09.03.07
20:15
Коментари към Вашите снимки
Тук коментирайте снимките, за да не се разводнява другата тема. :)
10.03.07
01:04
fitday, Хубави снимки,
а можеш ли да споделиш в момента на какъв хранителен режим си.
Поздрави:)
10.03.07
08:10
[quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,
В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД.
10.03.07
21:25
buhtata бравос! Доста по - добре от лятото 2005 когато тренирах в доброто старо Jumbo :) Продължавай напред дето се вика в рекламата.
[quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,
В момента съм на Равномерно балансиран хранителен режим. Но до преди два месеца бях на НВД.
Демек, ядеш нормално :wink:
[quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,
Сладко според мен не трябва да ядеш. Модифицира гликимията и това ‘разбалансира балансирания’ режим.
Добра идея да се направи такава тема. Критериите за оценяване изобщо не са същите. :)
11.03.07
15:54
[quote author=“tpd”][quote author=“fitday”][quote author=“Tamara”]fitday, Хубави снимки,
Сладко според мен не трябва да ядеш. Модифицира гликимията и това ‘разбалансира балансирания’ режим.
Добра идея да се направи такава тема. Критериите за оценяване изобщо не са същите. :)
Ами сладко по - принцип не ям, аз не обичам много сладки работи. :? Ако ми причернее ям лъжица мед или черен шоколад, но това се случва най-много веднъж на седмица.
YODA ами да би могло да се каже. :wink:
fitday, ти си пример, че с желание и воля всичко се постига. Първата важна стъпка сваляне на излишните килограми си постигнала, което едва ли е било толкова лесно. Казвам така защото едно е да имаш воля да свалиш два, три килограма и съвсем друго повече от десет.
Сега трябва да стабилизираш едни оптимални килограми за теб и от тук нататък да се съсредоточиш върху уплътняването на мускулатурата. По снимките личи, че този процес е започнал, така че давай нататък. Мисля, че при теб е въпрос на време, а нали сме жени значи е въпрос на повечко време :lol:
Помня ,че пишеше че си 51 кг.? Можеш според мен да си позволиш някой друг килограм отгоре. Лека корекция на храненето няма да е зле.
Наблюдавай как се развива мускулатурата ти и ескпериментирай с тренировките.
Бухтата: мислила ли си за повече разширяване на гърба? В момента е изглежда що годе релефен, но малко ширина му липсва (лично мнение)! Въпроса ми е принципен, иначе добре изглеждаш! Бицепса и рамото ми харесват! Широк гръб с добре развито рамо изглежда много приятно според мен! В допустими граници разбира се :wink:
Би могло с контрол над процеса. Аз незнам защо, но наистина на една от снимките ми изглежда тесен гърба, не е съвсем така в действителност.
11.03.07
21:04
[quote author=“buhtata”]fitday, ти си пример, че с желание и воля всичко се постига. Първата важна стъпка сваляне на излишните килограми си постигнала, което едва ли е било толкова лесно. Казвам така защото едно е да имаш воля да свалиш два, три килограма и съвсем друго повече от десет.
Сега трябва да стабилизираш едни оптимални килограми за теб и от тук нататък да се съсредоточиш върху уплътняването на мускулатурата. По снимките личи, че този процес е започнал, така че давай нататък. Мисля, че при теб е въпрос на време, а нали сме жени значи е въпрос на повечко време :lol:
Помня ,че пишеше че си 51 кг.? Можеш според мен да си позволиш някой друг килограм отгоре. Лека корекция на храненето няма да е зле.
Наблюдавай как се развива мускулатурата ти и ескпериментирай с тренировките.
Благодаря за мнението бухтата. Опитвам се в момента да кача малко поне мускулна маса, макар че не му е сега времето. Надявам се да има някакви резултати след няколко месеца. :D
ами застанала си в двоен бицепс отзад, но не си “отворила” широкия гръбен мускул. Става с тренировки. Аз имам нелош гръб, обаче в началото докато се науча да показвам “крилата” изглеждаше така! Ще свикнеш! На другите снимки във фитнесаси личи по-добре защото когато си вдигнеш ръцете така, гърба излиза по подразбиране!
Това, което си направила се прави от културистите в началото на позата за да покажат релефа на гърба, и след това отварят широко за да се видят размерите! Това е първата част от позата! По здрави
Идея си нямам как се позира наистина. Едните снимки си ги правих за да видя въобще какво се слува отзат, а на другите си тренирам.
http://www.bodybuilding.com/fun/posing.htm
Тук има обяснения (мн. са кратки, но само това намерих засега) как се позира! При жените е малко по-различно, като движения, и я няма бичата поза (то добре че я няма)! По лесно е когато имаш повече релеф и по-големи мускули, тогава и контрола е по-голям! Въпрос на упражнения! Един съвет, позирането помага и за гъвкавостта на тялото. Аз позирам всеки ден и виждам, че мога да извадя все повече като мускули, като движения в ставите и т.н.
Благодаря за мнението бухтата. Опитвам се в момента да кача малко поне мускулна маса, макар че не му е сега времето. Надявам се да има някакви резултати след няколко месеца.
Следи си мерките и си прави снимки, така ще придобиеш по реална представа какво се случва.
И наистина тренирай по най-различни методики, колкото и абсурдни да изглеждат понякога.
YODA, сега вече ще съм подготвена за следващата серия снимки :wink:
buhtata, браво, браво!
Много яки ръце, рамене и еректори - аз съм голяма фенка на еректорите, не знам защо! Но мисля, че едни хубави глутеуси могат да са хубави само с едни хубави еректори над тях :wink:
Страхотна си!
winni - WOW завиден гръб имаш за момиче, браво!!! Продължавай в същия дух и ще успееш! По здрави
[quote author=“YODA”]winni - WOW завиден гръб имаш за момиче, браво!!! Продължавай в същия дух и ще успееш! По здрави
Имай предвид, че не съм го тренирала още, това са бледи останки отпреди бремеността ми - не мога заради Цезаровото сечение. Но вече ще започвам и тежката артилерия в най - скоро време!
12.03.07
15:07
buhtata бива,бива още малко труд и може да се пуснеш на някое състезание.
12.03.07
16:44
Браво winni супер гръб!!! :)
Ще чакаме още снимки с нетърпение. :)
[quote author=“fitday”]Браво winni супер гръб!!! :)
Ще чакаме още снимки с нетърпение. :)
Благодарности!! Наистина ми е бая голяма гърбината.
Исках са се снимам в цял ръст, защото е най-обективно и пак не успях - много бързо падат батериите.
Утре дано успея.
[quote author=”Пуека”]buhtata бива,бива още малко труд и може да се пуснеш на някое състезание.
Направо ми “начеша” самочувствието :lol:
winni сега и с теб и с fitday показах ме, че не просто си драскаме във форума :wink:
Страшно се радвам, че има някой като мен, повечето ми познати, да не кажа всичките, ме мислят за луда!
Жалко, че сме малко обаче, не мога да разбера защо! Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас.
13.03.07
13:06
Давайте момичета, продължавайте в същия дух :)
[quote author=“winni”] Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас.
Дай да се запознаем тогава :P Чашата ми е тренировката за кутрето :lol:
Всъщност от близо година и аз си играя с гиричките. Даже отскоро минах на 5-килограмова тежест в тренировката за рамене (което за мен си е постижение, предвид факта, че съм пилУешки мускул). Но ефектът много ми харесва - ръцете наистина придобиват релеф. Което е далеч от постиженията на бухтата, но при мен тренировките са основно за тонус. :)
[quote author=“Grah4e”][quote author=“winni”] Нито една от жените, които познавам, посмъртно не мога да я накарам да вземе някаква по-голяма тежест от ЧАШАТА. Ужас.
Дай да се запознаем тогава :P Чашата ми е тренировката за кутрето :lol:
Всъщност от близо година и аз си играя с гиричките. Даже отскоро минах на 5-килограмова тежест в тренировката за рамене (което за мен си е постижение, предвид факта, че съм пилУешки мускул). Но ефектът много ми харесва - ръцете наистина придобиват релеф. Което е далеч от постиженията на бухтата, но при мен тренировките са основно за тонус. :)
Ако ти кажа момичетата, които тренирам какво ги карам да правят :lol: 2 се отказаха защото им бяха много тежки тренировките, едно друго момиче сега ми е мн благодарно, и изглежда перфектно! Прави тяга, лег, клек, естествено в разумни граници (тяга само за задно бедро)! Говоря за женствена физика, не за изродщини!
Пуснах още две снимки в същия пост!
Не мога да разбера защо тъй не ми се удава позирането, имам чуство, че е много трудно! Но нищо вижда се все пак :wink:
17.03.07
13:25
[quote author=“winni”]Пуснах още две снимки в същия пост!
Не мога да разбера защо тъй не ми се удава позирането, имам чуство, че е много трудно! Но нищо вижда се все пак :wink:
Идеално си позираш не се шашкай. :wink:
Гърба е доста добре. Браво. :D
27.03.07
21:14
Ами момичета,добри са снимките нямам забележка,но дайте да видим най-важните части гърди и крака,евентуално задно бедро :)) ами повярвайте ми те са най-важните и за мъжете и за жените - гърди,талия,крака и ханш за главата надолу говоря,това,което може да се променя по естесвен път. така или иначе нито една от вас не се снима в лице,така,че не виждам проблем или някой да не си познае гаджето ахаха :))
казано от qk_bik на 27.03.07, 21:14:
Ами момичета,добри са снимките нямам забележка,но дайте да видим най-важните части гърди и крака,евентуално задно бедро :)) ами повярвайте ми те са най-важните и за мъжете и за жените - гърди,талия,крака и ханш за главата надолу говоря,това,което може да се променя по естесвен път. така или иначе нито една от вас не се снима в лице,така,че не виждам проблем или някой да не си познае гаджето ахаха :))
Аз от скоро се върнах в залата и като вляза във форма ще пусна пълна фото сесия ;-)
:) аз съм почитател на бухтичката;), по принцип не харесвам здрави жени, но нейното тяло ми харесва:) напрекалявай с фитнесчето, само се стягай от време на време и сще си супер:)УСПЕХ ВСИЧКИ ДАМИ!
28.03.07
07:18
Браво Лумина. :-)
Още едно коментарче - ЛУмина- постигнала си добър релеф, само ще кажа(моя личен вкус):
харесвам жени ,който си имат и месенце, има какво да се пипне(не дебели) и са нежни...от тая гледна искам само да ви кажа наповечето жени ,който
сте се устремили да правите мускули - за доста от мъжете,да не каже 99% , яки и мускулести жени са грозотия;), жената трябва да си е жена, а не като кулутристките, дето са като травестити ...така че вие си знаете,само изказвам мнение:)...иначе е хубаво ,че спортувате, но за мен е достатъчно само да сте със стегнато дупе и това е;)чао
Мнението беше редактирано от vergo на 28.03.07 07:30.
28.03.07
07:40
Между месце и това дето има девойчето има голяма разлика. :))))))))))))
Мнението беше редактирано от fitday на 28.03.07 07:41.
хехе:)мнго ми харесва, една от любимите ми снимки е това и е мнго сладка;)
какво пък според теб има:)...сигурно има фотошоп ,ама има такива българки много с такивва телца,кво:)
28.03.07
07:47
казано от vergo на 28.03.07, 07:23:
Още едно коментарче - ЛУмина- постигнала си добър релеф, само ще кажа(моя личен вкус):
харесвам жени ,който си имат и месенце, има какво да се пипне(не дебели) и са нежни...от тая гледна искам само да ви кажа наповечето жени ,който
сте се устремили да правите мускули - за доста от мъжете,да не каже 99% , яки и мускулести жени са грозотия;), жената трябва да си е жена, а не като кулутристките, дето са като травестити ...така че вие си знаете,само изказвам мнение:)...иначе е хубаво ,че спортувате, но за мен е достатъчно само да сте със стегнато дупе и това е;)чао
Подкрепям! Най-хубавото на една жена е нейната женственост. Бих направил аналогия с това жените дали харесват женствени момченца или все пак търсят мъжкото излъчване сред силния пол. Твърде нелепо е в стремежа си да оформите и стегнете тялото, да се вманиачите до такава степен, че да копнеете да имате “мъжки” мускули. Затова моят съвет е - спортувайте и бъдете елегантни и женствени ;).
28.03.07
07:48
Ами момичета браво и от мен! Поздравления за всички и продължавайте все така. Вече сами виждате, че когато човек има желание резултатите не дакъсняват. Сега и малко по темата която се заформя - кой какво харесва е строго индивидуално не може да се постави всичко под общ знаменател. Най-важното според мен е човек когато се погледне в огледалото да остава доволен, а съответно на който не му харесва да не гледа ;-P
Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.03.07 07:52.
иначе е хубаво ,че спортувате, но за мен е достатъчно само да сте със стегнато дупе и това е;)чао
примерче:)
Ето затова интернетът гъмжи от женски постинги в стил “как по дяволите да си стегна дупето”, защото момичетата масово си мислят, че стегнатото дупе изглежда като задника на тази девойка, към която любезно ни насочваш. Истината е, че стегнатото и дефинирано женско дупе е точно това, което се наблюдава при онези културистки, които обвиняваш в мъжественост... Да, женското стегнато дупе поразително прилича на мъжкото стегнато дупе!
Това, което ни показваш, е задник със значително количество мастни натрупвания, които обаче са разпределени по такъв начин, че да придават на задника определена форма. Формата, под която един човек трупа мазнини по тялото си е генетично детерминирана и не се коригира по никакъв начин, най-малкото пък с тренировки!
И наистина всичко е въпрос на вкус. Това, което е сигурно е, че културистките приличат на травестити заради хормоните, с които се тъпчат, а не защото тренират прекалено. Затова ние, които сме си пуснали снимките тук, никога няма да заприличаме на тях, ако от това се страхуваш... :lol:
Мнението беше редактирано от Lumina на 28.03.07 10:37.
казано от Lumina на 28.03.07, 10:35:
иначе е хубаво ,че спортувате, но за мен е достатъчно само да сте със стегнато дупе и това е;)чао
примерче:)Ето затова интернетът гъмжи от женски постинги в стил “как по дяволите да си стегна дупето”, защото момичетата масово си мислят, че стегнатото дупе изглежда като задника на тази девойка, към която любезно ни насочваш. Истината е, че стегнатото и дефинирано женско дупе е точно това, което се наблюдава при онези културистки, които обвиняваш в мъжественост... Да, женското стегнато дупе поразително прилича на мъжкото стегнато дупе!
Това, което ни показваш, е задник със значително количество мастни натрупвания, които обаче са разпределени по такъв начин, че да придават на задника определена форма. Формата, под която един човек трупа мазнини по тялото си е генетично детерминирана и не се коригира по никакъв начин, най-малкото пък с тренировки!
И наистина всичко е въпрос на вкус. Това, което е сигурно е, че културистките приличат на травестити заради хормоните, с които се тъпчат, а не защото тренират прекалено. Затова ние, които сме си пуснали снимките тук, никога няма да заприличаме на тях, ако от това се страхуваш... :lol:
Добре, вземам си забележка:), извинявам се на всички дами:)....нека да си коригирам изказа и да кажа,че за мен е важно дупето да не е отпуснато:)- дано и този път не греша:P…а относновашите снимки- не се страхувам от нищо;), просто изказах мнение според моите виждания какво се харесва повече от мъжете, това е;) и мисля, че може би това може да ви помогне по някакъв начин да прецените на какво да наблягате и така нататък:)
Извинявам се пак,ако иам нещо:) Успех, всеки случай поздравявам ви за упоритостта да постигнете нещо и не мързелувате;)
казано от head_hunter на 28.03.07, 07:48:
Ами момичета браво и от мен! Поздравления за всички и продължавайте все така. Вече сами виждате, че когато човек има желание резултатите не дакъсняват. Сега и малко по темата която се заформя - кой какво харесва е строго индивидуално не може да се постави всичко под общ знаменател. Най-важното според мен е човек когато се погледне в огледалото да остава доволен, а съответно на който не му харесва да не гледа ;-P
Абсолютно съм съгласна! Само добавям, че ако човек гледа, значи му харесва - разликата е в това, дали си дава сметка за това, или не... ;-)