|
|
|
Дата: 21.04.2006
|
То на тукашните магазини за суплементи нещо хич не им се приказва за отстъпки
Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.03.2008
|
Има все повече магазини. Имаш избор. Стараем се да работим с всички, за да ви е максимално убодно и лесно да пазарувате и да имате този избор.
bodyart-bg.com
“Всичко, което си заслужава на цените, които си струват”
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.04.2006
|
А, за този стак няква отстъпка ползва ли се ?
zbol ,noko,tribolan
Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !
|
|
|
|
|
|
Дата: 14.03.2007
От: България
|
FZKTWGS - 23.06.2008, 22:31 А, за този стак няква отстъпка ползва ли се ?
zbol ,noko,tribolan
Умно момче си ти:) Креатин, азот и тест.
Но това е темата за БСН, нека се придържаме към нея.
Продуктов мениджър
Bodyart
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.04.2004
|
Как е добре да се пие термонекс при 70кг човек?Засега го пия 2 пъти по 3?
Az sym Zdravko Jelqzkov.Boiko Borisov mi e idol i qm kartofi i oriz.
|
|
|
|
|
|
|
Joredos - 29.06.2008, 00:18 Как е добре да се пие термонекс при 70кг човек?Засега го пия 2 пъти по 3?
Дай малко повече инфо за да ти дам малко по-конкретен отговор.
70 килограмов човек -преполагам мъж? От колко време го пиеш? От колко време си на диета? Какъв е резултата до сега? Странични ефекти?
Вальо
bodyart-bg.com
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.06.2008
|
Кога ще имате в наличност Bargian Whey на ASN?
|
|
|
|
|
|
|
Rocky - 30.06.2008, 13:13 Кога ще имате в наличност Bargian Whey на ASN?
До 2-3 дни.
Пак моля, използвайте конкретната тема било то за АСН, или Интерактив. Предполагам че и други се интересуват и по-лесно биха намерили информацията.
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.04.2004
|
Мъж съм.От три дни го пия.Стажа ми е 1г в залата плътно,откакто поднових.От половин година съм диета за сваляне(зареждам с въглехидрати,както си трябва).Странични ефекти не знам,сърцето ми работи доста по-нормално отколкото,когато пих fyre на синтракс.
Az sym Zdravko Jelqzkov.Boiko Borisov mi e idol i qm kartofi i oriz.
|
|
|
|
|
|
|
Пробвай да увеличаваш с по една капсула на ден, докато не усетиш някакви странични ефекти (сърцетуп, високо кръвно, безсъние).
Максималната доза за теб е 8 капсули. Като направиш един пълен цикъл (2-3 месеца) драсни няколко реда да кажеш как е минало.
Нямам опит с Fyre, но съм работил с Хидриксикът, ксенадрин, термодинамикс и още няколко и ми прави впечатление, че некса даваше същите резултатати с по-малко странични ефекти.
И още един съвет. Не се опитвай да спазваш диета твърде дълго. Накрая няма да дава никакъв ефект. Прави цикли. Примерно 4 месеца сваляне, 2 поддържане и покачване на силата, после пак. Така накрая на годината ще имаш сумарно по-добър резултат. Не знам колко си висок, но 70кг не са много. Ако в силовите цикли качиш малко мускулна маса, по-лесно ще чистиш после.
Вальо
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2008
|
Здравей,снабдих се със Cellmass AVPT .Значи той се пие след тренировка и преди лягане.Но имам няколко въпросчета:
След като се пие след тренировка,тук в темата четох,че не трябва да се пие протеин или да се яде нещо поне 40 мин.
Та да попитам организма няма ли да има засилена нужда от протеин.
И второ също като се пие преди лягане,аз преди да легна немога да не ям.Би ли ме посъветвалл как да го изполвам.
И още нещичко-Колко време може да се пие 30-40 дена .
|
|
|
|
|
|
|
Питмезов - 11.07.2008, 18:34 Здравей,снабдих се със Cellmass AVPT .Значи той се пие след тренировка и преди лягане.Но имам няколко въпросчета:
След като се пие след тренировка,тук в темата четох,че не трябва да се пие протеин или да се яде нещо поне 40 мин.
Та да попитам организма няма ли да има засилена нужда от протеин.
И второ също като се пие преди лягане,аз преди да легна немога да не ям.Би ли ме посъветвалл как да го изполвам.
И още нещичко-Колко време може да се пие 30-40 дена .

След тренировка обикновенно нивата на кръвната захар са ниски, а кортизола висок. В този момент тялото ти има по-голяма нужда от въглехидрати, а не от протеин, който да се мъчи да разгради до глюкоза за да си попълни енергия. Отделно за тялото ти е приоритетно да си възстанови нивата на глюкоза и КФ преди да започне ресинтез на специфични (мускулни) белтъци.
Така че не се притеснявай, няма да ти се наруши възстановяването ако изчакаш 30-на минутки. Аз обикновенно си пиех мостричка след тренировка в залата и като се прибера ям, или пия протеин ако ме мързи.
Ако държиш на аминокиселините в кръвта, си пий протеина (най-добре синта, или друга матрица) час преди тренировка, а той ще си “капе” няколко часа по време и след. Това е по-удачното време за протеин.
А за вечер, мнението ми е че не е никак полезно да ядеш, дори леко непосредствено преди да си легнеш. Нито яденето е ядене, нито съня сън. Остави си час, или по-добре два, а селмасата непосредствено преди “спан-ака”. Ако не ти излизат сметките с калориите, навий будилника и стани посред нощ за манджа, или протеин.
Вальо
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2008
|
Колко време е най-отдачно да се пие-1 месец или повечко.
|
|
|
|
|
|
|
Това е въпрос, на който никой не може да ти отговори със сигурност на този етап.Весеки вид креатин си има специфика на приема, а този специално е съвсем нов. Удачно е да го спреш в момента, в който престане да ти дава напредък. До края на годината ще имаме възможност да го тестваме на “дежурните опитни зайци”, както и да съберем отзиви от клиенти и ще можем да дадем по-конкретна информация.
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
Дата: 19.11.2004
От: Варна
|
Може ли да помоля да дадете снимка на етикета на синта 6 със съдържанието на аминокиселините на 100гр,защото в бб.ком и нетришън няма :(
|
|
|