Коментари към Вашите снимки
|
|
09.03.2007, 22:15
Коментари към Вашите снимки Тук коментирайте снимките, за да не се разводнява другата тема. |
|
10.03.2007, 03:04
fitday, Хубави снимки, |
|
|
|
10.03.2007, 10:10
[quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки, В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД. |
|
|
10.03.2007, 23:25
buhtata бравос! Доста по - добре от лятото 2005 когато тренирах в доброто старо Jumbo Practice makes perfect. |
|
|
10.03.2007, 23:58
[quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки, В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД. Демек, ядеш нормално :wink: For the Jedi, |
|
|
11.03.2007, 12:21
[quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки, В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД. Сладко според мен не трябва да ядеш. Модифицира гликимията и това ‘разбалансира балансирания‘ режим.
- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
11.03.2007, 17:54
[quote author=“tpd”][quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки, В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД. Сладко според мен не трябва да ядеш. Модифицира гликимията и това ‘разбалансира балансирания‘ режим.
Ами сладко по - принцип не ям, аз не обичам много сладки работи. :? Ако ми причернее ям лъжица мед или черен шоколад, но това се случва най-много веднъж на седмица. YODA ами да би могло да се каже. :wink: |
|
|
11.03.2007, 22:28
fitday, ти си пример, че с желание и воля всичко се постига. Първата важна стъпка сваляне на излишните килограми си постигнала, което едва ли е било толкова лесно. Казвам така защото едно е да имаш воля да свалиш два, три килограма и съвсем друго повече от десет. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
11.03.2007, 22:54
Бухтата: мислила ли си за повече разширяване на гърба? В момента е изглежда що годе релефен, но малко ширина му липсва (лично мнение)! Въпроса ми е принципен, иначе добре изглеждаш! Бицепса и рамото ми харесват! Широк гръб с добре развито рамо изглежда много приятно според мен! В допустими граници разбира се :wink: For the Jedi, |
|
|
11.03.2007, 23:00
Би могло с контрол над процеса. Аз незнам защо, но наистина на една от снимките ми изглежда тесен гърба, не е съвсем така в действителност. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
11.03.2007, 23:04
[quote author=“buhtata”]fitday, ти си пример, че с желание и воля всичко се постига. Първата важна стъпка сваляне на излишните килограми си постигнала, което едва ли е било толкова лесно. Казвам така защото едно е да имаш воля да свалиш два, три килограма и съвсем друго повече от десет. Благодаря за мнението бухтата. Опитвам се в момента да кача малко поне мускулна маса, макар че не му е сега времето. Надявам се да има някакви резултати след няколко месеца. :D |
|
|
11.03.2007, 23:05
[quote author=“buhtata”]Би могло с контрол над процеса. Аз незнам защо, но наистина на една от снимките ми изглежда тесен гърба, не е съвсем така в действителност. ами застанала си в двоен бицепс отзад, но не си “отворила“ широкия гръбен мускул. Става с тренировки. Аз имам нелош гръб, обаче в началото докато се науча да показвам “крилата“ изглеждаше така! Ще свикнеш! На другите снимки във фитнесаси личи по-добре защото когато си вдигнеш ръцете така, гърба излиза по подразбиране! For the Jedi, |
|
|
11.03.2007, 23:08
Идея си нямам как се позира наистина. Едните снимки си ги правих за да видя въобще какво се слува отзат, а на другите си тренирам. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
11.03.2007, 23:16
[quote author=“buhtata”]Идея си нямам как се позира наистина. Едните снимки си ги правих за да видя въобще какво се слува отзат, а на другите си тренирам. http://www.bodybuilding.com/fun/posing.htm Тук има обяснения (мн. са кратки, но само това намерих засега) как се позира! При жените е малко по-различно, като движения, и я няма бичата поза (то добре че я няма)! По лесно е когато имаш повече релеф и по-големи мускули, тогава и контрола е по-голям! Въпрос на упражнения! Един съвет, позирането помага и за гъвкавостта на тялото. Аз позирам всеки ден и виждам, че мога да извадя все повече като мускули, като движения в ставите и т.н. For the Jedi, |
|
|
11.03.2007, 23:22
Следи си мерките и си прави снимки, така ще придобиеш по реална представа какво се случва. YODA, сега вече ще съм подготвена за следващата серия снимки :wink: Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
12.03.2007, 11:43
buhtata, браво, браво! |
|
|
12.03.2007, 16:59
winni - WOW завиден гръб имаш за момиче, браво!!! Продължавай в същия дух и ще успееш! По здрави For the Jedi, |
|
|
12.03.2007, 17:03
[quote author=“YODA”]winni - WOW завиден гръб имаш за момиче, браво!!! Продължавай в същия дух и ще успееш! По здрави Имай предвид, че не съм го тренирала още, това са бледи останки отпреди бремеността ми - не мога заради Цезаровото сечение. Но вече ще започвам и тежката артилерия в най - скоро време! |
|
|
12.03.2007, 17:07
winni, страшен гръб :shock: . Направо не можах да повярвам, че е твой. 6+ BLOOD ON THE BARBELL |
|
|
12.03.2007, 17:07
buhtata бива,бива още малко труд и може да се пуснеш на някое състезание. |
|
|
12.03.2007, 18:44
Браво winni супер гръб!!! Ще чакаме още снимки с нетърпение. |
|
|
12.03.2007, 18:49
[quote author=“fitday”]Браво winni супер гръб!!! Ще чакаме още снимки с нетърпение.
Благодарности!! Наистина ми е бая голяма гърбината. |
|
|
12.03.2007, 20:48
[quote author=“Пуека“]buhtata бива,бива още малко труд и може да се пуснеш на някое състезание.
Направо ми “начеша“ самочувствието Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
13.03.2007, 11:45
Страшно се радвам, че има някой като мен, повечето ми познати, да не кажа всичките, ме мислят за луда! |
|
|
13.03.2007, 15:06
Давайте момичета, продължавайте в същия дух Train Insane… |
|
|
14.03.2007, 00:36
[quote author=“winni”] Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас. Дай да се запознаем тогава Всъщност от близо година и аз си играя с гиричките. Даже отскоро минах на 5-килограмова тежест в тренировката за рамене (което за мен си е постижение, предвид факта, че съм пилУешки мускул). Но ефектът много ми харесва - ръцете наистина придобиват релеф. Което е далеч от постиженията на бухтата, но при мен тренировките са основно за тонус. |
|
|
14.03.2007, 02:01
[quote author=“Grah4e”][quote author=“winni”] Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас. Дай да се запознаем тогава Всъщност от близо година и аз си играя с гиричките. Даже отскоро минах на 5-килограмова тежест в тренировката за рамене (което за мен си е постижение, предвид факта, че съм пилУешки мускул). Но ефектът много ми харесва - ръцете наистина придобиват релеф. Което е далеч от постиженията на бухтата, но при мен тренировките са основно за тонус. Ако ти кажа момичетата, които тренирам какво ги карам да правят For the Jedi, |
|
|
17.03.2007, 14:56
Пуснах още две снимки в същия пост! |
|
|
17.03.2007, 15:25
[quote author=“winni”]Пуснах още две снимки в същия пост! Идеално си позираш не се шашкай. :wink: Гърба е доста добре. Браво. :D |
|
|
27.03.2007, 23:14
Ами момичета,добри са снимките нямам забележка,но дайте да видим най-важните части гърди и крака,евентуално задно бедро ——————-POWER AND HONOUR——————— |
|
|
28.03.2007, 08:10
Аз от скоро се върнах в залата и като вляза във форма ще пусна пълна фото сесия Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |