Леблебия преди тренировка ?
|
|
02.08.2007, 17:28
Опитвам се да поддържам равномерно балансиран режим. Знам достатъчно за да кажа че нищо не знам. |
|
|
03.08.2007, 00:52
как пък точно леблебия реши да ядеш ми е много странно:))))) |
|
|
03.08.2007, 08:17
Ще си позволя един офтопик. Малко стафиди и три сушени сини сливи вместват ли се към закуската състояща се от едно кисело мляко и 100 грама овесени ядки с една чаена лъжичка мед ( става дума за РБД ) ? Знам достатъчно за да кажа че нищо не знам. |
|
|
03.08.2007, 11:43
Да естествено:)Не сме професионалисти,че да се замисляме за някакви нещожни количества фруктоза или глюкоза,пък и ако ще приемаш такива храни най-удачно е на закуска(както ти си направил),или след тренировка. |
|
|
03.08.2007, 13:33
30 мин. преди тренировка може да пиеш само някакъв протеин.Яденето ти трябва да е поне 2-3 преди тренировката. Train hard, eat right, and enjoy life! |
|
|
03.08.2007, 20:36
Не съм 100% съгласна, това с 2-3 часа е много относително, обсъждано е многократно тук. Зависи какво ядеш преди това, в какви количества и колко бързо смилаш храната. Общо взето, след ядене когато не усещаш вече усещаше за тежест и за заситеност, може да се отнасяш към залата. Относно леблебията, хубава храна според мен, както всички бобови. Бавен въглехидрат, прилично количество протеин (макар и растителен).Минус и е, че тази готовата печена, която се продава е пресолена. А за предтренировъчно хранене...защо не, но определено бих комбинирала с протеин, само на нея не бих разчитала. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |