Коментари към Вашите снимки
|
|
12.06.2007, 16:55
Защото, също както в мъжкия раздел, снимките се постват в отделна тема, която пък е само за снимки (не и за коментари). Темата е “Вашите снимки”. The wise apprentice shapes him or herself to the requirements of a life reflecting inner peace by embracing a balanced lifestyle. This requires a certain amount of contemplation and study, not to mention the actual physical experience of getting in there and wrestling with your medium until you become one with it. As you master these skills and techniques, you create room to grow into your fullest and deepest potential. |
|
|
12.06.2007, 22:26
Хах как съм се изказала Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
16.07.2007, 11:30
winnie много добри крака, БРАВО! За толкова малко време да постигнеш такива крака си е супер. Lumina браво продължавай все така. |
|
|
18.07.2007, 16:00
Браво Tralfamadorian. От колко време тренираш? |
|
|
18.07.2007, 17:05
След двугодишно прекъсване от 6 месеца съм отново на линия. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
23.07.2007, 16:33
Tralfamadorian, не си написала какво целиш, за това ще ти кажа според собствения ми вкус, а именно време е за повече плътност на отделните мускули. Имаш основа и не лош релеф, но трябва според мен и плътност. Ти си доста висока и като гледам снимките предполагам, че спадаш по-скоро към ектоморфите и факта, че си и момиче още затруднява процеса, но не е невъзможно. Незнам как тренираш, но давай смело с по-тежко и с по-малко повторения, ако спазваш нисковъхлехидратен режим по-добре премини на балансирано хранене, в което да присъстват ориз, картофи и овесени ядки.
Да използвам да драсна впечатления и за Lumina (че май съм те пропуснала Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
23.07.2007, 18:09
buhtata, благодаря за насоките. Снимките ги правих на края на двуседмично НВД, затова изглеждам малко по-спаружено My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
24.07.2007, 01:22
Tralfamadorian а с приема на белтък как си? Иначе изглеждаш супер, продължавай напред. Practice makes perfect.
|
|
|
24.07.2007, 12:04
Jorku, благодаря! Движа се между 2.5 и 3 гр/кг, като според деня (високи, ниски или средни въглехидрати) имам 1-2 въглехидратни хранения, останалото допълвам с мазнини. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
24.07.2007, 20:09
Е екстра си значи. Само постоянство ти трябва и това е. Practice makes perfect.
|
|
|
14.09.2007, 10:29
Winnie, поздравявамте за резултатите и най-мнго ми харесва,че не си някаква мнго мускулеста,а си успяла да се стегнеш и да си останеш жентвена. Наиситна сигурно е мнго трудно след раждане да се постигне това; БРАВО!продължавай да се поддържаш:) |
|
|
14.09.2007, 20:42
winnie изглежда по - добре от 99% от всички момичета на възраст 18-22. Само така. Get them girl Practice makes perfect.
|
|
|
14.09.2007, 22:35
Похвално, едно голямо браво и от мен. I do it because I can,
|
|
|
14.09.2007, 22:52
Благодаря Ви! Много пот изпотих Аз
|
|
|
15.09.2007, 00:02
winnie, изглеждаш чудесно, поздравления за упоритостта, която си вложила, заслужавало си е всички жертви Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
15.09.2007, 07:47
Знам, мила, тия ръце кажи какво да ги правя. Дай ми акъл, моля ти се? По едно време ги правех тях, само тях в една тренировка, сякаш имаше някакъв напредък… Аз
|
|
|
15.09.2007, 11:54
Winnie, и от мен само две думи: шапка долу! Жалко, че няма такъв емотикон My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
15.09.2007, 16:09
Браво, Winnie, чудесни резултати.
|
|
|
12.11.2007, 01:54
Tralfamadorian перфектно изглеждаш. Браво! Все повече се гордея с момичетата в тоя форум. Practice makes perfect.
|
|
|
12.11.2007, 18:18
Тралфи, браво, миличка!
Аз
|
|
|
13.11.2007, 00:43
Тралфче, от кръста нагоре екстра, аз още от преди съм ти казвала мнението си. Сега обаче като гледам повечкото снимки ми се иска да ти обърна внимание на общия баланс на тялото. Знам, че с теб и с winnie, се кефим много на гръбчета, обаче ти си със сравнително малък ханш и да не вземе да стане дисбаланс в обемите на горна част спрямо долна?! Ти не си дала снимки в цял ръст, така че незнам до колко са ми основателни предположенията?!
Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
13.11.2007, 01:04
Благодаря на всички за отзивите!
My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
17.11.2007, 02:49
на мен най-ми харесва тялото на бухтичката,ама ако прекали с мусколите ,..няма да е същото.
п.с. скоро и аз ще си пусна снимки ,да не каже някой “ тая само дава акъли пък се крие “ ,но проблема ми е ,че нямам камера .. ;п
“Всеки ден човек трябва да прави поне две неща които мрази.Просто за упражнение… |
|
|
17.11.2007, 19:47
Тайна, предполагам, че сега след новите ми снимки ще изпадна от твойта класация.... Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
17.11.2007, 23:14
Бухтичке, поздравявам те за това, което си постигнала! Страхотен гръб и много добре оформени ръце. То друго не се и вижда де Аз
|
|
|
18.11.2007, 00:02
Бухтичке, имаш и моите поздрави за постигнатата форма. Беше писала в друга тема, че се стремиш към възможно по-добра дефиниция при минимална загуба на ММ. Е, мисля, че го постигаш.
Иначе се присъединявам към твоето мнение по-горе. Разбира се, че снимките са в поза, така че да изпъкват мукулите. В общия случай изглеждат доста по-зловещо, отколкото реално отпуснато състояние. Вдигни горната граница за килограмите, в които не изглежаме тръде груби. Някои сме порастнали малко повечко. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
18.11.2007, 02:03
Еее доживях ги и тия снимки! Practice makes perfect.
|
|
|
19.11.2007, 00:08
Winnie, мила уцели точно причината да си пусна някоя друга снимка. Нямах намерение все още да се показвам, но любопитсвото около вида ми породено от дневника ми ме накара да избързам. Тъй като останах с впечатлението, че доста хора смятат, че вида ми сигурно е стряскащ реших да покажа, че изглеждам съвсем нормално
Тралфче, гърба може да понесе още малко ширина, но не много тъй като аз не съм много висока. Също така нямам много тясна талия и за това V-образната форма на гърба не ми е много изявена.
Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
|
|
|
19.11.2007, 13:13
мен бухтичката от одавна най си ме кефи:),така че само мога да кажа,че и аз с любопитство разглеждам нейните снимки:) |
|
|
19.11.2007, 18:40
Поздравления дами! Продължавайте все така! buhtata, определено си оформила добре. Виждам по-добре хоризонталните фибри по дългите гръбначни мускули. Преходът средни-задни глави на раменните мускули се изразява по-ясно от преди. Успех! |