11.07.04
16:41
Размера на трицепса е 2/3 от тази на ръката до лакътя
това са средностатистически данни де
15.07.04
23:16
Ami po princip vsi4ki uüprajnenia koito se izpulniavat nad glavata sa predimno za dulgata glava na tricepsa
18.07.04
15:47
Абе някой да ми каже някои упражнения за средната глава на трицепса че аз само за кофички се сещам :?:
18.07.04
18:18
Средната глава е тази долу,под дългата глава :oops: Мисля че го обясних 8)
А разбрах :)
Ами прави упражнения, които ти сгъват напълно лакета тази глава се натоварва когато трицепса работи от най-сгънато положение.
имам проблем с трицепса, нема го никъв :( за разлика от гърдите ми, та в есенния ми сплит нема да правия гърди само 6те ги припомпвам, въпроса ми е следния: кога е най-добре да тренирам трицепса? в първия ден когато съм отпо4инал или в последния когато 6те му дам ден за възстановяване (както знаем мускула расте когато по4ива)!!!
моля за коментар! 10х
Приоритет на мускула му се дава, когато си на макс починал. Съответно тренирай го първи ден задължително отделно от гърдите!!!
Пробвай трицепс-бицепс или крака-трицепс. Нещо от сорта, за да може да е максимално отпочинал и да го натовариш добре.
Тренирай го здраво с базови упражнения.
мерси gotcha, 6те го тренирам първи ден и само него така: 3 упражнения в 3 х 12-8 повторения, като мисля да редувам една тренировка с по 18-15-12 повторения а следва6ата 12-10-8! 6те гледам да не тренирам с много тежести а 6те наблегна на максимално пълнене с кръв!
коментари...?!
Дигай си с тежко ;)
Загрябвай добре и после прави 10-8-6. Може да ползваш и други методи, но като цяло пирамидата е най-добро за маса.
24.09.04
19:33
аз лично прая 2 базови с тежко за трицепса и 2 орелефяващи..така добре ли е?