MEGA-PRO International - едно дългоочакваното присъствие

Дата: 21.08.2006
18.07.2008, 19:02

Смея да твърдя, че профилът на този протеин е в пъти по-добър от този на ON.

gorichka.bg

Дата: 07.12.2006
От: Sofia
18.07.2008, 22:30

Стойностите на въглехидратите в Magnum Whey и гейнерите са сгрешени. На официалния сайт също. Не искам да се заяждам, просто отбелязвам ако някой случайно не го е забелязал вече.smileОтлична цена за протеин, който поне на хартия изглежда добър.

Дата: 14.07.2008
18.07.2008, 22:40

Това,което сме приложили във форума е оригиналният сертификат на протеина.

Дата: 13.02.2004
От: София
21.07.2008, 10:10

В събота се сдобих с протеина та и аз да споделя няколко впечатления:
1. Много добра разтворимост и не остава утайка.
2. Вкус - много добър допадна ми определено и не е чак толкова слъдък.
3. Цена за от България - много добра.
4. Имах далеч по-ниски очаквания към този протеин - за щастие не се оправдаха.

За това как възстъновява ще пиша малко по-натам - от 4 дози е рано да се говори, като уточнявам, че други добавки поне още две седмици няма да ползвам т.е. ще го карам само на суруватка.

“Shut Up and Train”
-------------------------
“I’m Not Here to Talk”

21.07.2008, 16:36
head_hunter - 21.07.2008, 10:10

В събота се сдобих с протеина та и аз да споделя няколко впечатления:
1. Много добра разтворимост и не остава утайка.
2. Вкус - много добър допадна ми определено и не е чак толкова слъдък.
3. Цена за от България - много добра.
4. Имах далеч по-ниски очаквания към този протеин - за щастие не се оправдаха.

За това как възстъновява ще пиша малко по-натам - от 4 дози е рано да се говори, като уточнявам, че други добавки поне още две седмици няма да ползвам т.е. ще го карам само на суруватка.

Мн се радвам за положителните отзиви, които имате за продукта и марката като цяло. Нека и други да си споделят впечатленията, защото това дава най-силната индикация за това дали определена марка/продукт работят.

Дата: 21.02.2008
От: Варна
21.07.2008, 17:15

Аз също мога да потвърдя някой факти които вече бяха споменати.
Разтворимоста е перфектна.
Вкуса е приличен, не е натрапчиво сладък както казаха някой.
Цената също е най-конкурентноспособната на БГ пазара(може и още като се докара по-хубава марка за тия пари, но всичко с времто си)
А за възстановяването ще по-пием още и ще дадем оценка.

21.07.2008, 22:26

Грешки по етикетите:
Jumbo gainer пише carbs - 10g
Magnum Whey пише carbs - 3 g, при sugars - 4g(?)
Massive Weight Gainer carbs - 52 g, sugars 90, интересно, че тук и процентите не са верни %DV не може да е 17% за carbs ако са от порядъка на 152 g. Protein 0 g - %DV 0. Смех.
Личното ми мнение е, че не може да се очаква качество от фирма, която не е положила елементарно усилие да си оформи грамотно етикетите. Не обвинявам вносителите, грешките са такива и на официалния сайт.
Друго, което ми е странно:
Етикетът на Carbo Hit от bodybuilding.com(и още десетина чужди сайта за online пазаруване):
http://www.bodybuilding.com/store/mp/carbo.html
Етикетът на Carbo Hit от официалния сайт:
http://www.mega-pro.com/prod_energy.php#carbo_hit
На амино 2200 също разлика в етикетите, на други обаче са същите.
Никъде не видях протеини и гейнери да се предлагат освен на mega-pro india, където продуктите са съвсем различни.
Oще нещо: Cristalline Fructose - това дето май хич не е полезно и го има в гейнера на ASN.

21.07.2008, 23:26
butthead - 21.07.2008, 22:26

Грешки по етикетите:
Jumbo gainer пише carbs - 10g
Magnum Whey пише carbs - 3 g, при sugars - 4g(?)
Massive Weight Gainer carbs - 52 g, sugars 90, интересно, че тук и процентите не са верни %DV не може да е 17% за carbs ако са от порядъка на 152 g. Protein 0 g - %DV 0. Смех.
Личното ми мнение е, че не може да се очаква качество от фирма, която не е положила елементарно усилие да си оформи грамотно етикетите. Не обвинявам вносителите, грешките са такива и на официалния сайт.
Друго, което ми е странно:
Етикетът на Carbo Hit от bodybuilding.com(и още десетина чужди сайта за online пазаруване):
http://www.bodybuilding.com/store/mp/carbo.html
Етикетът на Carbo Hit от официалния сайт:
http://www.mega-pro.com/prod_energy.php#carbo_hit
На амино 2200 също разлика в етикетите, на други обаче са същите.
Никъде не видях протеини и гейнери да се предлагат освен на mega-pro india, където продуктите са съвсем различни.
Oще нещо: Cristalline Fructose - това дето май хич не е полезно и го има в гейнера на ASN.

БътХед, виждам си си направил труда да се поразровиш и да напишеш разликите. радвам се че го правиш защото си НАПЪЛНО ПРАВ. Буквално преди 3 мин слезнах от тела с вице президента на МегаПро и той ми каза че сайта им не е ъпдайтван от доста време и че не е водещ при профила на продуктите, КАКТО НИЕ РЕСПЕКТИВНО ГО ЗНАЕХМЕ ТОВА. Той ни даде право да презентираме сертификатите от анализ на всеки продукт ако клиента го изисква. Всеки един сертификат отговаря на етикета на всеки продукт, следователно етикета на продукта нормално да е водещ в случая. Хубаво е че има хора като теб да сравняват, както е хубаво и да има такива като нас да дават разяснения… Пиши ако има нещо друго… Ако някой има въпроси сме “ОК” да презентираме сертификатите от FDA (Federal Drug Administration) за всеки продукт и те всичкте са огледален образ на самите продукти…

Дата: 16.03.2006
22.07.2008, 01:19

Ами в тоя сертификат който си постнал не пише колко грама протеин/въглехидрати/мазнини има на 100гр продукт. Пише примерно концентрат 31гр, ама това означава ли че тоя концентрат е 100% протеин и нищо друго? Ако е така то излиза, че в 100гр продукт има повече от 93гр протеин което малко ме съмнява. Също така, това е общ етикет, а за различните вкусове има разлика в съдържанието на въглехидрати, поне така съм забелязал при други производители. Абе като цяло няма да е лошо да си оправят етикетите и сайта, така е малко несериозно. Имат ги данните а нещо се мотат.

22.07.2008, 08:08

В сертификата,който сме приложили се разбира какво е общото разпределение на трите фракции на суроватъчния, оригиналните сертификати се четат по дрг начин. Това означава,че според приложението,че 31% от протеина е съответно изолат,хидролизат и концентрат. По-късно очаквайте и други приложения

В една доза Magnum Whey (35грама) има

PPOTEIN - 26 gm
Total carbohydrates - 3 gm
Sugars - 2 gm
Total fat - 2 gm
Saturate fat - 1 gm

Дата: 13.02.2004
От: София
22.07.2008, 14:55

Е това е искаме хубаво и евтино - като ни се предостави вече или не е хубаво или не е евтино е няма угодия.

“Shut Up and Train”
“I’m Not Here to Talk”

Дата: 21.11.2007
22.07.2008, 22:52

Чудех се да вземе ли участие по тази тема, но вече не се сдържах. Типично по български ние развалихме всичко. От СИЛАБГ се опитаха да предложат нещо качествено и на добра цена, и какво стана? Направи добро и изяж лайно! Какво всички сте се хванали за този протеин да го сравнявате с други? Протеина си е протеина. Ползвал съм най-различни видове американски протеини и мога да ви кажа, че няма абсолютно никаква разлика като ефект, да не говорим,че ефект от протеин специално да се усети,, за такова нещо не съм чувал. BSN, ON, EAS,CYTOSPORT, UNIVERSAL,NOW,SYNTRAX и да не продължавам - все едно и също , а вие какво правите - само плюете. И повод ,че има грешка на сайта техническа - ще дам един пример - на сайта на UNIVERSAL гейнъра GAIN FAST 3100 е тотално сбъркан, ама вие тук се хванахте!!Не мога да ви разбера.

Почвам да се убеждавам,че ние българите си заслужаваме надменното и пренебрежителното отношение на по-голямата част от вносителите на хранителни добавки. Като е скъп, защо е скъпо, като е евтино,пак търсите кусури. Типично по български ,няма угодия.

Дата: 31.03.2007
От: Варна/София
23.07.2008, 00:00

Много се превъзбуди с миналия пост. Просто предполагам човекът иска да направи добро, като опомене грешките и те се коригират, тъй като, хич да не е, не малко хора пазаруват през и чрез интернет, а такива грешки будят подозрения относно качеството на продукта.
Иначе евала за протеина. Скоро ще си взема една разфасофчица и аз да го “дегостирам”.

23.07.2008, 01:01

Значи аз няма как да знам, че грешките са само на сайта, а не и на самия етикет. Вносителите ни дават някаква информация и се предполага, че имат поне една кутия пред себе си, за да сравнят.
Грешките не са само на официалния сайт, а и на други сайтове за онлайн пазаруване. Реално не намерих читава информация без грешки на въпросните продукти, за разлика от Gain Fast, който веднага можеш да го видиш в бб.ком без грешките.
Нито един известен сайт не предлага протеини и гейнери на Мега Про. Намерих Magnum Whey 2 с три различни етикета.
Universal e топ марка и може да си позволи “печатна грешка” в един продукт на сайта си без да изгуби доверие. Мега Про стои 150 места надолу и то благодарение на ефедрина си, а не на протеин или гейнер. Сбъркан е не е един продукт, а три. Не съм гледал останалите, може и още грешки да има. Естествено, че ще се “хвана” за тях, а не за Universal.
Постват ни в темата десетина реда за съотношението на хидро/изо/конц на протеина, и било оригинален сертификат. Къде пише, че е оригинален сертификат? Това аз ще си го нащракам в word по-достоверно, поне няма да пиша bcca за 100 г, като те са в количества за стандартна доза.
Точно, защото е протеин и трудно се усеща разликата трябва да се внимава. Защото ако е някакъв друг вид добавка, която можеш да я усетиш, си купуваш веднъж, виждаш, че няма ефект и повече не си поръчваш.
Айде да съм си в правото си да се съмнявам в добрите намерения на някои хора, или в качествата на даден продукт, за който има твърде оскъдна информация в нета. Още повече, че живеем в държава, където “бизнес” и “щастието на клиента” не са съвместими понятия.
Не искам повече да се заяждам. Head Hunter и Lawrence са много уважавани от мен членове на форума.

Дата: 04.05.2008
От: СОФИЯ
23.07.2008, 08:05

БътХед…

1-во. Ако ако имаш някакви въпроси относно разлики в етикета на сайта на фирмата, винаги можеш да ги отнесеш към самата компания и те ще ти предоставят същите отговори, които ние ти предоставяме тук както и сертификати… Всеки сертификат е публично достояние и така битрябвало да бъде

2-ро. Мега Про като компания има ограничено присъствие в интернет пространството като цяло поради няколко причини, които се опират до техният начин на дистрибуция и презентация на продуктите.

3-то. Имайки се нашето присъствие на пазара и безупречна репутация, мислиш ли, че някой от нас би се занимавал с глупости (по точна дума нямам) и да си “… щрака на компьтър...” и да поства неверни данни. Това е абсурдно и не логично. Разбирам, че правиш аналогия с порочните практики, които са се случшали в БГ, но разликата тук е, че ние държим на името си, качеството на предлаганите от нас продукти и на трето но не последно място на нашите клиенти.

БътХед, Мега Про е на пазара от повеше от 25 години.... Преживяла е много течения в индустрията както е надживяла много компании, които са били с невероятна популярност, но е факт че същите вече не са на пазара. Същите тези несъществуващи компании са били репрезентирани сериозно в интернет пространството, но е факт че те са в миналото а Мега Про работи с пълни сили.

Зад Мега Про стои сериозна фармацефтична сила и всичките им продукти са с уникално качество (не го казвам да им правя реклама,… такава не им е нужна).

Това, че имат проблем със сайта и останалите сайтове сляпо копират тази грешка е нещо, за което вече е алармирано от нас и те работят по въпроса и ще има промени.

Мега Про предлага ПРОДУКТИ С УНИКАЛНО КАЧЕСТВО, ДОБРО ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО, РЕЗУЛТАТИ. Много хора ползвали Мега Про ще пуснат техните мнения тук за възстановителните качества на продуктите им, а друго реално няма значение.

Запомнете!!! НИКОГА НЯМА ДА СИ ЗАЛОЖИМ/ПРОДАДЕМ ИМЕТО НА КАКВАТО И ДА БИЛО ЦЕНА… ДА, КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС СА НАЙ-СЕРИОЗНИЯТ И ВАЖЕН АКТИВ И ВИНАГИ ТЕ, КЛИЕНТИТЕ, ЩЕ БЪДАТ НА ПЪРВО МЯСТО, ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ НУЖДИ!!

/собственик/

http://WWW.SILABG.COM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Официален представител за България на следните марки
ASN
MEGA PRO
SCIVATION
PrimaFORCE
EST NUTRITION
ANABOLIC XTREME
FAST ACTION PHARMA