24.06.06
11:07
Някой знае ли някаква добавка за растеж на височина?
Оправих ти правописа. Обърни внимание на и/й, разделяне на думи и правилно писане на компютър.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.06.10 12:42.
24.06.06
11:11
Няма такава.
24.06.06
11:24
Има - growth hormone stimulant май беше на ultimate или genesis(съставен е от 3 аминота в правилни пропорции) :D
24.06.06
11:40
[quote author=“obelka”]Няма такава.
Определено. Аргинин и орнитин също няма да помогнат :)
24.06.06
11:44
Глутамина също го стимулира
Какво е основното му физиологично въздействие?
Повишава секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм, заради което е всепризнат за добър суплемент от културистите. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване. Редовното му приемане гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за развитието си. В противен случай е възможен дефицит, тъй като останалите тъкани, нуждаещи се от глутамин, “посягат” на глутамина в мускулите.
Тва е от сайта
Расшеж на височина?
[quote author=“krasiichov”]някои знаели ня :( 1каква добавка за растеж на височина
Да ти имам краснописа, евала.
24.06.06
11:57
[quote author=“3230”]Глутамина също го стимулира
Какво е основното му физиологично въздействие?
Повишава секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм, заради което е всепризнат за добър суплемент от културистите. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване. Редовното му приемане гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за развитието си. В противен случай е възможен дефицит, тъй като останалите тъкани, нуждаещи се от глутамин, “посягат” на глутамина в мускулите.
Тва е от сайта
Подкрепям! :D
[quote author=“Neo”]Расшеж на височина?
[quote author=“krasiichov”]някои знаели ня :( 1каква добавка за растеж на височина
Да ти имам краснописа, евала.
Краснописа във форума на всички е еднакъв но правописа на някои куца и то доста :)
24.06.06
13:30
Единственото,което може да ти повлияе на разтежа са упражнения и висене по лостове....от личен опит знам че действа за това да си спестим споровете.Специално от упражнения за разтягане със сигурност ще има ефект,но трябва много постоянство и повярвай ми мнооого болка :wink: .А висенето помага дотолкова,че да освободи мястото м/у прешлените и те да не стоят сбити.
24.06.06
13:44
[quote author=“InDaHEad”]Единственото,което може да ти повлияе на разтежа са упражнения и висене по лостове....от личен опит знам че действа за това да си спестим споровете.Специално от упражнения за разтягане със сигурност ще има ефект,но трябва много постоянство и повярвай ми мнооого болка :wink: .А висенето помага дотолкова,че да освободи мястото м/у прешлените и те да не стоят сбити.
Ако имаш брат близнак не висящ по лостове нямаше да спорим ама така е смешно. С и без висене все човек ще си порастне еднакво.
24.06.06
14:16
Хехехе :lol: Мислиш ли че ми трябва брат близнак за да съм сигурен в това което казвам :wink: ...щом така мислиш няма да те убеждавам
доколкото знам ако преди лягане пием глутамин (вечер организма произвежда хормона на растежа) той ще се стимулира още повече !!
24.06.06
16:43
[quote author=“InDaHEad”]Хехехе :lol: Мислиш ли че ми трябва брат близнак за да съм сигурен в това което казвам :wink: ...щом така мислиш няма да те убеждавам
Вероятно ти трябва..стигате с тия глупости вече...висяне по лостове глутамини и аргинини...имаше един пич тук които пък твърдеше че е пораснал от някви вълшебни аминокиселини на универсал маиче...тц..тц
24.06.06
17:26
[quote author=“obelka”][quote author=“InDaHEad”]Хехехе :lol: Мислиш ли че ми трябва брат близнак за да съм сигурен в това което казвам :wink: ...щом така мислиш няма да те убеждавам
Вероятно ти трябва..стигате с тия глупости вече...висяне по лостове глутамини и аргинини...имаше един пич тук които пък твърдеше че е пораснал от някви вълшебни аминокиселини на универсал маиче...тц..тц
Аз порастнах от сандвичи и кроасани в 8ми клас с 17см за 1 год. Извод: От сандвичи и кроaсани се расте на височина. :wink: :lol:
24.06.06
18:06
Ей че сте ми шегаджии бе :lol: .На мама умниците :lol: .Айде няма да спориме,щом вие казвате значи няма спор че сте прави :wink:
[quote author=“InDaHEad”]Ей че сте ми шегаджии бе :lol: .На мама умниците :lol: .Айде няма да спориме,щом вие казвате значи няма спор че сте прави :wink:
Изобщо не чуваш петела, не се обиждай. 8)
Ако си гледал “13-тата годеница на принца”, знай, че е само комедия..
http://bgphoto.net/photos/18962/o632867726723125000.jpg
http://bgphoto.net/photos/18962/o632867726579375000.jpg
24.06.06
19:02
Добре са за кво оспамихте темата на мочето не ми е ясно.Секи е тръгнал с мене да спори дали съм бил прав или не.Дайте му съвет на момчето и тва е :wink: .Като мислите че моят няма да подейства,просто така кажете и тва е,щото мене няма как да ме убедите.Няма смисъл секи да се чуди как по-остроумно да ме затапи :wink: .Айде без лоши чуства да спрем спора :)
24.06.06
19:25
Еми съвет за момчето - да води здравословен начин на живот, да спортува, да се учи добре в училище и да не мисли за ръстът си, защото не може да го промени.
25.06.06
18:51
Значи според някои от вас всичко е генетика????????? :wink:
Чували ли сте за модификационна изменчивост?(Биология 10 клас)Ако всичко беше генетика и я нямаше тая изменчивост нямаше да има и еволюция
25.06.06
19:50
[quote author=“3230”]Значи според някои от вас всичко е генетика????????? :wink:
Чували ли сте за модификационна изменчивост?(Биология 10 клас)Ако всичко беше генетика и я нямаше тая изменчивост нямаше да има и еволюция
:lol:
Тея работи се рабелязват ако хванеш и сравняваш индивиди през 100 ако не и повече поколения. Еволюцията няма нищо общо с темата. :lol:
25.06.06
22:36
[quote author=“Sportex”][quote author=“3230”]Значи според някои от вас всичко е генетика????????? :wink:
:lol:
Тея работи се рабелязват ако хванеш и сравняваш индивиди през 100 ако не и повече поколения. Еволюцията няма нищо общо с темата. :lol:
Е тва не е верно щото ръстът се унаследява чрез кумулативна полимерия(което значи че е количествен, а не качествен белег също като теглото с тая разлика че зависи от хормони и се определя през пубертета а не през целия жиовот) знам щото ме изпитваха на тоя урок :twisted:
На мен ми казаха за някакъв пич дето като бил някаде на 13-14 години бил много дребен за възраста си и са го водили в поликлиниката и са му били Б12 2 пъти месечно. И сега пича е някаде към 185 и е на 16 (ако не ме лъже паметта). И аз съм нисък, ама смятам в много краен случай да си бия Б12 и не го препоръчвам, ама явно върши работа.
пич има на Genesis"GRowth hormone stimulant” взимаш тва и глутамин и пиеш всяка вечер преди лягане по 4 хапчета от парвото и по 5гр.глутамин и си готов аз сера взимам тея работи.трябва да го взимаш по 3месеца.
[quote author=“yanitoo”]пич има на Genesis"GRowth hormone stimulant” взимаш тва и глутамин и пиеш всяка вечер преди лягане по 4 хапчета от парвото и по 5гр.глутамин и си готов аз сера взимам тея работи.трябва да го взимаш по 3месеца.
при теб има ли ефект?! Значи взимаш го 3 месеца и вече си баскетболист?!
изтрит пост - латиница!
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.06.10 09:47.
24.06.10
10:00
Тия дето растът от добавки и висене искам да Ви попитам верно ли си вярвате. Или оня с Б12. Аз в 7-8ми клас бях 165-170см и ми беше мн гадно, че бях най-нисък в класа. Сега първи курс съм 193см и не съм правил нищо да раста. Трябва да си доста зле да повярваш, че от някви 3-5-20 месеца добавки и упражнения ще си промениш генетичните заложби.
25.06.10
16:15
Генетично заложения максимален ръст на индивида наистина едва ли може да се надмине по друг начин освен чрез хирургическа интервенция, но има много фактори на външната среда, които могат да попречат достигането на този максимален ръст. Така че със сигурност има значение какво и по колко ядеш, по колко спиш, какъв начин на живот живееш и дали, и какво спортуваш.
06.05.11
20:53
Значи всеки човек има генетично заложен потенциал, но е друг въпрос дали ще го реализираш поради редица причини, аз пич кравешка коластра която има растежни хормони и помога да реализираш целият си потенциал, така че Да, има хр. добавка която помага за растеж, тва е все едно да те кърмят и като си порастнал. Ако имаш интерес пиши.