2007, 09:07
Нормално ! И аз бях така като праех нвд-то на 40-41 ден без сладко не издържа и в 23 часъ на денонощния магазин за шоколад АьХАхахах . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
13.07.2007, 10:45
Хахаха.И аз се бях поизчистил вече прилично,ама замазах полжението последните 2 седмици. I do it because I can, |
|
|
13.07.2007, 12:19
Голяма работа. Тва значи, че днес след работа ако изядеш един Mc Donald’s и ще следва самоубийство? Practice makes perfect. |
|
|
13.07.2007, 14:00
Внимавай само да не ти стане навик . Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
13.07.2007, 17:25
Да беше отишъл на стадиона да направиш 20 обиколки, че да изкараш енергията от шоколада Don’t worry, be happy “Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle |
|
|
13.07.2007, 22:41
ами братленце не знам на теб на 40-41 ден как ти е било ама аз вече ям нискоъглехидратно около 6 месеца Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
14.07.2007, 00:03
Бих ти препоръчал да увеличиш въглехидратите и да преминеш към нормален режим, защото ти си човек, работещ тежка физическа работа. Щади тялото си! |
|
|
14.07.2007, 20:39
Да това го осъзнавам,обаче имам чувството че всяка хапка хляб,някаква закуска или сладко ми трупа мазнини.Въпреки това ми казват че при този начин на живот (работа и тренировки) нямало как да кача мазнини. Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
15.07.2007, 16:56
Е, ако спазваш всичко 101% точно наистина и резултатите ще са на 101%, но има едно такова правило - ако на седмица имаш 7 дена Х 6 хранения = 42, то може да ядеш не чак толкова строго в 10% от тях Training. It’s a small part of what we do. The other time we eat. And sleep. Recovery makes perfect. |
|
|
15.07.2007, 17:22
Всяка хапка хляб или сладко трупа мазнини на някой лентяй, но за Бога - това е тежка физическа работа в автосервиз. Увеличи си въглехидратите, а и дори и твоята параноя да се сбъдне, винаги може да коригираш нещата. За сведение - за здрав средностатистиески човек въглехидратите съставляват около 55-70% от енергийната стойност на храната. Според мен може от време на време да си похапваш по нещо сладко - например по време на работа - целта е да се чувстваш добре. Разбира се, ако целта ти не е да поддържаш сегашното тегло, а да отлсбваш още, не можеш да си позволиш неконтролируемо да ядеш въглехидрати и въпреки от време на време може да си позволяваш я по вафличка, я по шоколадче и гледай това да е периодът ти, когато най ти е нужна енергия. |
|
|
15.07.2007, 23:12
Ти професионален бодибилдър ли си ? Аз също работя като кон всеки ден, без почивка на кофти смени(3 първа, 3 втора и 3 нощна) и ми се събират по 16 часа работа на ден при преминаването от една смяна на друга и в работно време ям ведъж качествена храна, но и веднъж някой сникерс или вафли, за да ми дадат малко енергия. Не е фатално, поне за мен. Най-гадното е че почти не успявам да намеря време за тренировка, но това си е мой проблем. “Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle |
|
|
16.07.2007, 09:24
Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
16.07.2007, 15:26
Абе по принцип ако се чистиш трябва да си по - строг но не изпадай в крайни настроения а аз като качвам маса понякога си позволявам дори да хапвам по 1л сладолед |
|
|
16.07.2007, 18:19
Това на едно ядене ли Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
16.07.2007, 18:40
да бе бате 1 л на ядене няма ли да ти замръзнат червата Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
16.07.2007, 18:59
Ами какво му е, 1л сладолед на едно ядене тамън пасва. Мааалко преди да ти стане мега тежко е свършил. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
16.07.2007, 20:52
Е не наведнъж но за 2 часа съм го омел |
|
|
16.07.2007, 22:32
Ама между другото така като се замисля сладоледа съдържа и доста протеин ... онеже се прави от мляко,яйца и там другите лайна,консерванти,подсладители и т.н. А и преди гледах по телевизията чее от сладоледа се “отслабвало“ понеже калорийте които внасял в организма и енергията която дава са по-малко от тези които се хабят за да бъде загрят и преработен от човешкото тяло Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
16.07.2007, 22:58
Ц, в сладоледаджийниците го правят от течна сметана плюс овкусители, стабилизатори и боички. Във фабриките предполагам блъскат още малко консерванти. Принципно вярно се води млечен продукт, но има минимално съдържание на протеин. Понеже мин седмица ми беше попаднала една кутия още си спомням, че на съдържанието и пишеше нещо от типа на 2-3 гр протеин на 100. Другото неприятно е, че го блъскат с повече захар, за да може да се усеща сладост, въпреки ниската температура. Но все пак предпочитам сладоледа пред шоколад като по-малкото зло. А с най-чиста съвест съм, като си взема диабетичен шоколад със 75% какао My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
17.07.2007, 00:09
Е ама вие го взехте много на сериозно това, аз го хапвам когато тренирам за маса и то рядко да кажем веднъж на месец - месец и половина и то ако е топло времето. |
|
|
17.07.2007, 11:55
Чакай сега, никой не е говорил за всеки ден. Аз също хапвам горе долу толкова често като теб, но като ще е да е, трудно се спирам на половината на кутията. Какъв е изводът, купувайте си по-малки разфасофки. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
17.07.2007, 15:29
аххаахХАха да правилно Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
17.07.2007, 20:12
Абе аз когато съм “загорял“ за сладко отивам и хапвам 2-3 супени лъжици обикновен или захаросан мед и съм готов |
|
|
|
18.07.2007, 00:05
М да за корнфлейксовете говориш ... ми да то аз така на външен вид като гледам и във въпросното корни има овесени ядки,фъстъци,1-2 парченца кашу,бадем иии нещо наподобяващо мед Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
18.07.2007, 01:27
Ако приемаш до 1-2 супени лъжици особено след силова тренировка със сигурност няма... Training. It’s a small part of what we do. The other time we eat. And sleep. Recovery makes perfect. |
|
|
18.07.2007, 13:46
Екстра значи поне от мъчението за сладко ще се отърва в известна степен Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
18.07.2007, 14:57
Може и стафидки след тренировка, а преди това ядки някакви или една голяма мазна салата. Вариантът с риба тон и маслини е перфектен за мен. Корнитата не ме кефят особено, натюрел иска човекът както се казваше в един скеч. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
19.07.2007, 15:24
Стафидите са идеални за след тренировка. Много по-добре от вафли, бонбони и други такива. Невъзможно е силна дума, използвана от слаби хора. Невъзможно е само в ума ти! |
|
|
19.07.2007, 16:54
мерси пичове ... добре ще хапвам по ... колко? 50 грама стафиди след тренировка ? примерно Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |