14.05.08
10:37
Салмунелата се отстранява на 100% след термична обработка. Копешките яйца би трябвало да се иследват за тази бактерия, но всички знаем как е в БГ, друг е въпросът, че да срешнеш тази бактерия е 1:1 000 000, затова има толкова много хора които набиват сурови яйца и много рядко има случеи на заразени, Аз лично също съм ял много сурови яйца, но гледам до го избягвам.Това какво количество яйца си язал не е фактор за заразяване, Аз днес мога да изям образно казано 20 сфарени яйца и няма никакъв шанс да се заразя, но ако изям едно сурово вече шансът го има! Моят съвет е да преминават през термична обработка.
Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 14.05.08 10:39.
казано от Cherniq_Konan на 14.05.08, 08:52:
казано от G33K на 14.05.08, 08:07:
Доста вероятно е част от храната, която изяждам да не може да се усвои ( голяма част, може би). Ама глад ме мъчи, какво да го правиш :) Иначе 5 яйца са си чук, хубаво е че нямаш предрасъдъци ;)
А колко си голям(в смисъл едър :) )? Че аз съм пробвал така да ям, ама нещо нещо после ми става тежичко, доспива ми се и ме домързява да живея.
Не съм някое огромно животно аз. 81-82 кила, 180на сантиметра, прилично сложен :) Апетита си е до човек, някои хора нямат наяждане и това си е.
Здравейте имам въпрос. От почти два месеца ям яйца от 5 до 8 в дните когато тренирам, само белтъка. Но няколко пъти ме заболява стомаха, та въпроса ми е възможно ли е да е от яйцата. Всичкте пъти когато ме е болял корема съм консумирал яйца и натурален сок. Кажете си мнението. Забрави х да отбелеза че съм доста едър 186см/88кг.