|
|
|
Дата: 05.12.2006
От: София
|
Това EX-100 на P&B какво представлява? В смисъл какви му са съставките и колко хапа са в една опаковка. Иначе добър стак си направил .
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.10.2006
|
[quote author=“Hris”]Това EX-100 на P&B какво представлява? В смисъл какви му са съставките и колко хапа са в една опаковка. Иначе добър стак си направил .
Тук сам обяснил и сам написал съставките и сам казал как ми действа: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22952
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
|
Радвам се че успявам да науча по нещо ново за новите хранителни добавки които настъпват на пазара.Надявам се да ни покажеш снимки before/after или поне като тегло размери и чувство да ни споделиш какъв е ефекта.
|
|
|
|
|
|
|
Втори ден:
Еми през втория ден нищо интересно - взех си 6 хапчета екдистерон, 2 трибестан и 7 аминокиселини + 60г. протеин. Храненето можеше да бъде по-добро, но просто нямах възможността за повече - ще наваксам по-натам.
Трети ден:
Сутринта станах, закусих с 120г. овесени ядки + 1едно кисело мляко, а след това изпих и 30г. протеин. Изпих си и екдистерон-а и трибестана. Преди тренировката изпих 6 аминокиселини + 2 хапчета от EX-100.
Тренировката днес беше за гърди и предно рамо - бих казал, че беше доста успешна . Поставих си 2 нови рекорда на лежанката - 70кг. ги вдигнах 6 пъти, а 75кг. ги вдигнах 2 пъти чисти, третия беше с малко помощ. Правих полулег с дъмпели - третата серия правих с 22кг. дъмпел на всяка ръка (отново рекорд), 8 поветорения. Файса ми беше с 2 повторения повече на третата серия (вместо 8 направих 10). Предното рамо си беше както обикновенно. Веднага след тренировката изпих още 6 аминокиселини. Когато се прибрах (15 мин по-късно), 2 лъжици мед + 30г. протеин. след около 30 мин ме очаква хранене.
Смятам EX-100 да не го пия повече, защото мисля, че с тези 200мг. кофеин които приемам преди трени, вместо да кача ще изгоря - смятам да го пия като свърша екдистерон-а.
Мисля, че вече екдистерон-а започва макар и съвсем малко да действа - снощи се появи един от “страничните“ му ефекти - безсъние. Сигурно 1 час съм се въртял в леглото без да мога да заспя - усещам, че ми се спи, но не мога да заспя. Преди тренировката незнам защо, но направо ми се летеше, добре че изпуснах парата . Толкова за сега - довечера ще напиша хранителния режим днес.
|
|
|
|
|
|
|
Четвърти ден:
Пих си хапчетата, ядох си, почти нищо интересно. Тъй като съм на английски рано сутринта съботата и неделята, попринцип към 11 часа вече направо съм труп и ми се спи за световно, но ми направи впечатлението, че съм доста свеж, ваобще не ми се спеше, макар че имах с около час два по-малко сън - май екдистерон-а започва малко да действа .
Пети ден:
Отново същото - пия си хапчетата и си ям. Днес бях на тренировка за ръце. Преди тренировката не бях пил от EX-100, затова в началото нямах такава експлозивна сила, като миналия път, но пък цялата тренировка бях свеж и имах сила дори и за последното упражнение. Килограмите за трицепс бяха същите, но повторенията бяха с 2 до 3 повече от обикновенно. Предишната тренировка нямах никаква сила за бицепса и средното рамо тъй като супер яко се бях изтощил на трицепса. Започнах аз да си вдигам от стоеж с лос, последната серия правя на 35кг. (до момента рекорда ми беше 6 пъти) и направих 8 повторения (РЕКОРД ). Поринцип след такова напрягане за концентричното нямам много сила, но си направих на обичайните килограми - трета серия 8х15кг. Отново си мислех, че няма да имам сила за средното рамо, но учудващо имах - правих разтваряне на ръце от стоеж с дъмпел и повторенията си ги правих за първи път толкова лесно - все едно бях хванал по-леки дъмпели. Отидох да направя раменна преса - естествено и за това упражнение се намери незнам от каде сила, даже вдигнах килограмите .
Всичко се развива почти както трябва - след петия ден започва да се усеща, че пия нещо. Интересно ми е, не се чуствах много сила тази тренировка, но имах възможност да направя упражненията си с големи работни тежести. Дано по-нататък екдистерон-а се усеща по осезаемо .
Връзките на гърдите ме наболяват, като ги разтягам - май миналата тренировка сам се поувлякал 
|
|
|
|
|
|
Дата: 24.12.2006
От: Стадион "Българска Армия" - Борисовата Г
|
Все ми се струва , че ти е малко храната ... Трябват ти към 180гр. белтък и около 400гр. въглихидрати , ако искаш да качиш ММ ти трябват тези въглихидрати , смао с белтъчини няма да стане 
-=Бира , Бой и ЦСКА=-
..::Лудите от София::..
|
|
|
|
|
|
|
Еми опитвам се да приемам колкото се може повече. От 4 дни закусвам с по 100-120г. овесени ядки (повече не мога по поема) с едно кисело мляко. Преди тренировка отново ям овесени ядки, гледам поне през ден да ям орис, ако не мога всеки ден, но си наблягам и на протеините, мисля че тия 180г. спокойно ги достигам - пия по 60-90г. протеин на прах, от които взимам 44-66г. белтък, а остатъка го взимам от храната.
|
|
|
|
|
|
|
И аз си мислех , че е лесно , ама ... Ориза 300гр. на ден да ядеш ще е мн.добре Но трябва да го претеглиш около 300гр. преди да го свариш То като е сварен поема вода и теглото му се отроява 1 филия хляб е средно 5-8гр. белтък , банана не го смятай като въглихидрат , защото е прост Абе 400гр. ориз на ден (около 1.2кг. сготвен) са ти около 280-310 въглихидрати голяма част от дажбата ти за деня , половин хляб (500гр.) ти е 40 белтък. Месо пилешко около 500гр. - 70 белтък + 60 от протейните дето пиеш = 170 , като изядеш 150-200 извара , 2 кисели млека и още нещо и ги докарваш ~ 200 белтък. (забравих и яйцата - около 30г белтък). 1 гейнер не е зле да пиеш, взех си доста добър на P&B с съдържание в 1 доза 50въглихидрат , 23белтък , 5глутамин и 3.5 BCAA 2кг е 31.90лв.
Всичко с изключение на месето съдържа въглихидрати
Имай предвид , че без да успееш да си набавиш необходимите белтъчини и въглихидрати , няма да има особенно голям ефект от химията За 1 скъп цикъл като твоя ще е грехота да го провалиш заради “недояждане“
-=Бира , Бой и ЦСКА=-
|
|
|
|
|
|
|
Не мислиш ли, че с овесени ядки е по-добре - в 100г. овесени ядки се съдържат 65-75г. въглехидрат, което означава, че с 300-400г. овесени ядки на ден си осигурявам близо 280г. възглехидрат, според мен е много по добре от 1.2кг. орис.
|
|
|
|
|
|
Дата: 13.12.2006
|
Овесените ядки са по-добре, обаче трябва разнообразие. Ако те са ти по-вкусни, хапвай си повечко, но и другите неща трабва да присъстват. Картофите и оризът са с доста висок гликемичен индекс, а не както се смята от много - със среден, така че и това трябва да се има предвид.
|
|
|
|
|
|
|
ZUM имайки предвид ектоморфната структура на тялото ти може да увеличиш въглехидратите без много да се притесняваш че ще се омазниш.
|
|
|
|
|
|
|
ZUM с тебе сме наборчета , лично аз не бих взимал на Трибестан на тази възраст ... 
-=Бира , Бой и ЦСКА=-
|
|
|
|
|
|
|
[quote author=“[.::Ultras::.]“]ZUM с тебе сме наборчета , лично аз не бих взимал на Трибестан на тази възраст ... 
Доста хора са ми го казвали това, но макар и малък има ефект.
|
|
|
|
|
|
|
[quote author=“ZUM”][quote author=“[.::Ultras::.]“]ZUM с тебе сме наборчета , лично аз не бих взимал на Трибестан на тази възраст ... 
Важно е да знаеш, че е хубаво след цикъла с тази добавка да не ползваш подобни медикаменти за да се изчисти тялото.
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.04.2006
От: Стара Загора
|
[quote author=“ZUM”][quote author=“[.::Ultras::.]“]ZUM с тебе сме наборчета , лично аз не бих взимал на Трибестан на тази възраст ... 
Напротив, няма нищо по-хубаво от стимулирането на собственото производство на тестостерон, точно на тази възраст...
Лег - тяга - клек
Светата троица !
|
|
|