Коментари към Вашите снимки

Дата: 31.07.2006
09.03.2007, 22:15

Коментари към Вашите снимки

Тук коментирайте снимките, за да не се разводнява другата тема. smile

Дата: 15.01.2007
10.03.2007, 03:04

fitday, Хубави снимки,
а можеш ли да споделиш в момента на какъв хранителен режим си.
Поздрави:)

10.03.2007, 10:10

[quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,

В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД.

Дата: 03.02.2005
От: София
10.03.2007, 23:25

buhtata бравос! Доста по - добре от лятото 2005 когато тренирах в доброто старо Jumbo smile  Продължавай напред дето се вика в рекламата.

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
10.03.2007, 23:58

[quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,

В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД.

Демек, ядеш нормално  :wink:

For the Jedi,
There is no emotion,  there is peace.
There is no ignorance,  there is knowledge.
There is no passion,  there is serenity.
There is no death,  there is the Force…

Дата: 07.02.2005
11.03.2007, 12:21

[quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,

Сладко според мен не трябва да ядеш. Модифицира гликимията и това ‘разбалансира балансирания‘ режим.

Добра идея да се направи такава тема. Критериите за оценяване изобщо не са същите.  smile

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

11.03.2007, 17:54

[quote author=“tpd”][quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,

Сладко според мен не трябва да ядеш. Модифицира гликимията и това ‘разбалансира балансирания‘ режим.

Добра идея да се направи такава тема. Критериите за оценяване изобщо не са същите.  smile

Ами сладко по - принцип не ям, аз не обичам много сладки работи. :?  Ако ми причернее ям лъжица мед или черен шоколад, но това се случва най-много веднъж на седмица.

YODA ами да би могло да се каже. :wink:

Дата: 06.11.2005
11.03.2007, 22:28

fitday, ти си пример, че с желание и воля всичко се постига. Първата важна стъпка сваляне на излишните килограми си постигнала, което едва ли е било толкова лесно. Казвам така защото едно е да имаш воля да свалиш два, три килограма и съвсем друго повече от десет.
Сега трябва да стабилизираш едни оптимални килограми за теб и от тук нататък да се съсредоточиш върху уплътняването на мускулатурата. По снимките личи, че този процес е започнал, така че давай нататък. Мисля, че при теб е въпрос на време, а нали сме жени значи е въпрос на повечко време LOL
Помня ,че пишеше че си 51 кг.? Можеш според мен да си позволиш някой друг килограм отгоре. Лека корекция на храненето няма да е зле.
Наблюдавай как се развива мускулатурата ти и ескпериментирай с тренировките.

Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
Аз и фитнеса- размисли и страсти http://www.bb-team.org/articles/2664/

11.03.2007, 22:54

Бухтата: мислила ли си за повече разширяване на гърба? В момента е изглежда що годе релефен, но малко ширина му липсва (лично мнение)! Въпроса ми е принципен, иначе добре изглеждаш! Бицепса и рамото ми харесват! Широк гръб с добре развито рамо изглежда много приятно според мен! В допустими граници разбира се  :wink:

For the Jedi,

11.03.2007, 23:00

Би могло с контрол над процеса. Аз незнам защо, но наистина на една от снимките ми изглежда тесен гърба, не е съвсем така в действителност.

11.03.2007, 23:04

[quote author=“buhtata”]fitday, ти си пример, че с желание и воля всичко се постига. Първата важна стъпка сваляне на излишните килограми си постигнала, което едва ли е било толкова лесно. Казвам така защото едно е да имаш воля да свалиш два, три килограма и съвсем друго повече от десет.
Сега трябва да стабилизираш едни оптимални килограми за теб и от тук нататък да се съсредоточиш върху уплътняването на мускулатурата. По снимките личи, че този процес е започнал, така че давай нататък. Мисля, че при теб е въпрос на време, а нали сме жени значи е въпрос на повечко време LOL
Помня ,че пишеше че си 51 кг.? Можеш според мен да си позволиш някой друг килограм отгоре. Лека корекция на храненето няма да е зле.
Наблюдавай как се развива мускулатурата ти и ескпериментирай с тренировките.

Благодаря за мнението бухтата. Опитвам се в момента да кача малко поне мускулна маса, макар че не му е сега времето. Надявам се да има някакви резултати след няколко месеца. :D

11.03.2007, 23:05

[quote author=“buhtata”]Би могло с контрол над процеса. Аз незнам защо, но наистина на една от снимките ми изглежда тесен гърба, не е съвсем така в действителност.

ами застанала си в двоен бицепс отзад, но не си “отворила“ широкия гръбен мускул. Става с тренировки. Аз имам нелош гръб, обаче в началото докато се науча да показвам “крилата“ изглеждаше така! Ще свикнеш! На другите снимки във фитнесаси личи по-добре защото когато си вдигнеш ръцете така, гърба излиза по подразбиране!
Това, което си направила се прави от културистите в началото на позата за да покажат релефа на гърба, и след това отварят широко за да се видят размерите! Това е първата част от позата! По здрави

For the Jedi,

11.03.2007, 23:08

Идея си нямам как се позира наистина. Едните снимки си ги правих за да видя въобще какво се слува отзат, а на другите си тренирам.

11.03.2007, 23:16

[quote author=“buhtata”]Идея си нямам как се позира наистина. Едните снимки си ги правих за да видя въобще какво се слува отзат, а на другите си тренирам.

http://www.bodybuilding.com/fun/posing.htm

Тук има обяснения (мн. са кратки, но само това намерих засега) как се позира! При жените е малко по-различно, като движения, и я няма бичата поза (то добре че я няма)! По лесно е когато имаш повече релеф и по-големи мускули, тогава и контрола е по-голям! Въпрос на упражнения! Един съвет, позирането помага и за гъвкавостта на тялото. Аз позирам всеки ден и виждам, че мога да извадя все повече като мускули, като движения в ставите и т.н.

For the Jedi,

11.03.2007, 23:22

Благодаря за мнението бухтата. Опитвам се в момента да кача малко поне мускулна маса, макар че не му е сега времето. Надявам се да има някакви резултати след няколко месеца.

Следи си мерките и си прави снимки, така ще придобиеш по реална представа какво се случва.
И наистина тренирай по най-различни методики, колкото и абсурдни да изглеждат понякога.

YODA, сега вече ще съм подготвена за следващата серия снимки :wink:

Дата: 17.12.2006
От: Варна
12.03.2007, 11:43

buhtata, браво, браво!
Много яки ръце, рамене и еректори - аз съм голяма фенка на еректорите, не знам защо! Но мисля, че едни хубави глутеуси могат да са хубави само с едни хубави еректори над тях :wink:
Страхотна си!

12.03.2007, 16:59

winni - WOW завиден гръб имаш за момиче, браво!!! Продължавай в същия дух и ще успееш! По здрави

For the Jedi,

12.03.2007, 17:03

[quote author=“YODA”]winni - WOW завиден гръб имаш за момиче, браво!!! Продължавай в същия дух и ще успееш! По здрави

Имай предвид, че не съм го тренирала още, това са бледи останки отпреди бремеността ми - не мога заради Цезаровото сечение. Но вече ще започвам и тежката артилерия в най - скоро време!

Дата: 01.02.2007
12.03.2007, 17:07

winni,  страшен гръб  :shock: . Направо не можах да повярвам, че е твой. 6+

BLOOD ON THE BARBELL
Louie Simmons said once when questioned about his diet, “Cholesterol turns into testosterone”

Дата: 27.02.2007
12.03.2007, 17:07

buhtata бива,бива още малко труд и може да се пуснеш на някое състезание.

12.03.2007, 18:44

Браво winni супер гръб!!! smile

Ще чакаме още снимки с нетърпение. smile

12.03.2007, 18:49

[quote author=“fitday”]Браво winni супер гръб!!! smile

Ще чакаме още снимки с нетърпение. smile

Благодарности!! Наистина ми е бая голяма гърбината.
Исках са се снимам в цял ръст, защото е най-обективно и пак не успях - много бързо падат батериите.
Утре дано успея.

12.03.2007, 20:48

[quote author=“Пуека“]buhtata бива,бива още малко труд и може да се пуснеш на някое състезание.

Направо ми “начеша“ самочувствието LOL 
winni сега и с теб и с fitday показах ме, че не просто си драскаме във форума :wink:

13.03.2007, 11:45

Страшно се радвам, че има някой като мен, повечето ми познати, да не кажа всичките, ме мислят за луда!
Жалко, че сме малко обаче, не мога да разбера защо! Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас.

Дата: 10.02.2007
От: София | Ст. Загора
13.03.2007, 15:06

Давайте момичета, продължавайте в същия дух smile

Train Insane…

Дата: 31.05.2006
От: СофиЯдка
14.03.2007, 00:36

[quote author=“winni”] Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас.

Дай да се запознаем тогава  raspberry Чашата ми е тренировката за кутрето  LOL

Всъщност от близо година и аз си играя с гиричките. Даже отскоро минах на 5-килограмова тежест в тренировката за рамене (което за мен си е постижение, предвид факта, че съм пилУешки мускул). Но ефектът много ми харесва - ръцете наистина придобиват релеф. Което е далеч от постиженията на бухтата, но при мен тренировките са основно за тонус. smile

14.03.2007, 02:01

[quote author=“Grah4e”][quote author=“winni”] Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас.

Дай да се запознаем тогава  raspberry Чашата ми е тренировката за кутрето  LOL

Всъщност от близо година и аз си играя с гиричките. Даже отскоро минах на 5-килограмова тежест в тренировката за рамене (което за мен си е постижение, предвид факта, че съм пилУешки мускул). Но ефектът много ми харесва - ръцете наистина придобиват релеф. Което е далеч от постиженията на бухтата, но при мен тренировките са основно за тонус. smile

Ако ти кажа момичетата, които тренирам какво ги карам да правят LOL  2 се отказаха защото им бяха много тежки тренировките, едно друго момиче сега ми е мн благодарно, и изглежда перфектно! Прави тяга, лег, клек, естествено в разумни граници (тяга само за задно бедро)! Говоря за женствена физика, не за изродщини!

For the Jedi,

17.03.2007, 14:56

Пуснах още две снимки в същия пост!
Не мога да разбера защо тъй не ми се удава позирането, имам чуство, че е много трудно! Но нищо вижда се все пак :wink:

17.03.2007, 15:25

[quote author=“winni”]Пуснах още две снимки в същия пост!
Не мога да разбера защо тъй не ми се удава позирането, имам чуство, че е много трудно! Но нищо вижда се все пак :wink:

Идеално си позираш не се шашкай. :wink:

Гърба е доста добре. Браво. :D

Дата: 27.07.2005
От: Там,където гарга не каца
27.03.2007, 23:14

Ами момичета,добри са снимките нямам  забележка,но дайте да видим най-важните части гърди и крака,евентуално задно бедро smile) ами повярвайте ми те са най-важните и за мъжете и за жените - гърди,талия,крака и ханш за главата надолу говоря,това,което може да се променя по естесвен път. така или иначе нито една от вас не се снима в лице,така,че не виждам проблем или някой да не си познае гаджето ахаха smile)

——————-POWER AND HONOUR———————

28.03.2007, 08:10
qk_bik - 27.03.2007, 23:14

Ами момичета,добри са снимките нямам  забележка,но дайте да видим най-важните части гърди и крака,евентуално задно бедро smile) ами повярвайте ми те са най-важните и за мъжете и за жените - гърди,талия,крака и ханш за главата надолу говоря,това,което може да се променя по естесвен път. така или иначе нито една от вас не се снима в лице,така,че не виждам проблем или някой да не си познае гаджето ахаха smile)

Аз от скоро се върнах в залата и като вляза във форма ще пусна пълна фото сесия wink