11-ти ден:
Днес бях на тренировка за гърди и предно рамо. Нямам някакви нови кой знае какви постижения. На предишната тренировка за гърди бях взел 2 хапчета от EX-100 и направих 6х70 на лежанката. Днес направих 2 серии с 6 повторения на 70кг без EX-100. Полулега е както предишната тренировка. Новото е, че вдигнах тежести за предно рамо и на двете упражнения, които правя. След тренировката без доста свеж. Който иска, може да си направи извод за ефекта на екдистерон-а, като сравни тренировка с EX-100 и тренировка с екдистерон (и то само след 11 дни :twisted: ).
Като стегна корем, плочките са започнали да се виждат, макар не съм правил упражнения за чистене.
Последните няколко дни не съм давал обновление в темата, тъй като не можех да ходя на тренирвоки. В понеделник нещо вдигнах малак температура, гърлото ме болеше, а вторник започнах да кашлям. Подложих се на измислено от мен домашно лечение - гореща вана, Coldrex, витамини. Отидох вчера до лекарката и тя каза, че съм добре :) . Заради тези здравословни проблеми, изпуснах една тренировка :( , но утре надявам се да съм на 110% в залата.
Сега да кажа впечетленията от екдистерон-а. Препоръчвам, нерсни, избухливи, неконтролируеми и тн. хора да не го взимат. Напоследак съм забелязал, че съм доста изнержен и понякога се паля от най-малкото нещо (в неделя замалко да си ударя телефона от стената :lol: ). Плочките на корема ми станаха малко по изразени :) . Като се гледам в огледалото, наистина виждам разлика. Гърдите съм го пооформил добре, а и изглеждат по масивни и големи. Гърбът ми е станал плътен. На единия бицепс(левия) мисля, че ми се образуват стрии :?
Утре ще напиша, как съм се справил в залата (очаква ме тренировка за ръце :) ).
Еййй това нещо екдистерон-а много кофти - направо подивявам :twisted: . Днес бях на тренировка за ръце. Няколко “рекордчета” нови имам в актива :) . Сгъване за бицепс от стоеж с прав лост - миналата тренировка, 8х35кг. ми беше макса, тази тренировка направих 10х35кг., като можех още. Трета серия направих 8х40кг. :) - как ви се струват 5кг. отгоре само за една тренировка :twisted: Концентричното сгъване за бицепс тази тренировка го направих 8х15кг. трета серия. За трицепс, френското беше с 35кг. и направих 10 повторения. Вдигнах тежести на упражнението за рамена - страничното повдигане на дъмпели. Отделно на още няколко упражнения правех или с повече килограми или с повече повторения. Но най-интересното ми беше, че колкото повече качвам килограмите и колкото повече вдигам, толкова повече се озлобявах и толкова повече исках да вдигам още и още. Сега направо не си чуствам ръцете. За следващата година мисля да приготвя един 60 дневен цикъл с екдистерон :twisted:
Днес бях на тренировка за гръб. Набиранията бяха повечко от миналия път - с две да сме точни ;) . На гребането с дъмпел качих килограми, вече го правя с 27кг. и да ви кажа не ги усещам кой знае колко тежки. Последната серия даже я направих дроп - 10х27кг; 5х25кг.; 3х22кг.
На хоризонталния скрипец днес направих 10х80кг. отново, но този път изпълнението беше по-чисто. Пробвах се и на 90кг. - там направих само 7 (8-то не можах да го дръпна :? ).
Тренировката за гръб не ми е от любимите, а и нещо не качвам много тежестите :? (поне според мен де :) ).
Скоро проключвам цикъла и ще дам тотално впечатление, но за сега като се гледам в огледалото, ефект се забелязва :) .
Ще видим следващата тренировка как ще се представя като за последна от цикъла :) .
Свърших цикъла вчера и днес направих тренировка за гърди и предно рамо и реших да дам отценка като цяло.
Килограми:Качих само някакви близо 2кг. - много смешно :?
Размери:
-Ръка - 36 (+1)
-Гръдна - 108 (+1)
-Талия - 79 (-2)
-Бедро - 58 (0)
-Прасец - 39 (0)
Разлика в огледалото: Рамото ми се оформи и вече изглежда повече като топче. Гърдите доста са ми пораснали и изглеждат по-плътни. Ръката определено ми е пораснала, даже по лявата ми се появиха една-две леки стрии, които смятам да ги мажа с крем против стрии. Перките доста повече ми излизат от преди, плътността на гърба също ми се подобри доста. Януари месец бях омазнил корема, но сега го поизчистих и плочките леко си личат. Краката макар да се без промяна, доста са се поизчистили според мен. Мускулите много по-добре се очертават. Като цяло харесвам промяната.
Хранителен режим: Стараех се да е максимално добър, но явно не е бил достатъчно добър. Ако правя другата година цикъл с екдистерон, задължително ще го подобря.
Възтановяване: Доста си поспивах - започнах направо да си лягам с кокошките (както е казал шопа :) ). Преди си лягах към 12-1, но по време на цикъла си лягах към 10-11.
Сила и работни тежести: На всяко упражнение вдигнах тежести. Ето и малко сравнения:
-Лежанка - 8х70кг. (+3); 4х75кг. (+4 :) )
-Бицепсово сгъване на щанга от стоеж - 10х35кг (+4, но повече от 10 не правя); 8х40кг. (+8 :) )
-Френска преса - 12х35кг. (+4); 8х40кг. (+8 :) )
-Набирания с широк хват пред гърди - оправих техниката и не мога да дам обективно мнение
-Концентрично сгъване за бицепс - 9-10х15кг. (+1;+2)
-Хоризонтален скрипец - 10х80кг. (+2-повече от 10 не правя на серия); 8х90кг. (+8 :) )
-Полулег с дъмпели - 10х20кг. (+2-повече от 10 не правя на серия); 8х22кг. (+8 :) )
-Гребане с дъмпел - 10х25кг. (преди цилъка, правех с 22кг.)
Цялостна отценка: Екдистерон-а не дава силата точно така, както си представях. Мислех си, че няма да мога да мога да се контролирам, но разликата беше минимална. Същественото разлика идва, когато започна да се направяг (да тренирам във фитнеса примерно), тежестите ми се струват леки и правя повторенията без никакви проблеми. В психологически план имаше промяна - станах доста по заядлив и избухлив. Не обичах да стоя много много на едно място, трябваше винаги нещо да правя. Като цяло екдистерон-а е удобен за употреба - на капсули е, но кофтито е, че трябва да се гълтат по 6 на ден :? .
Дали бих го използвал пак ? - Ооооо, да ! Даже за по-дълго (примерно 60 дни :) , но много зависи от финансите :( ). Не съжелявам за всяка стотинка, която съм дал за тези 21 дни. Двете ми основни грешки, по време на този цикъл бяха храненето и продължителността на самият цикъл. Храненето го оправих до колкото можах, а продължителността ще я увеличим другата година.
Бих ли го препоръчал - Да! , но с малко НО. Лошото е, че екдистерона трябва да се комбинира (за по-добър ефект) с протеин (моята препоръка е и трибестан, аминокиселините са с + ). Бих го препоръчал на хора, които имат финансовата възможност да си го позволят и които могат да си го поръчат - в България още май не се внася този продукт.
Като за край: Лелеееее аз доста си изписах :) , но нека - тъкмо така по-добре ще ви усведомя за цилъка. Дайте едно коментарче, като за последно ;) (последние няколко мнения станаха като монолог - не че има нещо за коментиране де :) ). След няколко дни може да постна снимки да ме видите :) . Хайде - коментирайте :P
28.02.07
23:45
В тая тема колкото емот-икони има, няма в целия раздел :lol: :shock:
Успехи!
28.02.07
23:50
2-та килограма не са смешни по простата причина, че мускулът тежи 4 пъти повече от мазнината. Вижда се, че си качил в по-чистите части на тялото, а в талията си смъкнал. Това означава, че едновременно си качил мускул и си смъкнал мастна тъкан.
Продуктът е добър и колкото по-възрастен си когато го приемаш, толкова по-голям ефект ще има върху тялото ти.
Много съм доволен от този лог. Мисля, че хвърли достатъчно светлина върху мистичния екдистерон.
Zum, виж сега, +1 см на ръка и гърди за 20 дена не е кой знае какво, но като сложим и тези -2 см на талията, се получава отличен резултат. Kакво би било, ако трябваше първо да качваш ММ + мазно, а след това да сваляш мазното - не е добре нито като времеви интервал, който е нужен, нито като необходими финанси. Няма за какво да съжаляваш :wink:
Мускулите много по-добре се очертават.
Нали? :D
01.03.07
21:37
Като дадеш снимки ще стане още по-интересно. Иначе браво за цикъла, ще го обмислям и тоя екдистерон като вариант след време.
Сега виждам темата и ми се иска на кратко да споделя впечатленията си от продукта.
Заклучението на пишештият лога е изключително точно, както за усещането от продукта, така и за ефекта върху психиката.
Това е може би любимият ми продукт и лично аз много обичам да го взимам. В момента май го пия за трети път - не помня честно казано. :( Обикновено го приемам по два месеца.
При приема му е много важно да се увеличи общия прием на протеин, както и в частност на BCAA.
Трудно ми е да споделя по-специални резултати, поради изключително лошият си режим на почивка и непостоянното хранене, но ще ви кажа следното:
- При първият прием на продукта, на 5-тия ден от както го бях започнал ми предстоеше тренировка за гърди. Повишението на постиженията на лег беше не човешко.
Преди продукта, последни серии - 8 х 115 и 3 х 135… На петия ден от приема - 12 х 115 и 6 х 135…
Няма друг продукт, който да ми е давал толкова сила, която до голяма степен да се е запазила след това...
Последният пост ме подсети, че имам малко недовършена работа по темата - не съм написал за времето след цикъла.
Мускулна маса не съм загубил след цикъла, силата се запази, нямаше никакъв застои. Единственото (може малко да преувеличавам), което не ми хареса, е че след цикъла изкаднах за около 3-4 дни в нещо като депресия - не ми се тренираше, не бях на кеф и тн., но това може да се получи от много неща.
19.06.07
21:09
Ами ЦУМ аз като изчетох цялата тема се вижда че ти си бил в е*ати еуфорията от този цикъл и няма нищо лошо :) Aз също ще си поръчвам добавки от нета и наистина не мога да изтърпя и ден повече, а като свършат добавките и аз сигурно ще изпадна в депресийка ;)
След това ще продължа с една диетка, колкото да качвам по някой кг макар и бавно, но натурално :) Айде успех!
п.п. не е много по темата, но ето какво реших да си поръчам:
ОN 100% Whey 15lbs
AST BCAA 1000 хапчета
ON Creatine 600g
Всичко ще ми стигне за около 2 и половина - 3 месеца и аз ще пусна една темичка като твоята просто да се изкажа дали е имало резултат.
Успех още веднъж
Мнението беше редактирано от LuxeON на 19.06.07 21:13.
Длъжен съм да отбележа, че креатина се пие месец-месец и половина, надявам се си наясно с този факт.
п.п. Никът ми се чете ЗУМ (по български), на немски може да е ЦУМ ;)
04.09.07
05:29
И аз късно прочитам темата... Не виждам снимки, но ако взема впредвид това, че си качил на ръката и си свалил от талията, трябва да си качил мускул за сметка на мазнина. Ако беше наблегнал по-здраво на краката с тежки клекове и лег-преси щеше да имаш доста по-изразен резултат в килограми (имам впредвид личното ти тегло), а и щеше да дръпнеш в гръдният кош много повече, този сантиметър на големи мускулни групи като гърди и гръб, направо не се брои! На твоята възраст е идеално за включване на “дихателни серии”, ще ти отворят и самият гръден кош.
П.П. Според мен Е-Бола трябва да се взема поне 2 месеца за да даде добър ефект. Той тъкмо е заработил и ти си го спрял... Дори и стероидите, които са в пъти по-силни се вземат в период от минимум 8 седмици за да дадат ефект, а чакваме Е-Бола за 3 седмици да свърши нещо.
По-здрави!
Отлично Зум.Обаче какво става като спреш препарата?Запазил си добрата фигура.Всъщност си все още в средата на пубертета.Но какво стана с резултатите и рекордите?Запази ли същите тежести на тренировки?Или се върна старото положение?